4 sterren: goede service, goed behandeld

De reden dat ik me voor het weekendje Ardennen had opgegeven was niet om de liefde van mijn leven tegen te komen maar om met een leuke groep mensen een gezellige weekend te hebben. En dat is zeker gelukt! De locatie is echt waanzinnig (prachtig landhuis in mooie omgeving). Overdag leuke excursies gedaan (mountainbike, zwemmen in riviertjes) en 's avonds spelletjes, dansen etc. Het eten is ook echt fantastisch! Dit voelde als een weekend weg met een grote groep vrienden. Een fantastische ervaring die ik iedreen aan kan raden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een ongedwongen weekend waar je nieuwe mensen ontmoet. Bijzonder om te merken dat je zoveel raakvlakken met 'wildvreemden' hebt en er ook nog eens lol mee kan maken. Daarnaast veel gelachen, gedanst, heerlijk gegeten en lekker in de natuur geweest. Gewoon uitproberen :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeker in het begin is het enorm spannend om de stap te wagen, maar naderhand heb ik alles behalve spijt. Enorm leuke groep waarbij gezelschap mede door de Villa Vibes crew goed tot stand kwam! Jammer dat het alweer voorbij is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vraag jezelf af waarom je twijfelt? Zolang je open staat voor ontmoetingen met andere mensen is dit je kans. We hebben allemaal een gemeenschappelijke deler en dat is dat we elkaar niet kennen. Maar dat veranderd in rap tempo. De wijze les die ik heb geleerd: Bij twijfel, gewoon doen!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mocht je twijfelen. DOEN!! Het is spannend, maar zodra je op Schiphol bent ontmoet je iedereen en dan voelt het meteen goed. Iedereen staat open voor elkaar. Ik heb een top vakantie gehad en heel veel leuke, fijne mooie mensen leren kennen. Ik zou zeker nog een keer gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een super relaxte reis met goede afwisseling tussen aktief en passief. Veel ruimte voor eigen tijd. Mijn zorg was, hoe weet ik waar ik kan aansluiten als mensen iets gaan doen. Dit was super geregeld via Whatsapp werd iedereen betrokken en kon je overal aansluiten. Top vakantie gehad!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeker boeken! Heerlijk relaxte vakantie omringd met leuke gelijkgestemden. Je zult zien dat iedereen in ongeveer hetzelfde schuitje zit waardoor er niet geoordeeld wordt. Niet twijfelen, gewoon doen! Je zou het bijna jammer vinden als je die ene leuke tegenkomt komend jaar, kun je niet meer mee! :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een eerste single reis is toch een stapje. Toch was ik totaal niet nerveus. En meer dan terecht blijkt achteraf. Wat een geweldige week gehad en wat een ontzettend fijne mensen ontmoet! Ieder met zijn/haar eigen verhaal. Twijfel? Niet nodih, gewoon doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn insteek was om een week lang lol te maken met andere singles. Dat is prima gelukt en tegelijkertijd kun je ook de ruimte voor jezelf pakken als je daar behoefte aan hebt. Er was niemand die zich daar druk om maakte. Kortom gewoon doen !!! :-)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Iedereen die voor het eerst een singlereis boekt, twijfelt. (Wat voor type mensen gaan er mee? Zijn het allemaal wanhopige vrijgezellen? Etc etc) Dat heb ik ook enorm gedaan. Je krijgt écht geen spijt. Er gaan allemaal mensen mee die gewoon en gezellige vakantie willen en openstaan voor leuke gesprekken en plezier te maken. Er is genoeg ruimte voor je eigen ‘plan’; je kunt meegaan met excursies/etentjes, maar dat hoeft echt niet. Volgend jaar wil ik weer mee!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon doen. iedereen vindt het spannend. Je zult zien dat je de geweldigste tijd van je leven gaat hebben en het thuisgekomen enorm afkicken is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Beste vakantie ooit gehad. Top accommodatie, top groep, top reisleider, top excursies. Iedereen staat volledig open voor elkaar waardoor het geen moment ongemakkelijk is. Het vrijheid-blijheid principe werkt perfect: je doet lekker waar je zin in hebt. Maar stiekem voel je je als groep heel hecht en dat is echt top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb er heel lang tegen aan zitten schoppen om met een single reis mee te gaan. Maar was het zat om voor het zoveelste jaar met de zomervakantie thuis te blijven. Ik heb echt wel vrienden maar veel met partner en kinderen. Na lang aandringen van een aantal vrienden en toch ook nieuwsgierig te zijn geworden op geprek geweest op het kantoor van Villa Vibes om mij die laatste zet te geven. Zij gaven mij, ook in het mail contact vooraf al, een fijn gevoel en ook konden ze zich inleven waarom ik het allemaal zo spannend en eng vond. Keurig, fijn en uitgebreide informatie via mail voorafgaande aan de reis. Ook kon je al lezen over de excursies en eventueel daarvoor op geven. Vlak voor vertrek wederom mail met de laatste info over Schiphol en waar te zijn voor ontmoeting met reisleidster. Met een knoop in m'n maag afgezet bij Schiphol.... Maar zeer welkom geheten door Odile, onze reisleidster voor die week. Vanaf dag 1 heb ik het naar mijn zin gehad. Een leuke groep mensen met wie je misschien in "het normale leven" geen contact zou hebben. Maar iedereen zit in het zelfde schuitje. Je wilt een leuke vakantie en gezelschap als je daar behoefte aan hebt. En als je wat anders wilt doen, niemand die daar moeilijk over doet. Ik ben met mijn neus in de boter gevallen, heb het echt getroffen met alles! Heb ook gesproken tijdens de vakantie met reisgenoten die eerder met een VillaVibes reis/weekend mee zijn gegaan en ook daar erg enthousiast over waren. De drempel Is voor mij in ieder geval weg als ik nog een keer op single reis ga. Heus, ik zal het best weer een beetje spannend en eng vinden. Wie of wat tref je op de volgende reis? Dat weet je natuurlijk nooit. Maar zoals alles geregeld is, mijn complimenten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je er aan toe bent om heel veel nieuwe mensen te ontmoeten en ervoor open staat dan heb je een ontzettend leuke tijd. De activiteiten zijn heel leuk en je bent vrij om te doen wat je leuk vindt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Villa Vechtdal - 10 augustus

4 sterren: goede service, goed behandeld

De hele tijd is de begeleiding aanwezig, ze werken heel hard om er voor te zorgen dat iedereen het naar hun zin heeft. Er worden leuke activiteiten aangeboden en de feestjes zijn geweldig!! Kortom gewoon doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een geweldige reis! We waren met een super leuke groep mensen bij elkaar. Altijd gezellig, altijd open voor elkaar en samen een superweek gehad. Ook lekker sportief bezig geweest in een prachtige omgeving. Soms afzien, maar altijd genieten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend leuke week waarbij je veel nieuwe leuke mensen ontmoet op een zeer relaxte manier in combinatie met sporten, relaxen, eten en feesten. Wie wil dat nou niet?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een singlereis boeken voor de eerste keer? Maar natuurlijk is dat spannend! Laat dit echter geen reden zijn om het niet te doen, want je krijgt er spijt van! Leukste, bijzonderste en inspirerendste vakantie sinds jaren. Hike & bike Gardameer was een sportief en gezellig hoogtepunt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een gewedige vakantie gehad in Arco! Met een groep van gezellige, sportieve gelijkgestemden prachtige wandelingen gemaakt door de bergen en langs het Gardameer. En 's middags gezellig ontspannen aan het zwembad. Een perfexte mix van inspanning, ontspanning en gezelligheid! Ik raad een reis met Villavibes dan ook zeker aan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede groepsleidster die het iedereen naar de zin maakt en echt dat extra steentje bijzet, fantastische wandelgidsen die zeer kundig en sympathiek zijn en graag kennis delen en zich zeer verantwoordelijk voelen voor het veilig verlopen van de wandeltochten, mooi hotel met goede kamers op een goede ligging in de stad op loopafstand van het historische stadscentrum waar zich veel winkeltjes,ijssalons,restaurantjes e.d. bevinden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben jij een single, hou je van actieve vakanties: ga dan mee met VillaVibes. Goede organisatie die weet wat een vakantieganger nodig heeft. Mooie tochten, mooi gebied, zwembad, feestjes op zijn tijd, maar bovenal relaxte Vibe = werkelijk niets moet, alles mag. Stel jezelf flexibel op (vooral bij het carpoolen), maak mooie tochten door de natuur en vergeet niet dat je op vakantie bent - jouw vakantie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

VillaVibes is een ongedwongen vakantie met mensen met dezelfde spirit: we willen allemaal genieten en onszelf zijn. Dat creëert een superdynamiek en unieke vriendschappen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zeilweekend Waddenzee - 10 augustus

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik raad deze toffe reis wel degelijk aan! Sterker nog 2 jaar geleden ben ik ook met dit weekend mee geweest. Het weekend is erg veelzijdig en de mensen ook zo kan je er voor kiezen om lekker actief mee te helpen bij het zeilen, maar het is ook helemaal prima als je lekker van het zonnetje wil genieten met een drankje in de hand. Er wordt eigenlijk altijd wel een avondje flink gestapt, daarnaast is er nog de mogelijkheid om 's middags iets te doen in Terschelling. Voor je gevoel ben je 4 dagen weg, maar het is maar een weekendje. Heerlijk en een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zeilweekend Waddenzee - 10 augustus

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top hotel en goede groepsverdeling. Veel leuke nieuwe contacten opgedaan. Kom je voor de leuke feestjes dan zit je op Ibiza goed. Tip: neem gehoorbescherming mee. Kom je voor diepgaand/ inhoudelijk contact dan is Ibiza iets minder een aanrader; dit vanwege de vele verschillende feestjes en muziekstijlen waar mensen van houden. Hierdoor leef je als totale groep wat meer langs elkaar heen

• Over welke reis geef je een beoordeling? IbizaVibes - 24 juli

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heerlijk relaxvibes vakantie. Bijna alles kan, feesten, excursies, actief bezig zijn tot lekker chillen lounchen. Het hotel zit wel bij de uitgaansstrip. Wil je Ibiza leren ontdekken, huur dan een auto. Heel makkelijk te regelen via het hotel. Het hotel is super

• Over welke reis geef je een beoordeling? IbizaVibes - 24 juli

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.