4 sterren: goede service, goed behandeld

Was een mooi feestje met een goede sfeer! Het zonnetje en het zand tussen je voeten, met lekkere drankjes en dansjes maakte het compleet. IK ben nog niet eerder met VV weg geweest, daardoor was het contact maken met anderen soms wat lastiger. Dus het 'speed-daten' element zou een volgende keer wat meer kunnen worden uitgelicht. Verder top dag gehad en prima vermaakt!

• Over welke reis geef je een beoordeling? VillaVibes beachfestival Zandvoort

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je leert een groep mensen kennen onder het genot van een lekker wijntje, een wandeling, een rondje kayakken en goede gesprekken! Het is spannend en ontzettend leuk!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Manoir du Sartay (13 juli)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je komt niks tekort met deze vakantie en alles is super goed geregeld. De sfeer maak je zelf en met andere vibers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het weekend is mij zeer goed bevallen, je hebt de mogelijkheid om te ondernemen wat je wil. En tevens de vrijheid om hierin je eigen keuzes te maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het ideale weekend weg, wat voelt als meer dan een week. De groep was divers en eensgezind tegelijk. Het Oerol festival zorgt voor een zeer relaxte en prettige sfeer. Dit in combinatie met het zeilschip en bijbehorende all-in service maakt het feest compleet. Absolute aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik wilde altijd al graag een keer naar Oerol. Maar hoe dan en met wie dan? Ben je niet op tijd, dan heb je gewoon pech! Hotels, campings, appartementen zijn altijd al heel snel volgeboekt. Toen ik in de nieuwsbrief las dat VillaVibes met een Oerol-weekend zou komen, heb ik mijzelf gelijk aangemeld. De combinatie van Oerol, feesten, relaxen, zeilen, overnachten op een schip, nieuwe vrienden maken, de perfecte Vibes, maakte dit weekend helemaal compleet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeilen, explosie van cultuur, hapjes en drankjes en dat alles op en onderweg naar het mooie Terschelling en met een erg leuke groep gelijkgestemden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De Oerolreis biedt een unieke combinatie van natuur op een prachtig eiland, cultuur van hoog niveau en een gezelschap van mensen om dat alles mee te delen. Je gaat wel echt voor Oerol en niet voor het zeilen. En regel tijdig voorstellingen. Wat helaas iets ten koste kan gaan van het samen zijn in een groep. Maar alles bijeen een dikke tip!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gelijke verdeling van mannen en vrouwen, leuke reisleiding en een relaxte sfeer! Alles kan en mag, je bent nergens toe verplicht. Iedereen staat er hetzelfde in: een leuke trip met leuke mensen. Dit doet dat je met iedereen in gesprek komt, elkaar leert kennen en ook mensen waar je normaal niet zo snel contact mee zou hebben kan onverwacht verrassend leuk uitpakken!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een super weekend! Heerlijke vibes in de hele groep, fantastisch mensen, super goede sfeer en leuke activiteiten. Jammer dat het maar een weekend was ;-)

• Over welke reis geef je een beoordeling? 15 juni Manoir du Sartay (Ardennen)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke vakantie als je gezellig samenzijn en samen bezig zijn kunt waarderen. De crew zet zich in ieder geval voor 110% in om het voor iedereen leuk te maken, de rest heb je zelf in de hand!

• Over welke reis geef je een beoordeling? 15 juni Manoir du Sartay (Ardennen)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Slechts 1 dag voor aanvang van het "weekendje Ardennen" besloten om mee te willen en dankzij de topservice van villavibes was alles binnen no time geregeld!!! Vervolgens een prachtig weekend gehad met heerlijk eten van Simone, alles top geregeld door Karlijn en super gezellig tot in de vroege uurtjes bij 't kampvuur gezeten en goede gesprekken gevoerd met Frederik (die ook een topper is in t begeleiden van de activiteiten). Voeg daar een super gezellige activiteitenbegeleider Govert bij en een super gezellige groep singles... Kortom, een fantastisch weekend dat ik zo weer over zou doen... 100% genieten...

• Over welke reis geef je een beoordeling? 15 Juni Manoir du Sartay (Ardennen)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb nu een paar reizen gemaakt met Villavibes en ik vind het nog steeds leuker worden. Tijdens de reis wordt overal prima voor gezorgd en het is gewoon genieten in gezelschap waarbij het vinden van aansluiting in de groep geen enkel probleem is. Lekker alles van je af laten glijden. Ik dacht eigenlijk dat het niet beter kon dan mijn vorige reis maar de week in Arco heeft bewezen dat het altijd nog leuker en gezelliger kan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor mij de belangrijkste positieve ingrediënten/ervaringen: mensen met soortgelijke interesse en denkwereld, actieve mensen gezelligheid, samen beleven, lol maken, in zo'n groep altijd wel iemand waar je het goed mee kunt vinden mooie omgeving, leuke activiteiten Persoonlijk zou ik kwaliteit van het eten iets meer laten tellen voor het selecteren van de accommodatie, een krakkemikkig hotel met lekker eten is voor mij een prima compromis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niet langer blijven twijfelen, gewoon boeken en gáán voor de voorpret... Zelf heb ik er vooraf teveel over nagedacht hoe zo'n single-vakantie mogelijk zou gaan verlopen, zonde van de tijd achteraf gezien, je moet het ervaren. Het is gewoon een geweldige ervaring/herinnering geworden, een actieve vakantie met single's... iedereen heeft ongeveer dezelfde mindset... mijn eigen opgeworpen drempels zijn uiteindelijk allemaal beslecht... Het is gewoon een heel gezellige week geworden waarin ik allerlei nieuwe mensen heb leren kennen, een hele positieve ervaring wat mij betreft! Het heeft mij in eerste instantie een leuke vakantieweek en veel nieuwe contacten opgeleverd, dat alleen al was het al meer dan waard om mee te gaan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

- Heb je geen of weinig hike ervaring maar wel een goede conditie? Dan is deze reis goed te doen, met juiste schoenen/ materialen. - Carpoolen even spannend maar kwam goed. - Groep kan aardig uiteenlopen (verschillen ook fietsers/ lopers) maar je vind altijd wel een klik met een groep mensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een week! Een week vol mooi weer, zeilen, ankerbiertjes en eindeloze feestjes! Door de omvang van de groep zitten er altijd wel mensen tussen met wie je het kan vinden en alles is perfect verzorgd. Houd er wel rekening mee dat een boot beperkt comfort biedt, maar goed dat is op elke boot het geval. Zeker een aanrader om mee te gaan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De sailvibes is een heerlijke vakantie, in een geweldig gebied.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hou je van varen, natuur, nieuwe mensen ontmoeten op een leuke en gezellige manier dan zou ik echt voor SailVibes kiezen. Na 7 dagen varen, snorkelen, zwemmen, heerlijk eten en drinken maar met bovenal fijne en leuke gesprekken aan boord in wisselende samenstellingen had ik deze reis niet willen missen. Het was best spannend en eng om "alleen" met vakantie te gaan maar door fijne en leuke schippers is het een onvergetelijke, mooie en leuke reis geworden. Het was af en toe een beetje passen en meten aan boord maar dat was juist goed voor het groepsgevoel. En wat is nu mooier om na een dagje varen met zelf mogen sturen een ankerbiertje te drinken bijvoorbeeld in een baai en na te genieten van weer een gave dag op zee! Kortom het was genieten van mooi weer en lekker relaxen aan boord!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke groep, mooie omgeving, prima sfeer en goed weer. Jammer dat de wind er eventjes vandoor was tijdens ons bezoek, echter was het wakeboarden ook supergaaf!

• Over welke reis geef je een beoordeling? KiteVibes Alvor 19 juni

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima locatie, Alvor! Top surfleraren! Maar houdt rekening met afzeggingen voor lessen ivm te weinig wind.

• Over welke reis geef je een beoordeling? KIteVibes Alvor

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is altijd leuk. Ook al ben je wat stiller...er is altijd iemand die naast je komt zitten voor n praatje. Daarnaast zijn er altijd meerdere mensen waarmee t klikt. Wil je even niets...ook oké. Er is ruimte voor ieders behoefte en iedereen laat elkaar in zijn/haar waarde. Goed voor je zelfvertrouwen ook :-). Gewoon doen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen 6 juli

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een ongelooflijk gezellig weekend met leuke activiteiten en heerlijk eten. Ik zou zo weer gaan!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ardennen weekend 6 juli

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super locatie, leuke activiteiten, goede begeleiding

• Over welke reis geef je een beoordeling? 6 juli Manoir du Sartay

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij twijfel DOEN! Stel jezelf open en ga met open vizier en zonder (te veel) verwachting een uniek weekend tegemoet. Als je er aan toe bent om andere mensen te ontmoeten en te genieten van bijzondere verhalen voor en door unieke mensen, dan zal je niet worden teleurgesteld. Ik heb optimaal genoten, bijzondere mensen leren kennen en vriendschappen voor het leven opgedaan. Dit weekend was het beste cadeau dat ik mezelf sinds lange tijd gegeven heb.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekendje Ardennen

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.