Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen consequent de betrouwbare planning en het vriendelijke, proactieve personeel. De levering en opbouw verlopen vlot met duidelijke communicatie en oog voor detail. Over het geheel genomen wordt de service als betrouwbaar en snel ervaren, met zorgvuldige nazorg.
Habets dacht direct mee, toen wij op zeer korte termijn een feest wilden geven in onze eigen achtertuin. De service van Habets sloot ook dit keer weer naadloos aan op onze eigen ideeen en inbreng. Materialen werden keurig volgens afspraak geleverd, alles tiptop in orde. De presentatie die wij op het gehuurde 75 inch scherm deelden, werd door onze gasten zeer gewaardeerd. Een mooi, helder en groot beeld. Team Habets, bedankt en tot de volgende keer weer.
3 June 2026
Jolanda Bakker
Alles volgens afspraak
3 June 2026
Wienand van der Laak
Valkenswaard
Goede afspraken gemaakt, zeer behulpzaam en materiaal zag er keurig uit
12 May 2026
Jan
Valkenswaard
Op het laatste moment toch nog wat dingen nodig voor mijn feest. Binnen 1 dag alles geregeld!
5 May 2026
Ronald
Veldhoven
Van bestelling tot levering en van ophalen tot en met de factuur is gewoon geweldig geweest. Hartelijk dank en complimenten voor jullie team.
30 April 2026
Geert
Eindhoven
snel, betrouwbaar en behulpzaam.
20 February 2026
Robert van den Broek
Waalre
De molenmarkt in Borkel wordt al vijf jaar georganiseerd. Habets is altijd de leverancier van kramen, tenten, geluidsinstallatie geweest. We zijn zeer tevreden over de geleverde materialen. Ging er in al die jaren dan nooit iets mis? Jawel hoor, maar dat werd altijd meteen opgelost. Op naar de volgende 5 jaar samenwerken !
23 December 2025
Molenmarkt Borkel en Schaft
Valkenswaard
Dat heb ik een zin weergegeven. nogmaals dank.
12 December 2025
Geert
Eindhoven
We hadden een bar gehuurd en alles werd netjes op de afgesproken plaats neergezet en aangesloten! Geen omkijken meer naar :)
12 August 2025
Ingrid
Geldrop
Altijd in orde.
11 July 2025
Wilhelmien
Eindhoven
De halfronde witte DJ booth werd volgens afspraak geleverd. Voor de bevestiging van levering ben ik wel nog achteraan moeten gaan, want daar had ik in eerste instantie geen reactie op. De levering zelf was wat later dan gepland, maar daar werd netjes over gebeld. Voor het ophalen was ook geen omkijken naar, dus dat werd goed ontzorgd.
2 July 2025
Rob
Stramproy
een gewoon echt betrouwbaar bedrijf met goede service
1 July 2025
Chapat
casteren
De 2 grote koelkasten hebben er voor gezorgd, dat alle drank super koud geserveerd konden worden. De erbij geleverde glazen waren prachtig schoon. Alles op tijd geleverd en ook weer opgehaald. Echt een aanrader. Heel veel dank.
20 June 2025
Ria
Eindhoven
Alle afspraken op tijd. Het materiaal ziet er goed en schoon uit. Alle materialen werken ook. Kortom een fijne ervaring waar we in de toekomst zeker gebruik van blijven maken
4 June 2025
robert munnecom
Stramproy
Goede service had een eigen tap thuis lukte niet met co 2 regelaar telefonisch contact gehad met Johan. telefonisch proberen op te lossen maar lukte niet is Johan langs geweest en advies gegeven en gezorgd dat er er toch bier uit de tap kwam echt super top bedrijf en als ik iets bestel via mail gaat ook super en bellen ze netjes terug voor bevestiging super
30 May 2025
Harold Louwerse
Valkenswaard
correcte omschrijving van producten en meedenken met je bestellingen levert uiteindelijk een goed georganiseerd event op.
30 April 2025
Peter
st oedenrode
Goede service, afspraken perfect nagekomen, snelle reacties Mede door Habets een topfeest gehad.
10 January 2025
Marcel vd Burgt
VELDHOVEN
Super goed geregeld allemaal.
28 November 2024
Marijke van Meeuwen AVZ
Best
Geweldige service, vakkundig. De afscheidsdienst van onze moeder was indrukwekkend, mede dankzij de fotopresentatie die werd vertoond op twee ledscreens van Habets.
23 November 2024
Arnoud-Jan
Tilburg
goede en vriendelijke service .Correct. Alleen volgende keer pin kastje meenemen.
30 September 2024
Melvin lee Joseph
Mol (Belgie)
Ik ben zeer tevreden over de services en het gemakkelijke contact met Habets. In slechts een afspraak en wat telefonisch en mail contact hebben we vrij gemakkelijk de benodigde materialen kunnen huren. De levering verliep strak optijd, en Habets denkt graag mee hoe ze zo snel efficiënt en prettig mogelijk de levering en collecte kunnen verzorgen. De mannen weten van wanten en helpen je mee in een handomdraai de tent, bar en grotere elementen op te zetten en af te breken. Ik ben kortom op alle facetten zeer gelukkig met de services van Habets.
9 September 2024
Sjors
‘s-Hertogenbosch
Contact met Habets Event was zeer goed. Altijd vriendelijk te woord gestaan, en altijd goed bereikbaar. Snelle en vriendelijke service. Gehuurde producten waren in een goede staat, schoon en compleet.
3 September 2024
Neeltje
Waalre
Alles werd volgens afspraak geleverd en eventuele kleine problemen gelijk op gepakt. Ook het ophalen was volgens afspraak. Fijnn om mee samen te werken
29 August 2024
saskia
Eindhoven
Nette levering. Fijne communicatie.
26 August 2024
Ilonka van Schaik
Eindhoven
Goede service maar in uw mail lees ik "Beste". Ik vind dat ongepast. Ik weet ook dat half Nederland het doet (kuddedieren) maar met dezelfde moeite kunt u er "Beste lezer, Beste klant" of iets dergelijks van maken. Staat veeeeeel beter! Dan in de zin: "Dit is een geautomatiseerd bericht enz." staat "welke". Dat moet zijn "dat". We zijn al jaren klant en willen dat graag blijven! Waalrese Lawn Tennis Vereniging
21 August 2024
Eugenio van Berkom
Waalre
Habets Event Support- 123Feestverhuur is een flexibele en volwaardige marktspeler op het gebied van feesten, evenementen en partijen.
Als het gaat om het organiseren en verhuren van materialen voor uw feest, evenement, receptie, vergadering of beursstand kunt u bij ons terecht.
Het ‘ontzorgen’ van de klant staat centraal bij ons waarbij vakbekwaamheid, servicegerichtheid, maar vooral een persoonlijke benadering voor iedere opdrachtgever en ieder evenement tekenend zijn.
de Vest 60
5555XP Valkenswaard