Top vakantie!

Ik zou deze vakantie aanraden omdat Zweden een prachtig land is, je op een fantastische plek zit (midden in de natuur, aan een meer) en de bedden heerlijk lagen. Maar verwacht geen vakantie waarin je heel veel tijd hebt om iedereen te leren kennen, want je ligt heel veel met je ogen dicht in jezelf te zijn.. dus je moet écht hard je best doen om iedereen te spreken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Glamping Zweden | 25-39 jaar

Ik ben een mooie vakantie rijker!

Ondanks een paar slapeloze nachten wb het carpoolen, was een groepje eigenlijk zo gevormd. Zelfs vlak voor de reis is het nog te regelen. Even spanning bij het ontmoeten van de groep, maar daarna wordt het super gezellig. Ik ben een mooie vakantie rijker!

Heel erg bevallen

Heel mooi gebied, met echt wel verschillende hikes die je kan doen. Wil je een extra rustdag dan zou je desnoods ook op eigen initiatief een klein rondje lopen in de buurt.

Altijd doen!

Leuke mensen leren kennen zonder dat het ongemakkelijk is! Én lekker actief!

Aanrader!

De keuze om mee te gaan was er een buiten mijn comfort zone maar eenmaal aangekomen was het net of je elkaar al kent en leg je snel contact met elkaar. Hoewel een single groepreis iets nieuws voor mij was en buiten mijn comfort zone lag heb ik het heel erg naar mijn zin gehad. Zo vond ik het gemakkelijk om contact te maken me anderen doordat je met gelijkgestemde sportieve, vrijgezellen op pad bent. Tijdens deze Hike & Bike had ik daarnaast volop de mogelijkheid om met anderen te sporten en gezellige dingen te doen maar ook om te ontspannen bij bijvoorheeld het zwembad en de sauna. Ook het diner, ontbijt en de hotelkamers en andere hotelfaciliteiten waren prima in orde. Al met al zou ik deze reis dan ook zeker aanraden!

Aanrader!

Filzmoos is een prachtig idyllisch dorpje en in mijn week hadden we stralend weer. Daniëlle deed het heel leuk als reisleider, de groep was heel gezellig en de service van het hotel was ook echt super. Wat betreft de hikes en fietsroutes, is 'pittig' het woord dat ik het meest heb gehoord deze week. Je hebt zeker conditie nodig. Voor de hikes is het verschil tussen de Isostar- en Cappucchino-groep niet zozeer dat ze heel andere routes lopen, maar wel op een ander tempo. Gelukkig er is ook alle vrijheid om af en toe een dagje over te slaan en een massage te boeken.

Aanrader!

Ik vond het een super leuke week, leuk zo met een groep sportieve mensen en prachtig uitzicht over de bergen! Het niveau lag wel echt hoger dan vooraf gedacht. Ik had van te voren nog gebeld en met een basis conditie en de afstanden die beschreven stonden op de website moest het goedkomen. Echter waren de hikes best wel pittig. Nu had ik wel de pech met een super fanatieke groep op stap de zijn waardoor de cappuccino groep ook erg klein was. Ik had verwacht dat de hikes goed te doen zouden zijn maar je werd echt wel uitgedaagd. Heb bijna alle dagen 12-17km gelopen en meestal wel 500 of meer hoogtemeters. Toch zou ik de reis zeker aanraden, de gidsen proberen je er wel echt doorheen te coachen en je kunt altijd een dag thuisblijven.

Heerlijke vakantie

Mooie locatie met leuke wandelgidsen en prachtige wandelroutes! Onze groep was heel gezellig, deden leuke activiteiten met elkaar in de tijd dat we niet wandelden, denk aan kroegavonden, spelletjes, op het terras zitten of relaxen bij het zwembad /sauna! Het personeel was ook heel professioneel en kende binnen 24 uur de naam van iedereen! (onze groep had 38 mensen!)

Geweldige tijd gehad

Heb je zin om een weekje te flaneren op zalige gravelbanen in het pittoreske Porec. Dan is dit weekje vakantie echt echts voor jou! Bijna iedere ochtend wordt je getrakteerd op uurtje tennisles met 3 andere leuke Vibers. Er wordt gewerkt aan je techniek en tactiek zodat je jezelf verder kan ontwikkelen. De tennis-juf of meester neemt een schat aan ervaring mee, wat de lessen zo interessant maakt ongeacht niveau! Vaak gingen we met ons trainingsgroepje voor of na de les nog een uurtje vrij spelen. Vervolgens kozen we ervoor om richting het terassa van het hotel te gaan om even lekker te lunchen. Tegen het einde van de middag was vaak een toernooitje, die iedere keer op een andere manier werd ingedeeld. Je bent ook vrij om je voorkeur door te geven als je graag met iemand wilt tennissen die je stiekem misschien wel erg leuk vind. Tussen al het getennis door is er genoeg tijd voor jezelf of om iets leuks te gaan doen met je mede-vibers. Zo kan je er voor kiezen om heeeerluk horizontaal op een sub-plank te gaan liggen in de zee. Je kan ook fietsen huren om het prachtige Porec te verkennen. De klap op de vuurpeil is toch wel het treintje dat je naar het centrum van Porec brengt. In de avond gingen we vaak naar Porec om een paar sapjes te harken en of dansjes te wagen. Maar is dit nou niks voor jou dan is dat ook geen probleem. Vaak blijven er toch wel een paar Vibers achter in het hotel, waarmee je leuke spelletjes kunt gaan doen. Een klassiekertje tijdens de reis was weerwolven.

• Over welke reis geef je een beoordeling? TennisVibes Porec | 25-39 jaar

Deze surfreis is een hele chille vakantie

Echt een dikke aanrader. Het is een mooie camping, met goede faciliteiten. De campingleiding van BoardX doet het ook echt goed, incl. de surfcoaches. Heel goed geregeld allemaal. De sfeer in de groep was ook erg gezellig. Het trekt gelijkgestemden aan en dat merk je meteen vanaf dag 1. Iedereen is lekker aan het kletsen. Het "single" aspect was dan ook meer "alleen boeken" dan dat er echt een nadruk op "iemand vinden" ligt. Lekker ongedwongen dus; dat was sowieso met alles aan de vakantie: alles kan, niets moet. Dan nog geluk met het weer (wat wij hadden) en je hebt een top week.

Enorm relaxte sfeer!

Enorm relaxte sfeer! Ze nemen genoeg tijd voor de personen die nog nooit gedurfd hebben. Gewoon proberen en het gaat je lukken

• Over welke reis geef je een beoordeling? Surfvibes Montalivet | 25-35 jaar

Alles is tot in de puntjes geregeld

Het was mijn eerste vakantie via Villavibes en zeker niet de laatste, wat een topweek heb ik gehad! Alles is tot in de puntjes geregeld. Leuke vrijblijvende activiteiten waar je aan deel kan nemen, maar als je liever even in de hangmat in de schaduw ligt is dat ook helemaal prima. Niks moet alles kan! Hele leuke groep waarin je merkt dat iedereen open staat voor elkaar! Veel gelachen, leuke surflessen met als kers op de taart het avondsurfen wat heel bijzonder was!

Ik heb genoten

Als je van het strand, de zee, een relaxte sfeer waar niets hoeft en alles mag houdt dan is dit echt een vakantie voor jou! Surfen geeft een vrij gevoel waar je even alles vergeet en na een paar dagen kan je al staan op je surfplank. Daarna wordt het alleen maar vetter en giert de adrenaline door je lijf op het moment dat je op een golf surft, fantastisch! ENORM genoten van deze vakantie!

Een echte aanrader

De surfgroepen zijn ingedeeld op niveau, waardoor je met gelijkgestemden zit. Het kamp ligt super dichtbij het strand. Ideaal voor de surflessen, maar ook voor wanneer je zelf naast de lessen nog verder wilt oefenen met surfen. Er zijn veel activiteiten georganiseerd, maar je bent zelf vrij om te kiezen waar je aan wilt deelnemen. Het eten is goed geregeld en het is gewoon een onwijs gezellige week met leuke mensen!

Goed geregeld!

Hele leuke vakantie gehad, fijn dat alles goed is geregeld. Leuke mensen, leuke crew en een enorm pluspunt aan deze surfvakantie: de boards staan al op t strand!

Heerlijke vakantie!

Als je enerzijds een nieuw avontuur aan wilt gaan betreft sport en anderzijds er gewoon even uit wilt met leuke nieuwe mensen om je heen is dit een topvakantie.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Surfvibes Montalivet | 25-35 jaar

Kortom; een fantastische vakantie!

Als je van een actieve vakantie houdt, waarbij alles goed georganiseerd is en je met een gezellige groep mensen van je eigen leeftijd op pad gaat, dan is dit jouw vakantie! Molveno en de Dolomieten in het algemeen zijn prachtig en spectaculair en het was super om na een inspannende wandeling nog even het meer in te kunnen duiken en de wijnbar te bezoeken die in de buurt liggen. De crew is top, we hebben heerlijk gegeten. Kortom; een fantastische vakantie!

Een heerlijke week vol inspanning en ontspanning

Wat een waanzinnige locatie heeft Villavibes hier te pakken in het prachtige Dolomieten berg gebied en aan het Molveno meer. Ideale combinatie voor sportiviteit en ontspanning! Ik vond de hikes echt waanzinnig en heerlijk afgewisseld in de isostar en cappucino groep; leuk om ook meerdere mensen te leren kennen.

Een heerlijke week vol inspanning en ontspanning

Prachtige omgeving en leuke activiteiten. Niet alleen het sporten overdag, maar ook de avonduren werden gezellig opgevuld. Ik moest minstens een week bijkomen van deze week vakantie. Zeer geslaagd dus.

Mooie vakantie

Erg leuk met het weer dat we hadden. Weekje regen zou dat wel anders maken

Leuke week

De grote groep van 50+ singles is een garantie voor leuke contacten, plezier en goede gesprekken.

Echt een aanrader

Als je nieuwe mensen wilt leren kennen en een georganiseerde vakantie wil doen is dit een goede keus.

Heerlijke week

Bij VillaVibes ben je op reis met andere singles, waarbij je zelf kunt kiezen wanneer je met anderen iets onderneemt, of zelf je eigen ding doet.

Top ervaring

Wat een heerlijke week was het! Fijne mensen, veel activiteiten en plezier!

Bijzondere ervaring

Deze Villa Viber reis naar Zweden is bijzonder vanwege omgeving. Overnachten in de natuur met uitzicht op het meer. Vroeg opstaan om te genieten van de opkomende zon of een heerlijke duik in het meer. Yoga en daarna een hike of een kanotochten door het nationaal park. Om de dag af te sluiten met een handpan meditatie, salsadans of pubquiz. Je kunt ook op zoek naar je eigen grenzen bv door het Ijsbad. Niets moet alles mag. Een heerlijke groep mensen. Gezelligheid en plezier maar ook ruimte voor een goed gesprek. Een reis anders dan anders

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.