Onwijs leuke week

Het was voor mij de eerste keer om met zo een reis mee te gaan en tevens de eerste keer met VillaVibes. Ik heb een onwijs leuke week gehad, echt enorm genoten! De organisatie zat goed in elkaar, hele leuke, sociale, crewleden bij elkaar en de groep was ook leuker dan ik had kunnen verwachten! Ik ben fan :)

100% garantie voor gezelligheid

Villa Vibes is een perfecte ervaring voor als je er lekker tussenuit wilt als je eigen netwerk niet mee wil of kan. Voordelen zijn dat er 100% garantie is voor gezelligheid (er zijn altijd mensen waarmee je klikt) en het ontmoeten van nieuwe mensen is veel waard. Contacten zijn heel laagdrempelig en er is ruimte voor eigen invulling, waardoor het ook echt jouw vakantie wordt.

Villa Vibes is fantastisch

Mijn eerste avontuur als Villa viber was fantastische. Villa vibes is een super georganiseerde organisatie waarmee je gegarandeerd een top week hebt.

Leuke enthousiaste groep mensen

Leuke en enthousiaste groep mensen. Die er samen een leuke vakantie kan maken. Vakanties zijn goed georganiseerd. Leuke activiteiten overdag en savonds. Niks moet en heel veel kan.

Fijne skivakantie met gelijkgestemden

Tijdens deze vakantie vond ik dus een paar mensen die net zo gek op skiën zijn als ik. Verademing om niet te pushen of we ook een lastige skiroute kunnen doen, of de laatste lift te nemen voor nog één piste.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes St. Christoph | 25-45 jaar

Onwijs gaaf weekend met leuke mensen

Ik had enige 'anxiety' voordat ik mij ervoor aan had gemeld. Met het idee dat ik gewoon een leuk weekend zou hebben ben ik de uitdaging aan gegaan en de eerste avond door gewoon met wat mensen te praten (want ja, niemand kent elkaar) ben ik mij comfortabeler gaan voelen. Uiteindelijk heb ik een onwijs gaaf weekend gehad en leuke mensen ontmoet en een hele leuke dame waar het goed mee klikt. Zolang je je verwachtingen goed inzet dan ga je een heel leuk weekend tegemoet! De crewleden zijn gezellig en maken ook praatjes met iedereen. De kok was ook onwijs gezellig en sociaal. Het eten was top! De activiteiten waren leuk opgezet en leuk om te doen. Het is een weekend waarbij niks moet en alles mag. Heel vrijblijvend, heel knus en genoeg ruimte om te doen wat je wilt.

Een ideaal weekend weg

Lekker actief bezig zijn overdag en avonds aan bordspelletjes of bij de open haard, een ideaal weekend weg.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Frandeux | 25-45 jaar

Geweldige reis met leuke, gemengde groep

Het was een geweldige reis, met een leuke, gemengde groep. Lapland is prachtig en ik heb een hoop dingen gedaan die ik nog nooit had gedaan, maar wel hoog op mijn lijstje stonden. Ook voor de ervaren wintersporters is een dagje skien of snowboarden leuk in dit gebied, in het donker met verlichte pistes is toch ook weer een hele andere ervaring. Dikke aanrader!

Een fantastische reis

Een fantastische reis! Leuke gevarieerde activiteiten van racen in een ice kart, rondje in een huski-slee en een tocht met de Snowmobile. Verder een relaxte sfeer in de groep, prima verblijf (appartement direct aan de skipiste) en prima eten. Aan het einde van de reis ook het geluk gehad om het Noorderlicht te mogen aanschouwen. SpevialVibes - Levi is een aanrader wanneer je van de winter houdt of Lapland je aandacht heeft getrokken!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Levi | 25-39 jaar

Terugkomen met een bak vol goede verhalen

Ik zeg boeken! Alles wat in de reis zit is leuk. Je komt met een bak aan leuke ervaringen en goede verhalen weer terug!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SpecialVibes Levi | 25-39 jaar

Alles is goed geregeld en leuk

Jullie regelen alles gewoon altijd goed. Qua reis, qua begeleiding, qua groepsgrootte en invulling. Ik boek blind want het is altijd leuk.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Snowvibes Alpe d'Huez | 30-49 jaar

Leuke manier om meer mensen te leren kennen

Wel aanraden omdat je veel mensen leert kennen van die vaak toch netjes en ontwikkeld zijn en het groepsproces stimuleren!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Snowvibes Alpe d'Huez | 30-49 jaar

Veel gezellige mensen ontmoeten

Samen is gezelliger dan alleen, wees niet bang en ga het avontuur aan! Beleef een toffe vakantie met gelijkgestemden. Who knows what happens.

Veel gezellige mensen ontmoeten

In ongedwongen sfeer heel veel gezellige mensen ontmoeten, altijd onvergetelijke vakanties!

Bij twijfel doen!

Bij twijfel doen! Door de grote groep mensen heb je altijd wel een klik met iemand en de activiteiten zijn leuk om te doen. Het is heel gezellig en er wordt wat afgelachen. Je krijgt in een week een goede indruk hoe mensen in elkaar zitten wat veel beter werkt dan oppervlakkige dates. Het spelen van Weervolven is heel leuk om een indruk te krijgen van de deelnemers.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Frandeux | 25-45 jaar

Gezellige manier om als single oud & nieuw te vieren

Erg gezellige manier om als single oud en nieuw te vieren en ook nog eens een leuke week te hebben en mede singles te ontmoeten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? WeekendVibes Frandeux | 25-45 jaar

Lekker actief bezig met gelijkgestemden

Lekker actief buiten bezig met gelijkgestemden en dan ook nog een feestje met elkaar kunnen maken. Wat wil een mens nog meer. Vooral in deze rare corona tijd was dit een cadeautje.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes St. Francois 30-49 jaar

Gezellige crew en een fantastische groep

Als je van wintersport houdt en dus van gezelligheid dan moet je echt boeken. Een waanzinnige omgeving met een fantastische groep mensen en een gezellige crew staat garant voor een top week. Het is wel handig als je een beetje kunt skiën of snowboarden, zonder ervaring zou ik niet gaan.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes St. Francois 30-49 jaar

Prachtige brede pistes voor elk niveau

Ik zou deze vakantie zeker aanraden! Prachtige,brede pistes en er is voor ieder niveau wat te doen. Het dorpje is niet bruisend, maar de gezelligheid vind je in de accomodatie in de huiskamer of de verschillende appartementen of chalets.

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes St. Francois 30-49 jaar

Op vakantie met leuke groep leeftijdsgenoten

Met een leuke groep leeftijdsgenoten op vakantie! Ontzorgt op vakantie!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes St. Francois 30-49 jaar

Actieve week vol met mooie persoonlijkheden

Als je behoefte aan rust en regelmaat boek dan zekers niet hier. Wil je een week lol beleven en nieuwe mensen leren kennen dan zit je hier goed. Zoveel veel mooie persoonlijkheden. Vriendschappen opbouwen. Praten en lachen en actief bezig zijn.

gezellig weekend

Voor een gezellig weekend een keer wat anders dan hangend op de bank dan is dit de manier om het in te vullen!

Toffe combinatie

Villa Vibes biedt een toffe combinatie van er even ‘uit’ zijn zonder dat je ‘out’ gaat!

Geweldige wintersport

Wat een gezelligheid tijdens mijn wintersportvakantie in Oostenrijk. Wat heb ik dit gemist zeg!

• Over welke reis geef je een beoordeling? SnowVibes St. Francois 30-49 jaar

De sfeer onderling met andere vibers was echt heel leuk!

Een weekje genieten, lekker eten, aan niets te hoeven denken en met gelijkgestemden een leuke tijd hebben! Villavibes biedt jou de mogelijkheid om dit te doen en te ervaren! Zelf heb ik een geweldige week gehad, leuke mensen leren kennen en gelachen! Dit alles met lekker eten en drinken!

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.