5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jan - Jaap top man! Super door hem geholpen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dank namens onze hele familie. We hebben, mede dankzij jullie hulp en ondersteuning waar nodig, waardig afscheid kunnen nemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitvaart24 is door onze familie als zeer positief ervaren. Behulpzaam, begripvol en accuraat. Onze contactpersoon dacht met ons mee en gaf ons bijzonder goed advies. Hij heeft alles keurig verzorgd. Het was voor ons een grote zorg minder in een verdrietige tijd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn erg tevreden over Uitvaart24 en bevelen ze een ieder aan! Vriendelijke, empathische en deskundige medewerkers die meedenken met de klant!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er had iets meer tijd gereserveerd moeten zijn om over de levensloop v.d. overledene te kunnen praten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel tevreden over Uitvaart24. Zorgvuldig, respectvol en transparant. Alle medewerkers uiterst behulpzaam en viendelijk. Een 'lichtpunt' in een periode van overlijden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een perfecte uitvaart en heel goed en verzorgt geregeld. En ook voor de laatste wil van mijnheer dat we een biertje dronken was geen probleem

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Inleidend en afsluitend woord van de uitvaartleudster tijdens uitvaart waren generiek en niet aangepast aan de overledene. Dit mag veel persoonlijker!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dienstverlening is meer dan goed. Duidelijk en goede service en nazorg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed en snel geholpen. Ook nadat de crematie was uitgevoerd nog een telefoontje om te vragen of men nog iets voor ons kon betekenen. Alles is conform afspraak verlopen

4 sterren: goede service, goed behandeld

De uitvaart was keurig verzorgd zonder verassingen achteraf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prettig en professionel contact. Ook goede aanbevelingen verkregen waar ik veel waarde aan hechtte. Nogmaals dank daarvoor.

goed zeer goed echt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn contact, zowel vooraf als direct na het overlijden. Alles heel duidelijk en helder, ook financieel. Zeer waardige en professionele verzorging en uitgeleide.grote klasse. Tip: zorg dat het intake formulier volledig ingevuld is, als het moment daar is, staat je hoofd er niet naar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn behandeld. Goede communicatie. Hulpvaardig en de uitvaart zelf was ook heel fijn begeleid. Dank hiervoor!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vriendelijke en ervaren mensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettige en zorgeloze afwikkeling.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

super , duidelijk en goedkoop prima benaderd en geholpen door anne wieb wijnsma

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle lof op de manier dat het in de huiskamer sfeer is gehouden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks de droevige gebeurtenis, hebben wij een goed gevoel overgehouden aan de uitvaart. De deskundige, creatieve, flexibele en informele benadering was uiterst plezierig. Veel goede suggesties werden gedaan. Er was sprake van een goed gebalanceerd pakket zonder dat allerlei bijkomende zaken werden opgedrongen. De Uitvaartleider was zeer deskundig, behulpzaam en plezierig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met uitvaart24 zijn zeer positief. Er word respect vol met de overledene im gegaan, door kundig personeel. Alles is volgens onze wens verlopen. Onze vader heeft een waardige laatste reis gekregen en door jullie samenwerking is dit mogelijk geworden. Daar ben ik zeer dankbaar voor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Boven verwachting, de communicatie was erg goed. We hebben op een mooie manier afscheid kunnen nemen.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.