4 sterren: goede service, goed behandeld

De uitvaart is volledig verlopen zoals ik mij die had voorgesteld. Ook vlak voor de plechtigheid werd nog ingespeeld op kleine aanpassingen. Chapeau!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

er is wel wat langs me kaar heen gegaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geregeld en met veel respect is alles gegaan. Bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig,alles kan en mag.Hartelijk dank hiervoor!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het eerste moment vakkundig en netjes te woord gestaan. Alles is gegaan zoals van te voren besproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk! Goed meegaand zonder dat het opdringerig is, g

4 sterren: goede service, goed behandeld

Buitengewoon plezierig, netjes, vriendelijk en professioneel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Scherpe prijs,maar ondanks toezegging over muziek in rouwkamer was dit niet doorgegeven aan crematorium Haagse Duinen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring met uitvaart 24.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Arianne is vanaf moment 1 zeer betrokken geweest bij het regelen van de uitvaart van onze vader. Duidelijk, attent, geduldig en altijd bereikbaar hoe laat het ook was. Het was voor ons een chaotische periode, waar Arianne ons een houvast kon geven. Bedankt voor de goede organisatie, je doet je werk met passie en respect en dat is te voelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met name de uitvaartleidster Mevr. Arianne van Dorth heeft naar volle tevredenheid e.e.a. begeleidt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel tevreden met het personeel. Bij het ophalen van mijn man waren ze heel respectvol. Ik zal uitvaart 24 direct aan iedereen aanbevelen. Heel serieus en goed verzorgd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meerdere malen contact via de telefoon, twee maal persoonlijk. Heb daar een goed gevoel aan overgehouden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De crematie van mijn schoonvader was perfect verzorgd door Milou Wijngaards. Wij waren met een klein gezelschap en wilden de plechtigheid niet in de aula. Door Milou werd de warm ingerichte familiekamer geregeld en daardoor ontstond er een intieme en ongedwongen sfeer om de laatste eer aan de overledene te wijden. Milou begeleidde de ceremonie uiterst correct. Wij zijn zeer te spreken over Uitvaart24 en bevelen deze begrafenisondernemer zeker aan.

Keurig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel meelevend en behulpzaam. Met ideeën komen en je de ruimte geven om na te denken. Altijd kunnen bellen. Kostenplaatje helder. Mijn man was heel mooi gemaakt in de kist. Dat was echt opmerkelijk en ben uitvaart 24 eeuwig dankbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

heel goed kan ze goed bereiken voor vragen en antwoorden

4 sterren: goede service, goed behandeld

ja, vanwege heldere en vriendelijke bejegening

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.