4 sterren: goede service, goed behandeld

Binnen een dag waren we al een leuke hechte groep geworden waarin iedereen gewoon zichzelf kon zijn. Echt een topweek op Cyprus gehad! Heel relaxte sfeer, prima hotel, veel leuke dingen gedaan, goeie gesprekken gehad en vaak tot diep in de nacht met gezellige mensen uit geweest. Had het zeker niet willen missen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Cyprus - 23 okt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon doen! Je beleeft een toffe tijd met een grote groep, alsof je weer met die vriendengroep van je middelbare school of studietijd op stap gaat. Met zo'n grote groep zitten er altijd genoeg mensen bij waar je een goede klikt mee hebt en de kans is aanwezig dat je er vriendschap, een date of relatie aan overhoudt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Cyprus - 23 okt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heerlijk ontspannen weekend (niets moet, alles kan) met vele fijne gesprekken, heerlijke dansjes en actieve onderdelen. Voor ieder wat wils. Contacten leggen gaat makkelijk en er is heel snel een groepssfeer.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen - 26 okt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is misschien spannend om voor de eerste keer mee te gaan maar als iemand die al vaak is meegeweest, zeg ik: doen. Het is super relaxed, heel gezellig en je leert op een leuke manier snel veel nieuwe mensen kennen. Daarnaast wordt er goed voor je gezorgd door het villa vibes team.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen - 26 okt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Laat je lekker verwennen in een knus kasteel met goed gezelschap in een prachtige omgeving!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen 19-10-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb dit weekend genoten van mijn eerste singlesweekend bij VillaVibes. Ik had nog geen ervaringen met singles reizen en nu baal ik dat ik dit nooit eerder heb gedaan. In een korte tijd heb ik ontzettend leuke mensen ontmoet en genoten van een heerlijk weekendje weg. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende weekend.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen 12-10-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een weekend met Villa Vibes is echt super! Altijd leuke activiteiten te doen! En of je nou van een bordspelletje houdt, of van een goed gesprek of toch liever uit je dak op de dansvloer. Alles kan!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Surfen Ericeira (Portugal) 6-13 okt. 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Omdat je een reis kiest met een bepaalde activiteit zal je altijd ook mensen vinden waarmee het klikt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wil je op vakantie en nieuwe mensen ontmoeten die dezelfde interesses hebben als jou? Boek dan een vakantie bij VillaVibes! Niet twijfelen, gewoon doen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vooraf was ik nogal sceptisch zal het echt zo leuk zijn als anderen zeggen? Op vakantie met een groep vreemden, onbekende plek en ik kan niet eens surfen. Lekker naïef toch de vakantie geboekt. Al mijn verwachtingen werden overtroffen. De groep was ontzettend gezellig, surfen was tof en we zaten op een pracht locatie. Ondanks dat het een groepsvakantie is, was er alle ruimte om je eigen ding te doen: aan het zwembad chillen, drankjes drinken in het dorp, fietsen in de omgeving, naar Lissabon gaan noem maar op. Bij twijfel boeken! Als je het meemaakt weet je pas echt hoe het is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De reis die ik geboekt had was de surfreis naar Ericeira, Portugal! Ik kan jullie deze reis ook echt allemaal aanraden. Je verblijft in een goed onderhouden Finka achtige woning met zwembad, aangelegde tuin en buiten bar waar je uiterst goed verzorgd wordt door Noora, Erwin en Ray. Zij maken ook drie avonden een hele lekkere maaltijd voor je klaar. Pizza avond is daarvan veruit de beste!!!! Prijzen voor tosti's, drankjes en snack zijn ook zeer schappelijk. De kamer zijn ook fris en ruim. De sanitaire voorzieningen zijn ook goed. Ik zou de reis zo weer boeken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het blijft spannend... je eerste single reis. Al surfend op de site van VillaVibes sprong deze reis er voor mij tussenuit. Wat een leuke combinatie van actief bezig zijn en een vrije invulling daarbuiten. Dit moest ik ervaren! En dan is het zo ver. Je ontmoet de groep op het vliegveld en raakt aan de praat. Iedereen heeft er zin in. Eenmaal geland stond de transferbus al klaar en zat de gezelligheid er goed in. Iedereen was wel een beetje moe van het vroege opstaan, maar de aankomst bij het surfhouse maakte alles goed. Wat een mooie plek: lekker zwembad, relaxte bar en het surfhouse zelf ook prima. De eigenaar begroette ons en er hing gelijk een sfeer van: "alles kan en niets moet". Sommige gaan het stadje in en anderen blijven hangen bij het zwembad. Iedereen betrekt elkaar met welk plan dan ook en aanhaken kan overal. De eerste avond met z'n allen uit eten. Gezellig om met zo'n groep op stap te gaan. Dan is het toch zover: de tweede dag begint de surfles. Wat gaaf om dit met z'n allen mee te maken: vallen (zacht) en weer opstaan en met wat oefening te blijven staan op de plank. Ohja, en elkaar aanmoedigen! Na de surfles is het toch wel even bijkomen aan de bar met een goede tosti. Weer lekker relaxen of naar de stad, waar best wat te zien is. De fiets brengt je er iets sneller. Op tijd terug voor de yoga. Ja... zo gaat de week snel voorbij en eenmaal in Nederland doe je alles voor nog een surfweek :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeker een aanrader! eigenlijk niet echt duur als je kijkt wat er allemaal inzit. Leuke mensen zowel in de groep als de mensen van het hotel.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Surfen Ericeira

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastisch! Alles, Aafke als reisleidster, de mensen, mijn vrienden die heb ik over heb overgehouden, hotel, geen contacten! en alleen inderdaad mensen met een hogere opleiding, beter als verwacht. Was een drempel ....

• Over welke reis geef je een beoordeling? Sibenik Kroatië

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je hoeft niet bang te zijn om een reisje bij Villavibes te boeken. Iedereen gaat mee om een leuke tijd te hebben, dus de sfeer is heel positief en gezellig! Er zitten altijd mensen bij met wie je klikt en mocht dat niet zo zijn (wat niet gebeurt), dan kun je altijd nog met de anderen gaan praten en ontdekken dat ze leuker zijn dan je denkt!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Sibenik Kroatië

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima organisatie, voldoet aan alle verwachtingen. Zeilboten en schippers top ! Leuke havens en ankerplekken, gezellige restaurants met heerlijke maaltijden. Één groot feest.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super vakantie gehad met mensen van dezelfde leeftijd en interesses. Gelijkgestemden. Hierdoor binnen een dag het groepsgevoel, waarin ruimte is voor mooie gesprekken. Fantastische organisatie!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je ontmoet elkaar bij vertrek als individuen maar bij terugkomst staat er een team met lol, humor en relaties.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Natuurlijk is het de eerste keer spannend, maar dat geldt voor iedereen ook als je al meerdere keren bent mee geweest. De hele vakantie heb ik het gevoel gehad dat ik met een grote groep vrienden op stap was. Overdag lekker relaxen bij het zwembad ‘s avonds lekker dansen en feest vieren. Iedereen is er voor elkaar en ontzettend lief en meelevend

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een vakantie met VillaVibes is echt een aanrader. Ze organiseren het zo dat je een onbezorgde vakantie hebt. Op geen enkele manier heb ik het gevoel gehad dat er in de groep iets geforceerd werd. Iedereen mag zijn wie die is, en je kijkt zelf wat je wilt doen, en met wie je contact legt. Ze maken een match met wie je op de kamer ligt, en meestal - ook in mijn geval - was dat echt een top match. Een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? [email protected]

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig design hotel aan zee. Mooie schone kamers. Deze reis is zeer geschikt voor mensen die graag plezier willen maken en naar parties willen. Natuurlijk kun je ook je eigen plan trekken en het eiland op jou manier verkennen. Villa Vibes biedt voor beide opties mogelijkheden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het lijkt spannend, een singlesreis. Een taboe zelfs, misschien. Maar eenmaal een dagje op pad valt die onwennigheid weg en blijkt zo’n week gewoon erg leuk. Er zijn altijd wel enkele reisgenoten waarmee je een bijzondere klik hebt dus daar trek je dan wat vaker mee op. Maar de groep bestaat uit hoogopgeleiden dus je hebt met iedereen wel een leuk gesprek over werk, hobby’s, persoonlijke onderwerpen of andere dingen uit het leven tijdens de leuke en leerzame uitjes of de activiteiten van de dag.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Toscane

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niet twijfelen, gewoon doen!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige vakantie! Niet twijfelen, gewoon boeken als je lekker wilt feesten en socializen met een leuke groep mensen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op reis met VillaVibes is een absolute aanrader. De reis is goed georganiseerd, er worden leuke programma's voorgesteld en de verdeling man-vrouw is top. Iedereen in de groep gaat mee voor een leuke vakantie, waardoor je samen een onvergetelijke week beleefd. Zit die leuke man/vrouw er tussen, dat is dan alleen maar de kers op de al fantastsche taart!

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.