Wat een fántastische reis, en een feestje, was het! Voor de eerste keer mee met VillaVibes, welke organisatie voor mij echt met kop en schouders uitsteekt boven andere touroperators voor singles-reizen. Alles vanaf het eerste begin tot in de puntjes verzorgd (reisinformatie, smoelenboek, ontbijt bij aankomst, ophalen skispullen), veel persoonlijke aandacht (leuk dat kaartje bij de skipas, de champagne en snoepjes op de kamer en in de bus), mooi, luxe hotel met goed en gevarieerd eten, leuke gadgets, gezellig en afwisselend programma (apresski, skisafaris, pubquiz, telemarken, apresski-diner, gezamenlijk lunchen op de berg), enthousiaste, betrokken reisleiding die alles in het werk stelt het iedereen naar zijn zin te maken en via filmpjes en foto's zorgt voor het vastleggen van blijvende herinneringen en een gevarieerde groep deelnemers met een goede man-vrouwverhouding. Ik ben gestart met lachen toen ik in de bus stapte en daar pas na 10 dagen bij het uitstappen weer mee opgehouden; een absolute aanrader deze trip voor iedereen die van (apres)skien en gezelligheid houdt, terwijl je verder - zeer ontspannen - nergens over na hoeft te denken omdat dat door VillaVibes allemaal voor je wordt geregeld!
Ik ben al verschillende keren meegeweest met VillaVibes reizen en het is elke keer weer top! Ook met de reis Curaçao hadden we weer een gezellige relaxte groep, een leuke mix mensen. Iedereen doet mee met de activiteiten waar hij of zij zin in heeft of blijft lekker op het strand liggen en sluit later weer aan. Niks moet, alles kan. Onze reisleidster Lisette heeft zelfs activiteiten voor ons omgegooid omdat wij liever iets anders wilden en ook bij individuele aanvragen wist ze altijd iets te regelen. Heerlijk om naast een drukke baan eens een keertje bijna nergens aan te hoeven denken anders dan alleen op tijd klaar te staan voor de party bus :-)
Nog nooit van VillaVibes gehoord... tot een vriend mij vroeg of ik mee wilde op wintersport. Op singlereis. Site uitgeplozen, geboekt en twee weken later zat ik met 80 man verdeeld over 10 chalets in Les Menuires. Als een malle geboard en gefeest die week met alleen maar nieuwe gezichten. Ondanks het grote aantal deelnemers toch ook heel veel mooie, waardevolle gesprekken gevoerd dankzij de vele skiliften en de chalet-formule. Ik heb dankzij VillaVibes veel mensen leren kennen die mijn leven op diverse manieren hebben verrijkt. Een aantal zie ik nog zo vaak, dat ik ze reken tot mijn beste vrienden. Na die eerste zo succesvolle kennismaking met VillaVibes heb ik nog een aantal onvergetelijke reizen met ze mogen maken en de volgende staat alweer in de agenda... Dank VillaVibes voor jullie unieke concept!
Dankzij VillaVibes heb ik een aantal onvergetelijke wintersportreizen (SnowVibes) mogen beleven. Hoe ik bij VillaVibes gekomen ben? Na uitgebreid uitzoeken van het beschikbare aanbod en vooral veel vragen stellen. Maar een persoonlijke aanbeveling kan de keuze oh zoveel makkelijker maken, vandaar dit schrijven... Terugkijkend op 3 edities, komen bij mij de volgende 5 woorden op: kennismaking, passie, feest, ambitie en warmte. Niets hoeft op zo’n reis, maar als je wilt heb je de mogelijkheid om een grote groep nieuwe mensen te leren kennen. Mensen die allemaal minimaal één dezelfde passie hebben, namelijk wintersport. Mensen die veelal ambities hebben, zowel privé als professioneel. Deze ontmoetingen vinden gedurende de gehele week plaats: onderweg, in de skilift, tijdens de lekkere eetmomenten of tijdens een geweldig feest. Als nieuweling voelde het als of ik in een warm nest terecht kwam, vol leuke en gelijkgezinde mensen. Dat gevoel heeft mij nooit meer losgelaten. En daar ben ik VillaVibes ontzettend dankbaar voor! Derhalve zou ik het een ieder aanraden.
Heel erg getwijfeld van te voren, was bang dat het ongemakkelijk zou zijn. Maar het is 100% meegevallen!! Supergave vakantie gehad met een ontzettend leuke groep mensen en top Reisleidster Simone! Als ik geen leuke man had ontmoet tijdens de reis zou ik zo weer meegaan ;)
Geboekt met vooraf het idee een weekje met gelijkgestemden actief te zijn in de bergen, heb ik totaal onverwacht een heel leuke man ontmoet waar ik nu, na 1,5 jaar nog steeds erg gelukkig mee ben. We hebben zelfs samen een huisje gekocht in de bergen van Oostenrijk. Dus ja, naast erg leuke mensen die meegaan en waar je zowiezo een mooie week mee kunt beleven, bestaat de kans écht dat je een nieuwe partner treft....dus altijd doen!
Begonnen met een weekend in Bier in de Ardennen om vervolgens 2 keer per jaar naar de Ardennen te gaan en snowvibes te doen. Als je verslavingsgevoelig bent, raad ik het af anders gewoon doen! Superconcept!
Geweldige week gehad in verrassend leuk skigebied. Alles top georganiseerd, je hoeft werkelijk nergens over na te denken. Leuk concept met skisafari's op eigen ski niveau. Afwisselend après ski programma vanuit de gedachte 'niets moet, alles mag'. Heerlijke week gehad.
Origineel mooi ski gebied met leuke groep. Italiaanse Dolce Vita met super vibes apres ski op de berg.
Diner was goed georganiseerd, met fijn wisselend gezelschap aan tafel. Naast de gezelligheid was het doel van de avond om meer bekendheid te geven aan scharrelvangst. Ook daar kon ik me mee verbinden.
Ook als je niet op zoek bent naar een nieuwe liefde is het hartstikke leuk om met VillaVibes op reis te gaan.
Zeer goed verzorgd. Geweldige drive in mensen en organisatie!
Heel leuk weekend, leuke groep, gezellige gesprekken en er zijn genoeg mensen met wie je het prima kunt vinden voor een weekend. Activiteiten zijn divers, voor ieder wat wils. Eten, drinken, spelletjes, haardvuur, aan alles is gedacht. Heb je zin om eens wat anders te ondernemen en met andere mensen? Zeker doen! Dit weekend is voorbij gevlogen.
Scharreldiner was als andere trips / diners weer goed gefaciliteerd, met leuke mensen & minder leuke die dan toch wel weer leuk/interessant blijken. Mooie locatie met heerlijke 'schar'relvis'. Kortom... gewoon meegaan volgende keer!
Wat een leuke ervaring was dit! Super goed geregeld, royale plaatsen in de bus, gezellig met ongeveer 70 singles op pad, skiën, feesten, leuk kerstdiner: ik heb genoten! Geweldige service want er lag geen sneeuw en daarom heeft Villavibes voor de hele week een bus+chauffeur op de bestemming gehouden om ons naar besneeuwde pistes te brengen in Frankrijk. De laatste dag met prachtig weer gewandeld in Italië tot de bus vertrok. Ik ging voor gezelligheid en skiën en het was absoluut de moeite waard!
Op dinsdag 13 december heb ik deelgenomen aan het Scharreldiner. Ik vond het een prachtige combinatie van het steunen van een goed doel (Good Fish Foundation) door aandacht te vragen voor deze organisatie. Villavibes had gezorgd voor een goede organisatie en 70 gezellige singles! Als Bourgondiër heb ik genoten van een heerlijke diner rondom het thema bijvangst en van natuurlijk van de gezelligheid van mijn tafelgenoten. Na afloop geborreld. Reuze gezellig en alles in een ontspannen sfeer. Top dat VillaVibes op deze manier goede doelen aan ambassadeurs helpt!
Het was een goed georganiseerd weekend. Je kon overal aan meedoen maar ook je eigen weg kiezen. Verder laagdrempelig contact met iedereen waardoor het al snel gezellig werd. En er werd voor alles gezorgd. Bijna met vooruitziende blik. En als het er niet was dan werd het alsnog gehaald!
Een top reisorganisatie met een persoonlijke touch. Ik heb een heerlijk weekend gehad. Ik vond het vooraf wel wat spannend, eerste single reisje, maar eenmaal daar viel dat meteen van me af. Goed georganiseerd, goed begeleid en volledig verzorgd. Het is bijzonder hoe snel het gezellig is met een flink aantal (dan nog) onbekende mede reisgenoten. Als je er met de mindset naartoe gaat om een leuk weekend te hebben, dan komt het helemaal goed. Dat wil iedereen daar en de groep is groot en divers genoeg. Toen ik naar huis reed dacht ik meteen 'wanneer ga ik weer'.
Ontzettend leuk, actief en gezellig weekend. De Ardennen lenen zich hier uitstekend voor. Ook voor ontspanning en een goed gesprek bij het haardvuur. Voor ieder wat wils. Het gaf mij een hoop energie om zoveel nieuwe mensen te leren kennen. Dat ga ik zeker nog een keer doen.
Altijd een feestje! De reizen en weekenden zijn goed verzorgd en bieden leuke activiteiten, maar ook de vrijheid om even niks te doen als je dat wilt. En door de grootte van de groepen zijn er altijd voldoende mensen met wie het goed klikt. Ik heb thuis al een fijne vriendenkring, maar als de meesten een relatie en kids hebben is het leuk wat nieuwe mensen te ontmoeten die ook vrijgezel zijn en wat vaker op stap willen. Ik heb een aantal goede vrienden aan VV overgehouden en een paar jaar relatie. Nu ik weer vrijgezel ben merk ik dat de reizen van VV nog net zo leuk zijn!
Ik vond het een fantastische ervaring. Ongedwongen op een leuke manier kennis maken met leeftijdsgenoten op een leuke reis. Vrienden worden snel gemaakt omdat iedereen open staat voor nieuwe contacten. En het hotel was top, het eten en de feesten ook. Aanrader !
Heerlijke vakanties en weekendjes gehad met Villa Vibes! Alles geweldig goed geregeld, superleuk gezelschap, fijne activiteiten en de week zo in kunnen delen zoals je zelf wilt. Een hele stapel geweldige vrienden en vriendinnen aan over gehouden. Wat mij betreft een dikke aanrader voor iedere single die zin heeft in een gezellige week! Om eerlijk te zijn hoop ik ooit weer in een relatie te rollen, maar oh, wat ga ik de vakanties met Villa Vibes missen dan!!!! ;-)
Utrechtsestraat 61
6811LW Arnhem
Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.