Een heerlijke manier om als vrijgezel nieuwe mensen te leren kennen en wellicht aanstaande liefdE

Dit weekeind was geweldig! Als vrijgezel zeg ik: gewoon doen! Wellicht een beetje eng om ergens naar toe te gaan waar je niemand kent, maar dat is maar even. Allen gelijk gestemde en er gaat een wereld voor je open! Dus stap uit je comfort zone en ga! Je kan terplekke altijd even terug in je comfort zone, maar je zal merken dat dit niet nodig zal zijn! Kortom: Gaan!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Moordspelweekend Ardennen | 40-59 jaar

Alles mag, niets moet

Het was de eerste keer in bijna 18 jaar, zonder kinderen een weekend weg. Geweldig genoten, gezellige reisgenoten. leuke activiteiten naast het moordspel. De acteurs bleven in hun rol, zo leuk. Echt een aanrader.

Aanrader dus!

Na een tijdje single te zijn wilde ik wat leuks doen, vrienden waren druk, dus googelen naar activiteit voor singles dat weekend en kwam VillaVibes tegen. Compleet buiten m’n comfortzone maar toch geboekt en daar heb ik geen spijt van! Ik boekte een weekend in de Ardennen en trof daar een grote groep mensen aan waarvan je natuurlijk niet met iedereen een klik hebt maar de sfeer was erg open en goed en omdat de groep vrij groot is, zijn er altijd wel mensen met wie je wel klikt. Ik heb heel veel gelachen en goede gesprekken gehad, en zelfs nieuwe vrienden gemaakt.

Het was gezellig en leuke mensen.

Wel aan te raden. Moordspel is iets anders. Leuke mensen en contacten leggen. Lekker eten en goed verzorgd.

Heel toffe week

Voor het eerst mee met VillaVibes, maar wat heb ik een top week gehad! Ontzettend genoten van de hikes, waarbinnen je zelf je moeilijkheidsgraad kon aangeven. Verder komt iedereen single aan, waardoor het een groep is vol mensen die openstaan om nieuwe mensen te leren kennen: je bent niet alleen op vakantie. Bij ons was er een goede afwisseling man en vrouw èn verschillende persoonlijkheden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? HikeVibes Madeira | 25-45 jaar

Mooie en gezellige mensen ontmoet, fijne en gezellige reisleider en gidsen ervaren

Ik kan iedere single een reis met VillaVibes aanraden! De contacten die je opdoet met vreemde mensen, maar gevoelsmatig toch heel gelijkgestemd. De bijzondere bestemming en leuke activiteiten en verder het feit dat niets moet, maar toch heel veel mag! Kortom; Ik heb een bijzonder fijne ervaring gehad en geweldig genoten en bovendien is mijn wereld weer een stukje verder opengegaan! Bedankt voor een prachtige week!

• Over welke reis geef je een beoordeling? HikeVibes Madeira | 25-45 jaar

Super leuke week gehad met een toffe groep

Super leuke week gehad met een toffe groep. Hotel is fantastisch! Leuke mix tussen vrije tijd en activiteiten. Zeker een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Egypte | 25-45 jaar

Erg gezellige groep, 30 personen was precies goed voor deze reis.

Heerlijke week naar de zon met een leuke groep singles. Het maakt niet uit of je van een actieve vakantie houdt of meer wil relaxen. Alles kan alles mag. Veel leuke activiteiten zijn er mogelijk en er zijn altijd wel een gelijkgestemden in de groep te vinden om dit mee te doen. Je maakt nieuwe vrienden, en kijkt terug op een geweldige week.

Fijne week gehad

Top week in een fijn hotel! Goede mix van ontspannen en activiteiten. Deze vakantie is een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Egypte | 25-45 jaar

Leuk groep, heb er weer van genoten!

Hele mooie tijd gehad in El Gouna, heerlijk genoten van de winterzon, de groep en de activiteiten. Ondanks de reistijd is de trip naar Luxor het echt waard, en is een van de hoogte punten van de reis. Echt een aanrader.

Super leuke vakantie!

Afwisselende excursies en een gezellige groep. Ook zeker ruimte voor ontspanning en bekijk weer. Het was mijn eerste single reis. Als je twijfelt, gewoon doen! Er zijn altijd wel mensen waar je mee op kunt schieten en iedereen wil er een gezellige vakantie van maken.

Echt een topweek gehad.

Echt een hele fijne, leuke en gezellige week gehad. Hele leuke groep, waarbij iedereen wel met elkaar omging en iedereen ook van gezelligheid hield om een drankje te doen met elkaar in de avond. Met het eten ging iedereen ook iedere keer mee als dat paste in het programma. In het hotel is alles op en top geregeld. Super de luxe uitgebreid ontbijt, goed geregeld met glutenvrij, super relaxte sfeer, fijn zwembad, heel lief en aardig hotelpersoneel. De excursie naar Luxor was ontzettend gaaf en de boottocht met het snorkelen was echt leuk. Het hotel zit naast het stadje Downtown, waar verschillende eettentjes en winkeltjes zijn, maar verder is daar niet zoveel. Wij zijn op stap geweest naar Aurora en Irish pub en een keer waren we ineens onderdeel van een Tuctuc straatrace haha! Ik heb een ontzettend fijne week gehad, veel lieve en leuke nieuwe mensen leren kennen en een goede reisleider. Bedankt allemaal!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Egypte | 25-45 jaar

Voor mij de eerste keer een groepsvakantie!

Nog nooit eerder op groepsvakantie geweest, maar man man wat mega gezellig was dat zeg! We hadden een ontzettend leuke, relaxte groep, waar het humorgehalte hoog lag en waar we gezamenlijk leuke activiteiten mee gedaan hebben. Bijzonder dat je in een week tijd met onbekenden een band kan vormen en ook heel veel (persoonlijke) dingen met elkaar kan bespreken als je dat wilt. Zelfs ruimte voor een debriefing de laatste avond. Het hotel was super netjes, vriendelijk personeel, ruim zwembad, zeer uitgebreid (en gezond) ontbijtbuffet. Ik heb leuke activiteiten gedaan zoals, snorkelen, kajakken, kitesurfen, quad rijden door de woestijn en een boottrip bij zonsondergang. Alles samenvattend: absoluut de moeite waard!!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Egypte | 25-45 jaar

Zo fijne groep en reisleiding alle angsten om niet bij de groep te horen waren niet nodig

Zou deze reis zeker aanraden veel leuke excursies enkel wel vol programma als je alles doet van mij had hij beter 10 dagen kunnen zijn

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 30-49 jaar

Geweldige ervaring, met een super gezellige groep. Mooie locatie en bijzondere excursies.

Ben je single, wil je niet alleen op vakantie en ben je nieuwsgierig naar Afrika, dan moet je deze reis gewoon doen. Een geweldige ervaring, met de mogelijkheid om Afrika te leren kennen. Maar ook echt even genieten van een heerlijke zon vakantie, en leuke nieuwe mensen leren kennen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 30-49 jaar

De sfeer zat er gelijk goed in en de plek was super!

Een actief weekend vol gezellig kan je verwachten als je de trip naar Manoir-Ardennen boekt! Het is bij binnenkomst gelijk gezellig en vind snel aansluiting bij de anderen. Iedereen staat open voor contact. Er zijn diverse activiteiten te doen het weekend waarbij er zeker wel wat voor je tussen zit. Op de vrije momenten zijn er altijd wel mensen die zin hebben in een wandeling of een spelletje. De crew heeft wandelroutes beschikbaar en tijdens zo'n weekend wordt er echt goed voor je gezorgd! Het thema feest was geweldig en echt iedereen had wel een passend outfit aan en tot de late uurtjes werd er flink gedanst!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen-Manoir | 25-45 jaar

Was weer een heel gezellig weekendje weg, weer een hoop leuke mensen ontmoet

Laagdrempelige manier om mensen te leren kennen in een leuke setting. Ik heb veel leuke contacten gemaakt en een paar leuke vriendschappen aan mijn reizen met VillaVibes overgehouden! Bij een lichte twijfel zou ik gewoon gaan!!

Ik vond de groep niet zo leuk als het vorige weekendje Manoir, daar kan VV niets aan doen

Ik ben nu voor de 3e keer mee geweest op weekend, 1 x naar Heuvelrijk en 2 x naar Manoir. Het is iedere keer weer een verrassing hoe de groep is en of je een leuke klik met iedereen hebt. Zelf ga ik in februari komend jaar naar Egypte voor 8 dagen omdat de weekenden erg goed zijn bevallen. Ik kan iedereen VillaVibes aanbevelen omdat het echt een leuke groep mensen is iedere keer weer! Zo lang als ik single blijf zal ik met deze club op vakantie blijven gaan, I Love It!! Liefs Toine.

Een heel fijne en goed georganiseerde reis op een prachtig eiland

Een heel fijne en goed georganiseerde reis op een prachtig eiland. Viva Villa Vibes!

Leuke groep.

Je start als vreemden en kunt als een hechte club afscheid nemen. Actieve en informatieve vakantie op een prachtige eiland.

Iedereen in hetzelfde schuitje- vrijgezel

Iedereen in hetzelfde schuitje- vrijgezel

Alles was goed geregeld

Ik zou het zeker aanraden aan singels voor de leeftijd 60 plus

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 50-65 jaar

Ik heb over niets klagen! Zit steengoed in elkaar

De Smiling- coast olv Villa Vibes...een tóp aanrader!!! Béste reis ooit voor mij! En dat alles op 1 weekje!! Práchtig resort, méga organisatie !

Heel fijne vakantie

Geweldig land & accommodatie, prima excursies en reisleider. Voldoende mogelijkheden om zelf nog activiteiten te doen of een rustdag in te lassen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Gambia | 50-65 jaar

Top crew en prima aanbod van activiteiten.

In de geweldige heuvelachtige omgeving van Groesbeek een heerlijk weekend beleven met een groep gelijkgestemden. Ga mountainbiken of trek je wandelschoenen aan. Daag jezelf uit op Prison Island of probeer je de beginselen van de golfsport onder de knie te krijgen. Of ben je een wijnliefhebber en ontdek je de wijnen van de Groesbeekse heuvelen? En voor alles geldt niets moet alles mag!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk | 45-55 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.