Dit was een mooie ervaring

Heerlijk verblijf en gezellig reisgenoten bezorgde mij een top week!

Top week gehad

Het voelt alsof je weer eens op schoolkamp gaat. Je zit gezellig met z'n allen in een surfhuis en geniet van een programma dat halve dagen vult. Daarnaast heb je dus nog genoeg tijd om je eigen plan te trekken. Ideaal als je graag een keer wil surfen, maar je nog niet weet hoe of waar te beginnen.

Heel gezellig

Sportief & gezellig een week weg met singles. in lekker Weer, wat wil je nog meer!

Geweldige week

Er zijn op onze week 2 stellen ontstaan, dus geslaagd.

Mooie ervaring

Ik zeg doen! Mooie ervaring met prachtige mensen !

Het was geweldig

T was fantastisch! Wat een top skipper(s). Ontroerd vd prachtige plekken, heel veel lol en mooie gesprekken. Leven in het NU, zonder tijdsbesef wat zalig. Een vakantie om nooit te vergeten. Lieve groet Louise

Hele mooie week gehad!

Nog nooit gezeild en het was een fantastische totaal nieuwe ervaring. Een boot van 16 mter en 15 000 kg met 9 mensen aan boord besturen geeft een geweldige kick.

Hele mooie week gehad!

Veel interessante mensen met verschillende verhalen. Eten uitstekend. Samen voor lunch/ontbijt zorgen gezellig. Ook voor mensen zonder zeebenen.

Hele mooie week gehad!

Deze zeilweek is ver boven verwachting bevallen. Niet alleen het zeilen, maar de groepsdynamiek, de humor en het waarlijk contact met andere deelnemers (mede dankzij de kwaliteiten van de schipper) hebben deze vakantie tot een onvergetelijke belevenis gemaakt.

Heel positief!

Villavibes is de familie waarvan je niet wist dat je het mist ;) Een ervaring om nooit te vergeten, maar zeker wil herbeleven.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Moordspelweekend Ardennen | 25-39 jaar

Mijn ervaring is heel positief

Het moordspelweekend is een onvergetelijke ervaring die je nog lang bij zal blijven. De locatie in de Ardennen is hier perfect voor en voor je het weet bevind je jezelf in een steeds complexer wordend moordmysterie. Daarbij is het geweldig om met een groep gelijkgestemden dit weekend te beleven, dit weekend had ik niet willen missen!

Het was enorm gezellig

Wat voor type je ook bent, zo’n vakantie is echt voor iedereen: of je nou extravert of introvert bent, actief of rustig, voor iedereen is wat wils en je ontmoet op een fijne plek leuke nieuwe mensen. Ik kan het iedereen aanraden en bij twijfel: gewoon doen!

Goed geregeld weekend

Super georganiseerd, je komt echt niks te kort mocht je wat willen je kan alles vragen en zal iedereen je helpen van de crew. groep is precies groot genoeg en allemaal rond de zelfde leeftijd waardoor er zeker mensen bij zitten waar je echt een klik mee hebt.

Top weekend!

Heel leuk om op een vakantie te gaan waar je nieuwe mensen spreekt die allemaal single zijn.

Zeker een aanrader!

Villa Vechtdal is een leuke locatie, leuke activiteiten en crewleden die het je echt naar de zin maken. Top!

Heel gezellig weekend

Ik raad VillaVibes (al sinds mijn vorige keer) aan iedereen aan, die een leuk weekend/vakantie wil hebben. Ik raad de accomodatie in Slagharen niet aan vanwege de gehorigheid; overdag bijtukken is niet mogelijk door het naastgelegen pretpark en een schreeuwende bejaarde buurvrouw. Verder is het erg stoffig, dus als je stofallergie of astmatische bent is het ook geen aanrader (+ houtstook hottub en rokers buiten). De activiteiten en de gezelligheid zijn juist wel weer een aanrader. In de avond/nacht is het ook gezellig met drankjes en feesten. Het zijn korte nachtjes, daar moet je wel tegen kunnen.

Heerlijk weekendje Vechtdal!

Nieuwe mensen leren kennen op een mooie locatie! Ruime slaapkamers, meerdere ruimtes om samen te komen voor gesprekken, spelletjes enz, tevens mogelijkheden om je even in alle rust terug te kunnen trekken bij te veel prikkels. Niks moet alles mag! Leuke activiteiten op korte afstand (max 30 min rijden)

Zou dit absoluut aanraden

Geweldige ervaring. Zo blij dat ik het gedaan heb. Ik zou zo weer gaan. Mooie gesprekken met mooie mensen en heel veel plezier.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 30-49 jaar

Niet twijfelen. Gewoon boeken.

Echt super gezellig iedereen is behulpzaam en behandeld elkaar met respect. Niks moet maar genoeg te doen .

Dit was een top weekend

Prijs kwaliteit verhouding een 10. Tsja de slingers moet je toch zelf ophangen ; )

Dit was een top week

Ik heb een heerlijke week gehad met een diverse groep mensen die allen op zoek zijn naar een gezellige vakantie. Na de ontmoeting op Schiphol gaat alles als vanzelf!

Alles mag en niks moet

Wil jij op vakantie maar niet helemaal alleen? Wil jij graag dingen ondernemen op vakantie maar ook alle vrijheid hebben? En wil je graag nieuwe, gelijkgestemde mensen leren kennen. Kies dan voor Villavibes!

Mooie vakantie

Het was mij een te grote groep. Verder was de reisleidster heel druk om het voor ons allemaal een topvakantie te maken door verschillende activiteiten erbij te regelen en persoonlijk er voor iedereen er te zijn

• Over welke reis geef je een beoordeling? Beachvibes Rhodos | 25-39 jaar

Boeiende gesprekken, maar ook een hoop gezelligheid

Het was voor mij de eerste keer dat ik meeging met een reis zoals deze. Ik had een drempel waar ik overheen moest om te boeken. Je hebt vooroordelen en een hoop vragen die beginnen met: "Wat als? " Achteraf kan ik nu zeggen dat ik meer dan tevreden ben met mijn beslissing om mee te gaan. De week gaat niet alleen snel voorbij maar ook lijkt het of ik de mensen die ik heb mogen ontmoeten al maanden ken. Het is intensief en je staat veel "aan". Juist daardoor is het denk ik belangrijk jezelf te blijven en je vooral niet beter proberen voor te doen dan je bent. Je zult zien dat mensen je daarvoor gaan accepteren en waarderen. Wil jij heel de vakantie je eigen plan trekken of alleen een dagje op jezelf? Geen probleem. Stappen of juist niet? Ook geen probleem. In onze groep zaten een aantal echte "Social- Butterfly's" die het niet nalieten om tijdens eten en stappen steeds andere mensen op te zoeken. Dat zorgde ervoor dat, ondank dat er natuurlijk groepjes mensen zijn die vaker naar elkaar toe trekken, er toch een gevoel ontstond dat we een grote groep waren. Verder is het zo dat wat je zelf geeft je vaak ook terug kan ontvangen van mensen uit je groep. Door er met een open houding en weinig verwachtingen, behalve een leuke vakantie, in te gaan kan er van alles op je pad komen. Boeiende gesprekken waarbij je tot nieuwe inzichten komt, nieuwe vrienden en zelfs (vakantie)liefde terwijl je het zelf niet had verwacht. Het kan allemaal.

Relaxte en open groep

Vanaf de eerste kennismaking voel je je welkom en onderdeel van de groep. Elke dag wel een activiteit waar je bij kan aanhaken of iemand waar je mee kan relaxen. Vrij, ongedwongen, sociaal.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.