Afwisselend, cultureel en verrassend

Ik raad deze vakantie aan omdat je in aanraking komt met een hele andere cultuur. Daarnaast is de reis afwisselend omdat je zowel in Marakesh komt als in kleine dorpjes, in de woestijn en in het atlasgebergte.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Marokko | 45-65 jaar

Ontzettend gezellige groep mensen bij elkaar, hele leuke vakantie gehad!

Vooraf had ik mijn twijfels of dit iets voor mij zou zijn, op reis met een groep onbekenden. Eenmaal daar bleek ik niet de enige met deze twijfels, en waren ze allemaal ongegrond. Ontzettend gezellige groep mensen bij elkaar, hele leuke vakantie gehad! Goede begeleiding vanuit Villavibes, relaxte aanpak dat niet alles al vaststaat van te voren maar dat er lekker met de flow wordt meegegaan waar mensen zin in hebben.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 25-39 jaar

Niks moet, alles mag. Nieuwe vrienden gegarandeerd.

Als je twijfelt, gewoon doen! Het lijkt allemaal heel eng, een hele week op reis met mensen die je gewoon nog niet kent, maar je leert iedereen zo snel kennen! De groep is groot genoeg, dus je vindt altijd wel ergens aansluiting en iemand die dezelfde interests heeft als jijzelf. Zo deelt de groep zich heel organisch en spontaan ook op in kleinere groepjes. De week is intens, maar je maakt het zo druk of zo rustig als je zelf wilt. Niks moet en alles kan. Ik zat er, voor ik vertrok, mee tussen hoe ik ging kunnen gaan zwemmen terwijl mijn spullen onbemand achterbleven. Maar de groep zorgde echt voor elkaar en hield voor iedereen mee een oogje in het zeil. Plus, Zakynthos is echt 100% veilig, of dat was tenminste mijn ervaring! Dus daar moet je het ook al niet voor laten! Ik heb zo veel fijne mensen leren kennen, en we gaan elkaar zeker nog terugzien! Plus, de organisatie is helemaal geweldig! Er zijn al veel activiteiten, maar heb je nog een idee, stel het gewoon voor en zijn er genoeg gegadigden, dan wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn, hoe fantastisch flexibel is dat! Gewoon NU boeken en je zal geen moment spijt hebben!

Was lachen, vooral doen

Was lachen, vooral doen

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos | 25-39 jaar

Voor iedereen is het spannend, zo'n eerste dag of keer!

Voor iedereen is het spannend, zo'n eerste dag of keer! Maar iedereen is er met hetzelfde doel, een fijne tijd hebben met gelijkgestemden, maar wel waar jij je fijn bij voelt. Je kan doen wat je wil, alles kan en is mogelijk. Ik deed mee waar ik zin had, maar waar ik mijn eigen gang even wilde gaan was dat geen enkel probleem, voelde heel natuurlijk. Zoveel nieuwe mensen een beetje mogen leren kennen. Ik heb genoten, het weekend Vechtdal was geweldig... maar moet nu wel even bijslapen, en wennen aan de 'stilte'...

Echt top!

Afgelopen weekend weggeweest met een singlesgroep en het was echt top! Het weer zat ontzettend mee, wat alles nog leuker maakte. We hebben heerlijk gemountainbiket door de natuur en een potje Pitch en Putt gespeeld super gezellig en sportief. De groep was leuk en ontspannen, iedereen stond open voor contact en een praatje. ’s Avonds lekker ontspannen in de hottub, wat echt de kers op de taart was. Kortom: een geslaagd weekend vol plezier, beweging en nieuwe connecties. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ontspannen en leuke ontmoetingen

Je leert op een gemoedelijke manier hele leuke en interessante mensen kennen.

Een bijzonder mooi weekend

Nooit gedacht dat ik mee zou gaan met een singlereis. Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt. En wat een bijzonder mooi weekend heb ik gehad in Vechtdal! Heel bijzonder hoe snel je met de groep connect, hoeveel lol je met elkaar hebt, maar ook de diepgaande gesprekken die je al snel met elkaar voert. Daarnaast een enorm gezellige crew die het weekend helemaal compleet maakte. Voor mij is alle twijfel weg en sluit ook zeker weer een keer aan bij een mooie reis van VillaVibes!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 25-45 jaar

Deze Padel reis was echt heel leuk!

Ik heb lang gedacht dat een single reis niets voor mij was maar deze Padel reis was echt heel leuk! Het is een goede mix van lekker actief zijn en daarnaast voldoende ruimte om te relaxen of zelf in te vullen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? PadelVibes Mallorca | 35-49 jaar

Wat was het een fantastische reis!

Wat was het een fantastische reis! Binnen een korte tijd hebben we heel veel gezien en gedaan, ontzettend lekker lokaal gegeten, en de mensen zijn er erg gastvrij. Je waant je in een totaal andere cultuur, waardoor je ook al heel snel een vakantiegevoel hebt. De reisleiding zorgt er voor dat je je nergens druk om hoeft te maken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Jordanië rondreis | 30-49 jaar

De perfecte combo tussen cultuur, zon, zee en sport.

Deze reis was de perfecte combo tussen cultuur, zon, zee en sport. We hebben zoveel mooie dingen gezien en beleefd. De begeleiding van de reisleider en lokale gids was ook heel erg fijn, we konden voor alles bij ze terecht.

Wat een prachtreis!

Wat een prachtreis! Geweldige activiteiten, met super leuke mensen in een prachtig land. Heerlijk om te kunnen volgen omdat alles zo goed georganiseerd is.

Prachtig land!

Ik zou deze vakantie zeer zeker aan raden. Nog steeds aan het nagenieten. Prachtig land met heel veel verschillende indrukken.

Een weekend vol met gezellige mensen, een top crew, leuke activiteiten en heerlijk eten. En de nieuwe hottub was ook top!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal | 35-49 jaar

Ik heb al weer zin in de volgende trip!

Elke keer ga ik mee voor de gezelligheid en de leuke mensen en elke keer weer overtreft het weer mijn verwachtingen. Alles is altijd top geregeld. Ik heb al weer zin in de volgende trip!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen-Vielsalm | 25-39 jaar

Super leuk weekend gehad!

Super leuk weekend gehad! Fijne crew, goed afwisselend activiteiten progamma, goed verzorgde maaltijden en snacks & een leuke groep. Ik zou het weekend naar Vielsalm met Villa Vibes zeker aanraden!

Een fantastische manier om nieuwe mensen te leren kennen.

De weekenden van VillaVibes zijn een fantastische manier om nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben nu meerdere keren meegeweest en wat ik persoonlijk heel gaaf vind is hoe snel je een band kan opbouwen met een club onbekende mensen. En omdat alles verzorgd en inclusief is tijdens het weekend hoef je nergens aan te denken en kun je gewoon lekker plezier hebben! Het moeilijkste moment van het weekend? De maandagochtend, wanneer je afscheid moet nemen van je nieuwe vrienden!

Superweekend gehad!

Superweekend gehad! Fantastische groep, mooie accommodatie, heerlijk bubbelbad, leuke en gevarieerde activiteiten en vooral gefeest zoals ik al tijden niet gedaan had. Dit weekend ga ik niet snel vergeten. Ben je nu overtuigd om ook te gaan, vergeet vooral niet om een dagje extra vrij te nemen na dit weekend. Je gaat het nodig hebben ;)

Gewoon doen!

Gewoon doen! Spannend, maar zo bijzonder hoe snel de groep hecht wordt.

Echt een weekend genieten met z’n allen!

Hele leuke crew, leuke groep, mooie accommodatie en leuke activiteiten. Alles is perfect geregeld. Echt een weekend genieten met z’n allen!

Een erg leuke vakantie als je van de afwisseling houdt!

Een erg leuke vakantie als je van de afwisseling houdt tussen sporten en met een gezellige groep lekker op vakantie te gaan. Ook is er voldoende gelegenheid om te gaan stappen tot wanneer je zelf zin hebt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Mallorca | 25-39 jaar

Fantastisch week in de Dolomieten gehad!

Fantastisch week in de Dolomieten met mooie fietsritten, mooi weer, een gezellige groep mensen en veel gelachen

De week vloog voorbij!

Echt een heerlijke week gehad! Helemaal weg van thuis en alle verplichtingen. Het is een prachtige omgeving, gezellig dorpje, mooi hotel met fijne eigenaren. We hebben elke dag schitterende wandelingen gemaakt, op terrasjes gezeten, lekker gegeten en heel veel gelachen! Er is ook super veel te doen op je vrije dag. Kortom, de week vloog voorbij en ik heb weer nieuwe herinneringen én vrienden gemaskt!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike of Bike Molveno | 30-49 jaar

Mooie fietstochten met gezellige stops onderweg.

Molveno is echt een aanrader als je van fietsen houdt. Mooie tochten. De koffie en lunch stops onderweg verhogen het vakantiegevoel. Na afloop gezellig drankje op het terras met de hikers. Het dorpje en het meer zijn ook fijn.

Van harte aanbevelen.

Na mijn eerste VV weekend in maart in de Ardennen had ik meteen de behoefte om nog een weekend te boeken. Dit werd de andere locatie in de Ardennen. Al tijdens het maken van carpoolafspraken ontstaat een gemoedelijke sfeer en die is het hele weekend niet verdwenen. Je kunt het weekend zo druk of rustig maken als je wilt, er is voor iedereen wat te beleven en bijna iedereen is wel in voor een praatje, vaak ook serieus en diepgaand. Qua activiteiten is er genoeg te kiezen, sportief, cultureel of relaxed. Eten en drinken is er ruim voldoende en slaapkamers zijn heel behoorlijk (als je aan slapen toekomt). Ik kan dit weekend van harte aanbevelen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen-Vielsalm | 40-59 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.