5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn zeer tevreden over uitvaart 24 De persoonlijke aandacht en ook het stukje menselijkheid hebben ze ons gegeven in de moeilijke en verdrietige tijd tijdens het overlijden van onze zoon Speciaal de begeleiding van Marise den Oudsten heeft ons heel goed gedaan. We hadden meteen een klik met Marise en ze heeft de herdenkingsdienst met veel aandacht en betrokkenheid begeleid

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer gedetaieerd in alle opzichten,en goede samenspraak hoe je het graag wil hebben,alles perfect verzorgd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitvaart24 heeft ons zeer goed geholpen bij het verzorgen van een uitvaart. Zij zijn communicatief sterk, reageren flexibel op gewenste wijzigingen in eerder gemaakte afspraken, en punctueel en respectvol in de uitvoering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na het overlijden van onze moeder hebben we jullie ingeschakeld en zijn zeer tevreden over hoe alles is geregeld. Het is fijn om ook in de avond uren iemand aan de lijn te krijgen als je een vraag hebt. Jullie onderscheiden je wel hoor van de rest en ook de drempel is laag jullie te bellen, dank voor de goede zorgen en dank voor de hulp.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kijk tevreden terug op een heel verdrietige periode. Met name wil ik de Hester complimenten! Ze heeft mij enorm heeft geholpen via de telefoon. En de mensen die bij ons thuis zijn geweest verdienen ook dikke pluimen ( ik ben hun naam kwijt) Heel zorgvuldig, respectvol en liefdevol. ik had het niet zonder hen gekund. dankjulliewel voor al jullie hulp!

Zeer prettig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik ben zeer tevreden.....goed geholpen. en de berijkbaarheid was zeer goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een hele moeilijke tijd, veel steun gehad aan jullie, jullie dachten mee, waren enorm hulpvaardig en we zijn enorm tevreden!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

allemaal keurig verlopen en met respect gegaan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top verzorging,echt aan te raden Fijne mensen,erg meegaand Bedankt voor de goede verzorging Gr Ton

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben het contact en de begeleiding van het team van Uitvaart 24 als heel prettig en persoonlijk ervaren. Dat wij vrij veel contact hebben gezocht was geen enkel probleem. De uitvaartbegleider Maikel heeft een hele mooie en persoonlijke toespraak gehouden, dit geheel vanuit zijn hart. Namens de nabestaanden wil ik het gehele team dan ook hartelijk bedanken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben super geholpen door Anne Wieb Wijnstra,kan me geen betere hulp voorstellen,voelde me zeer op me gemak. Ook de hulp bij het aankleden,wat ik zelf graag wilde ,was super, vriendelijk en ontspannen. Zelfs 2 maanden na de crematie word er nog gevraagd of er nog hulp nodig is. Ik ben zeer te vreden en dankbaar voor alle hulp.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed en lief behandeld door iedereen, zeker door Dhr. Maikel Naarden. Hij heeft ons heel goed begeleid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig en snel contact gelegd. Met de uitvaartbegeleider goede afspraken gemaakt; zij was heel deskundig en open. Wat een verademing t.o.v. de uitvaart van mijn vader met veel gedoe en anderhalf maal zo duur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zorgvuldig, duidelijk en geen 'kleine lettertjes'. Kortom: dit ga ik voor mezelf, moge het nog ver in de toekomst zijn, ook zo laten doen. Dank voor uw compassie en deskundigheid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes verzorgd, vriendelijke mensen, een hele lieve uitvaartverzorgster.

ondersteunend niet bepalend

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles conform afspraak, netjes en waardig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik wilde net wat anders voor de begravenis van mijn oma. Doordat we al van te voren wisten dat mijn oma zou gaan overlijden hebben we al van te voren contact gehad en onze wensen doorgesproken. Toen het uiteindelijk zover was hebben we uitvaart24 meteen gebeld en hebben alles zoals afgesproken erg snel kunnen regelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een verademing, een totale uitbesteding, zeer concentieus en respectvol

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.