Het is geen dating club, hoewel er wel leuke en mooie contacten kunnen ontstaan

Villa Vibes vakanties zijn zeker een aanrader voor iedereen die gezelligheid en aanspraak wil in een groep gelijkgestemden. Het skiën en apres skiën met elkaar was superleuk. Het is geen dating club, hoewel er wel leuke en mooie contacten kunnen ontstaan

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg - 1 feb

Een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen.

Ik raad deze vakantie aan vanwege de gezellige groepssfeer, de gelijkgestemdheid, de redelijke verhouding tussen mannen en vrouwen, de voortreffelijke accommodatie en de kwaliteit van de crew. Een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen.

gezelligheid en skiën.

Tijdens deze perfect verzorgde reis kun je zelf kiezen met anderen of alleen te skiën of andere activiteiten te ondernemen. Het hotel, het skigebied, de service, de reisbegeleiding zijn gemotiveerd en prima. En de skisafari's zijn inbegrepen. De andere leden van het reisgezelschap zijn op elkaar afgestemd en delen dezelfde motivatie: gezelligheid en skiën.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg - 1 feb

Je hoeft dat dus allemaal niet te regelen. Heerlijk!

Als single is het onvermijdelijk dat je in het dagelijks leven allerlei zaken zelf regelt. Wat heerlijk om dan tijdens een vakantie zo verwend te worden! Van een heerlijk ontbijtbuffet tot aan super georganiseerde skisafari’s, Van een keurig verzorgde wellness die in het hotel tot je beschikking is tot en met een feest waar gedanst wordt tot de late uurtjes. Je hoeft dat dus allemaal niet te regelen. Heerlijk! De begeleiding van deze reizen is steeds in handen v zeer prettige mensen die niet boven de groep staan, maar met de groep mee op vakantie zijn

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg - 1 feb

Goed verzorgt en altijd weer met een toegewijde crew

Er zijn mensen die denken dat een single reis is voor desperate mensen die naarstig op zoek naar liefde zijn. Voor hen zou ik een VillaVibes weekendje adviseren om tot andere gedachten te komen. VillaVibes trekt vlotte ontwikkelde sportieve mensen aan en daarmee is het goed toeven. Alles mag ,niets moet. Goed verzorgt en altijd weer met een toegewijde crew die er net zoveel plezier in hebben als de gasten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg - 1 feb

Hele leuke reis die je absoluut als single kan maken

Hele leuke reis die je absoluut als single kan maken, met sportieve gelijkgestemde mensen. Een comfortabel hotel en prettige begeleiding van VillaVibes op alle terreinen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Kirchberg - 1 feb

in je joggingbroek aan tafel verschijnen!

Een geweldige reis, met spectaculaire ervaringen zoals wandelen bij -32 graden Celsius, skiën in het donker, husky sledetocht en vooral heel veel plezier!! Laat je hoge hakken maar thuis, bij deze reis mag je in je joggingbroek aan tafel verschijnen! 😉

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi - 26jan

Niets moet en alles mag.

Het prettigste aan Villa vibes vind ik dat er een ontspannen sfeer is tijdens de vakantie. Niets moet en alles mag. En alhoewel het single reizen zijn, er worden gelukkig geen rare spelletjes georganiseerd, zoals speeddates ofzo. Er wordt ook niet wanhopig gezocht naar een nieuwe relatie door de vakantievierders. De meeste mensen gaan mee met als voornaamste doel, vooral een fijne vakantie te hebben!

• Over welke reis geef je een beoordeling? LaplandVibes Levi - 26jan

Hotel was super.

Heb een top week gehad met Villavibes! Hotel was super.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach - 25jan

Fantastische reis in een mooi gebied

Fantastische reis in een mooi gebied met leuke activiteiten en super begeleiding, maar check dat het hotel ook alle faciliteiten biedt die je verwacht. Zoals bijvoorbeeld een gezellige lobby.

Zeker een aanrader.

Ik heb afgelopen week een top vakantie gehad. Heb leuke en gezellige mensen leren kennen. Ook de mensen van Villavibes zijn heel gezellig en organiseerde leuke dingen. Zeker een aanrader.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach - 25jan

Ideale setting om niet alleen op reis te hoeven gaan

Ideale setting om niet alleen op reis te hoeven gaan. Allemaal gelijk gestemde met dezelfde interesse. Daarnaast ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt tijdens de reis.

een top vakantie

Voor een top vakantie waar je volledig ontzorgd wordt en met leuke mensen op stap gaat moet je bij Villa Vibes zijn!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes Saalbach - 25jan

De reis was goed verzorgd

We waren met een ontzettend leuke groep en een enthousiaste staf. De apres-ski was regelmatig op een andere plek, en altijd erg gezellig en de feestjes waren meer dan geslaagd. Het hotel was schoon en comfortabel, en alles rondom de reis was goed verzorgd.

Vakantie van mijn leven

Levi Lapland was met recht de vakantie van mijn leven. We hebben zo veel meegemaakt, zulke mooie en bijzondere mensen ontmoet, de sfeer, de natuur en vooral het noorderlicht... En het mooiste van alles was om dit te mogen delen met een groep geweldige mensen en om gedurende de week hele bijzondere connecties te zien ontstaan. Een ervaring om te koesteren!

Alleen maar geluksmomentjes

Een week met alleen maar geluksmomentjes!! #maximaalgenoten #superuitzichten #geweldigland #helegavetours #leukemensen #hardgelachen #mooiegesprekken

Van alles te doen

Veel activiteiten, leuk dorpje, kan zelf makkelijk dingen regelen bv andere activiteiten.

Bucketlist

Jeetje mina, wat een prachtige ervaring was Lapland! Elke dag was er weer een mooie nieuwe ervaring; op de sneeuwscooter, een sprookjesachtige omgeving, het Noorderlicht is van de bucketlist, een husky-tocht, naar een ijshotel, rendieren, karten op ijs, prachtige wandelingen die met sneeuwschoenen aan hilarisch zijn. Ik heb enorm genoten van de groep en heel veel gelachen. Er was ruimte om bij anderen aan te haken of gewoon lekker even je eigen ding te doen. En lekker gegeten ;-) Een absolute aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Lapland

‘s nachts op northernlight hunting

Aanrader. Voor ieder wat wils! Van paardrijden tot zelf een route uitzetten met een sneeuwscooter en van lekker uit eten gaan tot het noorderlicht bekijken of ‘s nachts op northernlight hunting gaan :). Ook al ski je niet, toch mee gaan, er is zat te doen. Stappen in de avond kan ook gewoon :).

once-in-a-lifetime ervaring

Lapland is prachtig: magnifieke en goed georganiseerde reis vol eerste keren! Een misschien wel once-in-a-lifetime ervaring, die door het leuke afwisselende programma en toffe mensen langer had mogen duren. De fantastische reisbegeleiding was de kers op de taart! Kortom, aanrader is een understatement!

Lapland Doen!

Als je de kans krijgt om met VillaVibes naar Lapland te gaan....DOEN! Wat een fantastische reis met allemaal eerste keren die ik mijn hele leven zal koesteren. Grote dank aan onze reisleidster Simone die zeer betrokken was. Je hoefde maar een half woord te zeggen en ze had het al geregeld. En dan natuurlijk de groep....geen woorden voor....mooie mensen. Dankjewel VillaVibes voor deze ervaring. Tot snel!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Lapland

Ik zou het elke single aanraden

Ik zou elke single aanraden om in ieder geval een keer met Villavibes mee te gaan en te ervaren hoe het is om met een groep singles, met een gemeenschappelijke hobby of opvatting, een vakantie door te brengen. Ik las voor mijn vertrek een review dat iemand bijna single zou willen blijven om mee te kunnen blijven gaan. Deze mening deel ik.

Mijn 1e keer

Het was mijn eerste keer op een single reis. De openheid en betrokkenheid van andere gasten heeft mij geraakt en maakte dat er een bijzondere connectie ontstond. Een herinnering die bijzonder zal blijven.

Super vakantie

Supervakantie die ik iedereen kan aanraden want je gaat met een groep mensen op vakantie doe allemaal van skiën houden! Hoe leuk is dat!! Je skiet op je eigen ski niveau in een groep van ongeveer 8 tot Max 12 personen. Erg fijn. Alles is geregeld; elke ochtend ski safari’s met een gids. Gezamenlijk lunchen en apres-skiën. Alles mag naar niks hoeft. Ik zeg: boeken want het is een onvergetelijke ervaring. Even een week Me, myself and I. Zorgeloos. Je bent met gelijkgestemden. Iedereen wordt opgenomen in de groep. Zo gezellig. En lachen: heel veel lachen!!

Eenheid

Zou het wel aanraden omdat het organisatorisch klopt, je met alle ideeën mee mag doen zonder verplichting. Alle vakantiegangers hebben in de basis dezelfde interesses. Dat maakt een eenheid.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.