Gewoon doen, het is een super mooie ervaring!

Gewoon doen, het is een super mooie ervaring!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 40-59 jaar

Het is heel leuk dat je in het appartement uitzicht hebt op de piste.

Ik zou deze vakantie aanraden, omdat er veel verschillende bijzondere dingen te doen zijn in Fins Lapland. Met name het bezoek aan de husky's en de tocht was erg bijzonder. Het dorp Levi is gezellig en heeft moderne faciliteiten. Het is erg gezellig dat het dorp zeker twee karaoke bars heeft en veel hele goede restaurants. Het appartement is prima en heeft voor iedereen een eenpersoonskamer. Het heeft ook een sauna en een open haard. Het is heel leuk dat je in het appartement uitzicht hebt op de piste.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 40-59 jaar

Als je kennis wilt maken met Lapland, dan is dit een mooie reis.

Als je kennis wilt maken met Lapland, dan is dit een mooie reis.

Absolute aanrader!

Absolute aanrader! Noorderlicht was voor mij de reden om deze reis te boeken. De rest is bijzaak. Het noorderlicht gezien. Super leuk programma met veel activiteiten. Heerlijk eten. En fantastisch leuke en mooie medeavonturiers ontmoet. Echt een feestje.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 40-59 jaar

Vond het spannend om deze vakantie te boeken, maar zou het zeker weer doen

Vond het spannend om deze vakantie te boeken, maar zou het zeker weer doen. Er zijn altijd mensen met wie je aansluiting vindt, er wordt veel georganiseerd waardoor je je nooit hoeft te vervelen en bij thuiskomst wil je eigenlijk weer terug!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach | 25-39 jaar

Het was een hele leuke groep

Het was een hele leuke groep. Het skigebied is prachtig Verder heb ik genoten van de bonte avond en de pubquiz.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sankt Anton | 50-69 jaar

Nergens anders vind je zulke leuke 65+’ers, die nog zo goed skiën.

Nergens anders vind je zulke leuke 65+’ers, die nog zo goed skiën. Altijd enthousiaste en open mensen, met oog voor elkaar; in een veilige omgeving!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sankt Anton | 50-69 jaar

Wel, het was weer een top week.

Wel, het was weer een top week.

Geweldige ski week gehad in St Christoph

Geweldige ski week gehad in St Christoph. Alles goed geregeld. Gezellige accommodatie met lekker eten. Naast de skilift gelegen. En met bushalte voor de deur. In je eigen groep met mensen vh zelfde ski niveau achter een skigids skiën is zo relaxed.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sankt Anton | 50-69 jaar

Je bent met same minded people onderweg

Je bent met same minded people onderweg. Daardoor snelle aansluiting. Je bent niet alleen. Je hebt snel maatjes om te skiën en voor de apres ski. Ik ga volgende keer weer mee. Cheers. Ben.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sankt Anton | 50-69 jaar

Als single kan je geen betere organisatie vinden denk ik

Als single kan je geen betere organisatie vinden denk ik. Mijn eerste reis met jullie was top. Ik vertrok met een klein hartje, want als enigste Belgische vrouw was het zeker extra spannend. Maar gelukkig voelde ik me op het einde van de eerste dag al helemaal thuis tussen de " Nederlandse singles ". Ik zal VillaVibes zeker aanbevelen aan mijn vrienden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sankt Anton | 50-69 jaar

Magische reis naar Winter Wonderland!

Magische reis naar Winter Wonderland! Leuke activiteiten, mooie accommodatie en eetgelegenheden. Voldoende vrije tijd voor eigen invulling. Ondanks de koude temperaturen een warme herinnering !

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Deze Lapland reis is zeker een aanrader!

Deze Lapland reis is zeker een aanrader! Het landschap is idyllisch en de activiteiten fantastisch! De appartementen zijn geweldig gelegen onderaan de piste, waardoor je een fantastisch uitzicht hebt en de mogelijkheid om de piste op te gaan. Ik ben zeker enthousiast!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Dit was mijn eerste groepsreis ooit maar ik kan het iedereen aanraden!

Dit was mijn eerste groepsreis ooit maar ik kan het iedereen aanraden! Echt een van de vetste reiservaringen ooit in een sprookjesachtige omgeving met heel bijzonder gezelschap.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Fantastische reis naar Lapland gehad met een super leuke groep

Fantastische reis naar Lapland gehad met een super leuke groep. Je waant je de hele week in een sprookjesachtige omgeving. Super leuke activiteiten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

De omgeving lijkt direct uit een sprookje te komen.

Geweldige ervaring met een geweldige en liefdevolle groep en reisleider die ik niet had willen missen. De omgeving lijkt direct uit een sprookje te komen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Geen vakantie om bij te komen, wel om te beleven

Geen vakantie om bij te komen, wel om te beleven, intens te genieten en om nooit meer te vergeten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Ik kan Lapland aan iedereen aanraden!

Ik kan Lapland aan iedereen aanraden! Wat een prachtig landschap, gave activiteiten en vooral leuke en gezellige groep. Het voelt zo snel vertrouwd met elkaar.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Een echte aanrader als je dingen wilt beleven die je nog nooit eerder meegemaakt hebt. Van het noorderlicht zien tot skiën in een omgeving dat lijkt op een ansichtkaart. Ik heb het heel koud gehad maar ook fantastische momenten beleeft die ik nooit zal vergeten

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Top-3 reis van m’n leven denk ik.

Top-3 reis van m’n leven denk ik. Onbezorgd kunnen genieten van alle leuke momenten, fijne restaurants, alle unieke activiteiten en vooral de gezelligheid. En dat alles in een verschrikkelijk magisch mooi landschap. Deze reis was episch, de groep in no-time verbonden: onvergetelijk mooi en gezellig, het was geweldig. De heimwee is groot : ) Lapland en het Noorderlicht? Het is een droom van velen, van iedereen eigenlijk. En die werd echt werkelijkheid. En dat voor een doorgewinterde wintersporter en nuchtere Fries...

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Ik kan deze reis niet aanbevelen

Ik kan deze reis niet aanbevelen. Omdat het heel moeilijk gaat worden deze geweldige ervaring ooit nog te overtreffen. Ik ga het proberen door de rondreis in Jordanië te doen. Hopen dat het lukt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Als je twijfelt: gewoon doen!!

Als je twijfelt: gewoon doen!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Zell am See | 35-39 jaar

Wil je deel uitmaken van een jaloersmakende gezelligheid ga dan mee

Wil je deel uitmaken van een jaloersmakende gezelligheid tijdens bijvoorbeeld de après-ski dan moet je mee.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Zell am See | 35-39 jaar

Op voorhand was ik wat sceptisch.

Op voorhand was ik wat sceptisch. Goede verhalen gehoord via mijn ex, maar zelf wist ik het niet zo zeker. Het skiën was al een tijdje geleden, dus dat trok me over de streep. En wat het ik genoten. Een fantastische week gehad. Goed geregeld en super leuke groep van gelijkgestemden. Door de grootte van de groep weet je zeker dat er een aantal zijn waarmee het zal klikken. Vrienden voor het leven gemaakt. En zeker voor herhaling vatbaar!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Zell am See | 35-39 jaar

Deze reis was voor mij echt een van de fijnste Villa Vibes weken tot nu toe

Deze reis was voor mij echt een van de fijnste Villa Vibes weken tot nu toe. De groep was ontzettend gezellig en sociaal, met een sterk groepsgevoel dat de hele week voelbaar was. Het team van reisleiders was betrokken, professioneel en zorgde zowel op de piste als daarbuiten voor een veilige en gezellige sfeer. Ook het hotel met fijne faciliteiten maakte het geheel compleet, waardoor ik met een heel goed gevoel terugkijk op deze week.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.