Gezellig en goed georganiseerd

Leuke manier om in contact te komen met veel mensen in een relaxte sfeer. Goed verzorgd en georganiseerd. Groepsgrootte kan wat overweldigend zijn. Het is intensief door de vele contacten die je maakt, maar is er voldoende ruimte om je terug te trekken. Prachtige omgeving en toffe accommodatie.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen 25-39 jaar

Aanrader!

Bijzonder om te zien hoe je in een week van onbekenden naar een hechte groep mensen kan gaan. Er zijn mooie vriendschappen ontstaan. Rhodos zelf is prachtig en met toffe activiteiten was dit echt een heerlijke vakantie! Een aanrader!

Niets moet alles mag

Zeker een aanrader met mooi hotel met zwembad en uitzicht op zee en sunset uitzicht vanuit de roofbar. Overdag kun je kiezen uit diverse stranden met verschillende beachbars. 's Avonds kunnen lekkere terrasjes en restaurants bezoeken, maar ook zeker 's nachts de diverse (open lucht) disco's/nachtclubs, alles op loopafstand, tot in de late uurtjes als je wilt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Rhodos 30-49 jaar

Het was een heerlijke vakantie

Deze groepsreis is een echte aanrader. Rhodos is een prachtig eiland waar voor iedereen voldoende vermaak is. Je kunt elke dag deelnemen aan activiteiten of je rust pakken op het strand. Goede restaurants en goede uitgaansgelegenheden. Het reisgezelschap bestond uit 30 verschillende mensen wat een hele prettige dynamiek gaf in de groep. Nu heeft Villavibes mij ook nog eens perfect weten te matchen met mijn kamergenoot. Dit maakte mijn vakantie helemaal af!

Super fijne vakantie gehad

Een top vakantie gehad, fijne groep, veel optionele activiteiten, zodat je het zo actief kan maken als je zelf wilt. Je vindt altijd wel een paar vibers waar je een goede click mee hebt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Rhodos 30-49 jaar

Dit moet iedere single ervaren

Echt een geweldige week gehad. Een week op zee en in mooie havens en baaitjes, duiken vanaf de boot, enorm veel gezelligheid en gelach. Even over die drempel heen, maar man wat is zo'n week toch gaaf!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatië 25-39 jaar

Echt top geregeld!

Gewoon echt goed geregeld! Goede informatie van te voren en een topper van een reisleidster. Super gezellige groep en leuke herinneringen gemaakt samen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kos 25-39 jaar

Fantastische week gehad die mijn verwachtingen hebben overtroffen

Dit was de eerste keer dat ik ben meegegaan met een single reis en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Fantastische mensen leren kennen tijdens de reis, veel leuke activiteiten gedaan (waaronder quad rijden, boottochten, samen eten, karaoke, beach volleyball en een pubquiz) en een hele goede authentieke reisleidster die alles goed verzorgde en leuk mee deed met de groep!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kos 25-39 jaar

Dit had ik echt niet willen missen!

Bij twijfel absoluut doen! De ontmoeting op Schiphol voelt een beetje als je eerste schooldag. Maar dat gevoel gaat snel weg, want iedereen vindt het spannend, maar iedereen is er om plezier te maken. Niemand gaat er voor straf heen. Dat maakt het heel toegankelijk. Er zijn altijd mensen met wie het klikt! Ik heb echt een vakantie gehad om nooit te vergeten.

Fantastische vakantie!

Een reis met Villavibes is zeker een aanrader. De groep is erg leuk door de gelijkgestemden-garanties en je hebt al snel veel lol met elkaar. Er waren erg leuke activiteiten te boeken, maar zelfs als je zelf nieuwe ideeën had werd dit nog gewoon aan het programma toegevoegd. Je kan zelf kiezen waar je wel of niet aan deelneemt, dus niks moet en alles mag. De reisleidster (Marleen) was ook fantastisch, dus alles bij elkaar een fantastische vakantie!

Vrijheid blijheid

Het is als single een hele leuke manier om op reis te gaan en nieuwe mensen te leren kennen.

Boven verwachting leuk

Als recent single is een vakantie boeken nogal een ding; eigenlijk zou je samen gaan, je wil er graag even tussenuit maar in je eentje is ook maar alleen. En, wie smeert je rug dan in? Ik heb een tijdje nagedacht over het boeken van de Kos reis bij Villavibes; wat voor soort mensen gaat mee, en dan moet je ook nog een kamer delen met iemand die je niet kent. Wat als het niet klikt? Nu ik net terug ben van de reis kan ik alleen maar zeggen, die twijfel was nergens voor nodig! Mijn ervaring was boven verwachting, en dat heb ik van meerdere reisgenoten ook gehoord. Het klikte heel goed met de groep, je zit soort van in hetzelfde schuitje; graag een leuke vakantie willen maar een omgeving van settelende vrienden hebben. Allemaal een drukke of veeleisende baan, en behoefte om juist na het afgelopen coronajaar even af te schakelen. Het grootste deel van de groep wilde gewoon plezier hebben, lekker bij het zwembad/strand liggen en ‘s avonds de bar in. No pressure, doen waar je zelf zin in hebt, niks moet alles mag. Ik had 4 boeken mee, maar heb denk ik 10 bladzijdes gelezen omdat het telkens gezellig kletsen was. De week vloog voorbij, jammer dat het al voorbij is, maar ik weet zeker dat ik snel weer met Villavibes op vakantie ga!

Ideale vakantie

Erg leuke vakantie waarbij de afwisseling tussen relaxen en dingen ondernemen ideaal is. Je bepaalt voor een belangrijk deel zelf de invulling van jouw ideale vakantie.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kos 25-39 jaar

Een week vol lol, gezelligheid en fun vibes!

Een week vol lol, gezelligheid en fun vibes! Dat wil je niet missen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SummerVibes De Berckt 25-45 jaar

Fijne vakantie in eigen land

Een fijne week gehad op een leuke locatie in een mooi stukje Nederland. Lekker gedanst, lekker gegeten en veel activiteiten gedaan.

Heerlijk!

Van de eerste ontmoeting ben je opgenomen in de VV familie. Je ontmoet veel nieuwe mensen in een korte tijd en er zijn altijd mensen van jouw bloedgroep te vinden. Van moment 1 tot het laatste moment heb je plezier en voel je jezelf thuis. Als je thuis bent heb je nieuwe vrienden voor nog meer plezier. Kortom een beleving die langer duurt dan de vakantie!

Een hele gezellige week

Het is een unieke manier om nieuwe mensen te leren kennen en samen leuke dingen te ondernemen als single. De meesten zitten ook in het zelfde schuitje: spannend en onbekend zo'n reis. Een drempel die je over moet. Maar met een dergelijke grote groep zitten er altijd mensen bij met wie het klikt. Iedereen is ook open, vriendelijk, behulpzaam en toegankelijk. En je hebt veel vrijheid!

Lekker actief

Heerlijk om lekker actief bezig te zijn met gelijkgestemden.

Super week gehad

Nederlanders blijken weerom hartelijke, warme en respectvolle mensen te zijn, waarvoor grenzen slechts streepjes op een kaart zijn en geen barrières vormen tussen mensen. Ik voelde me heel welkom.

Geweldig mooi!

Gewoon doen !! Het was geweldig mooi, gezellige mensen, prachtige omgeving. Geen enkele reden om te twijfelen.

Geweldige beleving

Wat een geweldige beleving is dit! Ik houd ervan om activiteit en sportiviteit te combineren met gezelligheid en het was er volop! Heel veel positiviteit en enthousiasme, dat geeft enorm veel energie. Top!

You only live once

You only live once! Dus doen :-)

Aanrader

Top ervaring: Reeds meerdere Villavibes reizen meegemaakt, maar was wel een beetje angstig over de hoeveelheid mensen op een kleine zeilboot maar dit gaf net een extra dimensie. Slapen op het dek, campinggevoel met je toilettafel naar de douches, samen ontbijt klaarmaken en afwassen, de afwisseling vd bootindeling, dolfijnen spotten en uiteraard het zeilen. Uiteraard waren er alleen maar leuke mensen, maar de klik met de mensen op mijn boot inclusief schipper Olga was speciaal. Sailvibes is een echte aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SailVibes Kroatië 40-59 jaar

Goede organisatie en veel vrijheid

Het was geweldig fijn om eens een keer in een grotere zeilboot ervaring op te doen. Op een klein zeilbootje had ik al gezeild, maar ik had nauwelijks idee hoe ik op een grotere boot zou kunnen leren zeilen. De verantwoordelijkheid nemen van zo'n boot vergt weliswaar nog vele zeiluren, maar ik ben tevreden over het leerresultaat van deze zeilweek. Ik vond het fijn dat de schippers duidelijke instructies gaven om samenwerking met medezeilers goed te laten verlopen. (overigens meestal aangepast naar wel/geen zeilinteresse van de individuele zeiler). Het avonddiner vond ik iedere avond "een dingetje". Het eten duurde te lang en de afrekening vond ik een gedoe. Mijn tip is om met de restaurants af te spreken dat de groep zich op kan splitsen over kleinere tafels van 4-6 in plaats van vier lange tafels. Na een verblijf van 5 dagen week op de boot met volstrekt onbekende mensen voelde het vreemd om weer afscheid te moeten nemen! In zo'n week groei je als vanzelfsprekend naar elkaar toe!

Top vakantie

Voor mij was dit de eerste ervaring met VillaVibes en met het concept singlereis. Het is mij ontzettend goed bevallen deze vakantie, en het als zeer laagdrempelig ervaren, mede door de goede (voor)communicatie van het VillaVibes team. Indien je eens buiten je eigen sociale comfortzone wil zijn, nieuwe mensen wil ontmoeten, maar vooral genieten en plezier hebben kan ik deze reis (SailVibes Kroatië) aan iedereen aanraden.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.