Eerste keer VillaVibes

Dit was mijn eerste ervaring met VillaVibes en ik vond het fantastisch! Als eind dertiger voel ik me vaak een 'vreemde eend in de bijt' omdat ik niet voldoe aan het plaatje wat er bij de dertiger wordt verwacht: een partner en/ of kinderen hebben. Op dit weekend heb ik kunnen ervaren dat ik lang niet de enige ben en dat er niets mis mee is! Het is fijn om mensen te ontmoeten met dezelfde leefstijl die ook op zoek zijn naar nieuwe contacten, dat is me erg waardevol geweest. Naast het feesten vinden er ook veel mooie, goede gesprekken plaats en worden er vriendschappen gesloten. Ik was eerst een beetje bang dat het te druk zou zijn (want ik heb ook mijn rust nodig in het weekend), maar tussen de gezelligheid, feestjes, etentjes en activiteiten door was er voor mij genoeg tijd om elke dag minstens één of twee uur (achter elkaar) voor mezelf te nemen om even op te laden. Ik had besloten om niet aan alle activiteiten mee te doen en vond het fijn dat je voor de meeste activiteiten pas op de dag zelf kon doorgeven of je mee wilde doen of niet. Verder vond ik het erg chill dat het eten en drinken inclusief is. Wat ik een groot pluspunt vind is de communicatie van VillaVibes, de makkelijke bereikbaarheid via Whatsapp en telefoon vooraf. Maar ook de informatievoorziening (bijv. de lijst om een carpoolmaatje te vinden een week van te voren, het smoelenboek, informatie over dat het verblijf, activiteiten, etc) Op het weekend zelf is alles goed geregeld met o.a. een informatie-groepsapp (waarin ook de tikkies voor activiteiten worden gestuurd) en een fun-appgroep. Verder was het duidelijk hoeveel plezier de crew in hun werk heeft en hoe ze hun best doen om je een geweldige tijd te bezorgen. Ik kwam erachter dat veel Vibers van dit weekend al veel ervaring hebben met VillaVibes. Het maakt het leven als single echt een stuk leuker en ik ga zeker vaker weekendjes of een leuke vakantie bij VillaVibes boeken!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen - 25-45 jaar

Verbondenheid en warmte

Verbondenheid en warmte in een groep gelijkgestemde singles is groot. Je krijgt geen seconde de kans om je alleen te voelen in een groep mensen die je een dag daarvoor nog nooit gezien hebt.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Vechtdal | 40-59 jaar

Positieve ervaring met een goed gevoel

Had niet echt een voorstelling van wat ik kon verwachten, maar het was een zeer positieve ervaring. Leuke groep, geweldige crew en een fantastische kok. Het groepsgevoel was groot. Fijne gesprekken gehad en er heerste constant het alles mag/niets moet gevoel.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Vechtdal | 40-59 jaar

In een ongedwongen sfeer het eiland verkennen

Ik zou deze aanraden vanwege de ongedwongenheid, het hebben van activiteiten waardoor je ook de omgeving/eiland leert, maar ook automatisch met elkaar in gesprek komt. Je hebt geen omkijken naar het eten wat tot in de puntjes geregeld is.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Texel Experience | 25-39 jaar

Deze vakantie was een groot succes

Deze vakantie was een groot succes. Niet alleen is Sal een heel fijn eiland waar de levens slogan volop wordt beleefd: "No Stress!!", maar ook zijn er diverse leuke groepsactiviteiten beschikbaar gedurende welke je de VillaVibes groep nog beter kunt leren kennen. Vervolgens helpt de 'all inclusive' set-up vzn het hotel ook weer met het smeden van een hechte band waarbij het groepsgevoel werd gestimuleerd.

• Over welke reis geef je een beoordeling? BeachVibes Kaapverdië | 40-59 jaar

Een echte aanrader

Ik raad je de vakantie zeker aan. Een goede chemie in de groep is zeer belangrijk en dat is zeker het geval bij ons. In de vakantie pakte meerdere mensen verschillende activiteiten op (Lunch, diner, spelletjes, ect.) en hier werd veelvuldig door iedereen gebruik van gemaakt. Of het gezellig was? Nou, de reünie wordt op dit moment al georganiseerd ;)

Geweldige week!

De tennisvakantie Porec was mijn eerste reis met VillaVibes en het was een geweldige week. Was met inschrijven 1 van de laatste, omdat ook ik twijfelde om met zo reis mee te gaan. Maar zeker geen spijt van gehad dat ik besloten heb om mee te gaan. Het is een heerlijke vakantie, waarin echt alles voorbij komt -> gezelligheid, sport, heerlijk eten, drankjes, mooie omgeving, etc Maar ook vriendschappen, serieuze gesprekken, lachen om flauwe grappen, tot aan een traan. Kortom mocht je twijfelen om te boeken, dan zeg ik gewoon doen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? TennisVibes Porec | 25-45 jaar

Ideaal voor beginners en gevorderde spelers

Zowel voor beginnende als gevorderde spelers, die naast tennis ook van gezellige feestjes houden, is deze reis zeer aan te raden!

• Over welke reis geef je een beoordeling? TennisVibes Porec | 25-45 jaar

Goede lessen en een fijne sfeer

Goede tennis lessen en een zeer fijne, ongedwongen sfeer. Echt een top vakantie gehad!

Top tennisweek

De tennisweek in Porec was echt top! Voor mij was het als absolute beginner een full on introductie tot het tennis, met intensieve lessen en toernooitjes, maar ik vond het zo leuk dat ik er zeker mee doorga! Ondanks spierpijn en moeheid waren er ook talloze gezellige etentjes, leuke babbels, mooie uitstapjes en spontane feestjes met z’n allen. Ik heb heel wat warme, toffe mensen leren kennen die ik graag nog eens terugzie. Het was echt op en top genieten! Voor herhaling vatbaar!

• Over welke reis geef je een beoordeling? TennisVibes Porec | 25-45 jaar

Super leuke sportieve vakantie met gelijkgestemden

Super leuke vakantie door de combinatie van het verbeteren van je tennis vaardigheden en sportief bezig zijn met gezelligheid en lol maken met gelijkgestemden (en dus niet een soort dating reis). Goede begeleiding (reisleiding en tennistrainers) die op gingen in en meededen met de groep.

• Over welke reis geef je een beoordeling? TennisVibes Porec | 25-45 jaar

Mooie kans om nieuwe mensen te ontmoeten

Mooie kans om like minded mensen te ontmoeten en samen te tennissen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? TennisVibes Porec | 25-45 jaar

Ongedwongen, goed geregeld met elkaar!!

Heel gezellig , zelf bepalen aan welk van de aangeboden activiteiten je mee wilt doen en heerlijke gezamenlijke avondbesteding in goede accomodatie met heerlijk eten.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Ardennen april 2022

Super gezellig single weekend

Super gezellig gehad en top staff. Heb VillaVibes al bij veel mensen aangeraden.

Top single vakantie

Duidelijke website, goede voorinformatie, professioneel geregeld door crew, mooie locatie, voldoende keus in activiteiten, all inclusive, leuke groep. Josineke is een top gastvrouw met leuke en duidelijk communicatie. Over het eten: Hoe Rein dat toch elke keer weer voor elkaar kreeg, tijdig, lekker en voldoende. Groot compliment. Dit was mijn eerste keer VillaVibes.

Top single vakantie

Mijn eerste keer VillaVibes. Als je openstaat om met andere mensen van dezelfde leeftijdscategorie vakantie te houden dan raad ik VillaVibes aan. Omdat de meesten dan gewoon vrienden maken en/of er zelfs een relatie aan overhouden. In ieder geval heb je een top vakantie.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen - 50-69 jaar

VillaVibes geeft écht een hele goede vibe!

Mijn ervaring, leuke ongedwongen sfeer. Dit was mijn tweede keer hier, ook nu was het weer erg gezellig.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen - 50-69 jaar

VillaVibes geeft écht een hele goede vibe!

VillaVibes geeft écht een hele goede vibe! Een perfecte aanrader, want je krijgt daar alleen maar hele positieve energie van zodat jouw eventuele zorgen even buitenspel worden gezet. De verzorging "all in" klopt als een bus, je hoeft je écht nergens druk om te maken en inderdaad, alles mag en niets moet, super!

Goed concept

Goed concept om als single/ alleenstaande toch met een groep gelijk gestemde leeftijdsgenoten erop uit te gaan. Mooie omgeving perfect om te genieten vd natuur. Je moet wel beetje sportief zijn en zeker geen moeite hebben met traplopen. Uiteraard trek je je eigen plan met wat je wil doen het is jou weekend.

warm gevoel.

Vanaf het moment dat ik op de bus stapte een warm gevoel. Super gezellige week, met feesten, quiz, en fantastische ski ervaringen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Wintersport - Alpe d'Huez - 25-45 jaar

Lekker sporten en plezier maken

De wintersport was een fijne combinatie van lekker sporten en plezier maken. Heel ontspannen sfeer en goede balans tussen georganiseerde zaken en vrije invulling. Het was een te gekke week met een gezellige groep mensen.

Mijn eerste keer VillaVibes. Top.

Mijn eerste keer VillaVibes. Leuk!

Fantastische wintersport week

Fantastische week gehad met een super leuke groep! Begeleiding en hotel waren heel goed. Mocht het nodig zijn, ga ik volgende jaar weer!

De oplossing is simpel: Villa Vibes

Op de piste ben je eigenlijk nooit (lang) alleen. Maar dan nog voelt het vertrouwder en veiliger om met bekenden te gaan skiën. Nu kunnen of willen vrienden en familie niet altijd met wintersport. De oplossing is dan simpel Villa Vibes. Met een groep van +/- 50, maak je altijd wel contact met iemand, en na een dag of 2 voelen velen al aan als goede vrienden.

Singlereis om nooit te vergeten

Inmiddels ben ik een aantal maal met Villa Vibes weg geweest. Ook dit was weer een ervaring om nooit te vergeten.!!!! Alles kan en niets moet. Er zijn altijd gelijkgestemden met wie je een hele leuke tijd hebt. Sfeer is goed en begeleiding altijd bereid om te helpen waar nodig. Ik heb weer onwijs gelachen, super geskied, weinig hoeven nadenken over wanneer wat te doen. Gewoon de groep volgen en lol hebben.

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.