Heel goed geregeld

Alles was prima geregeld van het begin tot het einde

• Bereikbaarheid

Een bijzonder prettige, warme en bovenal persoonlijke benadering en manier van werken!

Onze persoonlijke begeleider Corinne werkzaam voor uw organisatie heeft zich tijdens het gehele proces en uitvaart van onze moeder fantastisch ingezet. De eerste kennismaking was direct warm, persoonlijk en oprecht betrokken. De benadering was informeel wat geleid heeft tot een direct contact tussen Corinne en ons als familie. Corinne was probleemoplossend en dacht in alles wat als wensen hadden voorgelegd actief mee. Maakte samen met ons een schets van de rouwkaart, zocht afbeeldingen op als voorbeeld. Er was geen afstand wat veelal wel het geval is bij andere uitvaartverzorgers. Corinne kwam gewoon als zichzelf, casual gekleed en speelde goed in op wat wij wouden als nabestaanden en was oprecht betrokken en speelde goed in op de situaties. Het contact tijdens en na het gehele proces was fijn te noemen. Corinne gaf op alle handelingen een bevestiging, iets wat op dat moment rust en vertrouwen geeft. Zo kan het dus ook en noem de werkwijze en met name de inzet van uw uitvaartmedewerker formidable, Dank nog voor alles, namens de nabestaanden van mw. Lenie de Vries-Riekwel. Erwin de Vries.

• Bereikbaarheid

Met veel geduld werd er aan onze wensen voldaan

Als spreekbuis van de familie had ik het genoegen om met Tamar onze wensen duidelijk te maken. Het voelde fijn en vertrouwd om met haar alle afspraken te maken. Ze is heel duidelijk en begripvol en geduldig. Wij hebben via uitvaart 24 onze moeder een afscheid kunnen geven, wat totaal passend was bij al onze wensen met betrekking tot onze moeder. Dank voor al jullie zorg!

• Bereikbaarheid

Een zeer betrokken Anneke Krook die oog hield voor details en persoonlijke omstandigheden

Een zeer betrokken en meelevende uitvaartleider in de vorm van Anneke Kroon. Ik heb haar , en daarmee Uitvaart24, al aan enkele mensen aanbevolen.

zeer positieve ervaring

mijn echtgenoot werd opgehaald door 2 representatieve en heel vriendelijke dames. Alles verliep volgens afspraak en heel respectvol. Ook veel aandacht voor nazorg. Al met al een hele goede ervaring.

zorgvuldig en duidelijk

Tweede keer dat ik met jullie heb kunnen samenwerken; eerst mijn moeder, nu mijn oom. Prijs-kwaliteit verhouding is uitmuntend. Goede communicatie.

• Bereikbaarheid

Jullie hebben alles goed geregeld,van haar ophalen ,opbaren ,alles.wij zijn jullie er dankbaar ervoor.

Goed geregeld

Niets op aan te merken.

De ervaring met Uitvaart24 was prettig en helder

Wij hebben de samenwerking met Uitvaart24 als prettig ervaren. Er werd geluisterd naar onze wensen, en er werden zaken uit handen genomen wat betreft de organisatie. Dit is fijn in een periode van rouw. De uitvaart is daardoor verlopen zoals we bedacht en gepland hebben, mede door met meedenken en handelen vanuit Corinne. De benodigde zaken rondom de uitvaart waren goed en duidelijk geregeld, de communicatie richting ons was helder. Wij willen Corinne ontzettend bedanken voor de dienstverlening en het regelen van de uitvaart. Met vriendelijke groet, Niels Bunk

Goed verzorgde uitvaart.

Heel goed verzorgde uitvaart. De herdenkingsdienst was bijzonder hartverwarmend. Thea van Veenendaal heeft het uitstkend gedaan!

• Bereikbaarheid

Vertrouwt uit handen kunnen geven

Goede prijs-kwaliteit verhouding; Zeer fijn contact, duidelijk en heldere afspraken en kostenoverzicht; Bij vragen, snelle reactie; Fijne keuze om iets geheel of gedeeltelijk zelf te regelen; Mooi rouwboeket; Makkelijk om uit de keuze zelf een rouwkaart op te zetten;

Laagdrempelig en duidelijk

Ik heb in één jaar drie keer een uitvaart moeten/helpen regelen. Vorig jaar mijn moeder, dit jaar een goede vriend en de moeder van een andere goede vriend. Dit zijn trieste gebeurtenissen en je kunt dus niet nog andere ellende, of hoge kosten erbij gebruiken. De regelingen die we Uitvaart24 vroegen uit te voeren waren makkelijk op de website te vinden en duidelijk, ook bij het telefonisch contact werd niets opgedrongen wat we niet wensten. De kosten waren duidelijk en het contact steeds weer vriendelijk. Je hoopt natuurlijk niet te vaak een uitvaart te moeten (helpen) regelen, maar Uitvaart24 was voor mij een uitkomst. Dus indien nodig, hun nummer staat bij mij in zo'n geval bovenaan.

Zeer voldoende

• Bereikbaarheid

Zo goed en snel verzorgd en geregeld

Wat een uitstekende service . En zeer goede uitleg . Mijn schoonmoeder overleed om 17:30 en savonds is ze nog overgebracht naar het crematorium waar ze ook gecremeerd is . Wij zijn. Dankbaar met de goede zorg , uitleg en ook dat er nog na de crematie gebeld werd en er ook geluisterd word . Kan uitvaart24 aan iedereen aanraden . Zo vriendelijk en behulpzaam . En betaalbaar voor de mensen met een kleine beurs .bedankt nog allemaal.

Netjes verzorgd

Omdat mijn broer geen uitvaartverzekering had heb ik van een arts in Breda de tip gekregen om te gaan zoeken. Toen kwam ik bij jullie terecht.Heel fijn en netjes geholpen. Zeer tevreden. Zou er zeker over nadenken in de toekomst.

Alles prima geregeld

We hebben een zeer positieve ervaring gehad met Uitvaart 24. Alles werd goed gecomuniceerd en ze waren altijd duidelijk. Fijn dat ze zo respectvol omgaan met mensen op dat moment.

Professionele, meelevende hulp!

Anneke heeft ons in deze zware week heel prettig ondersteund en begeleid in het plotselinge verlies van onze dierbare. Dank daarvoor!

• Bereikbaarheid

Fijn dat het heldere denken werd overgenomen op een fijne manier

Thea heeft de tijd voor ons genomen en ons heel fijn, persoonlijk en warm begeleid. Echt heel fijn.

• Bereikbaarheid

Fantastische persoonlijke hulp en begeleiding

Thea gaf ons vanaf moment één al een goed gevoel. Mijn moeder en ik voelde ons gehoord. Thea nam de tijd om alles rustig uit te leggen en door te nemen. De dagen voor de crematie kon ik al mijn vragen bij haar kwijt en werd er ook snel geantwoord. Tijdens de dienst heeft Thea het voorwoord en slot voor ons gedaan. Dit deed ze op een prachtige en professionele wijze. Mijn woorden voor het beschrijven van mijn overleden vader waren door haar zo mooi vorm gegeven. We willen haar nogmaals bedanken voor de goede zorgen en organisatie.

Heel tevreden

Komen alle afspraken goed na en alles was keurig geregeld.

Een echt waardig afscheid

Wij als familie kunnen Thea en Michael niet genoeg bedanken voor de fijne gesprekken en het waardige afscheid die was verzorgd voor van mijn echtgenoot, vader en opa. Masha Masha danki. Familie Sillé-Hope

Betrokken, integer, liefdevol, persoonlijk

Nam de tijd voor ons en heeft ona heel fijn en goed begeleid door het proces.

• Bereikbaarheid

Goede en nette ervaring in een moeilijke periode.

Ik heb uitvaart 24 benaderd voor de crematie van mijn moeder. Mijn moeders wens was een stille crematie zonder poespas en daar heeft uitvaart24 volledig aan voldaan. Respectvol en snel was alles geregeld en bij vragen waren ze altijd bereikbaar en zijn er direct antwoorden gegeven.

• Bereikbaarheid

Het was perfect geregeld.

Het was perfect geregeld.

• Bereikbaarheid

De uitvaartbegeleiding vanaf het eerste contact tot na ophalen van de as was perfect verzorgd!

Vrienden - waaronder een ex uitvaartondernemer- hadden zeer goede ervaringen met Uitvaart24 ,en waren positief waarna wij de uitvaart van vader door uitvaart24 lieten verzorgen en de uitvaart is daarna echt perfect verzorgd. Wij waren dan ook heel erg tevreden.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 heeft als doel een waardige uitvaart toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee een frisse wind te creëren in de uitvaartbranche. Uitvaart24 zet daarbij in op het scheppen van helderheid en gelijkwaardigheid. In alles wat Uitvaart24 voor u doet, is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Helder, flexibel en gelijkwaardig. Deze kernwaarden komen in alle facetten terug. Bij Uitvaart24 krijgt en betaalt u enkel voor datgeen waar u opdracht voor geeft. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en horen graag uw wensen rondom het afscheid van uw dierbare. Op die manier kan Uitvaart24 een passend voorstel op maat maken. Dit alles zodat u precies weet wat u af neemt en ook enkel betaald voor datgene wat u wenst af te nemen. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij betrokken medewerkers uit de regio de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt zoals u dat wenst. Door samenwerken met iedere uitvaartlocatie kan Uitvaart24 u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van 10 jaar ervaring. Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment, waar niemand zich echt helemaal op kan voorbereiden. In korte tijd moet veel geregeld worden, waarbij het overzien van alle mogelijkheden gepaard met budget bewuste keuzes niet altijd even makkelijk is. Om die reden staat helderheid bij Uitvaart24 hoog in het vaandel. Uitvaart24 biedt niet alleen helderheid in wat wij voor u kunnen doen, maar ook in de kosten daarvan. Goed om te weten is dat waar u ook verzekerd bent, u vrij bent om te kiezen wie de uitvaart regelt. U kunt dus met iedere uitvaartverzekering een uitvaart door Uitvaart24 laten verzorgen.