Ik ging nu een tweede keer mee met VillaVibes en ik heb er tweemaal ontzettend van genoten! Twee weekenden met een enthousiaste crew, nieuwe mensen, leuk gezelschap, plezante activiteiten, lekker eten en vooral veel lachen. Ik hou van Nederland en haar Nederlanders!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Villa Heuvelrijk 4 september

Ga mee als je leuke mensen wilt leren kennen en samen met anderen dingen wilt ondernemen. Ik heb altijd een leuk weekeinde bij VillaVibes. Vermoeiend vanwege slaapgebrek, maar ik kom desondanks met veel energie weer thuis. Wie weet heb je mazzel en zit die droompartner erbij, maar het nadeel is dat je dan niet meer mee mag.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Villa Heuvelrijk 4 september

Een fijne accomodateindienvan alle gemakken voorzien is. Goed te bereiken en de omgeving is prachtig

Een fijne accommodatie die van alle gemakken voorzien is. Goed te bereiken en de omgeving is prachtig. Een weekend waarin je je zeker niet hoeft te vervelen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Villa Heuvelrijk 4 september

Groesbeek is een top gebied om te mountainbike en te wandelen! De accomodatie was mooi ruim opgezet

Groesbeek is een top gebied om te mountainbike en te wandelen! De accommodatie was mooi ruim opgezet en er werd zoveel mogelijk rekening gehouden met corona.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Villa Heuvelrijk 4 september

Veel nieuwe mensen en iedereen heeft dezelfde intentie en dat is open staan voor elkaar en plezier maken met veel respect.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Villa Heuvelrijk 28 augustus

Bij twijfel, gewoon doen. Ben er echt even tussenuit geweest en mijn koppie leeg kunnen maken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Villa Heuvelrijk 28 augustus

Op een goed georganiseerde maar ontspannen manier samen zijn en activiteiten (niet verplicht) doen om nieuwe leuke en sociale mensen te leren kennen. Tussendoor tijd voor goede gesprekken, spelletjes en genieten van het samen eten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Villa Heuvelrijk 28 augustus

Super leuke week gehad, genoten van de mooie mbt ritten en de gezelligheid van de reizigers en reis

Super leuke week gehad, genoten van de mooie mountainbike ritten en de gezelligheid van de reizigers en reisbegeleider Erik.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike&Bike Gerolstein 23 augustus

Het is heerlijk om met gelijkgestemden een week te hiken/biken en veel plezier te hebben.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike&Bike Gerolstein 23 augustus

Afgelopen weekend ben ik weer met Villavibes meegegaan tijdens een singleweekend. Hoewel het voor aanvang soms nog even spannend is, verdwijnt deze spanning als sneeuw voor de zon door de hartelijke ontvangst van de crew en de enthousiaste medereizigers. In het programma is voor ieder wat wils en alle ingrediënten zijn aanwezig om er een leuke tijd van te maken!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes de Berckt 21 augustus

Top locatie vol met fantastische activiteiten, het kampeerveldje maakt het ook super gezellig

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes de Berckt 21 augustus

Voor ik de eerste keer mee ging met villa vibes was ik wat terughoudend . Wist niet wat ik kon verw

Voor ik de eerste keer mee ging met VillaVibes was ik wat terughoudend. Ik wist niet wat ik kon verwachten en of ik wel met iemand een klik zou krijgen. De eerste keer heb ik er zelfs 2 vriendinnen aan overgehouden. Ik ben nu voor de 2 de keer meegegaan en ik ben nog steeds erg enthousiast. Wil je een weekendje weg en andere mensen leren kennen en samen dingen ondernemen, dan is dit echt een aanrader. Niets moet en alles mag!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes de Berckt 21 augustus

Een vakantie met Villavibes is altijd geslaagd. Als je zelf met goede moet heen gaat. Kom je veel leuke enthousiaste mensen tegen. Iedereen staat open voor contact. Ik ben nu een aantal keer mee geweest en geniet iedere keer weer.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes de Berckt 21 augustus

Villavibes is de ideale mix van enthousiaste crew waarvoor niets teveel is, mooie locaties, goede organisatie én de persoonlijke aandacht die de puntjes op de i zet. Door het vrijblijvende karakter kun je het jezelf zo aangenaam mogelijk maken en een feest ervaren die je liever nog wat langer zou willen laten duren.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes de Berckt 21 augustus

Een groepsreis was alweer ff geleden, dus een beetje nerveus ging ik op pad. Nu is het VIllavibes a

Een groepsreis was alweer even geleden, dus een beetje nerveus ging ik op pad. Nu is VIllaVibes altijd top, en ja.. ook dit weekend. Locatie, de crew, de groep ... iedereen zo vriendelijk en relaxed. Aanbod activiteiten was enorm en gevarieerd. Oude VV bekenden ontmoet en nieuwe, geweldige mensen leren kennen. Dus, ik kijk nu al weer uit naar de Herfstvibes!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes de Berckt 21 augustus

VillaVibes is een gezellige professionele organisatie.

VillaVibes is een gezellige professionele organisatie. Alles is tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Zelfs als er iets mis gaat wordt het binnen no time opgelost. De locatie was super! Erg goed gekozen. Alles dichtbij elkaar en veel buiten. Samenstelling van de groep was super netjes. Evenredig verdeeld en binnen de beloofde leeftijdscategorie. Was een super geslaagd weekend. Op naar de herfstvibes!! Ondanks de Corona regels een top weekend gehad!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes de Berckt 21 augustus

Dit weekend was echt te leuk zo blijf je toch gewoon lekker singel

Dit weekend was echt te leuk zo blijf je toch gewoon lekker singel!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes de Berckt 21 augustus

Een heel laagdrempelige sfeer waar voor iedereen wel iets leuks te doen is.

Een heel laagdrempelige sfeer waar voor iedereen wel iets leuks te doen is.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes de Berckt 21 augustus

Heerlijk weekendje weg op een prachtige locatie met leuke groep singles, georganiseerd door een club die het altijd weer leuk weet te maken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes de Berckt 21 augustus

Wel het positieve VillaVibes gevoel gekregen, maar de accommodatie en groepsgrootte echt niet VillaVibes waardig!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes de Berckt 21 augustus

Heerlijk laagdrempelig, enthousiaste crew, vanaf eerste moment contact met iedereen ...

Heerlijk laagdrempelig, enthousiaste crew, vanaf eerste moment contact met iedereen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Summervibes de Berckt 21 augustus

Super om mee te gaan met een weekend van Villa Vibes.

Super om mee te gaan met een weekend van VillaVibes. Aan het einde van een weekend, ben je 1 grote familie en ga je elkaar nog missen ook. Leuk om met elkaar activiteiten en een hoop gezelligheid te beleven.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Vechtdal 21 augustus

Het weekend VillaVibes Vechtdal is een echte aanrader; veel afwisseling en keuzemogelijkheid in de sportieve activiteiten, fijne locatie met ruime kamers en schoon.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Vechtdal 21 augustus

Boek nu!

Boek nu! Je gaat geen spijt krijgen. Hoe spannend is het wel niet om in je eentje een vakantie met vreemde mensen te boeken? Die spanning was direct bij aankomst meteen verdwenen. We werden met open armen ontvangen en dat welkome gevoel is de gehele trip niet verdwenen. Een vakantie met Villa Vibes betekent: goed gezelschap, goed eten en uitstekende service van de crew. Een groot pluspunt is dat alles vrijblijvend is; doe wat je (niet) laten kan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ardennen 21 augustus

Lekker een weekendje er tussenuit met leefdtijdsgenoten gelijk gestemden.

Lekker een weekendje er tussenuit met leeftijdsgenoten gelijk gestemden. Zeker een aanrader als je nieuwe mensen wilt leren kennen en nieuwe activiteiten wil proberen, zoals het klimbos of mountainbiken

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ardennen 21 augustus

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.