10

Meer dan geweldig!!!!!

Ik had een verrassingsfeest georganiseerd voor mijn vriend en bij Habets deden ze er alles aan om de tap en toebehoren te bezorgen op een tijd dat mijn vriend er niet was. De chauffeur belde zelfs toen hij er bijna was of de kust veilig was. Verder alles super, alles netjes aangesloten, goede en duidelijke uitleg. Ik weet waar ik volgende keer een tap ga huren!

 • Aanbevelen? Ja
6

Goede service!

Jammer dat de koelkast niet degene was die op internet was afgebeeld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden klant

Goed overleg en de offerte is aan te passen tot kort van te voren. Alle producten zijn kwalitatief goed, van meubilair tot catering.

 • Aanbevelen? Ja
3

Helaas waren een aantal tafels vies en beschadigd.

Helaas waren een aantal tafels vies en beschadigd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Chantal, Hartelijk dank voor uw beoordeling van onze producten en service. Ook dank voor uw eerlijkheid en helderheid. We willen graag leren van een dergelijke feedback. U heeft ons na het gebruik van de producten op de hoogte gesteld van uw klacht. Heel vervelend dat dit is mis gegaan. We hebben de handeling rondom het pakken en vervoeren van uw materialen n.a.v. uw klacht goed nagekeken. Helaas hebben we moeten constateren dat wij een fout hebben gemaakt. We hebben de inkomende materialen in de dagelijkse hectiek per ongeluk verwisseld met de uitgaande materialen. Heel vervelend! Omdat wij onze materialen altijd met de grootste zorg voorbereiden door ze netjes in te sealen en te voorzien van pak dekens is dit mis gegaan en is deze fout niet geconstateerd. Een menselijke fout dus maar heel vervelend als dit gebeurt. Die mening waren we dan ook toegedaan toen we uw klacht in behandeling hebben genomen. We hebben u dan ook een flinke korting toe laten komen wegens het feit dat de materialen niet netjes schoon waren. Dit in de hoop dat we de omstandigheden daarmee voor u konden verzachten. Uit uw beoordeling moeten we helaas opmaken dat u alsnog een andere mening bent toegedaan. Dat vinden we jammer om via deze weg te moeten constateren. Mocht dit in de toekomst onverhoopt voorkomen verzoeken wij dringend om direct bij constatering contact met ons op te nemen. Wij zullen alles in het werk stellen onze fout alsnog te verbeteren! Voor dergelijke voorvallen bieden wij een 24 uurs service, deze is altijd te bereiken door contact met ons op te nemen via 040-2223500. Ongeacht welke dag of op welk tijdstip, wij staan voor u klaar! Deze service heeft maar één doelstelling en dat is het zo spoedig mogelijk oplossen van eventuele stortingen of ongewenste tekortkomingen aan onze materialen en diensten. Helaas heeft u hiervan geen gebruik gemaakt.

9

Super

Goede service! Er was duidelijk contact en vragen zijn allemaal binnen 24 uur beantwoord! Tweede keer dat ik gebruik maak van 'Habets Event Support' en geen klachten gehad!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima prijs en nette service.

Last minute een koeling besteld voor een feestje. Fijne medewerkers die meedenken, goede service en het materiaal heeft een prima kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service en advies

Feesten en partijen zijn dynamisch en vergen ervaring. Habets heeft beide aspecten in huis en deelt hun ervaring graag om het feest te laten slagen. Top service!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima voor elkaar!

Door verkeersdrukte vanwege de bevrijdingsfeesten waren jullie wat later, maar verder liep het allemaal voorspoedig. Prima spullen. Tent netjes opgezet. Aardige personeelsleden,

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar

Wij zijn erg goed geholpen door Lonneke Meijer! Ze denken mee, alles is mogelijk en houden de kosten goed inzichtelijk. Aanrader! Nogmaals dank voor jullie prettige samenwerking!

 • Aanbevelen? Ja
7

Alles met één telefoontje

Wij hadden particulier feestje voor +/- 50 personen. Aanloop heel prettig. Met één telefoontje kun je alles bespreken, men denkt mee en maakt offerte. Daarna nog wat zaken aangepast, was allemaal geen probleem. Levering van materialen en catering was op tijd en kundig. Tent was een oudje maar voor ons type (familie) feest toereikend. Drank was ruim voldoende en wordt gefactureerd op basis van nacalculatie. Schalen met hapjes á € 22,50 waren in mijn ogen te duur voor geleverde kwaliteit en opmaak. Dat kun je voor minder beter zelf doen of elders bestellen. Ophalen van materialen was ook weer op afgesproken tijd en kundig.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ook voor de kleintjes goed

Wij zijn een kleine vereniging die een keer per jaar een 'grote' sportwedstrijd organiseert. De mensen van Habets hebben veel techniek en geluid uit handen genomen waardoor wij ons konden concentreren op het organiseren van de wedstrijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed georganiseerd en vriendelijk personeel

Habets events werkt professioneel, zowel in het voor traject, als tijdens het evenement. Personeel is zeer vriendelijk en levert goed werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service en materialen!

Had 2 tenten van 4x4 en 1 tent van 8x4. In drie kwartier stond alles ( met 3 personen gezet ). Daarnaast telefonische contacten erg vriendelijk verlopen. Prijs / kwaliteit : prima !!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijke en heel behulpzaam.

Vriendelijke heren die erg behulpzaam waren. De levering kwam niet perfect uit i.v.m. installatie van het geluid. Goede uitleg en klantgericht. Kon bellen indien het niet zou lukken.

 • Aanbevelen? Ja
6

Geleverde materialen oke

Precies 1 jaar geleden bij De Groot diverse materialen en drank besteld. Was hier erg tevreden over, vandaar de bestelling bij Habets die de Groot heeft overgenomen. Vorige keer zaterdag feest en donderdag geleverd., Prima! Dit keer idem maar moesten in eerste instantie 50% extra betalen in verband met levering op donderdag . Na overleg gehalveerd naar 25%. Dit was een tegenvaller omdat we niet meer anders konden. De uitleg bij bijv. koffiemachine ontbrak. Ook geen handleiding. We hebben dus geen koffie kunnen schenken.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Irene, Hartelijk dank voor uw beoordeling van onze producten en service. Ook dank voor uw eerlijkheid en helderheid. We willen graag leren van een dergelijke feedback. Ook moeten we constateren dat, hoe zeer we ons best daar ook iedere dag voor doen, we het nooit iedereen naar zijn zin kunnen maken. De Groot Party Service had in het verleden hele andere doelstellingen en richtlijnen als dat wij die hebben. Dat houdt dus in dat we ooit zaken bij moeten stellen, aanpassen of herzien. Wij hebben onze eigen filosofie en streven deze na, dat u bijvoorbeeld nu met "one stop shopping" alle materialen tegen zeer scherpe(-re) prijzen t.a.v. wellicht vorig jaar hebt gehuurd wordt dan helaas niet opgemerkt. Een gevolg van dergelijke prijswijzigingen is dan vervolgens dat wij een staffel hanteren. Daarnaast zijn de collega's nog best meedenkend geweest om ondanks de lagere prijzen, de "one stop shopping" en de service alsnog de staffel te herzien omdat u deze niet gewent was in het verleden. Wat betreft de uitleg bij de koffiemachine, dat is heel vervelend. De gebruiksaanwijzing zit altijd tegen de binnenzijde van de deksel. Wellicht is deze zoek geraakt maar anno 2019 kan het niet zijn dat u daarom geen gebruik heeft kunnen maken van de koffiemachine. Wij bieden een 24 uurs service, deze is altijd te bereiken door contact met ons op te nemen via 040-2223500. Ongeacht welke dag of op welk tijdstip, wij staan voor u klaar! Deze service heeft maar één doelstelling en dat is het zo spoedig mogelijk oplossen van eventuele stortingen of ongewenste tekortkomingen aan onze materialen en diensten. Helaas heeft u hiervan geen gebruik gemaakt.

10

Geweldige mensen met geweldige spullen!

Het mailcontact verliep uitstekend en bij verwarring wordt er gewoon netjes telefonisch contact gezocht. Levering en ophalen was op tijd en compleet! Peter, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ben zeer tevreden omdat alles altijd netjes en op tijd gehaald en gebracht wordt

Nu drie straatfeesten gehad met gemiddeld 110 personen en altijd alles netjes geregeld en schoon en op tijd aangeleverd.Nog nooit problemen gehad, alleen maar lof. En natuurlijk ook net, goed en vriendelijk personeel , dat mag ook gezegd worden.

 • Aanbevelen? Ja
9

goede service en kwaliteit

Dit is echt een uitkomst! Zeker als je veel gasten verwacht en het feestje in de zomer is. Ook de gasten waren zeer tevreden en verwachten ook gebruik te maken van deze dienst. Voor herhaling vatbaar.

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes, soepel

De wijziging in het ophalen werd zonder problemen geaccepteerd. De spullen zijn goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Goede snelle service, prima apparatuur!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service

Prima apparaten , op afgesproken tijd bezorgd en opgehaald.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ruim assortiment, goede qualiteit, stipte levering

Tafels en stoelen gehuurd voor een familiefeest. Konden keuze maken uit verschillende opties in verschillende prijsklassen. Eveneens goed advies daarover gekregen Het materiaal werd stipt op de vooraf gemelde tijd bezorgd en weer opgehaald. De kwaliteit was goed, hoewel sommige tafelbladen niet helemaal schoon waren.

 • Aanbevelen? Ja
6

Prima

Feestje gehad voor een man of 80 en door hun de drank en de tap laten regelen. Op zich allemaal Okey geregeld, maar de details kunnen beter. Via mail niet altijd alle vragen beantwoord gekregen en koelkast die we gehuurd hadden was te oud en slecht om in te zetten eigenlijk.

 • Aanbevelen? Nee
8

Prima afhandeling. Goed herstel van foutjes

Aanvankelijk wat verwarring vanwegebestelling bij “de Groot”. Na telefonisch contact goed rechtgezet. Order bevatte 2 foutjes. Wederom snel en goed verholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Ook bij een kleine, particuliere klant hebben wij uitstekende service en kwaliteit ontvangen voor een geslaagd kinderfeest!

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Over Habets Event Support

Habets Event Support- 123Feestverhuur is een flexibele en volwaardige marktspeler op het gebied van feesten, evenementen en partijen. Als het gaat om het organiseren en verhuren van materialen voor uw feest, evenement, receptie, vergadering of beursstand kunt u bij ons terecht. Het ‘ontzorgen’ van de klant staat centraal bij ons waarbij vakbekwaamheid, servicegerichtheid, maar vooral een persoonlijke benadering voor iedere opdrachtgever en ieder evenement tekenend zijn.