5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer snelle duidelijke communicatie, terugkoppeling. Uitvaart24 komt na wat er wordt toegezegd, snelle verzending van documenten zowel per email als per post. Ook na de crematie nog telefonisch contact of alles naar wens is verlopen en bij vragen tzt gerust bellen. Ik kan Uitvaart24 met een dikke 10 aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer correcte afhandeling met begrip voor de situatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede communicatie alles snel geregeld ik beveel het aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ondanks het verdriet was ik blij dat ik op zo'n vriendelijke en persoonlijke manier ben geholpen met de uitvaart en deze dag kon ik mij richten op mijn verdriet en niet of alles wel goed geregeld was ....bedankt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundige medewerkers die zeer betrokken en waardig omgaan met de overledene en de nabestaanden. Uitvaart24 neemt naderhand nog contact op of alles naar wens verlopen is welke ik zeer waardeer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

uitstekende begeleiding in moeilijke en zware tijden. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De uitvaart was tot uitstekend verzorgd. Deskundige en betrokken uitvaartverzorger!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na wat opstartproblemen, na de melding van overlijden is daarna alles helemaal goed verlopen. Wij als familie kunnen terugkijken op een mooie afsluiting van het leven van onze moeder. Arianne heeft ons prima geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitvaart24 heeft een uitstekende bereikbaarheid en een redelijk goede deskundigheid. Indien men voldoende tijd en ervaring heeft kan men t.o.v. uitvaart24 nog ruim in kosten minderen. Ervaring heeft nu geleerd dat men zelf nog veel zaken zelf moet regelen. Datgene wat Uitvaart24 heeft geregeld is op een nette en correcte wijze geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We wilden geen crematieplechtigheid, maar konden wel voor de crematie in een intieme familiekamer bij het crematorium in besloten kring op onze eigen manier afscheid nemen van moeder en oma. Dit was een zeer waardevol afscheidsmoment.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles was perfect geregeld en de begeleiding was optimaal en super lief

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De persoonlijke begeleiding van Arianne van Dordt was warm en menselijk. We kregen heldere uitleg en we werden gelijk terug gebeld. Dat gaf rust. Dank voor jullie inzet.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hadden van te voren de persoonsgegevens en wensen al ingevuld en toen het overlijden aan de orde was, hadden we weinig vragen te beantwoorden. Onze keuze was om zoveel mogelijk zelf te doen en hebben maar een paar diensten afgenomen en dat was goed! Wel zou het handig zijn als de familie zelf de rouwkaarten regelt, dat Uitvaart 24 een verzamelenvelop geeft voor het aanbieden bij de post. (wij waren vergeten dit te vragen).

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ondanks allerlei tegenslagen, die buiten de invloedssfeer van Uitvaart24 lagen, hebben we dankzij uw inspanningen onze moeder en oma een mooi afscheid kunnen geven. Prima communicatie/meedenken dankzij direct contact. Ik kan deze organisatie dan ook van harte aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In 2016 overleed onze vader/schoonvader en hebben wij Uitvaart24 ingeschakeld. Wij hebben hier geen moment spijt van gehad. Wat een professionaliteit, kwaliteit en empathie! Wat heeft dit geholpen met het verwerken en het rouwen hiervan. Helaas in 2017 overleed onze moeder/schoonmoeder. Geen moment hebben wij getwijfeld om wederom voor Uitvaart24 te kiezen. Wat waren we hier weer blij mee. Wederom dezelfde vakkundigheid en empathie als voorheen. Het contact voor, tijdens en na is ontzettend fijn verlopen. Alles is bespreekbaar en wat een respect tijdens alle gebeurtenissen die een Uitvaart met zich meebrengt. Wij kunnen het niet genoeg zeggen 'Chapeau'! Extra dank voor de heer Andries Frederik, die ons beide keren heeft begeleid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Correct en netjes afgehandeld. Communicatie en bereikbaarheid uitstekend!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na het overlijden van mijn vader (toch nog onverwachts) via internet terechtgekomen bij Uitvaart24. Ondanks het late tijdstip direct contact opgenomen waarna alles perfect geregeld werd. Ook heb ik het zeer gewaardeerd dat ik na enkele dagen werd benaderd om te vragen of alles naar wens was verlopen en mij werd veel sterkte toegewenst. Gezien mijn ervaring met Uitvaart24 vind ik deze uitvaartonderneming een aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door de keuze voor een uitvaartpakket weet je precies welke dienstverlening is inbegrepen. In de dagen voorafgaand aan de uitvaart is er regelmatig contact en kun je de keuze nog bijstellen. Alle communicatie verloopt zeer correct en meelevend maar nog belangrijker is dat men meedenkt met de nabestaanden. Wij hebben de uitvaart van mijn moeder daardoor geheel naar wens kunnen laten verlopen.

Absolut tevreden !!!!

Correct, adequaat, respectvol

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het contact met Lode Bisschop als zeer prettig ervaren.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.