Voor herhaling vatbaar

Ik was al op singlereizen van een week geweest. Vorig jaar voor het eerst met VillaVibes. Dit jaar alleen tijd voor een weekend. Dat voelde zeker niet te kort. Volgend jaar zeker weer tenminste 1 weekend van VillaVibes.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 40-59 jaar

Prachtig eiland!

Het hotel is niet intiem genoeg om echt als groep te reizen. Je komt nergens echt samen. Rhodos is een leuk eiland. Tourtje met auto is aanrader. Sluit dan af op Lindos.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Beachvibes Rhodos | 30-49 jaar

Wat een heerlijke vakantie!

Al vanaf het eerste moment op Schiphol had ik leuk contact en dat is de hele week zo gebleven. We hebben zo veel plezier gehad en ontzettend veel gelachen!

Groot leeftijdsverschil

Ik zou het zelf niet aanraden, omdat het veel geld was en het leeftijdsverschil van 30 en 50 te groot was waardoor er weinig aansluiting was.

Dikke aanrader!

Meteen vanaf het begin leuke aansluiting met de groep omdat iedereen in hetzelfde schuitje zit. Gezelligheid gegarandeerd!! Of je nu lekker wil relaxen of iedere avond op stap wil er is altijd wel iemand bij wie je kunt aansluiten. Vrijheid blijheid!

Echt een top vakantie

Ik zou deze vakantie zeer zeker aanraden. Dit was mijn eerste singlereis en ik vond het wel spannend maar op Schiphol was de spanning al snel weg. Je hebt binnen no time leuke gesprekken met reisgenoten en heb je een topvakantie. Dus bij twijfel, doen!

Een geweldige ervaring!

Bij aankomst op Schiphol was er al meteen een klik met/in de groep. Leuke activiteiten overdag en 's avonds lekker eten en afsluiten in de kroeg of club. Doen!

Top week gehad!

Rhodos is echt fantastisch voor een week zon, zee en gezelligheid. Met name de oude stad is erg mooi met leuke restaurantjes, barretjes en clubs. Dus een absolute aanrader, echt een topweek gehad!!

Top week gehad!

Ik raad deze vakantie wel aan als de drempel te hoog ligt om alleen op vakantie te gaan, maar in je directe omgeving er op dat moment niet iemand beschikbaar is om met je mee te gaan. Vibers zijn gewoon de ideale reispartners dan. Niets moet en het enige wat hoeft is waar jij zelf zin in hebt Ik raad deze niet aan als je snel overprikkelt raakt in een grote groep.

Het was een groot feest

Tot een dag voor vertrek echt getwijfeld of ik het echt ging doen. Maar vanaf het moment dat we op Schiphol bij elkaar waren was de spanning weg. De groep was heel gezellig en klikte leuk met elkaar. Ook was het geen probleem om in kleinere groepjes zelf wat te gaan doen. Je hebt de keuze of je mee wil en als je wat anders wil ben je daar vrij in. Al mijn twijfels vooraf zijn achteraf totaal niet nodig geweest. Het was een hele leuke week met veel gezelligheid en een groot feest tot soms wel smorgen vroeg.

Hele fijne vakantie gehad

Als je van het strand, Grieks eten en gezelligheid houdt zou ik deze reis zeker aanbevelen. Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en samen avonturen te beleven dan is een reis bij VillaVibes boeken helemaal iets voor jou! Kreta is een mooi eiland met van alles te doen. Wij zaten aan de kust linksboven vlakbij het plaatsje Chania, maar we zijn ook vaak voor excursies het binnenland ingetrokken. Of je nu iedere avond op stap wilt, overdag lekker wilt shoppen óf een boekje wilt lezen bij het zwembad: het kan allemaal! Je wordt echt geleefd tijdens zo'n week met elkaar. Probeer vooral ook momentjes voor jezelf te pakken en geen fomo te krijgen (hoewel dit soms knap lastig is ;-) Laat vooral lekker alles over je heen komen en neem vooral deel aan de excursies. Zo leer je elkaar nog beter kennen en daarnaast is het gewoon heel leuk om te doen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Beachvibes Kreta | 25-39 jaar

Hele fijne week gehad

Griekenland is sowieso een fijne vakantiebestemming. Het zeilen met een leuke groep voegt echt iets toe! Ik heb enorm veel plezier gehad!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zeilen Griekenland | 35-55 jaar

Een week voor in de boeken

Het zeilen was erg tof, de idyllische eilandjes een plaatje. Heerlijk gegeten en soms gefeest tot in de late uurtjes. Veel beleefd en vooral ook heel veel lol gehad. Je leert elkaar op deze manier heel snel kennen in een korte tijd, aanrader!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zeilen Griekenland | 35-55 jaar

Ik hou hier echt een paar vriendschappen aan over!

Als je op zoek bent naar een leuke zeilvakantie waarbij iedereen op dag 1 niemand kent, en op de laatste dag iedereen iedereen kent, dan is VillaVibes echt een aanrader.

Mooie ervaring

Mijn 1e Villavibes vakantie en die is zeer goed bevallen. Leuke, betrouwbare en ervaren schippers. Mooie boten, prachtige havens en leuke activiteiten. Ben je single en wil je niet alleen op reis, dan is Villavibes een goeie keus!

Ik heb genoten

Los van de zon, de zee, de wind, de boot, de mensen en de eilanden heb ik ook ontzettend genoten van de Griekse keuken, de gastvrije Griekse bediening en de leuke eettentjes waar we met Villavibes gegeten hebben.

Een top vakantie gehad

Eerst erg nerveus, voor het eerst alleen op vakantie, maar bij de ontmoeting op Eindhoven was dat gevoel direct weg.

Twijfelen? Gewoon gaan!

Inmiddels een aantal keer “VillaViber” geweest en ook nu een super tof weekend in de Ardennen ervaren. De enquête die ik nu aan het invullen ben geeft aan dat mensen soms een zetje in de rug nodig hebben om de stap te zetten, dus mocht je twijfelen, draai je even om, dan krijg je bij dezen dat zetje.

Bij twijfel gewoon doen!

Het is gewoon gezellig, er zijn leuke activiteiten, het eten is top en de locatie is mooi.

Hele toffe ervaring

VillaVibes verzorgt op een hele laagdrempelige manier een fijne en zorgeloze vakantie én de mogelijkheid om een hoop nieuwe mensen (singles) te ontmoeten. Alles is geregeld, maar niets is verplicht. Er is altijd iemand om mee te kletsen, maar je kunt je ook altijd even terugtrekken. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken om vervoer, eten en gezelligheid: dat is allemaal geregeld of heel makkelijk te regelen als je anderen ernaar vraagt.

Mooi weekend!

Geweldig weekend gehad, en veel nieuwe mensen leren kennen! Ik ga dit sws nog een keer doen.

Wat een Top weekend!

In het begin was het een beetje spannend om de keuze door te zetten. Een weekend is ideaal om te proberen of het iets voor je is. Wat ben ik blij dat ik hiervoor heb gekozen. Niet twijfelen maar gewoon doen!

Fantastische groep mensen

Super leuk weekend met onwijs gezellige mensen op een fantastische locatie.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 35-55 jaar

Lekker eten en een leuke groep

Een tikje buiten mijn comfortzone ging ik het Villa Vibes avontuur aan. Ik voelde me bij aankomst meteen welkom en daardoor al snel op mijn gemak. Geweldige crew, leuke activiteiten. Fijn om met een groep eensgestemde singles op pad te gaan. Ik ga dit zeker nog een keer doen!

Heel fijn weekend

Een weekendje Ardennen is een mooie (her)start van het sociale leven na een relatie. Zowel platonisch als romantisch.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.