Filters

10

Netjes en erg tevreden.

Uitvaart 24 Goed en verzorgde uitvaart. Met veel respect .

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende verzorging

De aandacht die wij ontvingen van uw medewrker Angelique Fossen gedurende het hele proces van voorbereiding voor de uitvaart dienst was buitengewoon prettig Onze dank aan haar voor haar inzet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het is heel netjes en heel liefdevol verzorgd door de dames we zijn heel erg tevreden het is precies

Het enige minpuntje was dat de kist van het karretje afgleed ze hadden even moeten vragen of de mannen even wouden helpen maar goed het is gebeurd verder zeer tevreden Mvg Christien Voortman

 • Aanbevelen? Ja
9

Plot uitvaart voor mijn overleden neef voor famillie in buitenland

Ik kan alleen vertellen aan velen dat ik niet op de hoogte was van een kleinschalig afscheid met meer intimiteit, goed besproken en veilig in Amsterdam. Het hoeft niet te duur, maar als uw dierbare vervoerd moet worden naar het buitenland overweeg afscheid bij UITVAART 24 , kleine groepen. Alles kan worden besproken en nagedacht worden over uw beschikbaar budget. Dank aan een warm en rustig afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Menselijkheid voorop!

Plotseling kom je als kinderen voor het overlijden van je vader te staan. Er komt enorm veel op je af en hoe fijn is het dan dat er goed en heel correct met je gehandeld wordt. Uitvaart 24, vanaf ons 1e telefoontje is onze vader en opa netjes en vol eerbied begeleid tot aan zijn afscheidsdienst toe. Een speciale dank aan Thea, voor haar hele fijne begeleiding en hartelijkheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geregeld, niets op aan te merken

Per toeval ben ik bij Uitvaart24 terechtgekomen omdat ik met spoed een uitvaartondernemer nodig had en ik in de hectiek een ander telefoonnummer had gevonden en gebeld (via Google) dan het nummer van de oorspronkelijke uitvaartverzekering. Dat is gelukkig niet verkeerd uitgepakt. Het hele proces vanaf de melding van overlijden tot de uitvaart en de administratieve nazorg is vlekkeloos verlopen en precies zoals wij het wilden. Wij kijken met een goed gevoel terug op het waardige afscheid dat ons familielid heeft gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles volgens afspraak afgehandelt

Ik heb vandaag de as opgehaald. Van ophalen naar overlijden tot cramatie en ophalen van de as was alles van uitvaart 24 alles zeer goed geregelt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel mooi

Het was een super mooie uitvaart speciaal door het toe doen van Maikel wat heb die man een passie voor ze werk geweldig!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

De juiste zorg op het juiste moment

We hadden al eerder met uitvaart24 te maken gehad en nu ook alles weer goed geregeld en de persoon die de uitvaart voor ons verzorgden hadden we meteen we goed gevoel over

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg tevreden

Uitvaart 24 - heeft alles keurig geregeld , wij zijn erg tevreden ! Nogmaals vriendelijk dank

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekende service

Zeer goede begeleiding, opbaring, crematie en nazorg. Alles tot in de puntjes verzorgt. Alles uit handen genomen door Uitvaart24 Wij zijn erg tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, meelevend

Zie boven

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne en goede begeleiding door Gert-Jan.

Wij zijn heel goed begeleid door Gert-Jan, Hij heeft ons echt door deze moeilijke dagen heen geholpen. We konden alles goed bespreken en alles ging in overleg. Kortom we hadden ons geen betere begrafenisondernemer kunnen bedenken. Familie de Kaste-Oskam.

 • Aanbevelen? Ja
9

goedkoop en zeer prettige behandeling

goedkoop en zeer prettige behandeling

 • Aanbevelen? Ja
7

Begeleiding thuis keurig

In het Weijtendaal keurig netjes verzorgt. Naar het crematorium in Zwolle ook, en toen ging het mis wat wij allemaal betreuren, want de Vito bus stopte bij de laatste parkeerplaats en deed de richtingwijzer naar links en bleef staan , toen zijn wij de parkeerplaats met z'n allen maar opgegaan. Daarna hebben een hele tijd lopen zoeken waar opa gebleven was,na een poosje vonden we de aula,maar opa was al uit de auto gehaald terwijl afspraak was dat kinderen en kleinkinderen dat zou doen kan u dat voorstellen dat wij teleurgesteld zijn. Waarom niet achter de Vito bus aangereden tot eindpunt , en daarna onze wagens weg laten zetten door één van onze chauffeurs? En had ons veel lopen bespaart en jullie tijd. Dit was onze ervaring, Remco Zweers.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geregeld, fijne mensen

Via de verzekeringsmaatschappij kwamen we met Uitvaart24 in contact. Men heeft ons goed geholpen met het regelen van de uitvaart, we hadden een goede uitvaartleider en een zeer vaardige spreker, dit alles maakte de uitvaart een waardig afscheid van mijn moeder.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed geregeld

Het verlies was intens ,maar uitvaart 24 heeft het allemaal goed geregeld,alleen voelde het afscheid een beetje naar , Daar ik hem niet meer gezien heb , Maar draag hem in mijn hart mee,met mooie herinneringen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Goed bereikbaar, heldere afspraken, prettig contact. Zorgvuldig en empatisch.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel

Zeer deskundige en vriendelijke begeleiding, ze ontzorgen op een geweldige manier.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed geholpen

Alles in gang gezet bij uitvaar24 en alles ging zorgvuldig. En accuraat je wordt goed op de hoogte gehouden in het proces. Ook de na zorg was erg goed.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitvaart24 is alle afspraken nagekomen.

Opdrachtverlening ging duidelijk. De dienstverlening was vriendelijk, correct en deskundig. De tarieven zijn zonder meer billijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Doen wat ze beloven

Prettig en simpel ingang gezet.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed begeleid en kon altijd bellen voor vragen

Zeer tevreden met de service, begeleidingen administratieve afhandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne persoonlijke benadering

Wij kenden Alex Nieuwland al. Heel erg fijn om met hem het afscheid te regelen. Het was een mooi, intiem, informeel afscheid en Alex is een topper.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg goed.

Duidelijke en snelle communicatie. Zinvolle suggesties. Alles goed geregeld en zeer fijne, bekwame begeleider op de begrafenis zelf.

 • Aanbevelen? Ja

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Fris, zuiver en flexibel. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.