4 sterren: goede service, goed behandeld

Ibiza stond al lang op mijn lijst om naartoe te gaan en dat blijkt helemaal terecht geweest te zijn!

• Over welke reis geef je een beoordeling? IbizaVibes - 24 juli

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top vakantie gehad. Had niet gedacht dat elke avond stappen nog leuk was en dat ik dat kon, maar genoten. Ontspannen, dansen en gezelligheid met de groep. Ga niet mee als je toerisme niet zo fijn vindt. Is geen authentiek Griekenland zeg maar. T is een echte barstraat. In hotel merk je daar verder niks van dus overdag prima. Stranden zijn ook heerlijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sluit perfect aan bij de verwachting die het je bij het lezen van de reis geeft!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Voel je niet minder omdat je een single reis boekt, je boekt een reis met allemaal gelijkgestemde, iedereen wilt een leuke vakantie week maken en niemand wilt dat in z’n eentje doen! De mensen zijn leuk, hotels prachtig en de uitjes te gek! Top week gehad waarvan ik stiekem nog moet uitrusten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb getwijfeld of ik deze reis moest boeken. Singlereis, daar kleeft geen positief imago aan. Maar het is nou eenmaal een feit: ik ben single en ik wil niet alleen op vakantie! Richting Schiphol was ik zenuwachtig. Maar al bij de incheckbalie viel dat van me af. Iedereen was zo aardig (ook om 03.00 u, mijn hemel wat een tijdstip ...). Met een groep van 40 mensen zitten er altijd wat mannen en vrouwen bij waar je aansluiting bij kan vinden. Ik heb enorm gelachen, maar ook goede gesprekken gevoerd. Ook met mensen die geen types zijn uit mijn eigen vriendenkring. Die diversiteit vond ik hartstikke leuk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De accommodatie was boven verwachting; de medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Voor een goed strand zul je een stuk moeten fietsen. Of neem gewoon een taxi. Zakynthos heeft op cultureel gebied ook veel te bieden. Het excursieprogramma was voldoende gevarieerd. De sportieve reiziger raad ik aan een fiets te huren om het eiland te verkennen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is een aanrader! Een mooie stijlvolle villa waar genoeg te doen is. De kok heeft ons goed verzorgd en de bar is altijd open. Het programma biedt voldoende keuze maar geeft ook ruimte voor ontspanning. Het weekend verloopt heel gemoedelijk en de sfeer is goed.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Villa Vechtdal - 3 augustus

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanrader, gezellige crew en mooie locatie!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Laat je verrassen, de wereld van het onbekende is gezelliger dan dat je denkt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke gezellige reisgenoten, spannende en interessante gesprekken, mooie locatie, lekker eten. Gegarandeerd succes voor een te gek, maar veel te kort, weekend. Eenmaal thuis kijk je al uit naar een nieuwe unieke ervaring! Bevangen door de Vibes!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Topweekend. Leuke mensen leren kennen en de omgeving, accommodatie en activiteiten zijn helemaal goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou zeker een keer meegaan alleen al om contact te leggen met andere singles. Het is enorm gezellig en heel leuk om ervaringen te delen. Je zit toch allemaal in hetzelfde schuitje

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was mijn eerste keer, ben er zonder verwachtingen in gedoken. Alles mag, niks moet, super chill!! Absoluut een aanrader :)

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Villa Vechtdal - 27 juli

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niet twijfelen want een reisje met Villavibes is nooit weggegooid geld. De weekenden zijn royaal voorzien van spijs, drank, leuke activiteiten en een hoop lol en gezelligheid!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon doen. Op het begin is het even de kat uit de boom kijken, maar aan het einde ga je met tegenzin naar huis. Je leert mensen kennen die je normaal niet zou spreken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Superontspannend met heel veel leuke en lieve mensen. Top geregeld!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hoe leuk is het om je een volledig weekend niet alleen te hoeven voelen. Met allemaal gelijkgestemden er een super weekend van maken. Leuke gesprekken te voeren, activiteiten, spelletjes, muziek , goed eten, gezelligheid. En nieuwe mensen leren kennen. En dat alles onder goede begeleiding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontspannen sfeer, leuke relaxte mensen, leuke activiteiten, heerlijk eten. kortom alle ingrediënten voor een fantastisch weekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een boven verwachting top weekend gehad. Op vrijdag kom je als individu binnen tussen allemaal onbekenden. Het is bijzonder dat je op maandag het gevoel kunt hebben dat een warme groep uiteen gaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je een weekend wilt vol leuke mensen, leuke ervaringen en ook in de late avond en vroeg ochtend feesten dan is VillaVibes de PRO organisatie voor jou. Ben je HSP en wil je pure rust zonder afleidingen of superleuke activiteiten, zoek even verder.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb lang getwijfeld of het bij me zou passen en vond het daarom ook best spannend om te boeken en te gaan. Wat de doorslag heeft gegeven is dat ik van te voren wist dat er een goede mix man/vouw zou zijn en van een 'passende' leeftijd. Daarmee was de spanning zeker niet weg maar eenmaal aangekomen prettig ontvangen en de sfeer was heel open/ongedwongen. Je bepaalde eigenlijk helemaal zelf hoe je weekeind er uit ziet. Meegaan met de geplande activiteiten, er een voorstellen waarmee de crew dan mogelijk aan de slag gaat of je eigen plan trekken. Uit eindelijk een heel leuk maar ook vermoeiend weekeinde gehad. En ik ga zeker nog eens ook omdat ik nu weet wat ik kan verwachten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou een vakantie met Villa Vibes zeker aanraden. De sfeer is erg goed maar ook heel ongedwongen. Ik had het idee dat er snel een klik was met de hele groep. Super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een leuke organisatie, met veel keuzes qua reizen. Voor ieder wat wils. Ontspannen sfeer, positieve mensen en iedereen die voor een leuke vakantie of uitje gaat. En uiteindelijk met zijn alle er iets onvergetelijks van te maken. En dat is bij alle 3 de uitjes meer dan gelukt. Ik heb genoten en zou zo weer mee gaan!!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Het feest, weekend en een week Ibiza

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het feest was top: gave muziek, gezellige mensen inclusief barpersoneel. Heb heerlijk gedanst en veel lol gehad met nieuwe mensen (man en vrouw) en met de twee vriendinnen met wie ik was. Volgend jaar weer! Heb naar aanleiding van het feest een vakantie geboekt in het najaar naar Griekenland. Wie gaat er mee :)

• Over welke reis geef je een beoordeling? VillaVibes Singles beach festival

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een beetje spannend en onwennig vond ik het wel.. voor het eerst alleen naar een strandfeest van VillaVibes. De positieve recensies en aanbevelingen van anderen maakten mij nieuwsgierig. Eerlijk is eerlijk, heel even bij aankomst twijfelde ik aan mijn rotsvaste vertrouwen dat ik de uitdaging aan wilde... maar na een heerlijke cocktail and een paar salsalessen met verschillende aardige mannen was de spanning weg. Wat volgde was een heerlijk feest met veel zon, leuke mensen, lekker muziek en in ieder geval veel minder angst om in de toekomst een volgende VillaVibes singles event aan te gaan. Op naar het volgende volgende VV avontuur... single, but not alone!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Singles beach festival Zandvoort

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.