4 sterren: goede service, goed behandeld

Zonder enige zeilervaring een geweldige zeilvakantie gehad, ontspanning in combinatie met de hele dag buiten samen met allemaal leuke mensen, volgend jaar weer!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had zin in een weekendje in de natuur met leuke andere mensen; ik kreeg feestjes, geweldig eten, mooie ontmoetingen en een hottub erbij! Aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot weekend en ik ga zeker nog een keer.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend 11 november

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kan terug kijken op een geslaagd weekend. Er heerste een verrassend ongedwongen sfeer en het was bovenal gewoon erg gezellig. Ook het eten en drinken was allemaal uitstekend voor elkaar dus niets te klagen. het was mijn eerste ervaring met Villavibes en waarschijnlijk niet mijn laatste.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Villa Vechtdal

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al een paar keer mee geweest met Villavibes en iedere keer was het weer super gezellig! De groepen zijn groot genoeg, zodat er altijd wel mensen bij zitten waar je een klik mee hebt. En nee niet iedereen (meeste overigens) is zichtbaar zoekende naar een snelle score of huwelijkskandidaat. Gewoon gezellig erop uit met gelijkgestemden. Zeker een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen en wintersport

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd gezellige en super leuke vakanties gehad. Tijdens de laatste reis de liefde van mijn leven ontmoet. Ik ben heel gelukkig met hem. Het enige wat ik mis, is dat ik nu niet meer met Villavibes mee kan!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Skireis 2x, Ibiza reis

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het lijkt doodeng: In je eentje met een groepsreis mee en niet weten wat je kunt verwachten! Maar na de 1e keer weet je al gelijk dat het werkelijk ALTIJD super leuk is. De locaties, begeleiding en activiteiten die VillaVibes in hun reizen en weekenden gebruikt, zijn gewoon een 100% garantie voor een geslaagde reis. Juist omdat bijna iedereen alleen boekt en je meestal gelijk activiteiten samen onderneemt, heb je binnen no-time heel makkelijk contact met "vreemden". En omdat het om een hoger opgeleide doelgroep gaat, heb je met veel mensen automatisch al direct een klik. Sommige reisgenoten van jaren geleden zijn bij mij daarna goede vrienden geworden! De altijd enthousiaste reisbegeleiders en kleine dingen als een persoonlijk welkom-kaartje met bijv. een kleine attentie op je hotelkamer maken ook dat je je altijd welkom voelt. Hoe groot VillaVibes de laatste jaren ook is geworden, de persoonlijke aandacht is altijd gebleven en dit is écht een uniek kenmerk van deze organisatie!

• Over welke reis geef je een beoordeling? diverse keren Snowvibes (skiën), diverse keren Mountainvibes (zomer: wandelen/mountainbiken/racefietsen), weekend Ardennen en weekend Dalfsen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben inmiddels al 2x met VillaVibes mee geweest en beide keren was fantastisch! Top sfeer, uitstekende accommodaties, leuke mensen (en met 50 man gegarandeerd mensen waarmee het klikt), heerlijk uitgebreid eten (bereid door eigen kok), gevarieerde activiteiten, goede feestjes en bovenal een hele hoop gezelligheid!! De crew is zeer kundig en ondanks hun organisatorische taken zijn ze ook gewoon gezellig onderdeel van de groep. Niet alleen tijdens het verblijf zelf maar ook alles daar omheen is goed geregeld! Mooie en duidelijke website, alle vragen worden snel en heel vriendelijk behandeld, boeking en betaling lopen heel gemakkelijk, leuke facebook-posts en nieuwsbrieven, vooraf uitgebreide instructies/informatie en achteraf de gelegenheid tot beoordeling. Kortom: Zeer professionele organisatie die niet voor niets steeds populairder aan het worden is. Echt een aanrader om mee te gaan, want de VillaVibes-Vibes zijn te gek! Ik ga in ieder geval heel graag weer eens mee binnenkort!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ardenne & Vechtdal

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten in een mooie omgeving. Mijn personlijke nr1 is de snowvibes, lekker met een grote groep gelijkgestemde de bergen in en genieten van de sneeuw, prachtige uitzichten en de apreski

• Over welke reis geef je een beoordeling? Wintersport ibiza turkije

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit was mijn tweede reis met VillaVibes en wederom een geweldige ervaring. Ik heb ontzettend veel leuke mensen ontmoet en veel mooie ervaringen op gedaan. Vanaf de eerste tot de laatste dag was het een feest. De combinatie tussen overdag zeilen, zwemmen, relaxen en in de avond op de wal dineren en feesten vond ik super. Een absolute aanrader! Deze winter ga ik mee met de wintersport reis. Zin in!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zeilreis Kroatie 30 juli 2016

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Begin dit jaar ben ik een weekend meegeweest met VillaVibes in de Ardennen. Wat vond ik dat onwijs leuk! De sfeer was relaxt, het eten uitmuntend en wat heb ik gelachen. Veel van de mensen uit dat weekend spreek ik nog steeds. Uiteindelijk was ik zo enthousiast dat ik inmiddels zelfs bij VillaVibes werk. Dus helemaal objectief is mijn mening misschien niet - maar ben aan de vele reünie-uitnodigen merk ik dat heel veel Vibers net zo enthousiast zijn als ik. Binnenkort naar SnowVibes in Kaprun. Mega veel zin in.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.