4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was prima verzorgd. We kregen genoeg tijd om van mijn moeder afscheid te nemen. We hebben in dat half uur wat anekdotes opgehaald maar ook de nodige tranen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne organisatie met deskundige, sympathieke medewerkers. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en er werd meerdere keren vanuit organisatie gebeld om te checken of alles goed ging met de voorbereiding. Waarbij verteld werd dat we altijd met alle vragen terecht konden. De uitvaart was dan ook helemaal naar wens.

een hele goede ervaring met uitvaart24

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

alles prima in orde ,bedankt voor alles

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is snel, netjes en volgens afspraak geregeld. Op vragen (via mail) wordt snel gereageerd door de uitvaartbegeleider en ook de drukker van de kaarten hielp snel bij een klein praktisch probleem (accenten op letters die niet in elke tekenset voorkomen). Al met al zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

kan alleen maar zeggen hoe bij we waren met de hulp van deze mensen de afscheid van me broer was zo mooi dat we zijn tevreden bedankt

Respectvol, betrouwbaar, empathisch..

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij waren heel blij met de manier waarop alles gegaan. Robert Heezen heeft alles perfect geregeld en de verzorging (1 heette Olaf) was ook perfect. Deze mensen zijn erg deskundig en je voelt de liefde voor het vak en de betrokkenheid naar de nabestaanden toe. Wij kunnen terug zien op een hele mooie uitvaart.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel erg goed begeleid door Maryse. Steeds contact gezocht om te vragen hoe het met ons ging. Heel fijn. We kunnen ondanks het verdriet toch terugzien op een mooi afscheid. Bedankt Maryse!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vlug, attent, bekwaam en vriendelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles perfect geregeld !! Geen toeters en bellen gewoon zo intens. Lieve medewerkers. Meer woorden heb ik er niet voor, ik zou deze Uitvaart24 aanbevelen voor iedereen die een waardig afscheid moet nemen van zijn /haar geliefden. En het laatste betaalbaar voor diegene die niet het geld hebben voor iets anders.

Zeer nauwkeurig

prima.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer behulpzaam, meedenkend en transparant. Deskundig personeel. Ook in een ingewikkelde uitvaart.

• Bereikbaarheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks er weinig ruimte was voor een uitvaart konden we toch een waardig afscheid geven!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Net zoal de vorige keer, uitstekend geregeld, snel, vakkundig en fair. Geen flauwekul, wat ze beloven, gebeurt. Goede prijs/kwaliteit.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik wil mijn complimenten geven aan Ingrid Leenders. Zij heeft ons met raad en daad bijgestaan en de uitvaart van mijn vader tot een groot succes gemaakt. Ze was altijd bereikbaar en geen tijdstip hierin was te gek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks dat de crematieplechtigheid van mijn echtgenoot sober was, heeft de spreker die ons begeleidde ontzettend veel goed gemaakt, waardoor het toch heel waardig en respectvol was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede uitvaart voor een goede prijs. Deskundige uitvaartbegeleidster, die de uitvaart zeer goed begeleid heeft. Locatie was ook zeer goed. Iets te veel door anderen dan de uitvaartbegeleidster benaderd. Dit kan verbeteren.

• Bereikbaarheid N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring is dat er zo zorgvuldig wordt omgegaan met alle vragen , die op ons afkwamen De warmte en betrokkenheid , daar ben ik zo in gesteund . Ik ben heel blij dat ik voor Uitvaart24 heb gekozen

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.