Leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen

Een hele leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Ook het groepsgevoel ervaarde ik als zeer prettig.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Ibiza | 30-49 jaar

Helemaal niet zo spannend als je er eenmaal bent

Voor het eerst met een singlereis, Villa Vibes, op vakantie. De bestemming was Ibiza. Natuurlijk was dat wel even spannend, vooral de eerste ontmoeting bij Schiphol. Nu viel dat heel erg mee, mede door de besloten facebookgroep en de whattsApp groep. Er wordt al geappt waar iedereen staat. Je maakt een praatje met degene die vlakbij je staat. Inchecken verloopt soepel en in het vliegtuig wordt heel wat afgekletst. De spanning is al een stuk minder. Je start met de hele groep met een drankje. Met iedereen praten gaat niet lukken. Maar elke dag leer je weer nieuwe mensen kennen, vooral door het doen van activiteiten. Er zijn meer 'relaties' ontstaan dan ik van te voren had gedacht. Ik ging er niet heen met als doel iemand te vinden en gelukkig waren er meer net als ik. Het was uiteindelijk een erg leuke vakantie met een leuke groep en zeker aan te raden. Ik ga nog wat weekenden proberen en hopelijk (ga ervan uit dan nog vrijgezel te zijn) volgend jaar weer een vakantie bij Villa Vibes te boeken.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Ibiza | 30-49 jaar

Geweldige week voor sportieve vakantiegangers

Superleuke bestemming voor sportievelingen! Er wordt echt wel wat verwacht maar daar krijg je ook een ontzettend leuke week voor terug. In onze groep ook veel wisselingen tussen wandelen en fietsen en met eten zaten we lekker door elkaar zodat je iedereen kunt leren kennen en er een ontzettend leuke sfeer was!

Wat een topweek

Vijf jaar geleden ben ik voor het eerst mee geweest met een Hike en Bike vakantie van Villavibes. Dat was destijds in Arco aan het Gardameer. Het was een fantastische vakantie, heel gezellig, veel gelachen en met een heerlijk gevoel naar huis gegaan. Die vakantie heb ik gewandeld want ik had nog nooit op een mountainbike of racefiets gezeten. Maar die vakantie heeft me wel duidelijk gemaakt dat ik dat ook wilde kunnen. Een week na die vakantie was ik de eigenaar van een (2e hands) mtb en daarmee ben ik eerst gaan fietsen. Ruim een half jaar later ben ik ook op de racefiets gestapt en wat vind ik dat heerlijk. Vorig jaar ook in Filzmoos geweest alleen te weinig getraind en veel te zwaar van lijf. Toen werd op de eerste dag duidelijk dat in de bergen fietsen voor mij op dat moment veel en veel te zwaar was. De gidsen Martin en Mike waren die dag mijn hulpmotoren en hebben me de bergen over geduwd. Hun positieve aanmoedigingen en aanwijzingen hebben mij toen de motivatie gegeven om te gaan trainen en te gaan afvallen om opnieuw naar Filzmoos te kunnen gaan en wel zelf te kunnen klimmen in de bergen. Dankzij opnieuw de positieve stimulans van Martin en Mike en ook de hele wielrengroep dit jaar in Filzmoos heb ik mijn grenzen veel verder kunnen verleggen dan van tevoren gedacht. Alle tochten mee kunnen fietsen, inclusief de enorm steile beklimming naar de Grossglockner. Dat gaf een geweldig gevoel. En het raakte me en was heel fijn dat Afke dit in haar dagelijkse praatje ook nog eens naar voren bracht. Dat ik uiteindelijk bij thuiskomst corona bleek te hebben was een beetje jammer maar doet niks af aan het fantastische gevoel dat ik heb over deze vakantie, de groep deelnemers en de begeleiding van zowel Afke als de gidsen. Kortom, een topweek!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Filzmoos | 40-59 jaar

Geweldige ervaring met goede gidsen

Fantastisch hervaring met VillaVibes in Filzmoos. Alles was tot aan de puntjes goed geregeld. Geweldig locatie, top begeleidster, prima hotel, vriendelijk en bekwame gidsen.

Hike & Bike is een aanrader

Als je van een actieve vakantie houdt, dan is een Hike & Bike vakantie een aanrader. Niks moet, als je een dag voor jezelf wilt is dat ook geen probleem, ik heb geen enkele druk ervaren.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Filzmoos | 40-59 jaar

Ik kan het iedereen aanraden

Als je een actieve vakantie wil en nieuwe mensen wil ontmoeten, dan is villavibes de perfectie vakantie. Ik kan het ieder aanraden.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Hike & Bike Filzmoos | 40-59 jaar

Best vermoeiend, maar zooo leuk!

Je moet een beetje sportief zijn, niet extreem. Het is best vermoeiend met een grote groep onbekenden, maar zooooo leuk. Carpoolen vinden velen een dingetje. Lukt het wel? Ja het lukt. Mensen die meegaan willen over het algemeen een ander wel helpen. Ik heb dit jaar de reis in 2 etappes gedaan en dat was wel erg relaxed. Sommigen vertrekken al om 06:00 en dat vind ik zelf erg vroeg. Dan ben ik al moe voor ik begin.

Echt een aanrader

Aanrader. Veel leuke en verschillende mensen. Teamverband is geweldig. Weer en locatie zijn prima. Kortom, je maakt je eigen vakantie. Helemaal top. Maar dit was wel de laatste keer. Drie keer is scheepsrecht. Bedankt en… zeg nooit nooit. Groeten van Pieter

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zeilvakantie Griekenland | 40-59 jaar

Een geweldige zeilweek

Heb een geweldige zeilweek gehad met Vilavibes. Ik was al enthousiast toen ik ging maar het heeft alle verwachtingen overtroffen. Nieuwe mensen ontmoet waarvan ik een aantal zeker nog in NL weer ga zien. Niet twijfelen maar gewoon gaan en je zal een fantastische tijd hebben.

Mooie verhalen, een voldaan gevoel en één groot feest

De week zeilen in griekenland kan je in een aantal woorden te omschrijven. Ervaring, belevenis, feest, saamhorigheid, liefde,vriendschap, mooie verhalen en een voldaan gevoel.

Vond het spannend, maar wat een mooie reis!

Ik vond het best spannend om deze reis te doen. Maar het is me alles meegevallen. Ik heb leuke mensen ontmoet en een mooie reis gemaakt.

Wist niet wat ik kon verwachten, maar wat was het een prachtige reis

Ik wist van tevoren niet wat ik moest verwachten van een singlesreis. Vanaf dag 1 bleek dat mijn zorgen nergens voor nodig waren! De sfeer bij VillaVibes is heel relaxed en totaal niet gefocused op daten of het aangaan van een relatie. Dit maakt het heel laagdrempelig en gewoon gezellig en leuk om nieuwe mensen te leren kennen tijdens een prachtige reis.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zeilvakantie Kroatië | 25-39 jaar

Het zeilen is fantastisch

Zeilen is fantastisch en zal ik iedereen willen aanraden. Een grote groep van 32 mensen heeft voor- en nadelen. Het is super gezellig om met zijn grote groep te zijn, maar helaas brengt die ook moeilijkheden met zich mee m.b.t. keuzes van restaurants. Ook zou je merken dat je niet met iedereen kan praten. Een kleinere groep zal het wat intiemer hebben gemaakt. Al met al toch een fijne zeilvakantie gehad met de nodige gezelligheid en drankjes.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Zeilvakantie Kroatië | 25-39 jaar

Deze reis is wel heel tof

Wil je een echte leuke vakantie met allemaal onbekende mensen. dan is dit wel een hele toffe reis om naar toe te gaan! Ik had Reja als reisleidster. zij heeft haar taak als Reisleidster echt wel begrepen een hele toffe dame! De activiteiten met de groep waren leuk. er zijn maar weinig dagen dat je echt stil zit. een week op Rhodos is tevens echt voldoende.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Rhodos | 25-39 jaar

Zon, zee & gezellige mensen: Rhodos was top!

De reis naar Rhodos was top! We hebben een waanzinnige week gehad waarbij we veel gezellige dingen als groep ondernamen, maar waarbij ieder ook tijd genoeg voor zichzelf had. Zon, zee, gezellige mensen en lekker drankjes. What's not to like?

Ik vond het fantastisch

Een fantastische vakantie naar Rhodos gehad. De spanning was op Schiphol al weg. Iedereen staat open voor contact. Vanuit VillaVibes was alles perfect geregeld. Je krijgt ruim van te voren door wie er mee gaan, de fb-groep en de app-groep waren heel fijn om al wat contact te maken met de medereizigers. Reisleiding (bij ons Reja) is enthousiast en staat altijd voor iedereen klaar. Heel fijn als er wat is. Ze regelt veel en deelt dit ruim op tijd met de groep. Er werden veel activiteiten aangeboden maar je kan ook altijd je eigen gang gaan, wat super fijn is. Het was een week om nooit te vergeten!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Rhodos | 25-39 jaar

Iedereen had twijfels, maar wat was het tof

Binnen onze groep had iedereen die voor de eerste keer ging zo'n beetje dezelfde twijfels. Is dit iets voor mij? Wat kan ik verwachten? Maar het was super tof en iedereen klikte goed met iedereen! Terug thuis heb ik het omschreven als de dynamiek vergelijkbaar met die van de eerste week naar de middelbare school. Je komt in een klas waar je niemand kent en je gaat gelijk de eerste week op kamp. En net zoals op school heb je verschillende types (druk, rustig, sportief, ontspannen, introvert, extravert). Als je elkaar al niet een beetje hebt leren kennen op de heenreis, is er de eerste avond een introductie met een drankje. Je kunt dan aangeven in welke activiteiten je eventueel geïnteresseerd bent, zonder verplichtingen. En dan is ineens 'poef' de week voorbij, ben je een hele ervaring rijker, heb je superleuke mensen leren kennen, toffe en diepe gesprekken gehad, met elkaar gegeten, gefeest, gedronken, gesport, of gewoon relax aan het zwembad of aan het strand gelegen, heb je nieuwe vriendschappen gesloten en connecties gemaakt met mensen waarvan je dat van tevoren niet had verwacht, en gelachen, vooral heel veel gelachen. Kortom, mocht je op de wip zitten of dit wel iets voor je is, gewoon doen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Kos| 30-49 jaar

Een geweldige week, echt een aanrader!

Een geweldige week met veel leuke activiteiten, heerlijk weer, goede accomodatie met fijne bedden, top douche en super airco! Verder dichtbij een fantastische beachclub waar je heerlijk kan ontspannen, maar in het samenzijn met gezellige mensen ook enorm kunt lachen! Al met al is Kos de perfecte plek om te ontspannen als je dat wilt. Simpelweg een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Kos| 30-49 jaar

Geweldige tijd & waardevolle contacten

Dit was mijn eerste groepsreis en mijn eerste keer Ibiza. Mijn verwachting dat Ibiza een bestemming is waar gelijkgestemde medereizigers heen gaan kwam helemaal uit. Heerlijk zon, zee, strand, het eiland bewonderen en geweldige feesten. Voor ieder wat wils. Een geweldige tijd gehad met alle medereiziger en waardevolle contacten aan overgehouden. Zeker een aanrader!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Strandvakantie Ibiza | 25-39 jaar

Goed eten, een mooie accommodatie en veel interessante mensen

Mijn eerste Villavibes reis, zeker niet mijn eerste ‘singles’ reis. Goed eten, enthousiaste organisatie, mooie accommodatie en veel interessante ontmoetingen! Dat is een samenvatting van mijn weekend in het Manoir in St Hubert in de Ardennen. Voor ‘diepergaande’ gesprekken is de groep (50) wat groot. Als je tegen veel indrukken en onverwachte gebeurtenissen kan dan is het echt een aanrader! Een dagje erna vrij nemen is aan te raden, zeker als je ver moest reizen!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen | 25-45 jaar

Niet twijfelen, gewoon doen!

Niet twijfelen, gewoon doen! Je zult er geen spijt van krijgen.

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen | 25-45 jaar

Voor de mensen die twijfelen..., gewoon doen!

Voor mensen die twijfelen of een single weekend iets voor hen is? Gewoon doen! Je ontmoet gezellige leuke mensen met dezelfde intentie als jij; het hebben van een leuk weekend! Komt daar een vriendschap uit voort (of misschien zelfs nog meer) dan is dat natuurlijk super leuk, maar dat is een bonus en niet de doelstelling. Zo heb ik het ervaren, gewoon een top weekend!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen | 25-45 jaar

Spannend, maar vol tevredenheid kijk ik hier op terug

Spannend om na een lange relatie open te staan voor nieuwe contacten. Ik had er zin in toen ik geboekt had, maar was ook erg zenuwachtig. Wat zal er op mijn pad komen. Tijdens het weekend een paar keer mezelf overwonnen door iets te kiezen of doen buiten mijn comfortzone binnen alle veiligheid van de vertrouwde groep. Ik kijk dankbaar en vol tevredenheid terug op deze mooie ervaring. I did it!

• Over welke reis geef je een beoordeling? Weekend Ardennen | 25-45 jaar

Niet twijfelen, gewoon doen!

Voor iedereen die twijfelt…niet doen! Het was m’n eerste keer mee, ik had echt een heel ander beeld bij een singlesweekend (ik had verwacht dat ik het niets zou vinden), maar het was boven verwachting echt super leuk! De locatie was prachtig, iedereen zo positief en hartelijk van zowel crew als mede vibers! Ook het programma zit goed in elkaar. Het eten is heerlijk (bedankt nog Frans!) als je speciale wensen hebt wordt er helemaal meegedacht in opties en mogelijkheden. Ik heb genoten, super bedankt!

Utrechtsestraat 61

6811LW Arnhem

Over VillaVibes

Single zijn was nog nooit zo leuk De singlereizen van VillaVibes zijn al jaren dé favoriet onder hoger opgeleide singles (hbo-wo). Supergoed georganiseerde groepsreizen en events bomvol positieve Vibes. Elk jaar kiezen duizenden vrijgezellen met ons mee op reis. En weet je wat ze vaak zeggen? Single zijn was nog nooit zo leuk! Kies jouw ideale singlereis uit meer dan honderd vakanties. Van leuke weekendjes weg tot geweldige surfvakanties voor singles. En van feesten op Rhodos met andere vrijgezellen tot wielrennen in Oostenrijk met sportieve reisgenoten.