Deze Lapland reis is zeker een aanrader!

Deze Lapland reis is zeker een aanrader! Het landschap is idyllisch en de activiteiten fantastisch! De appartementen zijn geweldig gelegen onderaan de piste, waardoor je een fantastisch uitzicht hebt en de mogelijkheid om de piste op te gaan. Ik ben zeker enthousiast!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Dit was mijn eerste groepsreis ooit maar ik kan het iedereen aanraden!

Dit was mijn eerste groepsreis ooit maar ik kan het iedereen aanraden! Echt een van de vetste reiservaringen ooit in een sprookjesachtige omgeving met heel bijzonder gezelschap.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Fantastische reis naar Lapland gehad met een super leuke groep

Fantastische reis naar Lapland gehad met een super leuke groep. Je waant je de hele week in een sprookjesachtige omgeving. Super leuke activiteiten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

De omgeving lijkt direct uit een sprookje te komen.

Geweldige ervaring met een geweldige en liefdevolle groep en reisleider die ik niet had willen missen. De omgeving lijkt direct uit een sprookje te komen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Geen vakantie om bij te komen, wel om te beleven

Geen vakantie om bij te komen, wel om te beleven, intens te genieten en om nooit meer te vergeten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Ik kan Lapland aan iedereen aanraden!

Ik kan Lapland aan iedereen aanraden! Wat een prachtig landschap, gave activiteiten en vooral leuke en gezellige groep. Het voelt zo snel vertrouwd met elkaar.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Een echte aanrader als je dingen wilt beleven die je nog nooit eerder meegemaakt hebt. Van het noorderlicht zien tot skiën in een omgeving dat lijkt op een ansichtkaart. Ik heb het heel koud gehad maar ook fantastische momenten beleeft die ik nooit zal vergeten

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Top-3 reis van m’n leven denk ik.

Top-3 reis van m’n leven denk ik. Onbezorgd kunnen genieten van alle leuke momenten, fijne restaurants, alle unieke activiteiten en vooral de gezelligheid. En dat alles in een verschrikkelijk magisch mooi landschap. Deze reis was episch, de groep in no-time verbonden: onvergetelijk mooi en gezellig, het was geweldig. De heimwee is groot : ) Lapland en het Noorderlicht? Het is een droom van velen, van iedereen eigenlijk. En die werd echt werkelijkheid. En dat voor een doorgewinterde wintersporter en nuchtere Fries...

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Ik kan deze reis niet aanbevelen

Ik kan deze reis niet aanbevelen. Omdat het heel moeilijk gaat worden deze geweldige ervaring ooit nog te overtreffen. Ik ga het proberen door de rondreis in Jordanië te doen. Hopen dat het lukt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Als je twijfelt: gewoon doen!!

Als je twijfelt: gewoon doen!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Zell am See | 35-39 jaar

Wil je deel uitmaken van een jaloersmakende gezelligheid ga dan mee

Wil je deel uitmaken van een jaloersmakende gezelligheid tijdens bijvoorbeeld de après-ski dan moet je mee.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Zell am See | 35-39 jaar

Op voorhand was ik wat sceptisch.

Op voorhand was ik wat sceptisch. Goede verhalen gehoord via mijn ex, maar zelf wist ik het niet zo zeker. Het skiën was al een tijdje geleden, dus dat trok me over de streep. En wat het ik genoten. Een fantastische week gehad. Goed geregeld en super leuke groep van gelijkgestemden. Door de grootte van de groep weet je zeker dat er een aantal zijn waarmee het zal klikken. Vrienden voor het leven gemaakt. En zeker voor herhaling vatbaar!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Zell am See | 35-39 jaar

Deze reis was voor mij echt een van de fijnste Villa Vibes weken tot nu toe

Deze reis was voor mij echt een van de fijnste Villa Vibes weken tot nu toe. De groep was ontzettend gezellig en sociaal, met een sterk groepsgevoel dat de hele week voelbaar was. Het team van reisleiders was betrokken, professioneel en zorgde zowel op de piste als daarbuiten voor een veilige en gezellige sfeer. Ook het hotel met fijne faciliteiten maakte het geheel compleet, waardoor ik met een heel goed gevoel terugkijk op deze week.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Zell am See | 35-39 jaar

Het is een unieke ervaring

Het is een unieke ervaring waar je heel veel unieke en leuke mensen leert kunnen

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Zell am See | 35-39 jaar

Een week die niet snel vergeten zal worden.

Het was een fantastische week met mensen uit alle hoeken van het land die samen een geweldige groep vormden. Een week die niet snel vergeten zal worden.

We hebben ontzettend veel lol gehad in Zell am See

Villavibes is een TOP manier om met gelijkgestemde vrijgezellen een gezellige (ski-)vakantie te beleven. Iedereen is superrelaxed en in zo'n week ontstaan mooie gesprekken en fijne vriendschappen. Ook fijn om in een groep van je eigen niveau (en koffie-frequentie ;-)) te kunnen skiën. We hebben ontzettend veel lol gehad in Zell am See. Ook de gezellige crew heeft daaraan bijgedragen. Toch eigenlijk bizar dat je binnen een week de beste vrienden bent met mensen die je daarvóór niet eens kende!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Zell am See | 35-39 jaar

Dit was gewoon vet en als je twijfelt - wel doen!!!!!

Ik ging redelijk sceptisch de reis in. Ik was bang dat er teveel nadruk op het "single" gedeelte zou liggen, maar dat gevoel werd direct weggenomen bij ontvangst. De sfeer zat er gelijk goed in en door de crew werd de groep direct hechter. Sommige kennen elkaar al van vorige reizen, wat ik persoonlijk een groot pluspunt vond omdat zij de sfeer snel leuk maken. Iedereen stond daarnaast wel open tot het leggen van nieuwe contacten dus binnen een paar uur heb je het gevoel alsof je elkaar al veel langer kent. Echt niks slechts aan te merken op de locatie, crew, groep of accomodatie. Dit was gewoon vet en als je twijfelt - wel doen!!!!!

Goed georganiseerd, leuke crew, mooie locatie

Goed georganiseerd, leuke crew, mooie locatie

Twijfel je? Gewoon doen!

Twijfel je? Gewoon doen! Het is echt een unieke ervaring en een heerlijk weekend weg. Je wordt meteen op je gemak gesteld, ontmoet leuke nieuwe mensen en in de groep is er altijd wel iemand met wie je klikt. Alles is het hele weekend top geregeld en er wordt supergoed voor je gezorgd. Niets moet, alles mag! ik heb er zó van genoten. Ik ga zeker nog een keer mee!

Super goede sfeer!

Super goede sfeer! Goede reisbegeleiding! Zenuwen waren naad 5 min weg!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 25-39 jaar

Ik zou het iedereen aanbevelen die twijfels heeft

Ik zou het iedereen aanbevelen die twijfels heeft. Als je denkt durf ik dit wel, lig ik wel in de groep zeg ik niet twijfelen maar gewoon doen! Je vind altijd wel iemand waarmee het klikt en je hebt sws nog de meest geweldige crew voor je klaar staan die er altijd voor je is. En het eten is heerlijk wees niet bang dat er niet iets tussen zit dat je niet lust want dan is er genoeg anders wat je wel lekker vind!

Zeker aan te raden!

Zeker aan te raden! Er is altijd wel iemand met wie je kan vibe ;). Door de activiteiten ontmoet je ook telkens andere mensen. We hadden t super getroffen met jet weer. Dus konden ook goed gebruik maken van de jacuzzi. Echt genoten van deze dagen. Verwachtte er niet zo veel van, maar man man man wat was het gezellig.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 25-39 jaar

Was een fantastische weekend met leuke mensen en activiteiten

Was een fantastische weekend met leuke mensen en activiteiten. Ook een heerlijke bubbelbad aanwezig. Leuk feestjes in de avond. Echt een geslaagd weekend.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 25-39 jaar

Zeker een aanrader (als je van de kou houd)!

Wat een top vakantie in Lapland! Ik heb heel veel nieuwe dingen mogen ervaren en zo veel moois gezien! Danique heeft het super gedaan als reisleidster en het eten was top kwaliteit. Ook ben ik super blij met die groep die we hadden, we hebben heel veel gelachen en de dynamiek vond ik heel goed. Zeker een aanrader (als je van de kou houd :p)!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Deze reis was echt fantastisch. Lapland is magisch en ik kan het iedereen van harte aanraden. Je verblijft met meerdere reizigers in één appartement, waarbij je een toilet en badkamer deelt. In de praktijk heeft dit binnen de groep echter nooit voor problemen gezorgd. Bijna iedere dag staat er een geweldige activiteit op het programma. Dit zorgt ervoor dat de groep snel hecht wordt. De meeste activiteiten duren tot rond de lunch, waardoor je in de middag nog volop de tijd hebt om zelf invulling te geven aan je vakantie. En als ik een tip mag geven: de pistes zijn echt geweldig! De organisatie en reisleiding vanuit VillaVibes zijn top. Alles is duidelijk geregeld en bij vragen kun je altijd bij hen terecht. Kortom, mocht je twijfelen? Boek deze reis zeker. Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.