Was een ontzettende leuke vakantie!

Leuke activiteiten en groep mensen ,… Ik ben zolang ik single ben een Viber geworden . Aanrader

Echt een aanrader.

Het geeft een extra dimensie dat je allemaal single bent en daar ook om die reden zit. Het mooie is dat iedereen dus met iedereen praat, en ook iedereen elkaar accepteert. Geen ongemakkelijk 'alleen zijn'. Ook de activiteiten zorgen ervoor dat je je niet alleen voelt. Het was één grote, hilarische, ontspannen, energieke en knotsgekke week.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes De Berckt | 40-59 jaar

Ik kan deze reis iedereen aanraden.

Naast de vele activiteiten was er voldoende tijd voor een boek in de hangmat of een gezellig gesprek bij het kampvuur.

Just do it!

Stap over je eigen schaduw heen en ga het ervaren! Ga ervaren wat het met je doet dat alles mag maar niets hoeft. Ga voelen hoe fijn het is om met onbekende mensen de diepte in te duiken en te voelen wat het met je doet. Maar ga op zoek naar gelijk gestemden en je zult beseffen dat je een werkelijkheid kan creëren die je nog nooit ervaren hebt!

Heel fijn

Het is heerlijk ongedwongen

Top tijd!

Leuke dingen doen met fijne mensen. Goede gesprekken voeren maar ook op jezelf zijn met een goed boek of gewoon niets. Ook al is iedereen alleen, je hoeft je niet alleen te voelen.

Is niet mijn ding

De massaliteit is mij tegen gevallen. Van mezelf ben ik vrij rustig, ik werk wel in een groot team. Veel praten over futiliteiten is geen kwaliteit van mij. Individueel wel heel leuke gesprekken gehad, aardige mensen, slim ook. Maar in een groep is het toch gauw de gene met de grootste mond die de sfeer bepaald. Is niet mijn ding.

VillaVibes-fan!

Ik ben een echte VillaVibes-fan en ik beveel jullie al jaren aan bij heel veel mensen.

Zeker een aanrader!

Ik raad deze vakantie aan omdat het een geweldig leuke accommodatie is en door het volle programma ga je helemaal mee in de vakantie vibe; het maakt daarbij helemaal niet meer uit of je ver of dichtbij woont (voor mij is het maar een half uurtje rijden).

Ik twijfel nog

Ik vind het lastig hier een cijfer aan te hangen, het is zo persoonlijk namelijk. Gelukkig had ik een klik met een aantal mensen maar je ziet ook veel groepjes onstaan omdat mensen elkaar al kennen. Verder merkte ik dat het allemaal een beetje oppervlakkig blijft, veel mensen vinden het leggen van sociale contacten toch lastiger waardoor er geen echte gesprekken ontstaan. Iets wat ik persoonlijk wel heel tof vindt en nodig heb om een connectie aan te gaan. Het meest open gesprek daarover had ik met Ciska. Ik kan daarom nog niet aangegeven of ik nog een keer meega

Hele leuke tijd

Ik vond het prettig dat er weinig groepsdruk was en dat de hoofdzaak gezelligheid was en niet partner zoeken!

Leuke tijd!

Single en zin in goed gezelschap, lachen bij een openluchtbar tot ver na middernacht, dansen op fout & oud of juist de betere dance, of gewoon bij het vuur zitten en ineens eindeloos kletsen met je nieuwe beste vriend(in)? En dan de volgende ochtend gewoon op tijd bij het ontbijt zijn, omdat 'ie op zo'n relaxed tijdstip begint, en dan hop op de fiets, of de padelbaan, of de golfbaan, of naar één van de andere prima uitjes? Twijfel niet en schrijf je in! In die grote groep zitten gegarandeerd mensen die je leuk vindt. Of die jou leuk vinden. Want hier en daar een poging tot daten is inbegrepen!

Echt genieten

Als je zin hebt om lekker in de bergen te wandelen en tegelijk nieuwe mensen te ontmoeten - dan is dit de perfecte combinatie!

Mooie week

Ik begreep pas dat het een single reis was toen ik in Samnaun was.

Mooie reis

Erg leuke reis om veel te wandelen. Fijn hotel en je kunt gratis naar het zwembad en een plaatje verderop met goede sauna.

Heel leuk!

Na Hike & Bike Mallorca in Filzmoos opnieuw een topvakantie gehad. Overdag mooie wielrentochten gemaakt door het prachtige en uitdagende Oostenrijkse landschap. Bij terugkomst onder het genot van een welverdiend drankje ervaringen uitwisselen met de hikers en mountainbikers. Met twee feestavonden en een pubquiz was er ook 's avonds nog genoeg te beleven. De ideale reis als je op zoek bent naar een actieve vakantie, schitterende omgeving én gezelligheid!

Heel erg genoten!

Over een organisatie een recensie schrijven, dat doe ik zelden of nooit. Villavibes zorgt er voor dat ik een uitzondering maak. Wat heb ik het leuk gehad. Van tevoren vond ik het super spannend en was ik een beetje sceptisch. Zijn er leuke singles, waar ga ik terechtkomen etc etc. Vanaf het eerste moment werd er een hele fijne vibe gecreëerd. De groepsapp zorgde ervoor dat je je meteen thuis voelde (iedereen deelde zijn of haar reisfoto's). Daarna was het een positieve rollercoaster. Je voelt je snel verbonden met allerlei leuke en lieve mensen in hetzelfde schuitje. Er waren toffe activiteiten; pubquiz, feestavond, bordspellen spelen, meertje bezoeken en onze eigen inbreng: het mountain skelteren. De reisleidster deed de rest. Ze zorgde voor een fijne sfeer, was niet te beroerd om zelf mee te fietsen of te hiken en toch ook wel genoten van haar enorme gedrevenheid en fanatisme. En wat helemaal fijn was, ze liet ons onze gang gaan en eigen initiatief werd gewaardeerd. De reizen zijn voor veel mensen toegankelijk omdat er verschillende niveaus zijn en elke activiteit had daardoor twee gidsen. Ik kan wel zeggen dat ik nieuwe vrienden heb gemaakt en dat is een mooie bijkomstigheid. En word er dan veel gejaagd Vin? Dat viel reuze mee. Er werd vooral veel plezier gemaakt. De enkele jager die wel aanwezig was, deed dit subtiel en het voelde zeker niet aan als een veredelde datings show. Lieve mensen, dit is echt leuk, boeken maar. Ohja ik ben naar Filzmoos op hike en bike vakantie geweest.

Heel erg genoten!

Deze vakantie overtreft al je verwachtingen!

Top vakantie!

Een goede combinatie tussen actief bezig zijn in de natuur en ontspannen. Na de activiteit kun je je reisgenoten (nog) beter leren kennen of even lekker met een boekje op het balkon zitten. Precies wat je nodig hebt om na je vakantie weer opgeladen te beginnen.

Top week

Met een gezellige en gelijkgestemde groep mensen doen wat je leuk vindt en vrijwel alles is geregeld! Heb een top vakantie gehad!

Perfecte week!

De combinatie van surfen en kamperen is een uitgelezen kans om elkaar goed te leren kennen.

Waardevolle herinneringen

Ik heb een fantastische, onvergetelijke en intense surf week gehad! Met elkaar in een fijne bubbel genoten van de omgeving, van het leren surfen en alle andere georganiseerde activiteiten, van het elkaar leren kennen, muziek maken op de camping en dansen tot in de late uurtjes. Veel gelachen, persoonlijke gesprekken gevoerd en vriendschappen gesloten. Eenmaal thuis, heimwee!

Fijne week!

Een wel georganiseerde reis met een hele fijne en toegankelijke sfeer voor iedereen.

Ik zou zo weer boeken!

Ik had nog nooit gesurft, de sfeervolle plaatjes op de website hadden de doorslag gegeven om te boeken. Het heeft voor mij goed uitgepakt, mede vanwege de ontzettend leuke groep! Het was een van mijn leukste vakanties met VillaVibes tot nu toe: actief door de dagelijkse surfsessies in aanvulling met extra activiteiten zoals mountainbiken, yoga, etc. Tegelijkertijd het echte vakantiegevoel doordat het strand op loopafstand is en je alle ruimte hebt om te doen waar je op dat moment zin in hebt. Je zit nergens aan vast. De gezellige avonden op de camping in afwisseling met de (strand)feestjes maakt het plaatje compleet. De camping is netjes, de tipi's en safaritenten leuk ingericht. Leuke crew en enthousiaste surfcoaches. De week is voorbij gevlogen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Surfvibes Montalivet | 25-45 jaar

Was mijn eerste keer met VillaVibes, aanrader!

Ik had nog nooit gekampeerd of gesurft en dit was mijn eerste groepsreis.. wat een ontzettend toffe week heb ik gehad en wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb! Hele leuke, lieve mensen ontmoet, onwijs veel lol gehad en toch stiekem geleerd om op een plank te staan.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.