Hele leuke, magische en gezellig reis gehad naar Lapland

Hele leuke, magische en gezellig reis gehad naar Lapland. Zal het iedereen aanraden. De activiteiten zijn een goede basis en daar buiten heb je genoeg ruimte voor eigen invulling. Van heerlijk een middagje in de sauna, hottub & wakdippen naar echt de mooiste kilometers gemaakt op een skipiste 3middagen en de vrije dag.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Het is een reis die voor vele, hoog op het verlanglijstje staan.

Het is een reis die voor vele, hoog op het verlanglijstje staan. Ga de reis aan! Beleef de kou zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt. De reis biedt ruimte om voor jezelf het maximale eruit te halen. Ben je actief ? Dan kan extra activiteiten in de middag plannen. Ga je liever voor een drankje en in de avond naar de karaoke bar ? Dan ben je daar helemaal vrij in. Make the day’s count! Was 7 dagen zijn zo voorbij en je telefoon geheugen zit vol met mooie herinneringen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Je kunt merken dat VillaVibes veel ervaring heeft met het organiseren van groepsreizen. De reis was tot in de puntjes verzorgd en uitgedacht waarbij je als passagier alleen maar 'on board' hoeft te gaan en kunt gaan genieten van jouw vakantie.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Ik heb een fantastische week gehad in magisch Lapland!

Ik heb een fantastische week gehad in magisch Lapland! De locatie was pal aan de piste en kon je dus na activiteiten nog even de piste op. De activiteiten waren volop genieten, waarbij de underdog het sneeuwschoenwandelen één van mijn favorieten was. In de avond kan je gratis de gondel pakken en kan je soms dus alsnog het noorderlicht zien als er wat bewolking boven het dorp hangt. De slaapkamers zijn overigens ontzettend licht en gehorig, dus vergeet geen oordoppen en een oogmasker mee te nemen! Een magische reis in winter wonderland die niet snel vergeten zal worden!

Fantastische week gehad

Fantastische week gehad

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg | 40-59 jaar

We willen graag skiën in de zonnige bergen!

Best spannend om met zoveel onbekenden op wintersport te gaan maar 1 overeenkomst hebben we allemaal: we willen graag skiën in de zonnige bergen! En dat was fantastisch georganiseerd!

Gewoon doen

Gewoon doen, nieuwe vrienden maken gaat vanzelf in zo’n grote groep met andere buitensport liefhebbers.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg | 40-59 jaar

Het is goed verzorgd, heel mooi en gezellig!

Niet denken, gewoon doen mocht het financieel toelaten. Zelfs zonder het noordelicht (door extreem weer niet gezien) is het goed verzorgd, heel mooi en gezellig!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 35-49 jaar

Mooie bestemming, leuk en gezellig dorpje maar wel erg toeristisch

Mooie bestemming, leuk en gezellig dorpje maar wel erg toeristisch. De activiteiten zijn echt super!! En er is nog voldoende te doen/beleven wat niet in het vaste programma is opgenomen. Voor de liefhebber, een finse sauna met ijsbad is zeker aan te raden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 35-49 jaar

Mijn reis met VillaVibes naar Lapland was een fantastische ervaring die ik iedereen kan aanbevelen. Alles was tot in de puntjes geregeld: van de accommodatie en het vervoer. Een goed gemixte groep mensen van vrouwen en mannen. De bestemming zelf is ronduit magisch. Besneeuwde landschappen, soms een heldere sterrenhemel, rust en vredigheid (geen stress), Bij geluk het noorderlicht en een sprookjesachtige sfeer maken de reis uniek. De gids was enthousiast en kundig, en zorgden ervoor dat iedereen zich prettig voelde, ongeacht ervaring of fitheid. Eén punt waarop de reis nog sterker kan worden, is de informatievoorziening vooraf over de activiteiten. De excursies zijn absoluut de moeite waard, maar verschillen nogal in intensiteit, duur en comfort. Denk aan sneeuwscooteren, huskytochten, sneeuwschoenwandelingen, paardrijtochten door de Sneeuw. Voor sommige reizigers kan de zwaarte van een activiteit, de hoeveelheid outdoor‑tijd of de benodigde kleding/uitrusting behoorlijk bepalend zijn in hun keuze om wel of niet mee te doen. Iets uitgebreidere beschrijvingen vooraf zouden kunnen helpen om nóg beter te beslissen welke activiteiten precies bij je passen. Dat neemt niet weg dat de totale ervaring geweldig is. De reis biedt een unieke mix van avontuur, natuur en gezelligheid. Als je openstaat voor nieuwe mensen, bijzondere momenten en een vleugje winters avontuur, dan is de Laplandreis met VillaVibes absoluut een aanrader.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 35-49 jaar

Super leuke actieve vakantie. Lapland is een magisch land met zijn besneeuwde bomen, de natuur is prachtig, alles is wit. Ik voelde me weer een groot klein kind die mocht spelen in deze besneeuwde speeltuin. De groep was ook super gezellig. Het was mijn eerste reis met villavibes maar kan het iedereen aanraden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 35-49 jaar

Een werkelijk magische reis naar Lapland

Een werkelijk magische reis naar Lapland. Bijzonder mooi en indrukwekkend van begin tot eind. Het programma was goed gevuld met vele highlights. Heerlijk eten, fijne en comfortabele accommodatie en daarnaast ook tijd en ruimte voor eigen wensen en activiteiten. Een perfecte balans tussen beleven en ontspannen. Absoluut een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 35-49 jaar

Twijfel je over een single reis? Niet doen. Gewoon boeken.

Twijfel je over een single reis? Niet doen. Gewoon boeken. Door de fijne groepsgrootte en de mix van mensen is er altijd wel iemand met wie het klikt of dat nu op de piste is, tijdens het diner of spontaan in de lift. Het voelt nergens geforceerd; iedereen is er met hetzelfde idee: een leuke week beleven. En eerlijk is eerlijk… après-ski is simpelweg het leukst met de groep. Samen lachen, dansen, verhalen delen en nieuwe herinneringen maken. Je komt misschien alleen aan, maar je gaat gegarandeerd met meer dan alleen foto’s weer naar huis.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sankt Anton | 30-49 jaar

Als je in de bus stapt, kom je bij een gezellige groep

Als je in de bus stapt, kom je bij een gezellige groep, die allemaal komen voor een week skiën en gezelligheid. Bijna iedere ochtend skisafari, s' middags met kleine groepjes zelf je route bepalen en afsluiten met de après-ski al dan niet onderbroken door het diner. Mocht je ergens geen zin in hebben of iets anders willen, ook geen probleem.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sankt Anton | 30-49 jaar

Villa vibes regelt de reis van opstijgen tot landen.

Villa vibes regelt de reis van opstijgen tot landen. Alles is goed geregeld van activiteiten tot slapen, je komt niks te kort

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Dit moet je gewoon een keer meegemaakt hebben

Dit moet je gewoon een keer meegemaakt hebben. Uit verhalen zal je nooit de beleving kunnen meemaken, en ik ben erg blij dat ik deze ervaring heb mogen meemaken.

fantastisch!

De reden dat ik al vaker heb geboekt zegt al wel wat. Het is gewoon fantastisch!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Het is een geweldig mooie vakantie in lapland.

Het is een geweldig mooie vakantie in lapland. De activiteiten en de mensen in deze mooie omgeving is echt geweldig. Onder de uitstekende begeleiding van onze reisleider Simone hebben wij een mooie reis gehad. Ondanks dat ik ziek ben geworden op deze reis, had ik het voor geen goud willen missen. Met extreem weer en een kleine detour zijn wij ook nog eens veilig thuis gekomen. -40, Lapland, sneeuw, een leuke groep mensen en leuke activiteiten, wat wil een mens nog meer. Ik ben alleen bang, dat de volgende reis dit niet kan evenaren, maar ook dat gaan wij meemaken!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Toen ik geboekt had, kreeg ik meteen spijt.

Toen ik geboekt had, kreeg ik meteen spijt. Het was echt een vakantie om nooit te vergeten, ik denk zelfs één van de mooiste ooit. Ik vond het zo spannend en eng om te gaan, maar achteraf gezien heb ik nul spijt dat ik geboekt heb.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Super leuke wintersport met een leuke groep.

Super leuke wintersport met een leuke groep. Vanaf het moment dat je in de bus stapt heb je leuke gesprekken. En vanaf dag 1 sta je met elkaar op de ski’s. Eén fijne combinatie van actief zijn en ontspannen. Twijfel niet en ga mee!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach | 25-39 jaar

Erg leuke ski vakantie gehad!

Erg leuke ski vakantie gehad! Dagelijks kon je met een groep skiën, op je eigen niveau, waardoor ik echt lekkere ski dagen heb gehad. De accommodatie zat dicht bij de apres-ski, dus na het skiën met een grote groep de apres-ski in, wat gegarandeerd gezellig werd. Een gezellige groep, een prima locatie, groot ski gebied en leuke apres-ski. Wat wil je nog meer?

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach | 25-39 jaar

Het was een superleuke vakantie. Zelfs voor iemand die nog nooit geskied heeft en de hele week in lesjes zat en dus niet mee kon op Ski Safari. Met de Après Ski, het avondeten en de spelletjes vind je zeker weer aansluiting. Het chalet was ook superfijn met heerlijk avondeten en een gezellige ruimte om te chillen/spelletjes te doen. Ook de reisleiding was weer top!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach | 25-39 jaar

Echt een aanrader om met VillaVibes op wintersport te gaan!

Echt een aanrader om met VillaVibes op wintersport te gaan! Je ontmoet allemaal gezellige mensen die net zo van de besneeuwde bergen houden als van de après-ski ;). Er zijn op elk moment wel mensen die hetzelfde leuk vinden, waardoor er eigenlijk continu gezelligheid te vinden is.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach | 25-39 jaar

Ik heb een leuke oud en nieuw gehad met villa vibes

Ik heb een leuke oud en nieuw gehad met villa vibes. Het zijn veel mensen en veel prikkels maar iedereen is er met ongeveer dezelfde insteek waardoor het al snel gezellig is!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud&Nieuw Mennorode | 25-39 jaar

Een weekend of vakantie met VillaVibes is een perfecte manier om leuke mensen te ontmoeten. Iedereen heeft last gezonde spanning, maar iedereen komt voor een leuke tijd.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud&Nieuw Mennorode | 25-39 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.