4 sterren: goede service, goed behandeld

VillaVibes is een organisatie waarbij je zonder vergelijken zorgeloos je reis kunt boeken. Zekerheid van een top accommodatie en alles is geregeld. Ski Safari's tijdens deze reis zijn zeer leuk, waardoor je ook echt met de groep op pad gaat, en s'avonds duik je met z'n allen de apres ski in.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Wintersport Kirchberg 19 januari 25-39 jr.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vrijwel iedereen had weer de instelling meegenomen om er een feestje van te maken. Geen verwachtingen ervan hebben en gewoon gaan. Het enige nadeel; je zult zien dat de tijd wel heel erg snel voorbij is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerste keer oud en nieuw op deze manier gevierd en helemaal te gek. Volgende keer zeker weer!

Top oud & nieuw feest gehad in Mooirivier

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wist niet echt wat ik mocht verwachten maar ik ben om! Hartstikke gezellig gehad!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je niets te doen hebt op O&N zou ik dit zeker aanraden. Gezellige sfeer en het zat goed in elkaar!

4 sterren: goede service, goed behandeld

ongedwongen sfeer, gezellig, goed eten, goed georganiseerd. meest leuke oud/nieuw sinds jaren beleefd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top mensen ontmoet en vriendinnen voor het leven gemaakt!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon doen. Het zijn allemaal mensen zoals jij en ik die een leuke tijd willen hebben en dat niet alleen willen doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met 150 singles het jaar uitluiden. Goed hotel, goed eten en een leuke ongedwongen sfeer. Tijd vliegt voorbij..

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud & Nieuw feest

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is zeker spannend om voor het eerst mee te gaan. Ik vierde oud en nieuw met mensen die ik net 4 uur kende, maar zou het zo weer doen. Het ongemakkelijke gevoel trok gelukkig snel weg en na al deze toffe dagen heb ik te weinig slaap gehad, buikpijn van het lachen en een aantal hele superleuke mensen leren kennen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Oud &b Nieuw 2018-2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net een schoolreisje, leuk van begin tot eind

• Over welke reis geef je een beoordeling? Wintersport Sauze d'Oulx 22 dec. 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na 2 jaar een relatie stond ik net voor de feestdagen er weer alleen voor. Fijn dat villa Vibes er dan is om samen met gelijkgestemden een heerlijke kerst te beleven! Er zijn altijd mensen bij waar je het goed mee kunt vinden. De sfeer is altijd relaxed en iedereen staat open voor een gezellig babbeltje.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je er over denkt om op wintersport te gaan en niet alleen wil gaan. Kom je met de skiesafari snel achter wie op het zelfde niveau skiën. En is het daardoor veel gezelliger.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Acht dagen op wintersport met onbekenden én met kerst. Wat was ik zenuwachtig van te voren, zoiets had ik nog niet eerder gedaan. Gewoon doen! De vibe zat er echt wel goed in bij deze groep. Wat een feest was het. Dag in dag uit. Prachtige mensen mogen ontmoeten met elk hun bijzondere verhaal. Fantastisch mooi weer gehad en de pistes waren goed. Zeker aan te bevelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niet twijfelen of dit iets voor je is. Had ik ook. Gewoon doen. Prachtigge week gehand met eensgezinden. Geen jachtpartij maar gezellig samenzijn met anderen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Wintersport Sauze d'Oulx 29 dec. 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vooral niet twijfelen of je mee zal gaan op een single reis. Alle leuke, gezellige mensen, ieder met een eigen verhaal, maken je reis onvergetelijk. Ik heb er veel leuke vrienden aan over gehouden, de mooie herinneringen toveren nog vaak een grote lach op mijn gezicht!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Garantie voor plezier, een mogelijkheid om bij jezelf te komen en daarnaast andere lieve mensen te mogen ontmoeten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je twijfelt vooral boeken. Het is een te gekke ervaring met zo veel leuke mensen en goede begeleiding!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er zijn altijd leuke mensen in de groep, de groep is groot genoeg. Je hebt tijd samen, maar je hebt ook genoeg vrijheid om je eigen ding te doen. Prijs-kwaliteit is heel erg goed. Prachtige locaties! Het is heel moeilijk om géén leuke week te hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top...om te doen. Zeker niet voor je rust maar wel om een hoop nieuwe mensen te leren kennen. Nieuwe ervaringen op te doen en bovenal heel veel lol te beleven. Het villavibes team staat voor je klaar en zorgt dat er geen muurbloempjes onstaan. Iedereen wordt er bij betrokken..

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wil je in een ontspannen omgeving andere singles leren kennen, boek dan een reis of weekend bij VillaVibes. Gezellige groep, goede begeleiding en ach, wie weet wie je tegen komt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Kerstweekend Vechtdal 24 december 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou zeker aanraden om een weekend met VillaVibes te boeken. Voor mij was de motivatie om niet alleen de kerstdagen door te willen brengen. Misschien kan het voor jou zijn dat je het een beetje spannend vind om met onbekende mee te gaan. Ga er dan vanuit dat iedereen datzelfde gevoel heeft. Bij binnenkomst maakt iedereen kennis met elkaar en heb je eigenlijk meteen leuke gesprekken met elkaar. Het is absoluut niet zo dat iedereen een doelstelling heeft om een relatie over te houden aan het weekend. Ik kan terug kijken op een ontzettend leuke kerstvakantie met VillaVibes in Villa Vechtdal, en zeg zeker boeken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niet alleen zijn met de kerstdagen......ga dan lekker ongedwongen genieten met andere Vibers, en je hebt feestdagen die je echt niet meer gaat vergeten. Lachen/ kletsen/ feesten/ goed eten en in kerstsfeer. Alles achter je laten en lekker ontstressen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heerlijke vakantieperiode met gezellige mensen onder professionele begeleiding. De accommodaties zijn erg goed en ruim. Ook het eten is er goed en wordt perfect geregeld. Ben je single dan is dit het perfecte uitstapje om gezellig met andere singles een fijne tijd te hebben.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.