Filters

10

Kwaliteit van Werken.

Fijne samenwerking en prima resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig bedrijf

Schuifpui geplaatst door zeer capabele werknemers. Zeer netjes gewerkt,

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Prima werk geleverd door deze mannen

 • Aanbevelen? Ja
7

Aaanbevolen voor het plaatsen van een serre.

Zorgvuldig met de vloer waarop een zwaar apparaat moest rijden voor het plaatsen van glas.ong 6 werkdagen bezig geweest. Alle rommel werd elke dag opgeruimd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer positief

Vriendelijk, gedegen, en kwalitiet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles is perfekt geleverd volgens afspraak door prima vaklui geinstalleerd.

Nieuw kunststof kozijn, ziet er prima uit en geinstalleerd door vaklui. Alles volgens afspraak gegaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Buitengewoon goed

We hebben een schuifpui en een loopduur laten vervangen. Zeer vakkundige monteur en ze hebben net werk afgeleverd. Zeker het aanbevelen waard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en vakkundig werk

Prima contact met alle medewerkers en luisteren goed naar je wensen en houden daar goed rekening mee. Prijzen zijn ook heel goed vergeleken met andere leveranciers.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top!

Er is in 4 dagen, met 4 man sterk, fantastisch werk verricht. Wij zijn heel erg tevreden. Voorpui, zijpui en dakkapel (incl. dakbedekking en nieuw gootwerk). Hetgeen we gekozen hadden, aluminium kozijnen met keralit afwerking in dezelfde uitvoering als de achterpui die we al door Aluku hadden laten plaatsen. Fijne groep vriendelijke vakbekwame mensen en harde werkers. Dit was voor ons project met een dikke pluim.

 • Aanbevelen? Ja
10

Supertevreden

Gisteren een schuifpui bij mij geplaatst en ik ben zeer tevreden. Hele vriendelijke en nette jongens.de afwerking is ook keurig en ze hebben netjes alle rommel opgeruimd en meegenomen. Ik ben tevreden over het hele proces van verkoop tot en met de plaatsing en de aftersales.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie ramen en top personeel

Mooie robuuste ramen en schuif pui. Zeer deskundig geplaatst en zeer vakkundig afgewerkt. Personeel om trots op te zijn. Een aantal buren zijn ook al geïnteresseerd

 • Aanbevelen? Ja
8

Aluku komt de overeengekomen afspraken goed na

De werkzaamheden zijn netjes en volgens afspraak uitgevoerd Werkplek goed opgeruimd na afloop werkzaamheden

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele mooie serre, super vakkundig geïnstalleerd :-)

Allereerst de complimenten voor de mannen het werk gemaakt hebben. Zo beheerst, zo efficiënt, zoals de mannen eerst de oude serre hebben gesloopt, super netjes gewerkt. Daarna in alle rust, super vakkundig en fantastisch samenwerkend de nieuwe serre geplaatst en tot in alle details helemaal afgewerkt, zelfs een nieuwe vensterbank en reparatie van slechte stukken muur. Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb. Wij zijn superblij met de serre, erg bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vaklieden die uitstekend werk leveren.

Mijn achtertuin was aan vervanging toe. ,s morgens werd de pui verwijderd en in de loop van de ochtend weer opgebouwd. De aansluitingen naar de muur en de tegels op de grond zag ik erg tegen op. Ik dacht dat de afwerking niet in de offerte meegenomen waren. Tot mijn verrassing is het keurig afgewerkt. Ik ben super tevreden met het resultaat. Beide monteurs waren vaklieden niets dan lof voor dit team. Ik zou iedereen die een aluminium pui wil dit super bedrijf aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

We zijn zeer tevreden met de geleverde kunststof kozijnen. Netjes en professioneel gemonteerd en alles na montage opgeruimd. Vriendelijke en ervaren vakmensen.

 • Aanbevelen? Ja
3

Service slecht

Ramen en kozijnen goed geplaatst.helaas is bij het badkamer raam het sluitwerk niet meer goed.heb gemaaild Helaas geen tijd voor herstel. Service valt tegen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Een mooi en goed bedrijf

Als eerste goede adviezen gekregen. De communicatie was goed ook per mail verloopt de communicatie vlot. De kozijnen en de voordeur zijn vakkundig geplaatst. Er wordt meegedacht en ze hebben overal een oplossing voor. De afwerking is zeer goed. Er wordt netjes gewerkt ze ruimen aan het eind van de werkdag alles keurig op. We zijn erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Onze bestelde schuifpui op onze wensen gemaakt geplaatst op zeer nette manier. De groep monteurs zijn zeer op elkaar ingespeeld en werken als een machine met elkaar. Na vertrek alles mee retour en geen rommel achter gelaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ook dit keer een uitstekende service bij het plaatsen van een nieuw kozijn met rolluik.

Vorig jaar een schuifpui laten plaatsen en dit keer een kozijn met rolluik. Ook dit keer waren de heren zeer snel en kundig aan de slag gegaan. Alle het afval werd weer netjes opgeruimd en meegenomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk met net dat extra beetje inzet

Het is mijn ervaring dat er altijd iets misgaat met verbouwingen. De afwerking is net niet wat je mag verwachten, de rekening is achteraf net even anders dan afgesproken, een combinatie van de beide of het werk is gewoon ronduit slecht en gevaarlijk achtergelaten. In het land van de klussers vertoeven een hoop onbekwame mensen. Bij Aluku doen ze niet aan die onzin. De werknemers zijn beleefd, leveren vakwerk en vragen op de juiste momenten welke afwerking de voorkeur heeft en gaan niet direct voor de makkelijkste oplossingen. Kantjes, die lopen zij er niet van af! Zo is van te voren herhaaldelijk aangegeven dat het slopen van een muur en het plaatsen van een schuifpui betekende dat achteraf misschien gestuukt zou moeten worden en dat dit in principe niet in de prijs zat. Het was namelijk niet hun expertise. Gelijk bij aankomst van de werknemers werd ik gerust gesteld. “Als je dan toch lekker bezig bent, dan maak je het toch gewoon gelijk even af.” En dat is gebeurd. Inmiddels hebben diverse mensen hun bewondering uitgesproken voor het strakke werk dat geleverd is. Ik zou met een gerust hart weer zaken met hen doen. Niets dan lof.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk!

Het eindresultaat is prachtig. De kozijnen in combinatie met rolluiken hebben het huis een hele andere uitstraling gegeven. Er is netjes & volgens afspraak gewerkt. Er wordt meegedacht en het niveau van afwerking is zeer goed!

 • Aanbevelen? Ja
10

werk in uitvoering door nette toegankelijke vakmensen

Na eerdere ervaringen is het een verademing om deze vakmensen van Aluku over de vloer te hebben. Deze vakmensen zijn netjes, toegankelijk en werken hard. Iedere dag na het werk, werd er even schoon gemaakt, met een doekje of de stofzuiger. Tijdens het werk waren deze profesionals ook steeds goed aanspreekbaar. Wij zijn ontzettend tevreden met het resultaat. Alles is netjes afgewerkt, er werd goed meegedacht. En eigenlijk hebben wij nergens iets op aan te merken. En hoe vaak kom je dat tegen? Dat alles gewoon goed is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer een perfekt uitgevoerd project door Aluku!

Prettige mensen, harde werkers, prachtig materiaal en toen het weer klaar was, was ons huis wéér mooier geworden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewoon afspraken nakomen en prima werk afleveren door een mooi team

Gewoon afspraken nakomen en prima werk afleveren door een mooi team

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede service

Er werd goed gekeken naar wat wij wilden. De monteurs werkten heel netjes. Jammer genoeg was er iets niet goed gegaan met de levering en hebben we nog langer moeten wachten, maar het is gelukkig goed opgelost. Resultaat is mooi.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd