Echt een topweekend

Het eerste moment dat je binnenkomt voel je een gezonde spanning, vooral als er al een groepje bij de bar staat. Mensen die meegaan staan echter open voor een gesprek met iedereen waardoor je je meteen op je gemak gaat voelen. De reisleiding staat 24 uur per dag voor je klaar om je bij te staan bij allerlei zaken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 30-45 jaar

Leuke nieuwe mensen ontmoet

Is een heerlijke vakantie lekker weer goed hotel, lekker eten en drinken en gezellige Vibe ideale vakantie om lekker op te laden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kaapverdië 25-45 jaar

Vooral de sfeer van de groep maakte deze reis onvergetelijk!

Gewoon doen! Krijg je geen spijt van! Hooguit veel toffe herinneringen ;)

Heel veel gezelligheid

Voor mij was dit de eerste VillaVibes vakantie. Ik was toe aan een zonvakantie en ik heb er uiteindelijk voor gekozen om een groepsreis te boeken. Heel bijzonder om zo'n reis met 47 onbekenden te doen. Het klikte leuk in de groep waardoor er veel gezelligheid was vanaf dag één. Niet echt aan ontspanning toegekomen, maar dat was het allemaal waard! Kaapverdië zelf is niet zo bijzonder, maar voor het lekkere weer zeker de moeite waard.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kaapverdië 25-45 jaar

Geweldige bestemming, leuke activiteiten, super sociale en gezellige groep

Echt toffe vakantie, niet alleen zon, zee maar ook leuke activiteiten en super hotel aan de zee en heerlijke faciliteiten

Heerlijk genoten

Zeker naar Cabo Verde gaan! NO STRESS!! Heerlijk genieten van zon, zee, strand en lekker eten: maak er met elkaar één groot feest van!

Goede vibes

Perfecte mix van inspanning en ontspanning, een hoop mogelijkheden om ook zelf dingen te doen maar de kracht van de groep voor de gezelligheid.

Echt super leuk

Ik ben heel enthousiast over jullie! Erg leuk concept. Naar mijn smaak was de groep net wat te groot. Ik heb geboekt met 30 man in gedachten, maar zonder opgaaf van reden werd dit opgehoogd tot 40. Ook prettig als dat tijdig gecommuniceerd wordt.

Geweldige vakantie

Een geweldige vakantie gehad met goede gesprekken en veel gelachen en gedanst. In eerste instantie getwijfeld of ik zou gaan, maar het is echt een aanrader om te doen. Er was altijd wel een plekje waar je bij kon zitten of mensen waar je aansluiting mee hebt. Ik heb me geen minuut verveeld en ben moe en voldaan weer naar huis gegaan.

Geweldig!

Heerlijk zeebriesje, hotel is vlak aan het strand, het eten is geweldig en leuke activiteiten. Goede sfeer en vooral leuk om met een groep te zeilen of te biken.

Goed georganiseerd

Ik was verbaasd dat er zoveel sportieve Vibers waren, ik dan wat minder, maar dat pak ik na de vakantie wel weer op. Maar ook hoeveel er nog van stappen hielden. De zaterdagavond bij Buddy's was erg geslaagd! Ik heb zoveel mensen gesproken met persoonlijke verhalen. Dat we onze kwetsbaarheden durfden te delen, vond ik mooi. Er waren mensen die aangaven geleerd te hebben op deze reis, ook ik. Fijn om onder "soortgenoten" te zijn. Mensen die kunnen schakelen tussen small talk en diepere gesprekken.

Zeer fijne, gezellige week

Wat een week, heel veel gezelligheid met leuke mensen en geweldig dat de meeste uit de groep mee deden met activiteiten (en stappen). Ik vind heen om te kitesurfen wat helaas maar 1 dag kon vanwege de wind. Andere dagen ge golfsurft en gesupt met een fijn stel mensen. Kaapverdië is echt relaxt, heerlijk klimaat, aardige mensen, lekker eten en met zo’n VillaVibes groep he-le-maal TOP! Aanrader dus!

Gewoon doen!

Wat een topvakantie! Mijn eerste keer als single met een gezonde startstress die na dag een al wegebde. Zoveel leuke en lieve mensen. Ik haakte aan bij de hardlopers, de kitesurfers, golfsurfers, zeilers, kroegtijgers en strandgangers. Ook ging ik alleen op pad. Overal voelde ik me op mijn gemak, geaccepteerd en bleef ik vooral mijzelf. Ik heb zulke mooie gesprekken gevoerd, heerlijk gedanst en veel geproost. Ik zeg: 'gewoon' doen...

Top vakantie

Alles mag en niets moet tijdens deze reis. Top vakantie met gelijkgestemden en zeker geen vrouwen / mannen jacht. Als ik alleen op vakantie zou gaan moet ik energie steken in het leren kennen van andere mensen die daar wellicht niet voor open staan .... bij deze reis weet je dat bijna iedereen open staat voor gezellig contact met reisgezellen vanaf het inchecken op Schiphol. TOP is dat !!

Heerlijk weekend

Na een vakantie met Villa Vibes heb ik altijd een week heimwee Wat een heerlijke energie krijg je van zo'n weekend

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 45-65 jaar

Ik ben er even helemaal uit geweest

De eerste avond is eng om een zaal binnen te lopen met een onbekende groep mensen, maar dat heeft iedereen. Door het gezamenlijk eten en activiteiten krijg je snel contacten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 45-65 jaar

Genoten

Een heerlijk weekendje in een bubbel doorbrengen. Lachen, gezelligheid, lekker eten, leuke activiteiten, dansen, mooie mensen. Ik heb ervan genoten om nieuwe mensen te leren kennen en weer te mogen feesten met zoveel mensen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 25-39 jaar

Gezellige sfeer

Vooral voor de gezellige sfeer zou ik het aanraden. En als je nieuwe contacten wilt opdoen. In mijn geval was ik ook weer even lekker uit eten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Vechtdal 25-39 jaar

Super manier om nieuwe mensen te leren kennen

Fijne setting om nieuwe mensen te leren kennen. Wandelen door het bos, pitch en putt aanraders. Wijnproeverij heel leuk om eens gezien te hebben. Prachtig hotel. Mooie luxueuze appartementen met zitje, keukentje. Rituals badgel. Goed hard matras en lekker kussen.

Genieten

Een vakantie met Villa Vibes is helemaal wat past als je gelooft in leuk werken/hard genieten. Villa Vibes heeft van beide veel te bieden!

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Heuvelrijk 30-45 jaar

Fijn, heel relaxed en ongedwongen

Het is altijd leuk om met Villavibes op pad te gaan. Fijne sfeer, relaxed en ongedwongen!

Positieve en gezellige sfeer

Positieve en gezellig sfeer met een leuke groep singles en crew

Altijd wel een klik

De e-mountainbiketocht in de groenrijke omgeving van St. Hubert is geweldig om te doen. Ook een bezoek aan de leisteen-mijn is interessant om eens mee te maken. Met een groep van 50 personen vind je altijd wel een klik met een aantal mensen. Een volle eetzaal kan trouwens wel wat belastend zijn als je (over)gevoelig bent voor geluidsprikkels. Gelukkig kun je dan nog wel in een aanpalende ruimte zitten waar het minder lawaaiig is.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen 40-59 jaar

Heerlijk weekend

Heerlijk weekend, leuke gesprekken, gezellig goed eten. Leuke crew. Heerlijk ongedwongen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Ardennen 40-59 jaar

Top vakantie!

Ik heb enorm genoten van de reis, fijn dat je de keuze hebt om iets met de groep te doen, er lekker alleen op uit wilt of met een kleiner groepje op stap wilt. Leuke activiteiten, prachtig hotel en het dining around concept was echt top!

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Cyprus 25-45 jaar

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.