5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel betrokken, meedenken en zoeken naar oplossingen. Niets is te veel kortom ondanks verdriet een hele goede en positieve ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn heel tevreden over de de verloop vanaf het begin tot het eind mvg janda scheffers en familie

• Deskundigheid N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed, snel, duidelijk en zeer billijke prijs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs heb ik een crematie moeten regelen voor een dierbare die pas is overleden. Alles was tot in de puntjes geregeld. Geen opdringerige verkooppraatjes en geen misbruik van de emoties van de nabestaanden. Het was een hele mooie en waardige uitvaart. Namens de familie hartelijk dank voor de goede zorgen! Mvg. Richard

4 sterren: goede service, goed behandeld

een uiterst nette en correcte begeleiding

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer zeer tevreden over alles

4 sterren: goede service, goed behandeld

het overlijden van mijn vrouw kwam volkomen onverwacht en heb via de website van uitvaart 24 gelezen waren snel met reageren waardoor mijn keus op uitvaart 24 viel de begeleiding heeft alles waar wij om vroegen tot in de puntjes geregeld er alles aan gedaan om het tot een goed einde te brengen mijn familie was ook vol lof over uitvaart 24 waar zij ook nog nooit van gehoord hadden al met al een dikke 10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goede begeleiding ,meedenken,meeleven ondanks onze trieste gebeurtenis een hele positieve ervaring gehad nog nooit eerder meegemaakt.

• Deskundigheid N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

perfect geregeld door iedereen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede begeleiding van a tot z. Alles wordt tot in de puntjes uitgevoerd zoals je hebt besproken. Iedereen die ik heb gesproken is heel meelevend en dat heb je nodig in deze moeilijke tijd. Nogmaals bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou alleen iets soepeler om te gaan met de betaling vooraf in geval de bank telefonisch gewoon bevestigd dat er voldoende geld op de rekening van de overledene staat om de begrafenis te betalen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitvaart 24 heeft ons zeer vakkundig en persoonlijk bijgestaan in een aangelegenheid die niet "aldagelijks" was. Een vriend van ons (uit Duitsland) is helaas in Nederland overleden. Uitvaart 24 heeft ons ook "grenzoverschreidend" zeer goed geholpen. Het was en is een grote troost dat men in zulke tijden een goede aanspreek partner heeft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor de tweede keer dat ik gebruik maak van Uitvaart 24 is ook deze keer mijn ervaring met uitvaart 24 uitstekend. Ze zijn helder, geduldig, empathisch, professioneel en komen afspraken na.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zonder meer goed,zoals afgesproken...

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer Zeer tevreden alles goed geregeld en altijd berijkbaar voor vragen die mijn familie had. Sjoek Nutma uitvaartleider was zeer kundig, netjes en heeft de crematie in goede banen geleid. een tien met een griffel. THANX.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

alles goed verzorgd en geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden over uitvaart24.nl Alles is heel goed geregeld voor een zeer goede prijs! Ik kan het zeker aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel, duidelijk, keurig geregeld en gecommuniceerd en dat alles voor een aantrekkelijke prijs !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer fijne, correcte en transparante toelichting. Alles was goed geregeld. Ook het feit dat er meer mensen kwamen dan besproken, bleek geen probleem. In alle ellende was dit toch goed geregeld. Dank daarvoor.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De uitvaart werd keurig en precies conform afspraak uitgevoerd. De samenwerking met uitvaartleidster Milou verliep vlekkeloos. Groot voordeel vind ik dat je op voorhand al online de kosten kunt bekijken. Die werden in het gesprek later ook keurig toegelicht, en de factuur was zoals verwacht.

Zeer goed geholpen

persoonlijk, kleinschaliger, flexibel, 21e eeuws

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.