Actie, sportiviteit en avontuur

Als je houdt van actie, sportiviteit, avontuur dan moet je zeker gaan: je ervaart de prachtige natuur (vulkanen, geisers, de uitgestrektheid), je doet spectaculaire dingen zoals ijsklimmen, een tocht met de snowscooter, wandelen door ijsgrotten en lopen over de gletsjer), je ontmoet bijzondere mensen en een reisleidster vol inspiratie.

• Over welke reis geef je een beoordeling? IJsland - 5 oktober

wel / gezellig, leerzaam, veel plezier, fun

wel / gezellig, leerzaam, veel plezier, fun

Mooi weekend

Het was een mooi weekend met leuke activiteiten, lekker eten en drinken, een heel enthousiaste crew, en gezellige mede-gasten. Zeker aan te raden.

Ontzettend spannend

Het was ontzettend spannend om de eerste keer op singleweekend te gaan. De crew en andere gasten waren zo leuk dat ik binnen 5 minuten de zenuwen kwijt was. Het was een ervaring om niet te vergeten! Ik ga zeker nog een keer mee op weekend.

F A N T A S T I S C H E week

Woooow wat een F A N T A S T I S C H E week, kiten bij Elements, chillen bij hotel Ocean View, clubben bij Aurora, karaoke bij de Peanut Bar....en voor een paar euro in de TukTuk heel El Gouna rondcrossen. In de week dat wij er verbleven was er Filmfestival en voldoende reuring, druk op de terrassen en bij de barretjes..deze zijn er veeel...lekker levendig en fraai vormgegeven dorpje. Maar het gaat uiteindelijk om het leren kiten. In groepjes van 2a3 pers ga je met je eigen instructeur aan de gang om jou op het board te krijgen, het is zeker niet makkelijk maar wel fantastisch als het eenmaal lukt. Je kan lekker eten bij Elements en ff chillen tussen de lessen, leuk opgezette strandtent met alles dat je nodig hebt. Het hotel is heerlijk, het zwembad zul je nauwelijks zien als je t goed doet...Op de rustdag hebben we een mooie trip gemaakt met Catamaran Ocean Diva sailing tours, zeilen, snorkelen, lunch, chillen op het dek, zeker een aanrader (€50,-). Ga zeker ook clubben bij Aurora, openlucht club, high class. Tips: Afhankelijk van temp. geheel of half wetsuit, stevig surfschoenen (scherpe stenen en schelpen), pet, bril, goede zon protectie met name lippen ed, voor het kiten. Get the power (in your kite)!!

Ik heb genoten!

In een week van waterstart naar jumps. Deze sport is top! De leuke groep mensen maakte dit avontuur compleet. Ik heb genoten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? KiteVibes El Gouna - 17 september

Heel leuk om met andere mensen deze ervaring te delen.

Als je iets nieuws wilt leren in super mooi weer maar niet alleen, boek deze reis! Onwijs gezellig om met een groep te leren kitesurfen. Door het aantal dagen achter elkaar en vele uren boek je super snel progressie, sneller dan in Nederland.

Echt een aanrader

De golfsurfvibes reis is echt een aanrader als je wilt leren surfen en ook lekker van de zon wil genieten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Golfsurfvibes Ericeira - 14 september

Super vakantie

Twijfels om deze reis te boeken moet je direct overboord gooien! Super vakantie gehad! Leuke groep mensen, verblijf in een enorm relaxed surf house. Surflessen zijn top geregeld! En midden in de week naar Lissabon is ook écht ontzettend leuk!

Mensen uit het hele land

Het is een leuk en interessant reis. Het is leuk om mensen van het hele land te ontmoeten. Luisteren naar interessant levens en werkervaringen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk 29nov

Bijzonder gebouw

Leuk plek en bijzonder gebouw. vrijdagavond rijden is geen pret door alle files.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 22 november

Ontspannend

Even uit de dagelijkse sleur op een hele ontspannen en goed passende manier!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 22 november

Geen rede om niet mee te doen

Als je alleenstaand bent en je kan het je veroorloven is er eigenlijk geen reden om NIET mee te doen aan een weekend ;-) De meeste deelnemers komen alleen, dus iedereen beleeft het voor het eerst. Hoeveel contacten je legt, interessante gesprekken je voert, en afspraken je na het weekend maakt bepaal je vooral zelf. Niets moet, maar als je in bent voor een feestje vindt je altijd gelijkgestemden. En slapen doen we later wel weer ...

Jammer

Jammer dat het zo lang geduurd heeft voordat ik de stap durfde te nemen.. Vond het zo spannend, maar toen ik binnen kwam was het gelijk alleen nog maar leuk, lekker leukst!!!

eye-opener

Een echte eye-opener. Zo veel gezellige, leuke, interessante mensen! En iedereen komt zonder al te veel verwachtingen, met veel positiviteit en zin om er een leuk weekend van te maken. Echt top!

Doen!

Ik zeg DOEN. Gewoon een keer een weekend boeken bij Villa Vibes. Tuurlijk is het de eerste keer spannend maar dat is het voor iedereen. Ik ben nu een aantal keer mee geweest en geniet van de leuke ontmoetingen, alle leuke activiteiten en het heerlijke dansen 's avonds. Ik kom altijd moe maar heel voldaan en vol goede energie terug. Echt een aanrader.

Echt een aanrader

Voor een -vrij- gezellig weekendje weg is VillaVibes een echte aanrader! Gezellige nostalgische accommodatie, leuk gemêleerd gezelschap; goede keuken met fijne gastvrije medewerkers.

Leuke mogelijkheden

Weekendje weg met een grote afwisselende groep en leuke mogelijkheden voor activiteiten. Prima randvoorwaarden om dit naar jouw wensen en mogelijkheden in te vullen. Van spelletjes, wandelen, mountainbiken tot aan dansen en escaperoom. Je doet wat je leuk en gezellig vindt samen met anderen.

Super weekend

Super weekend gehad, met veel leuke mensen. Ieder gesprek is weer anders en leuk. De eerste avond nog een beetje onwennig. Maar dat is zo omgedraaid dat je je op je gemak voelt. Niets moet, alles mag. De crew is open en luistert naar eventuele verzoeken en gaat dit dan regelen. Een aanrader!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 15 november

Zou het zo opnieuw doen!

In een ongedwongen, gezellige sfeer kan je toffe singles leren kennen. Het was goed georganiseerd, overheerlijk eten, leuke activiteiten en fijne vibes. Het was wel intens (lees: weinig slaap en veel volk), maar ik zou het zo opnieuw doen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 8 november

Echt heerlijk, ook voor iemand die introvert is

Een weekend weg met VillaVibes is echt heerlijk. Van tevoren twijfelde ik omdat ik vrij introvert ben en niet zo'n feestbeest. Maar dat bleek geen enkel probleem! Overdag zijn er genoeg momenten waarop je je kan terugtrekken (ook als je aan alle activiteiten meedoet) en je kiest zelf hoe lang je bij 't feestje aanwezig bent. Ik voelde geen enkele druk en vond heel makkelijk aansluiting bij de ontzettend diverse groep mensen, zowel uitgesproken types als rustige nerds ;) Wat men gemeen heeft is dat iedereen openstaat voor nieuwe mensen en een gezellig weekend wil hebben!

Ik mis het zo!

Ik raad deze vakantie zeker aan. Enorm genoten. Veel nieuwe leuke mensen leren kennen, leuke activiteiten gedaan, lekker gefeest, heerlijk gegeten. Ik mis het zo! De crew was ook top! Hadden echt plezier in het werk en stonden gelijk voor je klaar als je ze even nodig had. Echt een aanrader.

Echt een aanrader!

Ik heb echt een fantastisch weekend gehad! Een week later denk ik er al met heimwee aan terug. De crew was echt top, heel betrokken en behulpzaam en ze creëren natuurlijk een hele goeie sfeer! Ook de villa, de locatie, de activiteiten en het eten waren top. Echt een aanrader!

fantastisch weekend

Ik heb lang getwijfeld of ik zou inschrijven voor een weekend vechtdal. Met een klein beetje gezonde spanning vertrok ik op vrijdag naar de villa. Alleen het ontvangst al, zorgde voor een fijne binnenkomst. Het was een fantastisch weekend en ik zou het zeker aanraden.

Al mijn verwachtingen overtroffen

Het weekend in Vechtdal overtrof al mijn verwachtingen. De villa was een fijne accommodatie en vanaf het eerste moment deed de crew er alles aan om het ons naar ons zin te maken. Verder voor ieder wat wils. De epische feestjes staan in mijn geheugen gegrifd.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.