Top geregeld.

Werkelijk waar top geregeld, Anita Gromme de uitvaartverzorger is een TOP vrouw, elke dag ff telefoontje, hoe het was, hoe het ging, of er iets bizonder was, hebben nu al van mensen gehoord, dat die de ceremonie ook zo willen. Iedereeen kon op zijn wijze afscheid nemen, in aparte groepjes, zaak en familie. Echt mooi en sereen, werkelijk af. ROB en NEL van Houte

Geweldige ervaring met Uitvaart 24

Wij zijn zeer professioneel en efficiënt geholpen door de bijzonder vriendelijke medewerkers van Uitvaart 24. De website geeft alle informatie op bijzonder transparante wijze weer. De crematie van mijn moeder was van A tot Z uitstekend geregeld. Ook het telefoontje met betrekking tot de nazorg is erg op prijs gesteld. Kortom ik kan Uitvaart 24 aan iedereen aanraden.

Uitvaart 24 hebben ons meteen perfect begeleid

Zonder ervaring van ons hebben zij ons geweldig geholpen na het overlijden van mijn echtgenote elke keer dat ik of mijn dochter belde werden we goed en luisterend te woord gestaan. Sjampa het eerste gesprek laat in de avond 22.00 in het weekend zo goed te woord gestaan Corinne uitvaart begeleider bedankt voor je begeleiding van uitvaart op 5 augustus En andere medewerkers bedankt.

• Bereikbaarheid

Uitvaart24 krijgt van mij een tien.

Mijn moeder is in augustus van dit jaar overleden. Zij overleed in de hospice in de vroege ochtend. Na haar overlijden heb ik meteen contact opgenomen met Uitvaart24. Het proces verliep op rolletjes. Mijn moeder lag diezelfde ochtend al opgebaard in onze serre. De communicatie verliep professioneel. Ook het tijdstip van brengen en halen was zoals afgesproken. Ik heb gekozen voor Uitvaart24, omdat ik zo'n tien jaar geleden een reportage bij Kassa had gezien over dit jonge bedrijf. Ik heb toen hun gegevens genoteerd en contact gezocht toen ik ze nodig had. Ik heb het gedeeld met mijn collega's, omdat ik vaak mensen hoor klagen over de huidige uitvaartkosten. In ons geval hebben wij het bedrag heel laag kunnen houden. Het was net tegen de tweeduizend euro. Ik adviseer mensen daarom ook bovengenoemd bedrijf. Het kan je heel veel kosten besparen.

• Bereikbaarheid

Gewoon tot in de puntjes verzorgd

Heel erg blij met uitvaart 24..van begin tot einde ..geholpen met verzekeringen en alle vragen keurig beantwoord gekregen..staan ten alle tijden voor je klaar en doen hun uiterste best om alles voor elkaar te krijgen...nu voor 2e keer alles weer tot in de puntjes geregeld...allemaal heel erg bedankt .mvg fam Renkema

• Bereikbaarheid

Een begripvolle, professionele begeleiding van begin tot eind.

We zijn op een fijne en persoonlijke manier door het hele proces geloodst en we zijn attent gemaakt op zaken waar we zelf nog niet aan hadden gedacht.

• Bereikbaarheid

Vanaf het eerste persoonlijke contact, ging de rest bijna vanzelf en wanneer ik iets niet begreep kreeg ik ook direct response, op zo een moment is het fijn dat er iemand met je mee denkt . Alles rondom mijn moeders lichaam hebben ze ook veel met respect gedaan. De gehele ceremonie van ontvangst afsluit. De afwikkeling en na zorg. Wij zijn zeer tevreden en dankbaar.

Heel warm en waardevol

Anneke Kroon heeft mij echt heel goed bijgestaan met het overlijden van me moeder. Zij heeft mij door deze zware periode getrokken door heel liefdevol en met zoveel respect hier mee om te gaan. Er kwam zoveel op me af aangezien de hele uitvaart en alles erom heen ik alleen moest doen. Anneke was echt een enorme grote steun voor mij en begeleide mij stap voor stap door dit proces. Ook belde ze me elke dag even om te kletsen te vragen hoe het met me gaat en of ze iets voor me kon doen. Door haar vergat ik niet te eten want ook hieraan bleef ze me herinneren haha. Wat ik zelf ook heel fijn vond is dat Anneke altijd goed te bereiken was zowel telefonisch als via whatsapp. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat mijn lieve moeder een heel mooie uitvaart heeft gekregen. Dank je wel Anneke je bent een topper. Knuffel van mij en Livia

Prima verzorgd

Vriendelijke mensen, alles netjes geregeld en afgehandeld.

Wonderschoon en rustig

3 september 2025 De crematie van mijn moeder Een handjevol dierbaren De kist zou dicht Maar is toch open Zo zie ik haar een laatste keer Ontroerend mooi en vredig Stil en zonder pijn Dank aan Uitvaart24 voor de goede zorgen

Prettig en snel geregeld

Het contact met Thea van Veenhoven is ons goed bevallen. Zij keek verder dan we verwacht hadden. En verwerkte dat goed in haar welkomstwoord.

Zorg op maat.

Geen vraag is teveel. Zorgvuldig werk met veelnrespect voor de nabestaanden en de overledene.

Rustig, duidelijk en aanvoelend

Het verzorgen van de uitvaart van mijn vader ging gesmeerd, en was tegelijkertijd heel toegepast op onze situatie. Je kreeg snel antwoord, alles was duidelijk van te voren, geen eindeloze gesprekken en opties. En bovenal, Anneke was aanwezig als een warm mens.

Fantastisch.

Ik kan alleen maar complimenten geven. Uw medewerkster, Anneke Kroon, heeft werkelijk alles tot in de perfectie geregeld. Het voorgesprek bij mij thuis. Haar tussentijdse interesse, over het verloop. Het mooie, hoe alles was opgemaakt tijdens het afscheid nemen. De gevoeligheid, waarmee ze alles in elkaar over liet lopen. De keurig verzorgde koffietafel bij condoleance. Het respect naar ons en de gasten. Kortom geweldig.

Helemaal top!

Duidelijke communicatie, perfect afgestemd op wat wij als familie nodig hadden/ belangrijk vonden.

• Bereikbaarheid

Het eindprodukt was in een woord ,, geweldig".]

Zie bovenstaande reactie. Ingrid Leenders, is niet voor een Kleintje vervaard. Ze is niet voor een gat te vangen. Ik weet het niet goed uit te leggen. Ze is goed en lief. .

Gewoon heel goed

Netjes geregeld allemaal Ook aan de telefoon netjes en duidelijk uitgeleg op mijn vraag Ook de financiële afwikkeling is goed geregeld

• Bereikbaarheid N.v.t.

Zeer bekwame mensen

Wij hebben nu 2 x deze uitvaartonderneming nodig gehad voor onze ouders. En beide keren zeer tevreden hoe alles geregeld wordt. Zelfs de financiële afhandeling met verzekeraars worden voor je geregeld zeer tevreden met deze organisatie.

zeer tevreden

drie dagen nadat mijn moeder overleed zou mijn broer in Canada de huwelijksceremonie van zijn dochter voltrekken dus hebben we besloten voor een stille crematie via uitvaart 24 (aangeraden door een vriend) we zijn zeer tevreden over de service en de deskundigheid en raden ze zeker aan

Supergezellig team

Ik stond er helemaal alleen voor, alles nieuw voor mij. 1 belletje en alles werd geregeld, ze keken de polissen door, kwamen mijn broertje ophalen, met een superfijn team. Werd met respect verzorgd en opgehaald, Een hele mooie uitgeleide vanuit het verzorgingshuis, op elke afd. even stilstaan met rust zo mooi. Netjes naar de auto gedragen en mooie uitgeleide met respect. Heb dit als heel mooi en rustig ervaren en aan de ervaren mensen overgelaten. Dank voor uw meedenken en helpende hand. Ook de nazorg met een belletje was zeer fijn.

• Bereikbaarheid

Zeer mooi en waardig afscheid verzorgt! Heel warm gevoel.

Het was heel intiem met de mensen die het dichtst bij ons staan en bij mijn moeder stonden. het voelde erg warm aan en was zeer mooi verzorgt. Zeker waardig en mooi afscheid kennen nemen..! Uitvaart leider ook zeer tevreden over en voelde goed aan.

Gewoon zo doorgaan.

Van A tot uitvaart prima verzorgd.

Onze dank aan het team van Uitvaart24

Het verliep precies zoals wij hadden gehoopt. Wij hebben onze vader met gepaste eerbetoon ten grave gedragen. Het team van Uitvaart24 was buitengewoon attent, vriendelijk, oogde onberispelijk en vervulde hun taken met groot respect en waardigheid. Alle communicatie met Uitvaart24 was snel en accuraat. Ik beveel Uitvaart24 van harte aan en wil mijn diepe dank uitspreken voor uw sensitieve en professionele ondersteuning in deze moeilijke tijd voor ons.

Mijn review zegt alles

Hoi Anita, ik ben overweldigd op de wijze waarop de dag is verlopen. Ik ben je zeer dankbaar voor je goede begeleiding. Wij hebben ons geen moment zenuwachtig gevoeld, ondanks het verdriet en de emoties.......Jij verdiend een compliment, Ons afscheid, naar onze lieve vrouw en moeder hebben we geheel zelf naar eigen wens kunnen regiseren. Je hebt ons daarbij fantastisch gefaciliteerd. Bedankt dat we het afscheid op deze mooie informele wijze hebben kunnen doen. Onze families en vrienden vonden het fijn en bijzonder om zo met elkaar deel uit te mogen maken van het afscheid.

• Bereikbaarheid

Fijn dat er zo werd meegedacht over alles rond het afscheid

Terwijl je hoofd er eigenlijk niet naar staat moet je toch proberen een mooi en waardig afscheid voor je echtgenoot te regelen. De input van de medewerkster van Uitvaart24 was daarbij een hele grote steun. Oké, het is haar werk maar ik waardeerde haar adviezen en tips en het meedenken want het vergt nogal wat om een afscheidsdienst in elkaar te zetten. Het overlijden kwam niet geheel onverwacht (mijn man was al jaren ziek) maar als het dan zover is, overvalt het je toch. Ik heb mooie foto's uitgezocht, zijn levensverhaal op papier gezet. Het zelf voorlezen tijdens de uitvaart was me te emotioneel dus dat heb ik graag aan de mdw van Uitvaart 24 overgelaten. En dat deed ze prima.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.