4 sterren: goede service, goed behandeld

Weekje wintersport naar San Cristina was top! De locatie was super, de groep was gezellig. We hebben met zn alle genoten van weekje skiën, snowboarden, Apreski en de Jacuzzi😇. Tevens de reisbegeleiding zorgt voor gezelligheid, maar ook genoeg activiteiten. Het motto alles mag maar niks moet bevalt mij het meest aan deze vakantie!

• Over welke reis geef je een beoordeling? 9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een week lang lachen, snowboarden en feestjes maken! In een goed (!) hotel en met prettige, gezellige begeleiding wat dit absoluut mogelijk. Niks moet, alles kan; echt vakantie!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Italië

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een ervaring om deze reis te boeken zonder te weten wat je te wachten staat! En zo mooi is de verrassing wanneer je er middenin staat: leuke en lieve mensen ontmoeten, tot midden in de nacht spelletjes spelen of los gaan op de dansvloer, verrassende gesprekken tijdens een boswandeling, heerlijke bedden, schone kamers en fantastische maaltijden. En dat allemaal mogelijk gemaakt door een crew die alles in het teken stelt om er fantastische tijd van te maken. Dankje wel Barbara, Remco, Jeffrey, Simone en Martijn!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Villa Vechtdal 26-29 dec

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Weer een fantastisch weekend gehad, Wat een sfeervolle villa op een toplocatie. Weer top georganiseerd, VillaVibes het was weer fantastisch, bedankt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes - Manoir du Sartay

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn allereerste ervaring op het gebied van Singles reizen. Alle vooroordelen zijn zo niet waar en wat een fantastische ongedwongen sfeer met een super gezellige groep mensen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Midweek Vechtdal (2e kerstdag)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat was het fijn! Vanaf de heenreis de eerste contracten gelegd (samen in de file schept toch een band....) We kwamen laat aan, maar er was op ons gewacht met het eten, hoe lief! Leuke mensen, ongedwongen sfeer, een topcrew die er alles aan deed om het ons naar de zin te maken, heerlijk eten van Lennart, zingen, foute kersttruienparty, spelletjes spelen, salsales, pubquiz, goede gesprekken, buitenactiviteiten..... Qua activiteiten voor ieder wat wils en niets moet, alles mag! Ik ben nog aan het nagenieten! Voor alle singles die houden van gezelligheid en nieuwe mensen leren kennen: twijfel niet, gewoon doen! Het komt altijd goed 😊

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Manoir du Sartay 15-18 december

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Stel je voor.. dat je bij binnenkomst bij de deur, een warme chocomel krijgt.. waarna je verder loopt en alles binnen in de kerstsfeer is opgetuigd. Inc leuke & fijne mensen, open haarden, hapjes & drankjes. Zo een weekend kan eigenlijk niet meer stuk. En zo is het gebleken. Alles mag, niks moet. Super relaxte crew van Lennart die als kok magnifiek heeft gekookt het gehele weekend. Karlijn, Judith, Max, Joris & Martijn zorgen voor een onvergetelijke gastvrijheid & gezelligheid. Hoogtepunten: - Gitaar spelen bij de open haard & zingen cq. chillen - Dansjes doen - Afchillen - Pubquiz, winnen :) - Bierkip - Marco de hond mee - Fikkie stoken bij de haard buiten - Sjoefen met dienbladen van de besneeuwde heuvel Nu de volgende villavibes ervaring aan het plannen.. top!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Manoir du Sartay 15-18 dec

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij met name goed beviel tijdens dit weekend was om twee dagen naar buiten te gaan en in de heuvels te wandelen met een groep. Modder aan de schoenen en schone lucht in de longen, heb je tijdens de wandelingen de tijd om te praten met andere deelnemers die met een open vizier naar het weekend zijn gekomen. Er zitten altijd een paar bij met een bijzonder verhaal dat inspireert of je raakt. En verder veel gelachen - ook belangrijk. Goed gegeten en bij het knapperende haardvuur alle gelegenheid om spellen te spelen en op ontspannen manier nog meer mensen beter te leren kennen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes - Manoir du Sartay

4 sterren: goede service, goed behandeld

De vlag van Villa Vibes wappert als je het pad neemt richting villa Manoir du Sartay! Het (mini)vakantiegevoel komt gelijk binnen. Een warm welkom van de crew die je uitnodigt voor een hapje en een drankje. Je maakt kennis met allemaal gelijkgestemden en je hebt gelijk het gevoel dat je niet alleen bent gekomen! De haard brandt en de geur uit de keuken is verrukkelijk! Lekker tafelen, lekker eten, muziekje, een dansje en ik beland voldaan in mijn bedje! De ochtend is relaxed. Alle tijd om te ontbijten wat de crew heerlijk heeft verzorgd. Het programma is wandelen, fietsen of dingen die je zelf wilt gaan doen. In de middag heeft Lennart heerlijke dingen voor ons gemaakt. Soepjes, kaasjes, broodjes met allerlei tapenades. We spelen een spelletje, we babbelen, we lachen! De avond weer met lekker eten en de sfeer is gemoedelijk. Ik verbaas me erover dat ik weer rond 03.00 in bed lig. Geen benul van tijd en zo is het al snel zondag. Een dagje dat mensen gaan klimmen, wandelen of een museum bezoeken. Ik ga met een aantal mensen naar de brouwerij van La Chouffe. Een echte aanrader! Mocht je dit willen doen dan twee weken van te voren boeken😊. Wij missen daardoor wel de lekkernijen in de middag van Lennart maar het avondeten smaakt daardoor extra goed. Na het eten is er een leuke pub quiz georganiseerd door de crew. Deze avond lig ik er toch iets vroeger in, de vermoeidheid slaat toch een beetje toe. Maandagochtend ons laatste ontbijt samen. We nemen afscheid van elkaar. Wat heb ik genoten! Iedereen reuze bedankt voor dit leuke weekend. Complimenten natuurlijk aan de crew: Roy, Erik, Lennart, Rob en Barbara!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Manoir du Sartay

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super leuk weekend gehad. Heerlijke ongedwongen sfeer, leuke activiteiten en heerlijk gegeten. Heb de volgende VillaVibes vakantie alweer geboekt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie locatie, fantastische crew en een geweldige kok. Ik heb me prima vermaakt. Niets moet, alles mag. Als je wat wilde hebben (verse munt, speciaal bier) werd het voor je geregeld. Kortom een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Manoir du Sarter 17-20 november

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Best spannend zo een eerste keer meegaan. Helemaal omdat ik eigenlijk samen met een vriendin zou gaan en ik ook nog eens als allerlaatste en veels te laat aankwam (het verkeer wilde niet helemaal meewerken). Ik kwam gelukkig in een warm bad terecht. Roy, Rob en Barbara vingen me super lief op en ik kon nog net op tijd aanschuiven voor een heerlijk dessert van Lennart. Dit zette de toon voor de rest van de dagen. Een hele ongedwongen sfeer, gezellige mensen, heerlijk eten en leuke activiteiten in een prachtige omgeving. En wat een prachtig huis! Absoluut voor herhaling vatbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een geweldig weekend heb ik gehad! Ik vond het doodeng van te voren, had dit nog nooit gedaan en wist niet precies wat ik kon verwachten. Maar vanaf het eerste moment was het een warm bad. Een heerlijk ontspannen weekend met leuke activiteiten, leuke mensen en een geweldige begeleiding. Niks moet, veel mag en kan. Ideaal. Mijn energie stroomde voluit het weekend,zo gezellig! Dank jullie wel!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Manoir

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor de eerste keer mee en het was een hele belevenis. De crew was ontspannen, de open haarden branden goed en de groep was geweldig. Er zijn leuke activiteiten en volop mogelijkheden om zelf iets te organsieren. Eten en drinken goed verzorgd. Kleine disclaimer op de site dat je drie extra dagen vrij moet nemen na een weekend in de Ardennen is aan te raden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? 17 Nov. Manoir du Sartay, ardennen weekend

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Topweekend gehad! Weer zat mee, prachtige wandeling gemaakt, heerlijke biertjes geproefd, geweldige gesprekken gehad, veel gelachen, gedanst, heerlijk gegeten (en gedronken...), mooi gezelschap. En dat onder de bezielende leiding van de immer enthousiaste Roy. Kan het iedereen aanraden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed georganiseerd, zelfs ondanks het non-stop regenen

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ardenne

4 sterren: goede service, goed behandeld

Weekendvibes zijn altijd top, maar dit weekend was echt super. Wat een enthousiasme en positieve vibes van deze crew! Bedankt!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekendvibes 27-30 oktober

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben twee keer met VillaVibes weggeweest en had nu ook de SilvesterVibes geboekt. Ik ben heel erg teleurgesteld dat ik heb moeten annuleren omdat er dit maal geen rekening gehouden kan worden met mijn dieetwensen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Silvestervibes

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig weekend gehad in het Vechtdal. Prachtig gebouw, goede bedden, heerlijk eten, lekker dansen, mooie omgeving, heerlijk wandelen maar vooral heel leuk gezelschap en uitstekende verzorging door het team. Ik heb hele leuke mensen ontmoet en ga zeker ook contact met aantal houden. Ik ga zeker vaker en ik raad iedereen aan: gewoon doen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Vechtdal

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor deze beoordeling zat ik heel erg te twijfelen tussen een 8 en een 9. Een 9 geef ik zelden uit, laat staan een beoordeling schrijven. Het is toch een 9 geworden, met een hele goede reden. Maar betekent dit dat het tegen of toch mee is gevallen? Nee, daar heeft het niets mee te maken. Lees verder. Samengevat was het begin van de reis en het einde uitstekend geregeld. Van introductie tot afscheid. De informatie was helder en simpel. De geplande activiteiten waren volledig vrijwillig om bij te wonen. De uitspraak "niets moet" geldt hier heel duidelijk. Er zijn twee redenen dat het een 9 is geworden. De eerste is vanwege de groep. Alle, maar dan ook alle mensen in de groep waren fantastische leuke mensen. Dit is eigenlijk heel zeldzaam. In het verleden heb ik ook single reizen meegemaakt. De mensen waren daar ook gezellig, maar het gevoel met de reis was anders. Tweede reden is onze reisleider Roy, die toch echt heel veel pluimen verdiend. Hij heeft wanneer het moest zich gedragen als een reisleider en wanneer het kon als onderdeel van de groep. Complimenten aan Roy! Laat je niet afschrikken door de opmerkingen over de groep. Dat het zo uit heeft gepakt is zeldzaam, maar dat betekent niet dat de rest saai of minder leuk is. Volgens mij zijn over het algemeen Villa Vibe reizigers gewoon leuke, intelligente en actieve mensen. Als jij geen moeite hebt single reizen en lol wil trappen, dan zit je bij Roy met zijn Ibiza Vibes in ieder geval heel goed.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ibiza Vibes HBO WO

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit was de beste vakantie ooit! Villa Vibes is er in geslaagd om een vakantie te organiseren waarbij echt alles kan en niets moet. Vanaf het eerste kennismakings moment met de groep via Facebook tot en met de thuiskomst, alles is top geregeld. Helemaal fantastisch was onze ROYale reisleider. Duiken, scootertochten, kroegentocht, toegang tot feesten, alles regelt hij voor jou en de groep. En als je denkt dat dit al geweldig klinkt, voeg daar dan een uitstekend hotel aan toe en je begrijpt waarom ik dit de beste vakantie ooit vind. Als een super gezellige groep, een top reisleider, prachtig weer, uitstekend hotel, uitermate goede feesten in de beste clubs en beachbars, leuke uitstapjes en ook nog tijd om te relaxen aan het zwembad klinkt als iets wat je ook meegemaakt moet hebben, laat dan even weten wanneer je van plan bent te gaan, ik ga mee! Tot de volgende Ibiza Vibes!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ibiza

4 sterren: goede service, goed behandeld

‘Daar loop je dan alleen met je koffer...’’, natuurlijk is dat doodeng, maar zodra je de groep leert kennen is dat zo weg. Iedereen heeft dit namelijk, dat schept een band! Het bijzondere aan VillaVibes vind ik de persoonlijke inbreng van de club en begeleiders. Ze doen oprecht hun best om de ‘vibes’ op elk moment te organiseren. Ik ben nu 2x mijn stem kwijt geraakt op zo’n reis door het lachen en gezellig doen, het lijkt wel jongerenreis - voor volwassenen. De sfeer is bijzonder toegankelijk iedereen is open naar elkaar, lekker kletsen, lol hebben, soms jammer dat je deze sfeer in een normale kroeg niet meer tegenkomt (althans niet in Rdam). Als je twijfelt,...zeg ik gewoon doen! Wat is het ergste wat je kan overkomen? Ik heb nieuwe vrienden gemaakt, mezelf uitgedaagd in deze en leuke vakanties gehad;) Tot snel!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ibiza, weekend Vechtdal, strandfeest

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ibiza Vibes was geweldig! Mijn eerste keer mee met VillaVibes. Best spannend vooraf, maar het voelde al goed vanaf het vliegveld. Super leuke groep gehad. Veel verschillende type mensen, maar toch met zn allen 1 groep! Veel gedaan, veel wezen stappen, korte nachtjes gemaakt, prachtig hotel Garbi, ideale ligging. Vrolijke reisleider Roy had elke dag een leuk programma voor ons in petto. Niks moet, alles mag. Echt een top vakantie gehad!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ibiza 11 sept 2017

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top geregeld. Goed eten. Mooie balans tussen vrijheid en geregelde activiteiten. Gezellige en diverse groep mensen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekenVibes 8 september

4 sterren: goede service, goed behandeld

● Prachtige ruime en luxe locatie met fijne bedden ● Heerlijk eten & all inclusive ● Super vriendelijke & enthousiaste reisbegeleiding ● Vrijheid en mogelijkheid tot deelname aan verschillende leuke sportieve groepsactiviteiten

• Over welke reis geef je een beoordeling? VillaVibes 8 september

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.