5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een goed georganiseerde reis. Alles klopte van top tot teen. En de betrokkenheid van de reisleiding heb ik nog nooit op dit niveau meegemaakt. Zij hebben het nog extra dat persoonlijke tintje gegeven. Top!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Wintersport Gerlos

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn eerste ervaring met VillaVibes en het is ontzettend goed bevallen! Elke dag werd wel iets georganiseerd en het is aan jou of je mee wil doen of niet. Alles mag, maar hoeft niet. De kleine dingen bij ontvangst (zoals een zakje snoep en lipbalm op de kamer) maken het persoonlijk. Ook knap dat de crewleden al onze namen al wist obv de foto’s (77 personen)! De skisafari’s waren erg prettig om daar bij te kunnen aanhaken, maar ook in eigen groepjes skiën behoorde tot de mogelijkheden. Goed gedaan VillaVibes!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Gerlos

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wintersport zoals je hoopt dat het zal zijn. Super hotel met sauna en goed ontbijt en diner. Sneeuw en weer waren super en alles was zo goed mogelijk georganiseerd. Met de beschikbare mogelijkheden werden " kleine" afwijkingen bijgestuurd door de crew. Lekker skiën op het jou gewenste niveau en duidelijke communicatie over wat de mogelijkheden zijn. Genoten van de après ski en het roddelen waar zelfs de oudste deelnemers weer 14 werden. Het was niet de wind die gierde! Onbekenden met elkaar op reis en als dikke vrienden aan het eind van de week afscheid nemen. Hier en daar met een leuke nasleep. Super Vibes voor singles!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Wintersport Kirchberg februari 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was heel erg benieuwd op welke manier dit weekend mij zou gaan bevallen. Zoals vele mensen voor mij hebben aangegeven, is het achteraf heel goed bevallen. Tijd vloog voorbij when you having fun. Leuke crew en mooie locatie, goed eten en drinken, genoeg activiteiten en vooral leuke mensen die je leert kennen. Met andere woorden totaal geen spijt van! Kan iedereen aanbevelen om het een keer mee te gaan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Villa Vechtdal

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onwijs gave ervaring. Mooie locatie, goede sfeer, geweldige crew, top organisatie en het eten echt heerlijk met Simone als kok! Ik ga zeker nog een keer mee!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Vechtdal

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend leuk weekend. Lokatie is helemaal geschikt voor een weekend als dit. Alles geregeld, heerlijk eten, genoeg drankjes, goede kamers en enthousiaste begeleiding. Leuke ontspannen sfeer niks moet veel mag. Ook geen geforceerde datnig/ matching dingen, maar je kan altijd iemand tegenkomen

• Over welke reis geef je een beoordeling? Slagharen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn! Fijne groep, leuke sociale mensen en de leiding deed het ook super! Of je nou een gangmaker bent of wat rustiger , iedereen komt mee in de groep en gaat uiteindelijk helemaal los! Ik heb echt een top week gehad en nieuwe vriendschappen erbij gekregen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Flachau wintersport

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Kritiek wordt niet professioneel opgepakt, leuke deelnemers maar helaas dat de organisatie zichzelf een 10 geeft.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Snowvibes

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit was mijn tweede wintersport met VillaVibes. Het was wederom een erg leuke week waarbij alles goed was geregeld. De ski-safari groepen zouden wat mij betreft wel iets kleiner mogen. Verder was de sfeer helemaal goed, de feestjes waren top, het ski-gebied erg mooi en de aprés ski erg gezellig.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Snowvibes Italië

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super leuk weekend gehad. Verschillende nieuwe mensen leren kennen. Leuke activiteiten door crew georganiseerd. Mooie locatie. Villavibes is een aanrader en alles is/wordt perfect georganiseerd. Niet twijfelen maar gewoon meegaan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? VillaVibes Vechtdal 16 februari 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Topvakantie gehad. Leuke groep mensen, ervaren gidsen en een goede locatie. Absolute aanrader.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Kirchberg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit weekend was voor mij een eerste ervaring met een single reis organisatie. Gevoelsmatig keek ik eerst sceptisch naar dit soort reizen maar na aanbeveling van een vriendin toch de gok gewaagd. Het weekend is erg goed bevallen. Vooral de gemoedelijke sfeer (niks moet, alles kan), het lekkere eten en gezellige "mede-vibers" maakte dit een geslaagd weekend weg. Een aanrader voor mensen die op een laagdrempelige manier andere gelijkgestemden willen ontmoeten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Vechtdal

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top week, professionele en vooral zeer enthousiaste begeleiding en onwijs gezellige groep. Voor mij een eerste keer villa vibes en zeker voor herhaling vatbaar! Dolomieten staat in mijn top drie van wintersportbestemmingen. De skidag met helicopter onder begeleiding van Bas (uitbater van het hotel) was echt helemaal gaaf! Dank alles voor deze mooie ervaring.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Santa Christina

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke gidsen, ultiem skigebied, goede après ski, werelds fout feestje en een super gezellige groep; hoeveel Vibes wil je hebben?

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Santa Christina Wolkenstein 27 januari - 3 februari

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor het eerst mee geweest met een VillaVibes reis, weer eens skien na een lange periode. Super gezellige reis gehad met een gelijkgestemde groep waarin door de groepsgrote er altijd iemand zit waarmee het klikt. Leuk "programma" waarin alles ongedwongen is "Niks moet - alles MAG". Zeer enthousiaste en gemotiveerde crew/begeleiding die altijd klaar staan voor vragen, opmerkingen, gezelligheid en nieuwe uitdagingen/ideeën. Mooi en goed hotel, geweldig groot skigebied, top SnowBar voor de ApresSki en leuke hotelbar voor het meer ontspannen (bier)drinken. SnowVibes is echt een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Santa Christina SnowVibes Jan2018 25-39

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerste keer met VillaVibes op pad geweest en zeker niet tegen gevallen. Gezellige groep, door de grootte altijd iemand met het klikt en zeer ongedwongen. Goed hotel, fantastisch skigebied, gezellige apresski, maar ook tijd om te relaxen in de sauna, jacuzzi of in de lounge met een spelletje. Wordt van alles georganiseerd, maar niks is verplicht. Crew staat altijd klaar voor vragen/opmerkingen of gezelligheid!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Santa Christina

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wederom een fantastische week gehad met Villavibes in de sneeuw. Ongedwongen sfeer, gezellige groep, perfecte pistes en heel erg veel gezelligheid! Een 4-gangendiner was wat mij betreft een gang teveel, 3-gangen is prima, kunnen we daarna wat langer borrelen, feesten of spelletjes spelen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Snowvibes o&n St. Cristina

4 sterren: goede service, goed behandeld

O was leuk om met zo’n grote groep op reis te zijn. Altijd mensen die er hetzelfde in zitten als jij en zijn te porren voor een spelletje borrel of fanatiek de berg af gaan. Ook op die manier de kans om rustig iemand te leren kennen die je interessant lijkt, en te voelen of het klikt. Maar ook met andere dames echt supergezellig gehad!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Snowvibes Cristina

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit was mijn eerste vakantie met VillaVibes en geen moment spijt van gehad! Heerlijk een week skiën in het prachtige Val Gardena met een toffe groep. Een ongedwongen sfeer, waar alles mag en niets moet. Gezellig mee op skisafari, lekker zelf de piste op of gewoon een dagje relaxen. Het kan allemaal. Het verblijf was prima geregeld. Uitgebreid ontbijt/diner, leuk personeel en je kunt gebruik maken van de sauna en jacuzzi. Avondeten had van mij wel iets vroeger gemogen. Een pluim voor de enthousiaste reisleiding voor het verzorgen van deze topweek! Zeker voor herhaling vatbaar.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Italië O&N 2017/2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een fantastische vakantie!! Supermooi gebied en gezellige groep. Fijn hotel waar we onze feestjes konden houden. Zeker de moeite waard om nog een keer terug te gaan. Ik ben al vaker met VillaVibes mee geweest en dit was zeker één van de toppers! Voor een singlesreis vind ik een wintersport ideaal. Je hebt allemaal dezelfde hobby en overdag ben je lekker actief bezig. En na een dag op de piste ga je vloeiend over de in après-ski. Met een groep van 50 mensen, is het niet moeilijk om er een feestje van te maken. Het enige minpunt vond ik het avondeten. Dat had van mij iets korter gemogen. Kortom een fantastische week waar ik veel heb gelachten, gefeest en genoten heb.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Snowvibes Italië - oud en nieuw

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was voor mij eerste vakantie met VillaVibes. Vond het echt een super leuke (après)ski-week :)

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes O&N Wolkenstein

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super gezellige groep (volgens de voorwaarden samengesteld). Het skigebied was super en we hadden dan ook geluk met het weer. Het hotel was prima in orde met suana/jacuzzi/bar/kroeg/leuk Nederlandstalig personeel. De leiding van Snowvibes deed gezellig mee en gaf duidelijkheid over het programma en eventuele extra opties. Ik heb een top week gehad!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Snowvibes Italië 2017/2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige week gehad met supertoffe reisgenoten !! Enthousiaste begeleiding die alles voor je regelen: skisafari’s, apres-ski, spelletjes en feestjes. Wil je een leuke wintersport waar alles mag en niks moet? Boeken bij VillaVibes, gewoon doen !!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Snowvibes Italië oud & nieuw 2017-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke mensen, lekker wintersporten op mooie pistes en gezellige feestjes!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Italië

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke reis, leuk gezelschap! En we hadden ook nog eens super goed weer. Voor herhaling vatbaar.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Italie Wolkenstein - Oud en nieuw

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.