4 sterren: goede service, goed behandeld

Heerlijke vakantieperiode met gezellige mensen onder professionele begeleiding. De accommodaties zijn erg goed en ruim. Ook het eten is er goed en wordt perfect geregeld. Ben je single dan is dit het perfecte uitstapje om gezellig met andere singles een fijne tijd te hebben.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Kerstweekend Vechtdal 24 december 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super leuk gehad! Feestelijk weekend met leuke mensen! Niets moet en alles mag. Genoeg ruimte voor iedereen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Heuvelrijk Groesbeek 29 december 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie omgeving om te wandelen/fietsen in de heuvels rond Nijmegen. Moderne, comfortabele accomodatie. Veel activiteiten in de buurt. Het enige dat je zelf moetdoen is contact maken met de reisgenoten en genieten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een top concept. Mooie mensen met ieder een eigen verhaal. Een topweekend

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je houdt van een lekker actief weekend moet je dit weekend boeken. Bijzonder hoeveel diverse leuke en gezellige activiteiten te doen zijn op zulke korte afstand van de verblijf accommodatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke activiteiten ondernemen, lekker kletsen, eten en dansen in een heerlijk huis en mooie omgeving. En 40x een kans om nieuwe mensen te leren kennen! Daar zit altijd wel wat tussen wat klikt!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Heuvelrijk Groesbeek 29 december 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wouw! Wat een weekend met te weinig slaap en gigantisch veel lol onder gelijkgestemden! Voor de één een goed verzorgde escape uit de sleur van alledag en voor de ander wellicht een gehoopte snelkookpan 'weekend-dating'. Voor ieder wat wils dus in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer met respect voor elkaar en waar de organisatie er alles aan doet om het je naar je zin te maken en leuke programma's aanbiedt waar je eventueel aan mee kunt doen. Je hoeft je alleen nog maar open te stellen door uit je comfortzone te komen. Echt dansen hoeft ook niet maar als je gaat bewegen op de maat van de muziek is dat ook al goed. Maakt allemaal niet uit en dat is juist het leuke van zo'n weekend met Villa Vibes! De dag van vertrek heb je hard nodig om weer bij te komen en om je nieuwe FB vrienden te berichten voor een eventueel vervolg. Ik heb in ieder geval van mijn VillaVibes weekend geen spijt gekregen en raad het iedereen die er voor open staat aan. Ik zeg: DOEN!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Vechtdal 21-24 december

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben vlak voor kerst thuisgekomen van een ontspannen weekend met goede vibes en denk er met veel plezier aan terug. Een fijne groep, goede gesprekken en heel veel gelachen en gedanst. Ga zeker nog een keer mee!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Vechtdal 21-24 december 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een geweldige formule. Nu voor de tweede keer mee geweest en weer direct leuke contacten. Gelijkgestemden die er ook komen om gewoon een lekker weekeinde te hebben. Omdat iedereen alleen is makkelijk contact maar ook goede gesprekken en niet te vergeten heel veel lol. Lekker de voeten van de vloer of een drankje met een leuke babbel erbij. En niet te vergeten de gezelligheid en ontspanning in de nieuwe hottub

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Vechtdal 21-24 december

4 sterren: goede service, goed behandeld

De sfeer is heel ontspannen, mensen willen met elkaar gewoon een gezellig weekend hebben. Het vinden van een eventuele partner wordt gezien als een leuke bijkomstigheid en is geen doel op zich. Kortom, ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en veel gelachen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Vechtdal 21-24 december 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eind december mn eerste VillaVibes ervaring. Kan alleen maar positief zijn over de leuke mensen, de combinatie van actief en ontspannen, het vele lachen, leuke mooie gesprekken en heerlijke eten. Kortom dankjulliewel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg gezellige crew! En hele leuke en diverse activiteiten geregeld voor het hele weekend. Een echte aanrader voor een weekendje weg en nieuwe, gezellige en gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De gelijkgestemden garantie wordt echt waargemaakt: contact leggen met anderen gaat heel makkelijk, in een open sfeer. Heel gezellig! :)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb genoten van deze vakantie. Wat 'n mooie groep mensen en wat hebben we gelachen met z'n allen...

• Over welke reis geef je een beoordeling? Curacao 15-25 december

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon doen! Voor de tweede keer met VilaVibes op vakantie geweest en weer een top vakantie gehad.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Curacao 15-25 december

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb zelf eerst erg zitten twijfelen of zo’n singlereis iets voor mij zou zijn door een eerdere slechte ervaring met een andere organisatie. Ik las over de weekenden en omdat dit grote groepen zijn van 50 personen dacht ik, daar moet dan vast iemand bij zijn waar ik het mee kan vinden. En dit bleek ook wel! Meteen vanaf de eerste avond een hele leuke klik met een groepje mensen. Omdat de meeste alleen komen, ga je gemakkelijk bij iemand staan om een praatje te maken. En wat ook nog een hele goede reden is om mee te gaan is, het heerlijke eten! Echt zo mogen smullen! Echt een feestje was dat iedere avond. Daarnaast bepaal je helemaal zelf wat voor activiteiten je wilt doen, niets moet en alles mag.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen - 14 dec

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Iedereen is er om een leuk weekend te beleven en dat zorgt voor een gezellige vibe, blije gezichten en leuke gesprekken. Alles kan en je komt aan niets te kort. Niet twijfelen, gewoon een keer doen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen - 14 dec

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een heerlijk ongedwongen weekend gehad, veel nieuwe leuke mensen leren kennen en een geweldige crew. Het eten was heerlijk en de dagen kwam ik goed door met de activiteiten, spelletjes en muziek! Top!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal - 16 nov.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kitereis was veel meer dan ik er van had verwacht. Een fijne ongedwongen sfeer met veel kite-enthousiastelingen waarin ik lekker volle dagen heb kunnen kiten maar ook veel leuke gesprekken heb gehad.

• Over welke reis geef je een beoordeling? KiteVibes El Gouna - 8 nov

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je open staat voor ontmoetingen en sociaal bent, zou ik zeker boeken! Ik heb een topweekend gehad en erg veel leuke mensen ontmoet, plezier gehad, lekker gegeten en lekker gedanst. Er werd ook licht gesjanst en er ontstonden wat stelletjes, super leuk, maar ik heb het met zowel mannen als vrouwen leuk gehad. Het is geen jachtpartij.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal - 9 nov.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niet twijfelen maar gewoon doen! Iedereen kent niemand, maar iedereen heeft zin om iedereen te leren kennen en er een gezellige tijd van te maken! Faciliteiten en verzorging zijn geweldig!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal - 9 nov.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is een prachtige vakantie voor beginnende en gevorderde kitersurfers. Het is een mooie plek om het te leren omdat je tot heel ver kunt staan en ook bij veel wind zijn de golven niet hoog. Bij kiten ben je natuurlijk afhankelijk van de wind en hebben we 2 van de 5 kitedagen echt goed kunnen kiten. De overige dagen hebben we gevuld met wakeboarden, suppen, relaxen, catamaran varen, hiken en met een boot varen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? KiteVibes El Gouna - 1 nov

4 sterren: goede service, goed behandeld

Toen ik deze vakantie boekte, was ik niet bekend met VillaVibes en het concept. Daarin had ik mij niet in verdiept. Ik wilde gewoon op vakantie op de datum dat mij paste, en zie wel... Pas na terugkomst eens de site door gelezen en wat daar geschreven staat is géén woord van gelogen. Het concept is mij prima bevallen en voor herhaling vatbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een leuk eiland waar genoeg te doen is en een heerlijk klimaat heeft. De formule van VillaVibes maakt dat je echt op vakantie bent. Niets moet alles mag. Je kunt met de groep dingen ondernemen maar er blijft genoeg ruimte over om je eigen plan te trekken als je daar behoefte aan hebt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hoe lekker is het om einde oktober je zomer nog met 8 dagen te verlengen in de Cypriotische zon. Het eiland van Aphrodite doet haar eer aan. Alle ingrediënten voor een fantastische week zijn aanwezig. Zon, zee, strand en een bruisend uitgaansleven. Voeg daar een dosis gelijkgestemde singles aan toe en je hebt de mix voor een ultieme vakantie. Niet twijfelen, maar boeken!

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.