Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Goede ervaring met alles en medewerkers
Hannie
weinig ervaring met de service omdat bij ons altijd alles goed werkt en daar zijn wij erg tevreden over.
Judith
Huisartsenpraktijk van Campen
Bij Lagarde heb je met vriendelijke & deskundige mensen maken die je betrouwbaar adviseren & helpen.
Arie
Werkt secuur en adequaat
T
supergoed, fijn bedrijf vriendelijke medewerkers
José
Schepens
snel/behulpzaam/vriendelijk
Yvon
Storck BV
Een partij die voor ons een mooie oplossing gecreëerd heeft, en ze zijn met goed advies en deskundige medewerkers een fijne partner om mee samen te werken.
Adriaan
Groan Mengvoedergrondstoffen
Goede ervaring met service van Lagarde. Kunnen het totaalpakket leveren en hebben intern een strakke organisatie.
Wim
Quiks
ik beveel Lagarde aan bij mijn 3e contacten, omdat ik zeer goede en prettige ervaringen heb met de diverse medewerkers waar ik mee te maken heb gehad in de afgelopen jaren. Alle medewerkers zijn zeer kundig op hun vakgebied, zodra er een vraag gesteld wordt is 'eigenlijk' niets te veel gevraagd.
Martin
WoerdenSport Zwembaden BV
Goede contacten, zowel met de mensen van de verkoop, planning, het bedrijfsbureau en de uitvoering. "Lagarde is een naam met mensen die het - goed - doen"
Hugo
VandeGrijp
snelle reactietijd voor het oplossen van urgente problemen. Mocht oplossing langer tijd vergen dan worden snel tijdelijke en werkende oplossingen bedacht.
Lex
Eijgen Ordelman
Aanleg en onderhoud alarminstallatie en latere aanpassing ivm overgang naar glasvezel (voor alarmering) verliep altijd deskundig en prettig.
JMB
particulier
Lagarde is een bedrijf waar we op kunnen bouwen
Koos
Oosterlengte
Mijn ervaringen met de Lagarde groep zijn erg goed ik word altijd goed geholpen. Het personeel waar ik mee te maken heb is vriendelijk en 99% van de tijd ook volledig kundig.
Ingmar
DUCARES
Positieve ervaringen, bij storingen en vragen vaak dezelfde dag een oplossing. Goede bereikbaarheid.
H
Dierenkliniek Putten
Al jaren klant bij Lagarde. Een buitengewoon vriendelijke medewerkers. Actief in adviseren. Staan altijd meteen voor je klaar. Niets is te veel. Service staat op hoog niveau. Erg tevreden.
jacques
Luciver
Ga zo door!
Martien
Kerkelijk Bureau HHK
goede ervaring met Lagarde, ze staan altijd voor je klaar
Richard
De Passie scholen
Heru Nederland maakt al jaren gebruik van de diensten van de Lagarde groep. Heb in al die jaren een nog een groot probleem oid gehad. Altijd en nog steeds correct behandeld.
Mart
Heru Nederland
Altijd goed geholpen , alles werkt dan weer.
Hans
De Natuurgeneeskundige Praktijk
De beoordeling spreekt voor zich
Willem
Voor Opella (Zorgaanbieder) is het belangrijk ons op het leveren van zo goed mogelijk passende zorg te kunnen focussen. Ontzorging door LaGarde voor alle telefonie zaken draagt daaraan bij.
Willem
Opella
Blijft persoonlijk
Jaco
Installatiebedrijf Spelt BV
Positief, klantvriendelijk; afspraak is afspraak.
Jan
De Meerwaarde
goede ervaringen, klantvriendelijk en willen naar de klant luisteren.
kees
hgjb