Geweldige ervaring: heerlijk zeilen, prachtige locatie en een supervriendelijke, professionele crew

Geweldige ervaring, zeilen was heerlijk en locatie prachtig. Crew super aardig en professioneel.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Griekse eilanden | 50-65 jaar

Een geweldige, veelzijdige vakantie – een ervaring voor het leven!

Ik heb een geweldige veelzijdige vakantie gehad Een ervaring voor het leven. Ik ben super blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan.

Voor wie van zon, zee, zeilen én nieuwe mensen ontmoeten houdt!

Aanrader voor mensen die het leuk vinden om andere mensen te leren kennen en houden van zon, zee en zeilen!

Een geweldig weekend vol gezelligheid, nieuwe vrienden en onvergetelijke avonturen!

Wat een geweldig weekend vol spanning, leuke activiteiten en bovenal heel veel gezelligheid. Ik kwam alleen, maar ging naar huis met nieuwe vrienden, waardevolle inzichten en avonturen om niet te vergeten. Absoluut een aanrader! Photo Nee

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen-Vielsalm | 40-59 jaar

Gaan!!! Gegarandeerd een top weekend

Gaan!!! Gegarandeerd een top weekend

De perfecte manier om te leren surfen en lekker te chillen!!

De perfecte manier om te leren surfen en lekker te chillen!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Molveno | 35-49 jaar

Alles is geregeld, zodat je de groep echt leert kennen en er komt zelfs al een reünie!

Je kan makkelijk aansluiten en het is fijn dat zowel de fietsroute als het eten geheel verzorgd is, waardoor je al je tijd kan steken in het leren kennen van de groep! We hebben inmiddels al een reünie in Nederland gepland!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatische eilanden | 25-45 jaar

Deze reis bood alles: zeilen, een nieuw land, topweer en een geweldige groep!

Ik zocht in deze vakantie iets actiefs en had al zeilervaring. Verder wilde ik graag een nieuw land bezoeken samen met gezellige mensen. Dit alles heb ik gevonden, en nog veel meer, in deze reis. Het zeilen was geweldig, het weer was top en we hadden een hele leuke groep

Een week vol zeilen en gezelligheid, alles geregeld en ruimte om te leren of gewoon te genieten.

Een week vol, zeilen en gezelligheid met een gezellige groep gelijkgestemden, waarbij alles voor je geregeld wordt. Je kan zoveel doen en leren als je wil, maar ook ruimte om lekker toe te kijken.

Topweek met een perfecte mix van zeilen, gezelligheid en topbegeleiding!

Top week gehad. Super afwisseling tussen zeilen en met een super gezellige groep op stap. De begeleiding is super en alles is tot in de puntjes goed geregeld.

Een vakantie vol leuke mensen, mooie herinneringen en pure gezelligheid!

Ik raad deze vakantie aan iedereen aan! Een reis met een groep waar je een geweldige tijd mee gaat hebben, je leeft helemaal in een bubbel waar je voorlopig niet uit wil. Je ontmoet de leukste mensen en krijgt de leukste herinneringen, dat gun ik iedereen!

Grandioos: actief zeilen, één grote familie en gegarandeerd volop genieten!

Het is grandioos!! Actief zeilen, met elkaar in het zelfde schuitje zitten, 1 big happy family. 1 garantie; je gaat met volle teugen genieten …

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Griekse eilanden | 40-59 jaar

De ideale reis: actief zeilen, leuke activiteiten, feestjes en relaxen in zonnig Griekenland.

Als je van een combinatie houdt, van lekker actief kunnen zeilen maar ook leuke andere dingen doen, met een leuke gezellige groep van gelijkgestemden, is dit je reis. Overdag zeilen, ‘s avonds een feestje. En als je op het dek wilt zonnen, in plaats van meedoen met zeilen, is dat ook helemaal goed. En Griekenland is sowieso een topland voor een lekkere vakantie.

Voor het zeilen gegaan, maar enorm genoten van de gezellige groep en fantastische mensen.

Voor het eerst mee met Villa Vibes. Niet omdat ik met een single groepsreis op vakantie wilde, maar omdat ik wilde zeilen. Maar zelfs ik, die nooit met een groepsreis mee wilde, heb enorm genoten van deze vakantie met de hele groep. Geweldige lieve, vrolijke en geïnteresseerde mensen. Het was gezellig met iedereen. Kortom heerlijk gezeild en fantastische mensen ontmoet!

Dé vakantie voor liefhebbers van water, wind en boten: spannend, maar meteen gezellig.

Hou je van water, wind of boten dan is dit DE vakantie die je nooit meer gaat vergeten. Voordat je vertrekt is het allemaal heel spannend maar zodra je je medereizigers ontmoet, maakt de spanning plaats voor gezelligheid.

Aanrader: leuke groep en snel nieuwe mensen leren kennen.

Ik zou de vakantie zeker aanraden, we hadden een leuke groep van 32 personen. Met 8 zaten we op "onze"boot" waarvan er iedere dag 2 achter bleven en 6 gasten mochten vermaken. Hierdoor leerde we iedereen in vrij korte tijd kennen en dat maakt de vakantie alleen maar mooier.

Gewoon gaan: laat je meevoeren, geniet, en de groep neemt je vanzelf op.

Gewoon doen, ondanks veel onzekere factoren, ga mee met de flow. En geniet van elke dag, je wordt vanzelf opgenomen in de groep ook al ben je geen sociaal dier.

Geweldige ervaring met fijne groep en gelukkig goed weer in Griekenland.

geweldige ervaring geluk gehad met de wind dat is altijd afwachten in griekeland leuke groep

Ideaal voor geen partner heeft, maar niet alleen, op vakantie wil.

Ook als je in een relatie bent en op vakantie wilt zonder je partner maar toch niet alleen wilt zijn, lijkt het me ideaal

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Budva | 40-55 jaar

Topvakantie met de perfecte mix van relaxen, actie en uitgaan.

Super toffe vakantie. Zeker aan te raden als je van afwisseling houdt: chillen, activiteiten en uitgaan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 25-39 jaar

De 4e zeilreis was weer top: gezellig, goed georganiseerd, mooie natuur en heerlijk zeilen.

Dit was de 4 de zeilreis en het blijft leuk. Gezellige groep mensen. Ervaren schippers. En heel veel leuke momenten. Mooie natuur. En boven alles heerlijk kunnen zeilen. Een ultieme manier om je te ontspannen en te relaxen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatische eilanden | 50-69 jaar

Zeilen in Kroatië: prachtig, gezellig, goed georganiseerd en vol plezier.

Als je van zeilen houdt in een mooie omgeving met veelal leuke actieve mensen is de zeiltrip in Kroatië een aanrader. Schippers zijn ervaren en goed, regelen een hoop. Ze weten leuke restaurantjes te vinden. Met z'n allen de ontbijtjes en lunches maken, met recepten, zorgde voor verbonding. En de feestjes aan boord tot laat op de avond zijn ook geweldig. Echt genieten!

Zeilen in Kroatië met gelijkgestemden, perfect geregeld en volop genieten.

Zeilen in Kroatië met gelijkgestemden, wat een feest is dat! Villa Vibes had alles tot in de puntjes verzorgd. Het enige wat wij hadden te doen was genieten en dat hebben wij gedaan!

Op de boot leer je elkaar ontspannen kennen en veel lachen gegarandeerd.

Zeker op een boot leer je elkaar op een ontspannen manier goed kennen. In jaren niet zo gelachen.

Fantastisch surfen met gelijkgestemde singles, goed geregeld en gezellig nieuwe mensen leren kennen.

Het is fantastisch om te leren surfen met een groep singles. Iedereen komt met hetzelfde idee naar de vakantie. Het is ook fijn dat de groep aan leeftijd gebonden is. Alles is goed geregeld en het leren kennen van nieuwe mensen is heel leuk. Door Villavibes wordt alles heel goed geregeld.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SurfVibes Ericeira | 25-39 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.