Leuke sfeer en altijd wel mensen waar je een klik mee hebt.

Niet twijfelen, gewoon doen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Zakynthos 5 juni 2019

Onvergetelijke fantastische ervaring!

Prachtige omgeving, enthousiaste crew, ontspannen doen waar je zin in hebt samen met gelijk gestemde mensen. Mountain biken, zelfs met electrische mtb. kajakken, wandelen, heerlijk eten, veel ruimte voor gezellige gesprekken, dansen, en tot in de vroege uurtjes kletsen bij een heerlijke open haard buiten! Zeker voor herhaling vatbaar!! Alle maaltijden en drankjes inclusief gedurende het hele verblijf!! Min puntje:: er zijn te weinig reizen voor 60+

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ardennen, 14 /17 juni 2019

Topvakantie

Het was een super ontspannen reis met een leuke groep. Even helemaal weg en iets nieuws ervaren. Goed en leuk programma. Al met al een topvakantie.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zeilen Griekenland, juni 2019

Ontspannen, vertrouwde sfeer

Niet twijfelen, gewoon doen! Het is gewoon heerlijk even weg met een groep lot- en leeftijdsgenoten. Ieder wordt volledig vrij gelaten. Je mag overal aan meedoen, maar je terugtrekken met een boek is ook prima. Leuke activiteiten, goede gesprekken en veel lachen. Het eten is altijd geweldig! Prima prijs-kwaliteitverhouding.

Ontspannen, vertrouwde sfeer

ideaal voor ontspannen, gezellig, vetrouwde/vertrouwlijke sfeer. Met 'soort'genoten' gezellig bezig zijn.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen mei 2019

Er wordt een sfeer gecreëerd om op een leuke manier nieuwe mensen te ontmoeten

De Ardennen is een prima locatie, mooie omgeving, echt het gevoel dat je op vakantie bent en er wordt een sfeer gecreëerd om op een leuke manier nieuwe mensen te ontmoeten.

Niets moet, alles mag

Je wordt hartelijk ontvangen, alles is verzorgd. Veel gepraat, ook tijdens wandeling en het kanoën. Niks moet, alles mag en heerlijk gegeten. Alles bij elkaar een gezellig weekeinde gehad, het is een grote groep mensen, maar aan einde van het weekeinde ken je de meesten wel.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen mei 2019

Een geweldige kans om in een ontspannen sfeer nieuwe mensen te ontmoeten en mooie vriendschappen op te doen

Wat wil je nog meer?

Het was weer een lekker gezellig weekendje weg in een prachtig mooie omgeving. Nieuwe mensen leren kennen altijd boeiend, houdt er altijd wel een goede kennis aan over. Leuke activiteiten, lekker samen eten, een drankje, en een beetje flirten op de dansvloer of bij het open haardvuur, wat wil je nog meer :)

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen mei 2019

Een weekend in een mooie omgeving en nieuwe mensen ontdekken.

Een weekend in een mooie omgeving en nieuwe mensen ontdekken.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Prima reis voor een kennismakeing met enkele reizen. Goedkoop en goede prijs / kwaliteit verhouding. Door de grote van de groep, vind je altijd wel aansluiting bij iemand.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen mei 2019

Heerlijke combi van relaxte mensen, geweldig eten, prachtige lokatie en goede organisatie, ik heb heel erg genoten! Ik was vantevoren vooral benieuwd of het met 50 deelnemers niet onpersoonlijk of lastig zou zijn, maar ik voelde me al heel snel thuis en het was absoluut niet te massaal.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen mei 2019

Goed georganiseerd, diversiteit aan mensen zorgde voor goede sfeer

Goed georganiseerd, de diversiteit aan mensen maakte het leuk en er heerste de hele vakantie een hele goede sfeer. Vond de alternatieven voor als er te weinig wind stond ook heel leuk om te doen. Zo zijn we een dag wezen wakeboarden en een dag met een boot weg geweest en wezen snorkelen

• Over welke reis geef je een beoordeling? Kitesurfen El Gouna, Egypte mei 2019

Geweldige mensen en een top reisleidster

Altijd doen. Leuke mensen ontmoeten met een goed niveau en waar je goed mee kan praten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zakynthos 40-59 jaar, mei 2019

Kende het niet, maar ben zeer enthousiast, goede formule

Ik kende VillaVibes geheel niet maar ben zeer enthousiast, goede formule: single, leeftijd en opleidingsniveau, goed geregeld en fijn contact. Het is dat ik nu met een dame van de vakantie aan het onderzoeken ben wat er tussen ons is, anders had ik de hike en bike in augustus al geboekt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zakynthos 40-59 jaar, mei 2019

Had ik eerder moeten doen

Ook ik twijfelde, en heb de stoute schoenen aangetrokken en gewoon geboekt voor dit Hemelvaartsweekend. Wat was het leuk, en ik gooi er nog maar een cliché uit: dit had ik veel eerder moeten doen. Buiten dat je een hoop gezellige nieuwe mensen ontmoet, word je ontzettend in de watten gelegd, wat zorgt voor een echte vakantie beleving!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Vechtdal mei 2019

Gewoon doen, super gezellig!

Super gezellig gehad, alleen was de vroege check uit op zondag een doorn in het oog als je het zaterdagnacht laat had gemaakt ;).

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Vechtdal mei 2019

Gewoon doen

Twijfel je over DinnerVibes? Gewoon boeken! Je hoeft niet zelf te koken en mocht het toch niets voor jou zijn ben je vrij om te gaan. Maar waarschijnlijk wil je niet meer naar huis.

Onwijs goed georganiseerd

Echt onwijs goed georganiseerd is per ronde een wisseling van de tafelbezetting. Knap dat jullie de leeftijd van de net 40-gers bij elkaar hebben gezet.

• Over welke reis geef je een beoordeling? DinnerVibes

Mooie mix

Het is een leuke mix van diner en feest. Iedereen komt om een leuke avond te hebben in een ongedwongen sfeer. Alle activiteiten zijn goed verzorgd en iedereen kan zich vermaken.

Al 10 mensen gesproken voordat het feest begon

Kennismaking tijdens een deel van het eten is vrij kort (tenzij je naast iemand zit waar je geen klik mee hebt) maar voldoende tijd na het eten om elkaar weer op te zoeken. Ik ben alleen naar het diner gegaan, en door het doorschuiven aan tafel had ik na het diner al 10 anderen gesproken voordat het feest begon. Die nieuwe contacten zijn een leuk begin van de feestavond.

Relaxed en ongedwongen

Relaxed en ongedwongen, en organisatorisch erg goed geregeld altijd! Gewoon doen! 😁 Eten was lekker maar wel duur voor wat je kreeg. Mannen hadden echt niet genoeg en toetje had wat meer aandacht kunnen hebben.

• Over welke reis geef je een beoordeling? DinnerVibes 2019

Makkelijk nieuwe mensen leren kennen

Tijdens het diner leer je makkelijk de andere kennen zodat je daarna een superleuk feest hebt.

Heerlijke avond

Heerlijke avond om in een ontspannen, gezellige sfeer andere singles te ontmoeten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? DinnerVibes 2019

Durfde eerst niet te boeken

Ik had al vaker van Villavibes gehoord, de site al heel vaak bezocht maar ik durfde niet te boeken want mijn overtuiging was dat het alleen om oppervlakkig feesten ging. Was al vaker op wintersport geweest met andere organisaties die goedkoper waren (ik vond villlavibes ook nog eens extreem duur) maar ik miste de vibes. Toen toch maar een weekend geboekt om te kijken hoe het zou zijn en als ik het niks vond kon ik makkelijk weer naar huis. Omdat het weekend zo leuk was, heb ik tijdens dat weekend mijn eerste snowvibes geboekt en nooit spijt gehad. Daarna ook nog wel vakanties bij andere organisaties geboekt maar die voldoen in mijn beleving niet aan mijn norm.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.