Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent duidelijke communicatie en een betrouwbare uitvoering. Klanten noemen vakmanschap en een nette, verzorgd uitgevoerde installatie. Ook vriendelijk personeel en goede nazorg komen vaak naar voren. Over het algemeen leveren de projecten hoogwaardige resultaten met veel tevreden klanten.
Het team werkte nauwkeurig en op een plezierige manier. Vriendelijk en alles in overleg. Het bedrijf zal door ons zeker worden aanbevolen.
2 December 2025
Ad van Varik
Putterhoek
Goede ervaringen met de medewerkers en deskundigheid
27 November 2025
Ronald
Zuidland
Na uitvoerige voorlichting over de mogelijkheden werd onze nieuwe voordeur geplaatst. Naar alle tevredenheid, door deskundig personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding door een mooi bedrijf uit Zuidland. Ook de nazorg is gewoon af!
22 November 2025
Jaap
Zuidland
Zeer tevreden met de installatie van onze nieuwe schuifpui. Met name de afwerking binnen en buiten zijn noemenswaardig. Gewoon TOP! Keurig alles beschermd voordat ze de oude pui gingen verwijderen en na afloop alles opgeruimd en netjes achter gelaten. Aan te bevelen!
21 November 2025
Bert
Spijkenisse
heel tevreden over alles het inmeten en het plaatsen van de kozijnen verder zeer kundig personeel die het plaatsen en alles schoon en netjes afleveren . echt top
19 November 2025
arnoud
Zuidland
Al bij het bezoek aan Aluku werd ik enthousiast. Gedegen kennis leidt dan tot een goed advies en een goede aanbieding. Na ons akkoord is alles netjes ingemeten en besteld, Over de levering en montage kan ik alleen maar positief zijn. Een grote ploeg medewerkers met een dot aan ervaring die de klus netjes en voortvarend hebben geklaard. Alles werd netjes voorbereid en afgedekt. Daarna de sloop van het oude kozijn wat direct werd afgevoerd. Na een goed veegbeurt werden de kozijndelen door een kraanmachinist in het kozijn gehesen waarna het team kon werken aan de afwerking. Halverwege de middag was de klus geklaard en zag het er van binnen uit alsof er geen bouwteam was lang geweest, zo netjes was alles opgeruimd. En dan het kozijn, perfecte kwaliteit met driedubbel glas. Dat laatste kan ik echt iedereen aanraden.
13 November 2025
Erik
Spijkenisse
Zij hebben als voorheen geweldig werk geleverd daarvoor onze hartelijke dank voor alle monteurs.
7 November 2025
Evert/Hilda
Nieuw-Beijrland
We hebben een schuifpui laten plaatsen tot volle tevredenheid er was een kleinigheidje maar dat hebben ze prima opgelost. De monteurs zijn echte vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn en zeker niet ongezellig.
7 November 2025
Ria
S,gravendeel
Prettig personeel die alles tot in de puntjes afwerkt en verzorgt achterlaat.
6 November 2025
Carola
Spujkenisse
Nieuwe pui besteld, binnen de afgesproken levertijd en met allemaal vaklui binnen een dag geplaatst. De installatie verliep netjes, de monteurs hadden eerst alles netjes afgedekt, daarna de oude pui verwijderd en afgevoerd. Nieuwe pui erin en daarna alles zeer netjes afgewerkt en weer schoon gemaakt. Dit zou de standaard moeten zijn zoals het hoort maar in de tijden van vandaag niet veel meer voorkomt. Nogmaals bedankt voor de zeer goede service. Mvg Fam. Baars
30 October 2025
S.
Correct en vakkundig .
28 October 2025
Piet
Abbenbroek
Na een bezoek aan de showroom met de maten van de 3 ramen met 2 rolluiken die we wilden vervangen werd een prijs indicatie gegeven van de kosten. Naar mijn idee een nette prijs waar we ook akkoord zijn mee gegaan. Na inmeten door Aluku zelf zijn begin oktober de ramen en rolluiken vervangen. 2 van de ramen en de 2 rolluiken zitten boven een veranda. De manier hoe ze de hele klus geklaard hebben kan ik alleen maar omschrijven als gewoon goed. Alles werd keurig afgedekt en achter gelaten zoals het was, schoon. Ook montage was keurig netjes met een paar nieuwe vensterbanken. Als we nog een keer wat hebben gaan we zeker terug naar Aluku. Bedankt.
13 October 2025
Ino
Rockanje
Aluku heeft bij ons de afgelopen jaren al vaker een een klus geklaard en ook deze keer is het weer een succes. Deze keer een vaste raampartij laten vervangen door een schuifpui met triple glas. Afwerking is weer top; alle rotzooi netjes opgeruimd; vriendelijk personeel; kortom een aanrader.
9 October 2025
Patrick
Spijkenisse
Netjes en snel gewerkt, aardige mensen, en echt vakmensen . Alles opgeruimd achtergelaten.
26 September 2025
Wim
Ridderkerk
Prima en mooi geplaatste openslaande deuren. Nette medewerkers. Wachttijd tot het plaatsen, duurt eventjes maar dan is het ook perfect gedaan. ✅
25 September 2025
A van strien
Rockanje
Aluku heeft bij ons alle ramen en kozijnen vervangen. Alles is geheel naar wens verlopen, het werk is uitgevoerd door prettige vakmensen. En de communicatie/planning verliep ook uitstekend. Bedankt voor het mooie eindresultaat!
15 September 2025
C.A
Heenvliet
Het gehele project is perfect verlopen. De mannen werkten geheel op elkaar ingespeeld. Wat ons opviel: heel rustig in hun overleg. Hopelijk hebben wij ze genoeg voorzien van koffie en frisdrank tijdens het werken onder warme omstandigheden.
12 September 2025
Nelly van Gils-Takken
Hellevoetsluis
Na plaatsing van kozijnen nu gekozen voor plaatsen kunststof deur. Zeer gezellige werkmensen en zeer vakkundig geplaatst. Enorm blij ermee en zeer zeker aan te bevelen.
1 September 2025
Mariska
Zeer goede service
30 August 2025
D.
Bouwmeester
Schuifpui laten vervangen, zeer tevreden. Heel klantvriendelijk, echte aanrader!
26 August 2025
Henk
Rickanje
Wij zijn ontzettend tevreden over Aluku als de leverancier van onze nieuwe ramen en kozijnen én hun medewerkers. Vanaf het eerste contact voelde het goed: duidelijk, vriendelijk en meedenkend. De installatie van de ramen en kozijnen is echt fantastisch uitgevoerd. De mannen van Aluku werkten netjes, heel verzorgd en met veel oog voor detail. Wat we vooral waardeerden, is dat ze echt met ons meedachten – alsof het hun eigen huis was. Geen haastwerk, maar echt vakmanschap. We zijn super tevreden met het resultaat en raden Aluku van harte aan!
27 July 2025
Erwin
Zuidland
In 1 week tijd alle kozijnen vervangen. En dat met ruim 30 graden! Mooie afwerking en een super aanzicht voor onze woning!
4 July 2025
en mevr
Hellevoetsluis
Zie hierboven
24 June 2025
Rose
Spijkenisse
Het bestellen van onze kozijnen en voordeur was snel geregeld, mede door de uitgebreide mondelinge info ter plaatse. Alhoewel we wat lang op de levering moesten wachten (6 maanden) zijn we erg tevreden met het resultaat. Ook een mooie afwerking ter plaatse op maat gemaakt.
3 June 2025
Dirven
Hoogvliet
Wij hebben voor de 2e keer een opdracht bij Aluku geplaatst. Een aantal jaar geleden een grote aluminium schuifpui en nu een aluminium achterdeur en nieuwe kozijnen. Je word super goed en vriendelijk geholpen en ook het contact verloopt heel prettig. Je mannen die het komen plaatsen zijn ook heel vriendelijk en aardig en werken super netjes! Ik zou Aluku iedereen aanbevelen en als ze mij de afgelopen jaren vroegen of ik een bedrijf kende deed ik dat al! Zeker een dikke aanrader!
24 May 2025
Jane