Ik heb de sfeer als heel fijn , relaxed en ongedwongen ervaren wat het tot een extra prettige vakant

Ik heb de sfeer als heel fijn, relaxed en ongedwongen ervaren wat het tot een extra prettige vakantie heeft gemaakt. Ik kan het iedereen die alleen op vakantie gaat aanraden

• Over welke reis geef je een beoordeling? Filzmoos 09-08

Een hele leuke single vakantie met gelijkgestemden, waar de positieve energie van af spat!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Filzmoos 09-08

Heerlijk weekje in de bergen van Filzmoos

Heerlijk weekje in de bergen van Filzmoos met Villavibes gehad! Alles klopte. Eerst kom je een beetje onwennig aan bij de eerste kennismaking met de groep, zeker met de corona afstand. Maar al snel is het heel relaxed en gezellig. Leuke mensen met allemaal hetzelfde doel. Hotel Wurzer is helemaal top! Netjes, heel schoon, geweldig ontbijt en diner en niet te vergeten zeer attente bediening. De wandelingen zijn heel goed te doen. Gelijkmatige opbouw gedurende de week. Goede Nederlandse gidsen. En alles in handen van reisleidster Renate, een toppertje! Ik had het getroffen met een hele leuke groep. Allemaal gezellige mensen. Lekker kletsen en plezier maken. Kan het iedere sportieve single aanraden.

Fantastische locatie.

Fantastische locatie. Genoeg te doen. Leuke groep mensen (crew en gasten). Zeer goed geregeld ondanks de Corona-beperkingen en andere tegenslagen, die niemand kan voorkomen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt 08-08

Dan kan ik kort zijn; het was top!

Dan kan ik kort zijn; het was top! Voor mij was de drempel behoorlijk, het was mijn eerste single vakantie. Maar ik ben zo blij dat ik die drempel genomen heb, nu ga ik zeker opnieuw boeken. De groep was geweldig en de crew idem.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt 08-08

Prima! Niks moet, alles mag.

Leuke week op vakantie in Nederland met VillaVibes. Leuke (sportieve) dagactiviteiten, lekker eten, feestje in de avond en vooral leuke mensen waarmee je vakantie viert. Ik heb nog wel eens de opmerking gehoord dat dit soort single groepreizen om daten gaat, maar dat is (voor de meeste mensen) niet het geval. Gewoon een leuke vakantie met anderen. En misschien dat je dan toch ook iemand speciaals ontmoet. Prima! Niks moet, alles mag.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt 08-08

Bij twijfel: gewoon boeken!

Wat een fantastische Summervibes bij kasteel Dé Berckt in Baarlo! Supersfeer, het eten is geweldig en hele leuke mensen leren kennen! De camping was net een festival terrein, met leuke jamsessies en zwembadjes om af te koelen (zelf mee genomen) . De sfeer op de camping was al aanwezig door een superviber die al 4 weken de Vibes te pakken had! Bij het kasteel elke avond kampvuur en verrassend leuke Silent Disco avonden. Deze week was zo bijzonder, dat wordt moeilijk te overtreffen volgend jaar! Bij twijfel: gewoon boeken!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt 08-08

Nieuwe mensen ontmoeten op en ontspannen manier.

Nieuwe mensen ontmoeten op en ontspannen manier. Van individu op vrijdag tot en groots groepsgevoel op maandag. Je eigen input maakt het een succes.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 7 augustus

Leuk, ongedwongen weekend met mensen met de zelfde mind-set: geen gedoe of verborgen agenda's, gewoon plezier maken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 7 augustus

Het was een heerlijk ontspannen weekend!

Het was een heerlijk ontspannen weekend. Alles is mogelijk qua activiteiten, je wordt daar heel vrij in gelaten. Het eten is heerlijk. Bij villavibes kan echt iedereen zichzelf zijn. Omdat de groep zo groot is kan je het altijd wel met een groepje mensen goed vinden. Bij onze groep maakte het niet uit bij wie je aanschoof, met iedereen was het gezellig! Zeker een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 7 augustus

Als je twijfelt dan zeg ik boek maar! Heel gezellig

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt - 01-08

Zeer gezellig, goede locatie, goede activiteiten en niks moet, alles mag.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt - 01-08

Wil je in contact komen met veel gelijkgestemden op gebied van activiteiten ondernemen, leeftijdscategorie, hoe men in het leven staat, dan kom je die op deze vakantie zeker tegen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt - 01-08

Super leuke week gehad met villa Vibes. Zou zo weer boeken!!

Super leuke week gehad met villa Vibes. Zou zo weer boeken!! Wat een gezelligheid met al die leuke mensen en crew erbij. Het eten erbij is perfect en er worden diverse activiteiten georganiseerd waar je aan kan deel nemen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt - 01-08

Mijn tweede reis via VillaVibes. Wederom een ontzettend leuke vakantie. Veel gezellige mensen, heerlijk eten, veel vrijheid. Overdag de mogelijkheid om mee te doen aan veel leuke (sportieve) activiteiten, maar ook prima om je eigen plan trekken, zelf naar een strandje of boekje lezen op de lokatie zelf. In de avond (silent) disco, spelletjes spelen, kletsen bij het kampvuur, pubquiz etc. Gegarandeerd dat er mensen zijn om een leuke vakantie mee te hebben, en misschien kom je wel iemand tegen waarmee het echt klikt. Zeker een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt - 01-08

Prachtige locatie, lekkere eten en leuke activiteiten. De omgeving is ook zeer prachtig.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt - 01-08

Leuke locatie met fijne crew!

Leuke locatie met fijne crew! Mijn eerste ervaring met Villa Vibes, maar verheug mij nu al op mijn volgende keer. Niet twijfelen, gewoon doen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 31 juli

Het is voor veel mensen die al jaren single zijn mogelijk om toch leuke trips mee te maken. Iedereen heeft hetzelfde en dat merk je ook aan de leuke en open gesprekken die er ontstaan. Ben nu voor 2-e keer geweest en beide keren was het leuk om mee te maken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 31 juli

Goede organisatie en info!

Goede organisatie en info ook vooraf! Goede facilitering van facebook, appgroep, carpoolen, snelle reacties. Goede verdeling m/v. Leuke plek! Op zich aardige crew en vol passie, alleen wat mij betreft kunnen jullie met net zoveel aandacht voor de corona regels toch in het begin iets meer aandacht besteden aan het elkaar leren kennen. Doordat het dansen nu wegvalt (wat ik begrijp), mis je echt een kans om op een leuke ongedwongen manier snel intuïtief af te tasten wie je van de hele groep nog wat beter wilt leren kennen en dat duurt nu dus veel langer (iig bij mij) en het is jammer als je er een stuk later in het weekend achter komt wie je goed ligt. Dus misschien zou dit al wat soepeler kunnen gaan door een spel op de eerste avond te doen of mss een pubquiz met veel muziekfragmenten, met wellicht 1 x wisseling van team om ook nog eens aan een andere tafel te komen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 31 juli

Heerlijk even weekend eruit in een mooie omgeving, waar leuke activiteiten zijn te doen.

Actief, sportief, gezelligheid en met leeftijdsgenoten

Actief, sportief, gezelligheid en met leeftijdsgenoten

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike&Bike Gerolstein 26 juli 2020

Wielrennen in de Eifel is fantastisch

Wielrennen in de Eifel is fantastisch

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike&Bike Gerolstein 26 juli 2020

Het lijkt je leuk. Je wilt boeken. Maar je vindt het toch een tikje spannend? Neem van deze ervaringsdeskundige aan dat je heel wat mist als je tóch niet boekt. Het is top!

• Over welke reis geef je een beoordeling? HikeBike Gerolstein 26 juli 2020

Het was weer een top weekend

Slagharen, daar kom je normaal niet. Je hebt er ook niets te zoeken, behalve de villavibes gezelligheid. Het was weer een top weekend, super leuke mensen en lekker eten. Fijne gesprekken en een dansje, met de nodige activiteiten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 24 juli

Wat een super leuke week

Wat een super leuke week. Sfeervolle accommodatie, heerlijk eten, mooie omgeving en een super leuke groep! De ingrediënten voor een fantastisch weekje Limburg!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes - 18 juli

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.