4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb echt een top week gehad! Super leuke mensen, goed georganiseerd en toch heel ongedwongen. Heerlijk geskied, gefeest en genoten. Ik zou zo weer gaan!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Flachau

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit was voor mij de eerste keer dat ik mee was met Villavibes. Zonder verwachting ben ik de reis ingestapt. Het was een top week! De reis wad goed georganiseerd waaronder de accomodatie. Ook tijdens de vakantie werd er van alles georganiseerd waar je vrijblijvend aan kon deelnemen. Het was erg gezellige week in Flachau met een leuke groep mensen en super crew. Natuurlijk ook heerlijk geskied. Villavibes kan ik zeker aanbevelen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Flachau 11-2-2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn eerste singlereis met VillaVibes. Goede hotel(heerlijke sauna:-),mooie piste en gezellige groep!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Flachau 2017 Feb.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Villavibes heeft ervoor gezorgd dat ik een geweldige vakantie heb gehad met een gezellige groep gelijkgestemden. Ik heb lekker geboard op mooie pistes met schitterend weer, gesleed onder de sterrenhemel en genoten van legendarische après-ski feestjes.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Snowvibes Flachau

4 sterren: goede service, goed behandeld

Juiste sfeer, leuke mensen, goede begeleiding! Gewoon super georganiseerd, en toch héél ongedwongen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Snow vibes Flachau

4 sterren: goede service, goed behandeld

VillaVibes krijgt het iedere keer voor elkaar om een groep gezellige mensen bij elkaar te krijgen. Dat daarnaast de omgeving super was met vele kilometers aan goed geprepareerde pistes, de après-ski-tentjes erg gezellig waren, het weer ook nog meewerkte en het skiën ten hoogste wat spierpijn op had geleverd (en een pijnlijk stuitje, wat vooraf werd gegaan door een sierlijk uitgevoerd pirouette op één skie, maar daar heb ik het niet meer over ;-) maakte het voor mij een reis die ik zo weer zou boeken. Tot een volgende keer.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes in Flachau

4 sterren: goede service, goed behandeld

de liefde van mijn leven ontmoet tijdens kerst. Wat wil je nog meer. en dit alles in een supermooie omgeving met lieve mensen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? kerst

4 sterren: goede service, goed behandeld

gewoon een hele geode organisatie met heel veel leuke mensen op hetzelfde niveau. ongedwongen sfeer!

• Over welke reis geef je een beoordeling? weekend

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit was een reis om nooit meer te vergeten. Met een aantal fantastische activiteiten (sneeuwschoenwandelen, husky en rendiersafari en sneeuwscooteren over de uitgestrekte bevroren meren)! Leuke sfeer binnen de groep, sprookjesachtige omgeving en genoten van het Noorderlicht. Echt een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn eerste keer met VillaVibes was een weekend weg. Een weekend met allemaal onbekenden. Goede kriebels en de juiste energie om te gaan genieten en nieuwe mensen te leren kennen. De carpoolafspraak was gemaakt en dat was aan de ene kant raar, maar aan de andere kant ook heel fijn. Na een rit van anderhalf uur ken je al wat mensen. Een ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen. Iedereen staat er open voor, waardoor het makkelijk wordt om contact te leggen. De groepsdynamiek was super goed. De locatie top, de activiteiten goed afgestemd, de verzorging perfect en het weer super. Je kwam niets tekort! En inmiddels ben ik nog een 2e keer mee geweest en zit ik aan een 3e reis in de zomer te denken. Dus als je twijfelt!? Niet doen en gewoon gaan! Zonder het te proberen, kan je niet oordelen of het bij je past.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Villa Vechtdal

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na enige aarzeling toch maar meegegaan met een vrijgezellenreis. Ik heb veel gereisd , maar vond dit mijn leukste reis ooit. Niet vanwege de mooie landschappen, tempels, gebouwen, maar vanwege de mensen, de nieuwe ervaring en het weer volledig jezelf zijn zonder je vaste patronen mbt vrienden en kennissen. Had ik dit maar een paar jaar eerder gedaan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Sailvibes

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super mooie en goed georganiseerde reis!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige reis met gelijkgestemden en uitstekend georganiseerd!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was mijn eerste groepsreis dus ik was wat sceptisch.. Maar de reis naar Lapland was helemaal TOP!! De ene dag nog mooier en meer bijzonder dan de andere! De groep was erg gezellig, relaxt en bleek echt gelijkgestemd met een goede verhouding man/vrouw. Ook was het programma uiterst flexibel. De reisleidster gaf door ervaring suggesties voor activiteiten, liet ons zelf aangeven waarneer we wat wilden doen en ging dat daarna regelen inclusief vervoer en ook nog eens voor de meest gunstige prijs! En nog belangrijker.. de reisleidster was zelf ook een hele gezellige, spontane, relaxte en actieve meid! :-) In een woord 'fantastisch' en wanneer gaan we weer!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend georganiseerd met vaak net iets Extra. Een snoepje voor in het vliegtuig. Een persoonlijke welkomstboodschap bij ontvangst. Aandacht voor persoonlijke wensen. Gelijkgestemden garantie. Uitstekende reisbegeleiding.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Verschillende (6x)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een geweldige ervaring in een supermooie omgeving. Goed georganiseerd, met genoeg vrijheid om je eigen ding te kunnen doen. Absoluut voor herhaling vatbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een top vakantie was dit. Prachtige omgeving, een hele leuke groep en alles was top geregeld complimenten zou hoort een vakantie te zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben fan van Villavibes! Het is altijd goed geregeld, de verhouding man / vrouw is evenredig, de plekken waar ze naartoe gaan zijn van zeer goede kwaliteit en er zijn altijd leuke mensen bij wie je kunt aansluiten. Het gaat er hier niet om om 'je ware' tegen te komen, maar gewoon om een geweldige tijd te hebben met gelijkgestemden, die daar ook allemaal alleen zijn en dus ook aansluiting zoeken. Ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand buiten de boot viel. En als je dan toch toevallig een superleuk persoon tegenkomt, dan is dat mooi meegenomen. Oftewel: heb je zin in leuke gesprekken, leuke mensen, heerlijk dansen, borrelen en gezellige dingen samen doen, dan is dit je organisatie!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Beachvibes, Ardennen, Golfvibes, borrel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een ontspannen weekend met gelijkgestemden. Het voelt als een schoolreisje, zo fijn onder de 'onzen' te zijn en lol te hebben.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Vechtdal

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heerlijk weekend weg, leuke en goed verzorgde activiteiten, super lekker eten, enorm goede sfeer, prachtige locatie een super leuk en compleet verzorgd weekend waar alles mag en niks moet, kortom een aanrader.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ardennen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed georganiseerde leuke reizen met een persoonlijke touch. Goede verhouding man/vrouw en leeftijd, mensen van zelfde denkniveau. Hele prettige organisatie.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend, wintersport, tennisreis Turkije

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt een super weekend gehad met meerdere leuke activiteiten waar je aan mee kon doen. Zelf heb ik overal aan meegedaan en alles was perfect georganiseerd. De groep bestond uit allemaal leuke gezellige mensen in een goede man/vrouw verhouding, zoals bij elke VillaVibes reis. De VillaVibes kok heeft het hele weekend heerlijke maaltijden bereidt en ’s avonds was het ook erg gezellig bij de bar, in de hot-tub en bij het kampvuur. Een echte aanrader zo’n weekend!

• Over welke reis geef je een beoordeling? VillaVechtdal weekend 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben vaste klant bij VillaVibes! Wat een leuke organisatie en wat een fijne reizen om er tussenuit te gaan. De Pyreneeën waren prachtig; superleuk om te wandelen in het hooggebergte! Uitstekende verzorging, zoals altijd.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Perarrua Pyreneen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met VillaVibes ben je zeker van een grote groep mensen, waar altijd wel iemand bij zit waar je mee klikt. De ingrediënten voor een gezellig weekend worden door VillaVibes klaargezet!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ardennen en Slagharen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed georganiseerd, fijne reisbegeleiding, leuke accommodatie en activiteiten en ook genoeg mogelijkheden om zelf op pad te gaan. Heb een topweek gehad!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Curaçao

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.