4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke manier om ongedwongen kennis te maken met singles. Samen fietsen, wandelen, kajakken, eten en borrelen. Genoeg gelegenheden voor mooie gesprekken!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ardennen 6 juli

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een heel actief en gezellig weekendje weg op een prachtige locatie in de Ardennen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was voor mij de eerste keer dat ik met een groep mensen, die ik niet ken, op vakantie ging. Het was een topweek; veel gezien, mooie wandelingen, mensen met verhalen en legendarische avonden in Magik. Jamas.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top combinatie tussen zon, zee, strand en leuke activiteiten. Voor ieder wat wils!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zakynthos

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zeg altijd: het is geen datingvakantie maar een reis met gelijkgestemde singles die ook gewoon zin hebben in een gezellige vakantie! Ik ben nu 4 keer meegeweest en kan het iedereen aanraden, het is altijd gezellig. Meestal zo gezellig dat je na je vakantie tijd nodig hebt om bij te komen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lang getwijfeld of ik wel of niet met zo'n reis op vakantie zou gaan. Eng; zijn dit allemaal 'nerds', heb ik een leuke kamergenoot? is dit wel iets voor mij met allemaal vreemden? Door de informatie vooraf, de reisgenoten al enigszins te leren kennen via FB etc, was het ongemakkelijke al snel weg. Iedereen gaat met hetzelfde idee op vakantie. Veel mensen waarvan de vrienden inmiddels partners hebben, waardoor je zelf niet meer op vakantie kunt. En ja, dat maakt dat iedereen er hetzelfde in staat en het totaal niet ongemakkelijk is! Zeker voor herhaling vatbaar!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Zakynthos 20-27 juni 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Was voor mij de eerste keer en vond het van te voren super spannend om met groep onbekenden een hele week samen te moeten zijn en een kamer te delen met iemand die je ook niet kent, maar wat een feestje was deze vakantie! Ben blij dat ik gegaan ben. Aan het eind van de vakantie voelt iedereen vertrouwd. De sfeer was: alles mag, niets moet en gezellig als je mee doet, maar even een moment alleen pakken, is ook helemaal goed. Dus twijfel je? Niet meer doen en gewoon boeken :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je van watersporten en het Mediterraans leventje en keuken houdt, is deze reis zeer aan te bevelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top vakantie prima georganiseerd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sfeer is super alles mag en niks moet. Je hoeft niet met iedereen vrienden te zijn, maar je kan nog steeds met iemand een praatje maken als je daar behoefte aan hebt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? OerolVibes

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kan het aanraden omdat er altijd wel iemand bij zit waar je een klik mee zal krijgen. Kan een goede vriend(in) dan worden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? OerolVibes

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niet twijfelen, gewoon doen! Bijna iedereen reist alleen en staat open voor contact. Binnen 1 dag heb je al het gevoel dat je elkaar al veel langer kent. Leuke gesprekken, dansen, drinken, luieren, actief bezig zijn, alles wat een vakantie moet hebben.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend relaxte vakantie. Een mooie combinatie van activiteiten en relaxen in een schitterend hotel op een heel mooi park. Wij zaten in het voorseizoen, toen waren in ieder geval de stapmogelijkheden beperkt. Dit vond ik totaal niet hinderlijk, anderen mogelijk wel een beetje.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ongedwongen vakantie waarbij aan alles is gedacht. Je hoeft zelf niet meer te doen dan te genieten samen met de superleuke groep! Niet twijfelen, gewoon boeken dus!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lekker eten, mooie locatie, veel bezienswaardigheden, Top Beach Club, goede variatie tussen actief en rust op vakantie. En vooral veel gelachen. Dat is het belangrijkste.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een echte aanrader... voor als je zin hebt om even alles los te laten en heerlijk te genieten met gelijkgestemden van een mooi land, goed tennis, dansen in het zwembad, of de club en te zwemmen naar de watervallen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na echt veel van de wereld te hebben gezien heeft Kroätie mij ontzettend positief verrast. Het was omschreven als strandvakantie/ tennisvakantie, maar daarnaast heb ik ontzettend genoten van de natuur en mooie stadjes. Echt een aanrader voor een breed publiek!

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen 8, 9 en 10 juni 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kiten is cool. Mensen die kiten zijn uebercool. Was het leuk? Dacht het wel. Greetz, Sander

• Over welke reis geef je een beoordeling? kite vibes start 12-6

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het eerste moment op het vliegveld is even spannend maar iedereen zit in dezelfde situatie en dat maakt dat je elkaar snel opzoekt en er in een week echt vrienden bij krijgt! Ik heb een hele toffe week gehad en zal het zelfs saai vinden om ooit weer met een partner op reis te gaan! Deze reis was magisch!!! Bedankt Joost, Harold en de andere Vibers!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ibiza -13 juni

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eenmaal je mede Villavibers ontmoet gaat alle spanning eraf. De leuke gesprekken starten en eindigen nooit meer! Het is gewoon echt fantastisch. Altijd iemand waarmee je een goede klik hebt! Dus gewoon DOEN! Ik heb zoveel lieve mensjes ontmoet, kan niet anders zeggen dan dat het ge-wel-dig was. HaveFunnn!! #hetwasechtfantastisch #ultiemgenieten #alleenmaarliefde

• Over welke reis geef je een beoordeling? IbizaVibes 13 juni

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door de grote groep is er altijd wel iemand met wie je klikt. Ik heb me ontzettend vermaakt maar let wel op je eigen tempo. Omdat het zo'n grote groep is wordt er veel gedaan dus je kunt heel veel doen. Maar soms is het ook fijn om lekker te luieren. De reisleider was top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het boeken van een reis via VillaVibes heeft lef nodig. Achteraf ben ik er dankbaar voor dat ik in een goede vibe mezelf aangemeld heb voor een reis naar Ibiza. Met de instelling, ik ga alleen op avontuur en krijg er 30 nieuwe vrienden bij, kreeg ik er nog meer zin in. Uiteindelijk voelde het als thuiskomen binnen onze groep, één happy zielsfamilie. VillaVibes heeft me geholpen me verder te ontwikkelen als individu en heeft andere deuren voor me geopend. Dank jullie wel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn eerste single reis ging naar Kirchberg....niet eens zenuwen....wat gaaf. Ik had er zoveel zin in. Ik stapte in de bus bij Utrecht en gelijk zaten we met 5 meiden aan het flesje wijn die ik meegenomen had. In Eindhoven werd het nog een groter feest. Anja kwam aan met haar Twentse shotjes. Het dak was er af. Elke dag was het een sportieve, leuke, gezellige en mooie dag! Sporten, goede sneeuw, lekker eten, fantastisch hotel, geweldige gelijkgestemden en een zeer mooie apres ski. Een compleet geslaagde vakantie. Reden voor mij om nog een reis te boeken. Nu naar Ibiza. Eens kijken wat dit gaat brengen. Joost ving ons op in Eindhoven. Tickets werden verzilverd en daar gingen we....dezelfde middag zitten we al gezellig met een clubje te lunchen en met het avond eten is het net alsof we elkaar al een week kennen! Wat een geweldige week van feestjes, relaxen, brommers huren, auto huren, zwemmen en maximaal genieten! Zon, feesten, zee, lokale cultuur en strand....we gingen allemaal voor goud!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super week gehad! Goed geregeld, mooie omgeving, lekker weer en een erg leuke groep! Leuk dat je binnen een korte tijd erg op gemak met elkaar bent, zelfs op een boot! Zeker een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zeilen Griekenland Juni

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.