Fantastisch weekend

Fantastisch weekend met mooie mensen en goede sfeer, was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen - 13 december

Veel lol

Grote groep waar altijd wel mensen zijn waar je een klik mee hebt en mensen die op jou niveau kunnen skiën. Dat is een erg goed uitgangspunt om fanatiek te kunnen skiën en veel lol te hebben.

Echte aanrader

Een echte aanrader ( ik wil weer terug ) Goede ligging sneeuwzeker, mooi groot skigebied dichtbij het dorp en liften Een super knus verblijf alles onder een dak met alleen "Villa Vibers" van alle gemakken voorzien , wellness en apres ski bar aan toe

Altijd wel soulmates

De groep is zodanig groot, dat er altijd wel een paar soulmates tussen de vakantiegangers zitten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Lech - 21 dec

Single zijn was nog nooit zo leuk!

Voor de 4e keer alweer ben ik mee geweest... Zegt volgens mij wel genoeg toch! Snow Vibes, vergeet op de pistes lekker alles om je heen, maak veel plezier met je andere reisgenoten, met een lach en heel soms een traantje. Geniet van al die fijne mensen om je heen en ik weet zeker dat je na de tijd denkt: waarom heb ik dit niet eerder ondernomen!

Met gelijkgestemden op pad

Een vakantie waarbij je met gelijk gestemden plezierig op pad kunt onder begeleiding van een erg gemotiveerde crew. De begeleiding van de crew op de piste is een absolute plus ten opzichte van andere reisorganisaties en is voor mij een grote plus.

Voor herhaling vatbaar

Een ontzettend leuke en actieve vakantie en zeker voor herhaling vatbaar. Goede organisatie, fantastische crew en leuke nieuwe mensen ontmoet! Niks is te gek en alles wordt goed geregeld.

Genieten

Ik zou een vakantie met Villa Vibes zeker aanraden. Je leert veel nieuwe mensen kennen. En binnen een groep van 40 personen, zijn er altijd wel mensen waar het mee klikt. Alles is goed geregeld, zelf hoef je alleen maar te genieten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sauze d'Oulx - 21 dec

Echt een aanrader voor iedereen

Na vorig jaar voor het eerst mee gegaan te zijn en na lang twijfelen toch maar weer mee gegaan naar de zelfde plek en ook tijdens kerst. Was het echt de moeite waard, ik heb een super week gehad. Leuke mensen leren kennen, geweldig geskied. Mooie feesten gehad, maar ook gewoon lekker rustig een spelletje gedaan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Sauze d'Oulx - 21 dec

Alles wordt voor je geregeld

Een weekend Ardennen is altijd leuk, maar met Villavibes nog leuker. Je hoeft je nergens zorgen om te maken, want alles wordt voor je geregeld. Eten is top, activiteiten waar je vrijblijvend bij kan aanhaken en altijd is het gezellig. Een tip van mij: het is een intens weekend (ook door het weinige slapen), dus wat rust tussen de snacks en het diner is geen overbodige luxe.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen - 18 oktober

Ondanks het weer een geweldig weekend

Weekendje naar de Ardennen geweest, zeer sfeervolle en karakteristieke accommodatie. Helaas zat het weer niet mee, maar ondanks dat een geweldig weekend gehad!

Fantastisch weekend

Als Belg ondergedompeld worden in een warm Hollands en herfstig bad in de Ardennen. Er zijn minder toffe dingen in het leven ! :)

Laat je verrassen

Laat je verrassen door op stap te gaan met gelijkgestemde singles! Gewoon doen!!

Je maakt direct contact

Ardennen singleweekend is een aanrader. Omgeving erg mooi, leuke aktiviteiten en je maakt direct contact met veel singles.

Voelt als een week weg

Het gevoel dat je een week weg bent maar in werkelijkheid is dat 2,5 dag.. met een grote groep mensen die openstaan om kennis te maken met anderen..

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen - 18 oktober

M'n eerste ervaring met VV was super

Er heerst een hele ontspannen sfeer! Daar waar ik van te voren en bij binnenkomst even dacht: "oké, heb ik wel een klik en met wie ga ik dan kletsen" was dat na 2 min al voorbij. Ik heb ontzettend gelachen, verbinding gevoeld, veel nieuwe leuke en interessante mensen ontmoet. En ja, er zitten ook mensen tussen die je niet zo liggen, maar dat is prima,. Ik heb gemerkt dat iedereen z'n mensen wel weet te vinden en waar je geen klik mee hebt zie je ook minder. Het was een leuk en gevarieerd programma maar de slingers van het feest hang je nog altijd zelf op!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk - 11 oktober

Veel lol gehad

Heel leuk om andere mensen te ontmoeten en samen leuke dingen te ondernemen en vooral veel lol te hebben! En dat ook nog eens fantastisch verzorgd.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk - 11 oktober

Top vakantie zoals altijd

Super leuke reis met veel actieve excursies. Gezellige groep. Top vakantie zoals eigenlijk altijd bij VillaVibes

Nog mooier dan gedacht

IJsland was nog mooier dan ik me had voorgesteld. De reis gaat langs vele mooie plaatsen, met genoeg tijd om dat allemaal op de gevoelige plaat vast te leggen. Watervallen, vulkanen, lavavelden, zeehonden, gletsjer en geisers, alles komt voorbij tijdens deze rondreis. Fijn dat de groep niet zo groot was, daardoor gezellig kletsen tijdens de busreis. Programma met verschillende activiteiten. Enthousiaste reisleiding, die alles goed onder controle had. Kortom een geweldig mooie en gezellige vakantie. Aanrader!

Aanrader!

Dansen dansen op de reggae beat, dansen dansen tot je het noorderlicht ziet

• Over welke reis geef je een beoordeling? IJsland - 19 oktober

Super reis, door een schitterend landschap met zeer leuke excursies.

Mooie reis gehad

Ben je een liefhebber van bergen, vulkanen, watervallen en geisers. Houdt je daarnaast van afwisselende en soms uitdagende activiteiten en ben je niet bang voor een beetje kou, dan is deze IJslandreis zeker iets voor jou.

• Over welke reis geef je een beoordeling? IJsland - 12 oktober

Wauw!

Wauw! Wat een fan-tas-ti-sche reis was dat! Het prachtige ruige IJsland met zowel zon, regen, wind en ijs... Lekker veel laagjes aan doen en thermo-ondergoed mee ;-) We hadden een eigen busje met chauffeur en werden elke dag naar de prachtigste plekken gereden. Veel ruimte voor overleg en opties (en een ad hoc reserveplan wanneer de boot vanwege storm niet kon varen), zodat zowel degene met een normale als wel een mega goeie conditie mooie dingen kon zien en ondernemen. De fijne kleine groep van max. 20 personen maakte deze reis extra speciaal! Je leert iedereen goed kennen, doet leuke contacten op en hebt samen veel lol en goeie gesprekken! Het eten was heerlijk, de spa en hottubs ook. En vooral Hotel Á was een pareltje: een super sfeervol plekje in de middle of nowhere, waar je vanaf je bed begroet werd met de zonsopgang (+ lieve hotelhond) en waar we 's avonds al blauwbekkend (en onder het genot van wat goeie drank en kruidnootjes) het noorderlicht hebben gezien!!! Echt een plek waar je ook als groep dichter bij elkaar komt. Kortom: passend tempo, voldoende afwisseling in het programma, diverse opties, mooie verblijfslocaties en een perfecte groep+reisleiding! Ik ga nog even nagenieten!

Fantastische reis

Fantastische reis met een heel afwisselend programma waarin je in een week tijd ongelofelijk veel hoogtepunten van IJsland ziet. Gewoon doen en laat je verrassen door dit waanzinnige land!

• Over welke reis geef je een beoordeling? IJsland - 5 oktober

Ik ben blij dat ik ben gegaan

Dit is zo’n vakantie die op vele bucketlisten staat. Zo ook bij mij. Nadat ik twee jaar geleden al de Lapland reis heb gemaakt met VillaVibes wist ik dat de zaken die geregeld kunnen worden goed dan wel erg goed zijn geregeld. Andere zaken moet je maar afwachten. Er was even spanning of het vliegtuig wel zou gaan maar daar begon ons geluk. We vertrokken zelfs met een minimale vertraging. Door het strakke schema wordt er veel gevraagd van de reisleiding maar weinigen zullen gemerkt hebben dat ze deze reis flink aan de bak moest. De tweede gelukstreffer die wij hadden was de groep. Doordat de groep wat kleiner is dan bij een wintersport (40-70personen) leer je elkaar sneller en beter kennen. Hoe dit is uitgewerkt had ik van te voren niet durven dromen. Waar ook weinig invloed op uitgeoefend kan worden is het weer. Waar de meeste van ons uitgingen van veel regen hadden wij weer veel geluk. We hebben meer last gehad van het water van de watervallen dan uit de lucht. Wat overbleef was veel zon en prachtige wolken voor de mooiste plaatjes. Neem de zon, het blauw van de lucht en de wolken en neem daar het geweldige landschap met zijn watervallen, geisers, bergen, kusten, hoofdstad (ook die is het bezoeken waard), etc. bij en je bent verkocht. Wij hadden dan ook haast de perfecte omstandigheden voor de meest geweldige excursies. Hoe vaak kan je snorkelen in “ijswater”? Of met een sneeuwscooter over een gletsjer rijden (en verdwalen)? Natuurlijk zijn er kanttekeningen te plaatsen over de duur van de excursies maar de ervaring maakt dat je dit snel vergeet. Ook zo’n meevaller was de reistijd in de bus. Doordat de bus niet helemaal vol zat hadden we ruimte genoeg. De wegen waren prima (zeker als je het vergelijkt met België, je reist ook veel over gravel wegen) en de afstanden niet te groot. De hotels waren afwisselend van heel erg sfeervol en goed tot prima voor een overnachting van 4uur.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.