Een leuke en actieve vakantie naar Lapland

Een leuke en actieve vakantie naar Lapland. Het programma is goed gebalanceerd tussen gezamenlijke activiteiten in de ochtend en eigen programma in de middag. Levi is een vrij toeristisch gebied, maar daardoor zijn er ook veel andere activiteiten mogelijk. In je vrije tijd breng je relatief veel tijd door met je 'huisgenoten' in het appartement, dus houd daarmee rekening als je kiest voor het grote of kleine appartement.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Lapland, Finland. Koud, maar super gezellig. Een onvergetelijke ervaring!

Lapland, Finland. Koud, maar super gezellig. Een onvergetelijke ervaring!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

In één woord: FANTASTISCH!

In één woord: FANTASTISCH! Ik was al meerdere keren in Fins Lapland geweest, maar nog niet eerder op groepsreis. Deze reis met VillaVibes heeft al mijn eerdere ervaringen overtroffen. Een perfecte combinatie van leuke activiteiten, een fijne groep en zelfs prachtig weer. Als kers op de taart mochten we ook nog het noorderlicht bewonderen! Het programma bood voor ieder wat wils en was niet te vol gepland. De sneeuwschoenwandeling was één groot feest (vooral het stuk naar beneden!), de huskytocht, ice karten en mountainbiken waren geweldig. De sneeuwscootertocht was indrukwekkend, al vond ik 90 km nét wat lang. Fijn dat er ook ruimte was voor eigen ideeën vanuit de groep. We waren met 29 personen, maar ik kon het met een groot deel van de groep goed vinden. Natuurlijk trek je vanzelf wat meer naar mensen met wie je een klik hebt — en dat ging heel natuurlijk. Onze chalet (gedeeld met 7 personen) was één van de grootste en werd dé ontmoetingsplek van de groep. Iedereen had een eigen slaapkamer, wat ideaal was. We waren met 29 personen, maar ik kon het met een groot deel van de groep goed vinden. Natuurlijk trek je vanzelf wat meer naar mensen met wie je een klik hebt — en dat ging heel natuurlijk. Onze chalet (gedeeld met 7 personen) was één van de grootste en werd dé ontmoetingsplek van de groep. Iedereen had een eigen slaapkamer, wat ideaal was. Extra bijzonder: ik heb tijdens deze reis mijn dertigste verjaardag gevierd. Om 00:00 werd ik in de chalet toegezongen, ’s avonds nog een keer in het restaurant, het chalet was versierd en ik kreeg zelfs een champagne-ontbijt. Ik ben echt in de watten gelegd met lieve woorden en cadeaus. Reisleider Ellen is echt een topper. Ze ontzorgt volledig, denkt mee en heeft oog voor detail. Kortom: een onvergetelijke reis die me volledig uit mijn winterdip heeft gehaald. Absoluut een aanrader!

Mega aanrader!

Mega aanrader! Het is een super gave reis met allerlei leuke activiteiten. Naast de activiteiten heb je voldoende vrije tijd om lekker op pad te gaan, te skiën of andere excursies te boeken. Doordat je in een appartement verblijft heb je lekker de ruimte, ontbijt je gezellig samen en kan je gemakkelijk even een spelletje doen. Alles is tot in de puntjes geregeld, niet twijfelen maar boeken! Het is het geld meer dan waard.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 25-39 jaar

Veel nieuwe 'besties' gemaakt en heerlijk geskied

Heel veel plezier gehad op deze vakantie in Arosa! Veel nieuwe 'besties' gemaakt, heerlijk geskied, lekker gedanst op de adres-ski / glitterparty, prima gegeten en veel gelachen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Arosa | 25-39 jaar

Fantastische wintersportvakantie op een bijzondere bestemming!

Fantastische wintersportvakantie op een bijzondere bestemming! Zelf zou ik niet zo snel naar Georgië gaan, maar met een groep eensgezinde mensen die van sneeuw en sport houden, was het een super leuke ervaring! Lekker eten, goede sneeuw, gezellige apres-ski én cultuur! Moet je echt een keer meegemaakt hebben!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Georgië | 25-45 jaar

Ik zou deze vakantie wel aanraden

Ik zou deze vakantie wel aanraden. De omgeving is adembenemend met al die witte natuur. Het het activiteitenprogramma is leuk en er is genoeg tijd om andere dingen te doen. Leuk dorpje met bars en restaurants. Volgens de lokale was het een van de drukste weken maar je wordt zeker niet overlopen. We waren regelmatig alleen met ons eigen groepje in de natuur wat het extra indrukwekkend maakte.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 50-65 jaar

Leuke wintersport week gehad!

Leuke wintersport week gehad! Het wintersportgebied Arosa is niet groot en compact. De bebording op de pistes is slecht aangegeven. Het gebied is minder geschikt voor beginners. Super fijn hotel met goede service. Het dorp Arosa zelf heeft weinig sfeer. Voor de apres ski moet je toch echt naar Oostenrijk.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Arosa | 25-39 jaar

Goede selectie op niveau wat maakt dat er snel tot communicatie mogelijk is op dezelfde golflengte. Deelnemers vriendelijk, open en toegankelijk. 2e reis met villavibes en nog steeds een aanrader volgens mij!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Arosa | 25-39 jaar

Derde keer Villa Vibes en een beetje ongerust, het kan toch niet altijd tof zijn? Wél dus! Weer zo'n heerlijke sfeer, weer zo'n leuke open groep, weer een prachtige groepsdynamiek. Ik HOU ervan!

Een heerlijk weekend gehad

Een heerlijk weekend gehad. Even offline, veel nieuwe mensen leren kennen. En toch voelde het maandagmorgen alsof ik die al weken kende.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 25-45 jaar

Niet twijfelen om te gaan

Niet twijfelen om te gaan. Gewoon boeken en dan kan de voorpret beginnen. Bij het afscheid is je hartje weer opgeladen met alleen maar liefde en gezelligheid.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 25-45 jaar

't Blijft gewoon top! Laagdrempelig en zeker met zo'n weekend ben je compleet ontzorgd. Zo'n weekend is heel intensief en uitrusten doe je niet, maar juist daardoor voelt het alsof je een week op vakantie bent geweest.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 25-45 jaar

Georgie is anders dan alle andere ski reizen die ik ooit heb gemaakt en dat maakt het zo interessant. Ondergedimpeld in een heel andere cultuur zowel naast als op de pistes was een verrijkende ervaring.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Georgië | 30-49 jaar

Ik was zeer blij verrast en heb super genoten

Ik was zeer blij verrast en heb super genoten. Het was vanaf de start op schiphol een gezellige groep waarbij je zelf kon kiezen om mee te kletsen of gewoon een beetje aan te horen en observeren. een heel ongedwongen en vrijblijvende vakantie waar ik uiteindelijk toch meer heb gedaan met uiteindelijk meer energie over dan gedacht. Erg leuk hoe snel iedereen in de groep met elkaar klikte. Alsof ik met men eigen vriendengroep op vakantie was. Toch altijd net iets leuker om nieuwe ervaringen samen te delen:)

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Egypte | 30-49 jaar

Voor herhaling vatbaar!

Fantastische reis waar ik heel leuke mensen heb ontmoet. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Geen zorgen, gewoon genieten. Voor herhaling vatbaar!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Egypte | 30-49 jaar

Wil je naar Lapland, twijfel niet langer!

Wil je naar Lapland, twijfel niet langer! Het was fantastisch. Hele leuke activiteiten, maar ook genoeg tijd om zelf nog een mooie wandeling te maken, skiën of een spelletje te doen. Heerlijk appartement met sauna en eigen slaapkamer was ook heel fijn. Ik heb al veel reizen gemaakt, maar zou iedereen deze reis aanraden. En die kou... dat went en is met de juiste outfit en het thermopak dat je daar krijgt, goed te doen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Ik vond het vooral waardevol dat ik deze magische reis kon delen met gelijkgestemden. Een leuke groep maakt je vakantie alleen maar nóg beter. Ik heb een koffer aan plezier en waardevolle herinneringen mee naar huis genomen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Als je een vakantie wilt die je niet snel vergeet, dan moet deze zeker op je lijstje komen. Normaal ben ik niet echt van de wintervakanties, maar deze reis was toch echt een bucketlist-dingetje dat ik heel graag een keer wilde doen. Alle activiteiten die werden aangeboden, waren goed verzorgd. Ook het pak, de handschoenen en de schoenen die je erbij krijgt, waren echt top! Nog een tip: neem zeker handwarmers en voetwarmers mee. Hierdoor heb ik het nauwelijks koud gehad, zelfs niet bij temperaturen tussen de -20 en -30 graden. Een ervaring om nooit te vergeten en eentje waar ik met heel veel plezier op terugkijk.

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Lapland was een unieke ervaring met een leuke groep!

Lapland was een unieke ervaring met een leuke groep! Voor de eerste keer mee met VillaVibes en nu alweer aan het kijken naar de volgende reis. Binnen de groep zijn er altijd mensen waar je het mee kan vinden. Het programma had voldoende vrije tijd waardoor je zelf nog extra activiteiten kan boeken of jezelf juist even kan terugtrekken. Vrijheid, blijheid!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi | 30-45 jaar

Mocht je nog twijfelen: zeker boeken. Je gaat hier geen spijt van krijgen.

Mijn singlereis naar Lapland was echt een fantastische ervaring. Vanaf het begin was alles goed geregeld. Het vervoer verliep soepel en de appartementen lagen midden in het hartje van Levi – ideaal! Alles was op loopafstand en toch zat je midden in de winterse sfeer. De huskytocht en sneeuwscootertocht waren voor mij vooraf al een absolute must. Toch hebben ze mijn verwachtingen nog overtroffen. Wat een beleving om met een huskyslede door het witte landschap te glijden! Ook de sneeuwscootertocht was spectaculair. Daarnaast waren de sneeuwschoenwandeling en het icekarting verrassend leuk – activiteiten waarvan ik van tevoren niet had gedacht dat ze zo’n highlight zouden zijn. En dan het noorderlicht… We hebben enorm veel geluk gehad: 5 van de 7 avonden gezien! Echt magisch. We zijn ook naar een ander meer gelopen dat wat verder weg lag. Dat was absoluut de moeite waard: minder druk, donkerder en daardoor nóg mooier zicht op het noorderlicht. Onze Villavibes gids regelde alles moeiteloos – hij “shaked it zo uit zijn mouw”. Daarnaast hadden we een superleuk chaletgroepje. Wat het extra gezellig maakte: alle deuren staan letterlijk open, dus je kunt zo bij elkaar binnenlopen om te buurten. En nog een gouden tip van de gids: plak je warmtepads op je tenen en niet eronder zoals vaak wordt beschreven. Dikke aanrader – scheelt enorm! Mocht je nog twijfelen: zeker boeken. Je gaat hier geen spijt van krijgen.

Ontzettend leuke skivakantie gehad

Ontzettend leuke skivakantie gehad met prima reisleider en skigidsen. Ontbijt een avondeten was prima verzorgd en de groep divers en heel leuk.

Wat een geweldige ervaring

Wat een geweldige ervaring. Allemaal met eigen verhaal. Hierdoor met veel, van de groep, een klik gevonden. Heel erg gelachen en heerlijk geskied.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Serfaus | 40-59 jaar

Ik zou zeker als single een wintersport boeken

Ik zou zeker als single een wintersport boeken. Iedereen komt om te skiën. Je hebt een gezamenlijke interesse en activiteit die je uitoefent. Hierdoor is het totaal niet ongemakkelijk en leer je elkaar op een relaxte manier kennen. Ja het begin is even wennen, maar de volgende dag is dat wen-gevoel al verdwenen doordat je samen gaat skiën en leuke dingen meemaakt

Wat een top week!

Wat een top week! Uitstekende reisbegeleiding door Niek, Remco en Martijn, die de groep voortreffelijk begeleid hebben, leuke tochten bedachten en ruim voldoende aandacht hadden voor alle medereizigers.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.