fantastisch geholpen! dank dames!
Alle afsprakennkeurig en op tijd nagekomen. Mooie materialen.
Alle afsprakennkeurig en op tijd nagekomen. Mooie materialen.
Vooral makkelijk dat je meteen via chat contact hebt en met je vragen terecht kunt
Onze tap werd 2 dagen voor ons feest geannuleerd. Op zeer korte termijn via 123feestverhuur alles kunnen regelen. Keurig op tijd bezorgd, tapklaar aangesloten en op afgesproken tijd weer netjes afgebroken en opgehaald. Zeer goede service. Prijs/kwaliteit ook prima!
Prima advies en afspraken worden goed gecommuniceerd en nagekomen.
Aardige dame die Lonneke, goed en deskundig geholpen.
Snelle en soepele afspraken voor bestelling van tafels en stoelen. Zeer vriendelijk telefonisch contact en meedenken. Geleverd en weer opgehaald zoals ik het graag wilde hebben. Alles werd vakkundig en vriendelijk behandeld. Jullie slagzin klopt helemaal: een feest om met jullie te werken!
Hoewel wij erg laat waren met onze bestelling werd alles vlotjes afgehandeld. Zowel aan de telefoon, als bij leveren en ophalen waren de medewerkers erg vriendelijk.
Alles volgens afspraak!
Perfectelevering, goede materialen. Toegezegde sjoelbak bleek bij levering toch niet beschikbaar. Zeer vriendelijke medewerkers.
Goede ervaring om voor het eerst gebruik te maken van de diensten. Kleine opmerking: De chauffeur meldde mij dat de goederen op maandag zouden afgehaald worden, terwijl op de leverbon dinsdag stond, was beetje verwarrend. Verder geen opmerkingen, zeer mooie en makkelijke tent (op en afbouwen)
had het niet beter kunnen verwachten, van offerte tot aan het afspreken voor ophalen toen bleek dat de voorgestelde tijd niet ging lukken ivm aanwezigheid van personeel op de lokatie, de getoonde flexibiliteit zou voor menig bedrijf een voorbeeld kunnen zijn. helemaal top!
Tap met spoelbak gehuurd, werd keurig op tijd afgeleverd en aangesloten. Helaas bleek na enkele uren dat de koeling niet werkte. Na een telefoontje werd binnen een uur een nieuwe tap gebracht. Goeie service en niet te duur.
Prompte levering na telefoontje. Fantastisch. Helaas - en ook wel vervelend omdat ik een afspraak had moeten verzetten om op tijd aanwezig te kunnen zijn - was het terug-ophalen vergeten. Dat werd echter prompt en buiten normale werktijd rechtgezet. Daarvoor waardering.
Wij zijn zeer tevreden.
Via deze weg wil jullie ook bedanken voor de super service. Enigste puntje wat ik heb is dat er dommelsch op de klapbuffet stond, maar dat is een miniscul dingetje ten opzichten van de service. Jullie kunnen meer bestellingen van mijn verwachten
Goede ervaring. Bezorging mooi op tijd.
Zeer vriendelijk zowel via de Email als telefoon. Zeer correct en behulpzaam bij ophalen en terug brengen van de Tafels en Banken. Dit bedrijf verdient een dikke 10 plus.
Prima geregeld, snelle service, prettig personeel, zowel voor de aflevering als aan de telefoon, Brenda en Lonneke.
Ontzettend fijn om zoveel uit handen te kunnen geven en bij een bedrijf onder te brengen. Mede dankzij jullie heb ik ontzettend kunnen genieten van mijn feest! Top!
de Vest 60
5555XP Valkenswaard
Habets Event Support- 123Feestverhuur is een flexibele en volwaardige marktspeler op het gebied van feesten, evenementen en partijen. Als het gaat om het organiseren en verhuren van materialen voor uw feest, evenement, receptie, vergadering of beursstand kunt u bij ons terecht. Het ‘ontzorgen’ van de klant staat centraal bij ons waarbij vakbekwaamheid, servicegerichtheid, maar vooral een persoonlijke benadering voor iedere opdrachtgever en ieder evenement tekenend zijn.