Fijne week!

Mijn eerste keer met Villavibes was er een om nooit te vergeten. Ben buiten mijn comfortzone gegaan op een leuke en veilige manier. Zowel de groep gelijkgestemden als de activiteiten zijn te leuk om nooit mee te maken.

Fijne week!

Deze camping in Zweden is een prachtige locatie. Kleed je wel warm aan in de avond en neem voldoende kleding mee. Ik raad je ook aan om de omgeving te ontdekken en niet alleen de activiteiten rondom de camping te doen. Zweden is prachtig en het zou zonde zijn om dit te missen. Stel als reiziger aan andere reizigers voor om een andere omgeving te ontdekken. Onderzoek welke omgeving / stad interessant is, pak de auto (en evt trein) of fiets en ga erop uit! :) Deze camping is niet de plek om tot in de late uurtjes keihard te feesten. De omgeving nodigt juist uit om verbinding te zoeken, te genieten van de natuur, kampvuurtjes te maken, spelletjes te spelen en sportieve activiteiten te ondernemen. Laat je mobiel lekker in de tent en geniet!

Te grote groep

Ik zou deze reis NIET aanraden. De groep is te groot, de activiteiten te zweverig en de locatie/activiteiten worden gedeeld met andere groepen (soms met kinderen).

Mooie week in Zweden

Weg van de massa en genieten van het mooie Zweden! Met een groep mensen die allemaal van activiteiten in de natuur houden hebben we genoten van een geweldig activiteitenprogramma die je naast veel gezelligheid ook een innerlijke reisje biedt. En een tussenstop in Kopenhagen is een must see!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Glamping Zweden | 30-49 jaar

De Zweden reis is een absolute aanrader!

Een top locatie aan het meer, en natuurlijk met een leuk en veelzijdig activiteitenprogramma. Voeg daar nog een leuke groep enthousiaste singels aan toe en je hebt een top week.

Aanrader!

Villavibes zorgt altijd voor mooie en goede vakanties. Alles is heel goed geregeld!! Zweden is echt aan te raden zo leuk en mooi.

Mooie vakantie!

Mooie omgeving, om een week leuke activiteiten buiten te doen, je kunt de week net zo ontspannen of actief maken als dat je zelf wil!

Prachtig weekend!

Het was een fantastische eerste VillaVibes-experience! Het moord-mysterie was immersing, de crew was top en de groep zelf bestond uit stuk voor stuk prachtige mensen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Moordspelweekend Ardennen | 30-49 jaar

Ik heb genoten

Heerlijk weekend met een super mooie locatie en leuke mensen om mee de dansen, sjansen en te leren kennen. Was leuk.

Absoluut een aanrader!

Ik heb een fantastisch weekend gehad, met mooie gesprekken, veel humor en heerlijk eten. En dat allemaal op een prachtige lokatie. Gezamenlijk een moord oplossen en theorieën en complotten ontdekken was ontzettend leuk.

Fijn weekend

Mooi weekend waar vriendschappen ontstaan.

Heerlijk weekend

Eerste maal dat ik mee ging. Als je van rust en stilte houdt is dit niet jouw ding, daar je na een verblijf achter blijft met een sociale kater. :)

Echt een aanrader!

Mijn ervaringen met Villavibes waren sowieso al heel goed, maar in combinatie met het moordspel heb ik (zover mogelijk) nog meer genoten!

Wat een fantastisch weekend

Ik raad deze vakantie aan omdat het zoveel meer is dan "een partner vinden", waar ik in het begin een beetje huiverig voor was (want ik ben niet op zoek, maar nieuwe vrienden vinden onder gelijkgestemden is nooit verkeerd). Het is me 1000% meegevallen, omdat de groep enorm divers was, heel open, spontaan en welkom. Er waren mensen bij die, net als ik, voor de eerste keer meegingen en mensen die elkaar al jaren kenden van verschillende reizen. En bij iedereen kon ik aansluiten, meepraten, eten, lachen, theorieën bedenken, verdachten verhoren, hints zoeken, grotten bekijken en spelletjes spelen. De accommodatie was prachtig, hetzij gehorig in sommige kamers (ik had echter geluk en heb niets van de muziek meegekregen als ik eerder ging slapen), de crew was GEWELDIG!! en het eten fenomenaal. Mocht je twijfelen: niet doen, Gewoon boeken. Ook als je niemand kent. Vraag of er iemand is met wie je mee kunt rijden en ik beloof je: alles komt goed. Behalve dan voor de mensen die worden "vermoord", maar dat is het risico van het acteursvak ;)

Wat heb ik genoten!

Een boven verwachting professioneel moord spel, een prachtige locatie met heerlijk eten. Een heel weekend genoten, gierend gelachen en super leuke mensen leren kennen! Zeker doen!

Het is een aanrader

Leuk weekend weg in een heerlijke omgeving. Gezellig bij het kampvuur praten, een spelletje spelen en in de avond een feestje.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 25-45 jaar

Top weekend

Ik ging er naartoe met weinig verwachtingen. Ik heb een weekend genoten van en met andere mensen. Weinig mensen kennen elkaar wat de stap naar een gesprek en verbinding erg makkelijk maakt. Er heerst een ongedwongen sfeer waardoor iedereen zijn weg lijkt te vinden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen | 25-45 jaar

Geweldige tijd gehad

Een vakantie om aan te raden, Je bent alleen, maar zeker niet alleen, zoveel leuke mensen die erbij waren, een hele ongedwongen sfeer, en vooral, ontzettend veel plezier gehad met de gehele groep. En zeker niet te vergeten....Karen.....topmens..

Top vakantie

Gewoon doen!

Ik heb genoten

Voor mij, na 12 jaar alleen reizen, een bijzonder fijne reis, omdat je ook de vrijheid hebt. Een genot om zoveel unieke personen te zien/leren kennen.

Super vakantie

Voor de eerste keer mee met Villa Vibes naar Cyprus. Wat een fantastische week met een hele leuke groep en schitterend weer. Strand op loopafstand met leuke strandtent. Veel stenen in het water, maar er waren 'looppaden" gemaakt, dus geen last van. Heerlijk gegeten. 's Avonds dansen op live muziek. Mooie verhalen gehoord en ontzettend veel lol gehad.

Hele goede ervaring

Als je nieuwe mensen wilt ontmoeten met een zeer gevarieerde levenservaring, ga mee! Het was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Het leek veel op mijn schoolreisjeervaring uit een ver verleden, erg LEUK!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Beachvibes Cyprus | 50-69 jaar

Wat een geweldige ervaring deze reis naar Cyprus!

De groep was gezellig en toegankelijk, het hotel was knus en keurig verzorgd en het eten was goed! Het aanbod aan activiteiten was veelzijdig, maar ook relaxen aan het strand was een feestje en de dikke matrassen op de ligbedden waren erg uitnodigend. De discotheken waren gesloten ivm einde seizoen, maar er waren genoeg barretjes met leuke live muziek waarop je kon dansen. En als je dan na 8 jaar bewust single ook nog je droomman treft, kan de vakantie helemaal niet meer stuk! Een echte aanrader. Gewoon boeken en genieten van al het fijns dat deze vakantie biedt!

Fantastisch weekend!

Alles wat op de site van te voren beloofd is, wordt waargemaakt. Er staat niets bij waarvan ik achteraf moet zeggen dat het niet klopt. De accommodatie is ECHT fantastisch! Mensen zelf moeten het tot een feestje maken en dat was de crew wel toevertrouwd. Ze zijn enthousiast en weten wat er nodig is. Al snel worden de verschillende individuele vakantiegangers een groep en ontdek je de mensen binnen de groep die in eenzelfde ritme zitten. Erg plezierige ervaring. Niets moet en binnen de grenzen van het fatsoen mag alles.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Moordspelweekend Ardennen | 40-59 jaar

Ik heb genoten

Nieuwe mensen, leuke gesprekken, lachen, plezier, lekker eten, niets moet veel mag, dansen, gezelligheid enz. waarom zou je niet meegaan?

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.