Geachte heer Ras, Begrijp uw emoties volledig, maar zoals u weet is het iets tussen u en uw broer waar wij volledig buiten staan! Van een slaatje slaan uit uitvaartpolissen is totaal geen sprake! Het geld is niet naar u overgemaakt, maar aan uw broer... Voor de volledigheid; Uitvaart24 maakt een (kosten)begroting op basis van de wensen van de opdrachtgever. Wij hebben in dit geval meer geld ontvangen van de verzekering dan dat wij aan uitvaartkosten hebben gemaakt. Wij kunnen niet anders dan aan onze opdrachtgever vragen waar dat geld naar toe moeten worden overgemaakt of aan worden besteed. Dat u graag dat geld had willen ontvangen is mij volkomen helder, maar dat is niet aan ons! Gelukkig niet zeg; Wij kunnen niet anders dan de wensen van onze opdrachtgever uitvoeren! Dat u ons als bedrijf nu wegzet als oplichters omdat wij het geld niet naar u, maar naar uw broer ,onze opdrachtgever (!!), hebben overgemaakt gaat echt veel te ver. Wij wensen u veel sterkte in het onderlinge conflict en hopen dat u het onderling kunt oplossen. Anderzijds wil ik u wel verzoeken om uw beoordeling aan te passen omdat u nu iets suggereert waar totaal geen sprake van is! Met vriendelijke groet, Jan-Jaap Palma Uitvaart24
Originele beoordeling
Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf. Uitvaart24 is actief met de volgende labels: www.budgetuitvaart24.nl www.GoedkoopsteCrematie.nl www.GoedkopeUitvaart.nl www.BasicUitvaart24.nl
Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder hoge nota achteraf. Bij Uitvaart24 weet u vooraf exact waar u aan toe bent en dankzij onze lokale dienstverlening is alles tot in de puntjes verzorgd. Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk een respectvol afscheid is. Heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening? Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 085-0160070