Niet twijfelen, gewoon doen!

Je kunt altijd een scooter huren (ca. 20 euro per dag) om zelf er op uit te trekken. Of je huurt met een groepje een bootje (ca. 130 euro excl. benzinekosten) om lekker een dagje te gaan varen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zakynthos 26 juni 2019

Heel mooi groen eiland met schitterde kustlijnen, strandjes, bergen en dorpjes.

Heel mooi groen eiland met schitterde kustlijnen, strandjes, bergen en dorpjes.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zakynthos 26 juni 2019

Voor mij was dit de 3e trip van Villa Vibes....voormij de perfekte organisatie voor de volgende trip

KOS leuk eiland om overdags diverse dingen te ondernemen...verwacht geen party eiland met uitgaan voor de 45+er.....MYLOS Beach club ( 600 meter vanaf Apollonhotel ) is echt een aanrader...beetje Ibizagevoel....mooie club aan het strand...elke vrijdagavond en zaterdagavond lekkere housemuziek.....de andere avonden stuk rustiger....maar leuke plek voor drankje te doen...KOS stad heeft leuke terrasjes om rustig de avond door te brengen.....ga naar Club 4 Roses in KOS stad in de avond...je zult versteld staan van het uitzicht....

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Kos 25 juni

Het was spannend toen ik ging boeken, maar die spanning viel snel weg.

Toen ik deze vakantie boekte vond ik het best wel spannend, ik had een moeilijk jaar achter de rug en het zou de eerste keer voor mij zijn dat ik alleen op vakantie ging met een groep vreemden. Al die spanning bleek totaal ongegrond, al bij het vertrek vanaf Schiphol was er leuk contact met de groep, we werden opgewacht door een zeer enthousiaste reisleidster en de sfeer zat er gelijk goed in. Ook gedurende het verblijf op Kos was er een goede coherentie in de groep, iedereen werd gewaardeerd en gerespecteerd. Kos is een mooi eiland om op vakantie te gaan. Het hotel lag dicht bij de zee en bij Mylos Beachbar waren dagelijks strandbedjes met parasols voor ons gereserveerd. Bijna alles op Kos is goed te doen op de fiets, er zijn overal fietspaden en de reisleidster had een prima deal geregeld voor fietsenhuur. De excursies naar de eilanden waren ook een belevenis, het is heerlijk op een boot met het warme weer. Maar wat de reis zeker tot een groot succes maakte was het enthousiasme en de professionele ondersteuning van de reisleidster. Ik zal voor mijn volgende vakantie zeker als eerste gaan kijken bij het aanbod van Villa Vibes.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Kos 25 juni

Eerste kennismaking met dit concept. Top geregeld allemaal!

Niet twijfelen, gewoon doen!! Vooral Mylos Beachclub is helemaal top! Overdag voor het strand en in de avond en nacht om te dansen. Heerlijk eten en drinken. Echt genieten daar. Kos is een fijne bestemming!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Kos 25 juni

Heerlijke week gehad met mooie, gezellige en zorgzame mensen

Na lang wikken en wegen uiteindelijk de gedurfde stap genomen en een singlereis geboekt, met knikkende knieën, overladen van zenuwen naar schiphol. Daar opgevangen door een zonnestraal van een reisleidster en mooie groep mensen die al snel zorgen dat je je veilig voelt waardoor je zenuwen snel wegebben. Ik heb een heerlijke week gehad, veel mooie gezellige zorgzame mensen mogen ontmoeten die je accepteren zoals je bent en mooie ervaringen opgedaan. De warmte en geborgenheid binnen de groep was heel mooi om te mogen ervaren! En vooral onze super reisleidster Afke! Wat heb ik een bewondering voor haar! Ik heb het super gehad en ben weer thuis met hele mooie herinneringen en nieuwe contacten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Kos 25 juni

Ik vind VillaVibes een goede, gedegen en volwassen organisatie.

Super gezellige week gehad met likeminded singles op Kos. Beachclub Mylos is een echte aanrader 🤩

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Kos 25 juni

Diversiteit in de groep maakt dat er voor iedereen wat te vinden is

Iedereen die twijfelt, niet doen gewoon boeken en meegaan. Diversiteit in de groep is groot en varieert van druk/ondernemend tot rustig/beschouwend. Voor iedereen is er plek en iedereen vermaakt zich goed. Geen datingvakantie maar er is wel ruimte om te daten. Laat je verrassen door de sfeer en het vakantiegevoel.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Kos 25 juni

Een reis om van te genieten!

Mooie boten, zeilen, mooie tochten, eilanden, goed aanleg mogelijkheden, leuke havens en een groep mensen die elkaar wil leren kennen. De enige niet beïnvloeden variabele is het weer. Maar ook daarmee hadden we geluk. Opmerking van mij op de terug weg : het is een vakantie van rond de 1000 euro, maar als je de foto's later laat zien geloven ze je ook als het een reis van 10.000 was. Net als in een film , top kwaliteit!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zeilvakantie Griekenland 13 juli 2019

Geweldige ervaring. Net als mijn vorige VillaVibes vakanties een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Aan werkelijk niks ontbreekt. Men probeert er alles aan te doen om het zo fijn mogelijk voor je te maken. Ik ben jullie zeer dankbaar en ga vast nogereens met jullie mee.

Zeer unieke ervaring, ik viel van de ene verassing in de andere.

Super mooie dingen gezien en gedaan. Heel goed georganiseerd.Niet twijfelen om te boeken, ik krijg kippenvel van mooie ervaring wanneer ik het deel met mijn vrienden.

Supervakantie...!

Supervakantie...!

Gewoon doen! Fantastische ervaring !

Gewoon doen! Fantastische ervaring !

Een ongelofelijk positieve ervaring.

Al bij het vliegveld werden we goed opgevangen en konden we met elkaar kennis maken. De groep werd gedurende de week steeds hechter en de schippers deden erg hun best om het ons zoveel mogelijk naar de zin te maken.. het voelde als een sprookjesreis.. erg mooi!

Iedereen heeft aandacht voor elkaar

Iedereen zit in hetzelfde "schuitje" en heeft aandacht voor elkaar. Vanaf het eerste moment genoten van de reis , het zeilen , de mooie baaien en eilanden , de diversiteit van mijn reisgenoten en de leuke contacten. Veel gelachen en gefeest. Deskundige schippers en reisleiding. Het blijft improviseren op een kleine ruimte van een boot met beperkte sanitaire voorzieningen als.bv douche. In de havens zijn deze ook niet altijd aanwezig maar is er wel vaak de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding in een hotel te douchen.

Gooi die twijfel overboord en boek deze reis!

Het is goed georganiseerd! Een geweldige ervaring Een week lang op een mooie boot met ervaren schippers zeilen, zwemmen en lekker eten, gezellige mensen, mooie baaien en leuke haventjes en vooral heel veel plezier. Ik heb nog nooit zoveel gelachen in 1 week! Gewoon doen!

Zeer goede organisatie en afwisseling in programma.

een prachtige reis: je komt op de mooiste plaatsen. De zeilreis is zeer goed georganiseerd: verveling bestaat niet, wil je even wat rust? Geen probleem, ook dat kan! Op één week leer je echt alle medereizigers kennen. Een beetje avontuurlijk aangelegd zijn, is wel een must: je leeft tenslotte met 9 mensen op een heel kleine ruimte. Maar ik zou meteen weer aan boord gaan!

Was goed geregeld en erg leuk!

Ik was bang dat het echt op daten gericht zou zijn maar dat was gelukkig helemaal niet zo

Zoals altijd weer een topvakantie gehad met VillaVibes.

Zoals altijd weer een topvakantie gehad met VillaVibes. Erg gezellige leuke groep mensen. Onwijs veel gelachen. Busreis was ook heel goed te doen. En surfen wordt mijn nieuwe hobby! Vind t fantastisch! Ik boek snel weer een surfreisje via VV!

• Over welke reis geef je een beoordeling? GolfsurfVibes Mimizan 6 juli

De eerste keer VillaVibes was een mooie ervaring. Vanaf het moment dat de mail binnenkwam met de groep, begon de gezelligheid. Eerst ervaringen delen en reisgenoten zoeken, daarna begonnen de grappen... Het is mooi om te zien hoe 30 individuen binnen een dag al als groep fungeren. De organisatie was helemaal op orde, ook als er iets mis ging werd het snel opgelost zonder dat het de pret drukte.(hulde aan reisleider Nick!). De week draaide om surfen, maar iedereen was vrij om zelf een eigen plan te trekken. Voor de groep uit de golven of yoga opzoeken, doen! Een dagje strand hangen of uitbrakken bij het hotel, ook doen! Wat me vooral is opgevallen is het respect naar elkaar: Doe waar je zin in hebt en zoek de groep op waar je dat wil. Oh, en mocht je het willen weten - zowaar ook een date aan de vakantie overgehouden. Maar... Nu ik er over nadenk geeft dat een dubbel gevoel, want als dat goed gaat, kan ik volgende keer niet meer met VV mee! ;-)

• Over welke reis geef je een beoordeling? GolfsurfVibes Mimizan 6 juli 2019

Topweek. Leuk plaatsje en fijne locatie hotel. Organisatie VillaVibes was ook weer super.

Het leukste van single zijn is dat je met VillaVibes op vakantie kan gaan! Er is voor iedereen wel een passende reis en je ontmoet altijd leuke mensen waar je een klik mee hebt. Deze reis is voor VillaVibes begrippen wat minder luxe, dus als je het niet erg vindt om wat minder luxe te hebben twijfel dan niet langer en boek direct. Hou je toch van wat meer luxe, kies dan 1 van de andere reizen uit.

• Over welke reis geef je een beoordeling? GolfsurfVibes Mimizan 6 juli 2019

Super, zeker als je nog geen golfsurf-ervaring hebt. Ook après-surf dik in orde!

Als je een actieve vakantie wilt ben je met deze reis aan het goede adres, zeker ook zonder golfsurf ervaring. De après surf is ook meer dan goed voor elkaar! De beach party was onbetaalbaar, lekker met je voetjes in het zand dansen tot de zon onder gaat.. De yoga was ook zeer welkom voor de vermoeide spieren na het surfen en de trip naar San Sebastian is ook zeker de moeite waard. Heerlijk tapas gesmikkeld!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? GolfsurfVibes Mimizan

Lekker eten en een goede leiding.

De kok en (vooral de) kokkin waren zeer goed. De kook cursus vond ik leuk. Voor mij was de GPS tocht een leuk evenement, want daar had ik toch wel een paar keer samen met de groep erg moeten lachen. De sfeer in de groep was gedurende het hele weekend zeer goed te noemen en dat van mensen , die mekaar niet van te voren al kenden!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Villa Vechtdal 12 Juli

Topreis

Topreis! Heel goed verzorgd, superfijne accommodatie met zwembad en yogales, echt goede surfles en Ericeira is een mooi authentiek vissersplaatsje met leuke restaurants en barretje, je kunt een fiets lenen bij de accommodatie dus bent zelf flexibel om het centrum in te gaan, er is voldoende tijd om naast het programma even zelf op pad te gaan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? GolfSurfVibes Ericeira - 22 juni

Spannend maar erg leuk

Het is best spannend om alleen op reis te gaan, maar iedereen zit in datzelfde schuitje! Iedereen zoekt elkaar dus als binnen no-time op en het is heel makkelijk vrienden (of flirts of liefdes) maken!

• Over welke reis geef je een beoordeling? GolfSurfVibes Ericeira - 22 juni

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.