5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerst goed geinformeerd. Vriendelijk en geduldig uitleg gehad bij al mijn vragen. De bode was correct en alles was bij de uitvaart goed geregeld. Vooraf werd steeds goed contact gehouden en goed overlegd met ons. De uitvaartleidster was keurig en echt een steuntje in de rug. Alles verliep prima. Ik kan dit bedrijf met een gerust hart bij iedereen aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig op gepaste afstand en plezierig en behulpzaam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Professioneel, Begripvol, zijn zeer gedreven in het bijstaan en uitvoeren van de wensen van de nabestaanden. Kan alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De uitvaart van mijn vader werd prima geregeld. De begeleiding was zeer persoonlijk, met veel respect in een woord perfect. Al onze wensen konden vervuld worden, precies zoals wij het graag wilden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel in handelen en meedenken. Onze moeder bleek, zoals wel velen, niet verzekerd. We wilde, desondanks we zochten naar een uitvaart met een iets geringer budget, toch een mooi en waardig afscheid voor onze moeder. Mede door het meedenken vanuit Uitvaart24, de ruimte die werd geboden om zelf een kaart ontwerp aan te leveren, het opzetten van een geheel eigen wijze van de dienstinvulling en de ruimte daarbinnen maakte het voor ons tot een waardig en bijzonder moment. Ook het contact , voor tijdens het proces en erna, is als betrokken ervaren. Kortom, een mooie samenwerking. Dank!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima organisatie. En inderdaad, geen verassingen achteraf. Alle zaken zoals besproken zijn zonder problemen uitgevoerd. Complimenten

• Bereikbaarheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

concreet hebben wij als nabestaanden de organisatie maar een urrtje in werking gezien, nl bij het ophalen van het lichaam. dat ging zeer respectvol, ook verzorging kleding en auto zeer representatief. alle lof.

4 sterren: goede service, goed behandeld

de uitvaart van mijn schoonzus was heel mooi en super verzorgd kan niet anders zeggen

Was zeer goed opgemaakt en zeer netjes Nogmaals Bedankt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Boven verwachting. Zeer vakkundig en respectvol. Tip: uitleg en/of kleine handleiding koelbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij kregen een tip van iemand tijdens het plotseling overlijden van mijn vader over de diensten, die Uitvaart24 biedt. Zodoende kwamen wij in contact met Anne Wieb Wijnsma. Ondanks het Pinksterweekend kwam hij bij mijn moeder thuis om de eerste zorgen weg te nemen en structuur te brengen in hetgeen noodzakelijk is tijdens de hectische week voor een uitvaart/begrafenis. Ik kon Anne Wieb 24/7 bereiken en we hebben intensief contact gehad zodat alles goed geregeld kon worden. Tevens zijn advies/tip opgevolgt om onze rouwkaarten te regelen via een handige website. De begeleiding tijdens de uitvaart, de dienst en de teraardebestelling zijn vlekkeloos verlopen en met veel respect denk ik terug aan de professionaliteit die Uitvaart24 ons heeft geboden. Ook de laatste momenten op een speciaal afgesproken rouwdag, waar mijn vader zeer kundig en liefdevol is opgeknapt, voordat definitief de kist werd gesloten hebben op mij veel indruk gemaakt. Nogmaals mijn grote waardering voor Uitvaart24 en met name Anne Wieb Wijnsma. Carpe Diem!

4 sterren: goede service, goed behandeld

duidelijk, eerlijk, netjes, begrijpend. alleen de communicatie over film/foto was nogal verwarrend. verschillende mensen hierover van het crematorium aan de telefoon gehad maar zeiden allemaal wat anders vwb het aanleveren van film. uiteindelijk goed gekomen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Buitengewoon professioneel met goed gevoel voor de situatie en onze persoonlijke wensen. Prijs - kwaliteit verhouding is zeer goed; één van de goedkoopste (lees: meest redelijke) prijzen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Veel begrip voor alles. Behulpvaardig met regelen van dingen. Geïnteresseerd voor en na alles. En zeer vriendelijk. Had het niet anders gewild voor me dichten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig contact, alles goed, duidelijk en netjes geregeld. Goed ingesprongen op wijzigingen betreffende de opbaring. Fijne mensen waar ik contact mee heb gehad. Echt een aanrader als er geen verzekering is en je het toch netjes, maar niet te duur moet regelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hadden gekozen voor een eenvoudige, heel kleinschalige besloten uitvaart. De communicatie met Uitvaart24 was bijzonder prettig en transparant. Uitvaartverzorgster Patsy Sap stond open voor een persoonlijke wens en zij heeft de uitvaart op een rustige en waardige manier begeleid. We denken met een goed gevoel terug aan de uitvaart zelf en aan onze ervaring met Uitvaart 24.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

duidelijke uitleg een pluim wat moet ik verder zeggen ik zou het iedereen aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige begeleiding, scherpe prijs, respectvol, echt op maat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel profesioneel, wordt tijd gegeven om afscheid te nemen. hele fijne mensen, behulpzaam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een prettig en aardig kontakt .goede professionele hulp en overleg.zeker aan te bevelen. Heel hartelijke dank.

vriendlijk hulpvaardig contact! prima

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.