Geweldig!

In 1 woord geweldig! Ik gooi Tinder weg, dit is zoveel fijner mensen leren kennen! En in een groep zitten altijd wel mensen waarmee je vibed:) Ik kom brak maar vol energie het weekendje weer uit.

Heerlijk weekend

Een welkome break, zeker in deze tijd. Het is super om nieuwe contacten aan te gaan, te genieten van het heerlijke eten en leuke activiteiten in groepsverband te doen! Het was de 2e reis met Villa Vibes, maar zeker niet de laatste. Dank aan de fantastische crew.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 25-39 jaar

Gezelligste weekend van mijn leven

Het was mijn eerste singlesreis en ik ging er erg benieuwd naartoe. En nu moet ik zeggen, het was totaal anders dan ik had verwacht en waarschijnlijk tot nu het gezelligste weekend van mijn leven. Alles was super georganiseerd, er waren heel veel leuke activiteiten maar er was niks verplicht. Door de grote groep met 50 mensen kan je prima je eigen ding doen en bijvoorbeeld ook een keer gewoon niks doen en er is altijd iemand met wie je een klik hebt. De crew was super leuk, gezellig, behulpzaam. De locatie is prachtig en de activiteiten waren erg leuk. Ik ga alvast kijken waar ik de volgende keer naartoe ga ;)

Leuk en gezellig weekend

Erg leuk weekend gehad in Villa vechtdal, het was de eerste keer, maar heeft zeker mij verwachtingen overtroffen. Leuke en gezellige mensen leren kennen, goede organisatie en leuke feestjes!

Heerlijke vakantie

Zeer gevarieerde en wisselende activiteiten in een mooie omgeving. Vrijheid in hetgeen je zelf wil doen en ondernemen in prettige sfeer en gezelschap van anderen, waarbij eenieder zichzelf kan zijn en heerlijk kan genieten van zijn vrije dagen en verblijf. Als kers op de taart fantastisch verzorgd eten, echt culinaire verwenning.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt 40-59 jaar

Nieuwe ontmoetingen, inzichten, een lach en een traan

Het is een echte aanrader omdat het was een fantastische week was vol nieuwe ontmoetingen, gesprekjes, inspiratie, inzichten, een lach maar ook een traan. Ik ben er rijker van terug gekomen. Gewoon doen dus!

Fantastische week

Ik heb een fantastische week gehad waarin ik veel leuke mensen heb ontmoet. De Berckt is een fijne locatie. De kamers zijn basic, maar dat is prima aangezien je voornamelijk buiten leeft. Er is een golfbaan op het terrein en je kunt in de omgeving goed wandelen en fietsen. Er worden voldoende activiteiten aangeboden en 's avonds is er altijd wat te doen (silent disco, pubquiz, spontane jamsessie). En dan het eten. Dat is van topkwaliteit. Complimenten voor Lennart en Jessica.

Top week gehad

Ik heb dit jaar weer een top vakantie gehad. Leuke mensen ontmoet, gelachen, lekker gegeten, leuke activiteiten gedaan en goede gesprekken gehad. Mentaal heb ik mijn batterij weer helemaal op kunnen laden.

Al jaren fan!

Van deze vakanties kom ik altijd ontspannen en helemaal opgeladen terug. En iedere keer met een paar nieuwe vrienden of vriendinnen. Hoewel ik bij Villa Vibes inmiddels bij de oudste leeftijdscategorie behoor, voel ik me tijdens zo'n vakantie juist altijd weer lekker jong en zorgeloos.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt 40-59 jaar

Veel leuke en sportieve activiteiten met leuke mensen

Gewoon boeken deze VV vakantie: heel veel leuke (sportieve) activiteiten (suppen, mountainbiken, waterskiën enz enz), super culinair eten, leuke mensen, je gaat hier een top vakantie hebben!!! Niks moet, veel kan - ja ook dansen met de silent disco! Erg ontspannen vakantie met alleen maar leuke mensen!

Echt op vakantie

Dichtbij maar wel echt vakantiegevoel.

Super gezellig

Een aanrader omdat je altijd gezellige mensen leert kennen als je daar voor openstaat. Niets moet en alles kan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt 40-59 jaar

Goed geregeld, iets te grote groep.

Topprestatie met zoveel mensen. Ik vond de groep wel iets te groot. Maar dat is persoonlijk. Ik vind de contacten dan te oppervlakkig worden

Leuke eerste ervaring

het concept zit leuk in elkaar en het klikte met elkaar. Zag er eerst wel tegen op om dit te doen maar lief en leed gedeeld

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt 40-59 jaar

De week is voorbij gevlogen!

Het was veeeel leuker dan verwacht. We hebben een topweek gehad. Leuke activiteiten, geweldig eten (alleen daarvoor moet je al heen gaan) en een geweldige sfeer, niks moet en (bijna) alles mag, en natuurlijk het contact met gelijk gestemden ! Zo leuk groepje gekregen we gaan elkaar binnen een week al weer zien!

Alles mag en niets moet

Gezellige en hele ontspannen week gehad op een prachtige locatie. Genoten ook van de kookkunsten van Jessica en Lennart.

Heerlijk gehad

Heerlijk loskomen van je werk, ontstressen, leuke gelijkgestemden, mensen ontmoeten in een mooie locatie met elke avond een fantastische diner.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt 40-59 jaar

Zo fijn om weer onder de mensen te zijn

Ga mee voor de gezelligheid en het goede eten. De rest is bonus. Tip: boek niet als je niet lekker in je vel zit. Dan kan je je best verloren voelen in een groep en sta je niet echt open voor contact. Juist dat contact geeft mij energie.

Geweldige week

Gewoon doen, omdat het kan. Nieuwe mensen, leuke gesprekken, veel plezier ben alles op jouw tempo met heerlijk eten..

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt 40-59 jaar

Je komt weer tot leven !

Erg leuk, afwisselend goed georganiseerd. Nog nooit zo fantastisch goed gegeten op een groepsreis als nu. Droeg essentieel bij aan het vakantie geluk.

Voor herhaling vatbaar

Summer Vibes in kasteel de Berckt is gezellig, goed georganiseerd en in een hele sfeervolle accommodatie. 2x geweest , zeker nog een keer voor herhaling vatbaar!!!

Verrassend en super gezellig

Ontzettend leuke week, waarin je veel mensen ontmoet en veel wordt gelachen en ondernomen. Ik heb er ook een aantal zeer leuke contacten aan over gehouden. Ik kijk nu al uit naar een nieuw uitje.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt 40-59 jaar

Goed geregeld, lekker eten, leuke activiteiten

Top week gehad! Leuke mensen, mooie gesprekken, veel gelachen, lekker gedanst, leuke sportieve activiteiten, prima accomodatie, heerlijk eten en alles goed geregeld.

De reis was fantastisch

Altijd leuke mensen, bijzondere reizen en goed geregeld

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatië 30-49 jaar

Fantastische week

Waanzinnig relaxte vakantie, met fantastische schippers. Enorm mooie locaties aangedaan, gezelligheid, feest, leren zeilen, vrij zijn, gevoel van leven. Even rekening houden met 9 man op een boot, privacy is er niet, dus flexibele en positieve houding is nodig! Dus bij twijfel; echt boeken!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatië 30-49 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.